iPhone 15 series: Dummies αποκαλύπτουν τις αλλαγές στο σχεδιασμό

iPhone 15, iPhone 15 series: Dummies αποκαλύπτουν τις αλλαγές στο σχεδιασμό

Την ώρα που οι φήμες για το μέγεθος πάνελ των iPhone 16 Pro και Pro Max (ή Ultra) δίνουν και παίρνουν, κυκλοφόρησαν πληροφορίες για τα πιο άμεσα iPhone 15. Πιο συγκεκριμένα, dummies όλης της επερχόμενης σειράς αποκαλύπτουν πως δεν θα διαφέρουν πολύ από τα μοντέλα του 2022.

Προσέχοντας τις λεπτομέρειες, παρατηρούμε ότι τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα φορτίζονται μέσω μιας κανονικής θύρας USB-C και όχι μέσω του ιδιόκτητου προτύπου Lightning της Apple. Ωστόσο, τα Pro αναμένεται να έχουν ταχύτερο ρυθμό δεδομένων Thunderbolt, ενώ το iPhone 15 Pro Max (ή Ultra) μπορεί να αναβαθμιστεί σε ελαφρύ και premium τιτάνιο αντί για πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Aκόμα, ο διακόπτης σίγασης είναι τώρα ένα κουμπί στο πλάι που μπορεί να προσαρμόζεται για να εκτελεί άλλες λειτουργίες αντί να απενεργοποιεί τον ήχο. Ωστόσο, τα φημολογούμενα solid-state κουμπιά με απτική ανάδραση όντως δεν έρχονται φέτος, επομένως τα ομοιώματα του iPhone 15 διαθέτουν έναν κλασικό διακόπτη έντασης ήχου. Το frosted glass στυλ έχει υιοθετηθεί από όλα τα μοντέλα, όπως και το Dynamic Island.

Αυτά τα dummies χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές θηκών και τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας για σκοπούς προεπισκόπησης και βασίζονται σε πραγματικές πληροφορίες εμπιστευτικών πληροφοριών σε συνδυασμό με ορισμένες εικασίες, αλλά καθώς βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης των iPhone του 2023, αυτό το σετ θα πρέπει να απεικονίζει την οριστική σχεδίαση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.