iPhone 16: Με σχεδιασμό πίσω κάμερας που έχουμε να δούμε από το iPhone 12

iPhone 16, iPhone 16: Με σχεδιασμό πίσω κάμερας που έχουμε να δούμε από το iPhone 12

Oι φακοί στο σύστημα της πίσω κάμερας του iPhone 16 θα είναι διατεταγμένοι σε κάθετη διάταξη, σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν από τον λογαριασμό @URedditor στο Twitter. Εικάζουμε ότι αυτή η αλλαγή θα ισχύσει και για το iPhone 16 Plus.

Η Apple άλλαξε σε διαγώνια διατεταγμένους πίσω φακούς κάμερας με τα iPhone 13 και iPhone 13 mini και η σχεδίαση υιοθετήθηκε από τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Η διαγώνια διάταξη αναμένεται να συνεχιστεί με τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αργότερα φέτος, αλλά μάλλον εκεί θα τελειώσει (για την ώρα) αυτός ο σχεδιασμός.

Εάν αυτή η φήμη αποδειχθεί ακριβής, το iPhone 16 θα επέστρεφε σε κατακόρυφη διάταξη που είδαμε τελευταία φορά στο iPhone 12 και στο iPhone 12 mini. Σύμφωνα με τον leakster, αυτή η αλλαγή θα κάνει τη συσκευή “άμεσα αναγνωρίσιμη” ως το πιο πρόσφατο μοντέλο, τουλάχιστον όταν συνδυάζεται με άλλες νεότερες πτυχές σχεδιασμού όπως το Dynamic Island και μια θύρα USB-C.

Ο λόγος για αυτήν την αλλαγή, πέρα ​​από την αισθητική, παραμένει άγνωστος. Όταν κυκλοφόρησαν τα iPhone 13 και iPhone 13 mini, η Apple είπε απλώς ότι «μια επανασχεδιασμένη διάταξη πίσω κάμερας με διαγώνια διατεταγμένους φακούς επιτρέπει το προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας», οπότε ίσως τώρα η εταιρεία έχει βρει έναν τρόπο να τοποθετήσει ξανά τα στοιχεία της κάμερας σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 16 τον Σεπτέμβριο του 2024, επομένως η συσκευή απέχει ακόμα πολύ από την κυκλοφορία και τα σχεδιαστικά σχέδια ενδέχεται να αλλάξουν.

Μεγαλύτερες αλλαγές αναμένονται για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών, αντίστοιχα. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν συστήματα πίσω κάμερας με τριπλό φακό, επομένως η κάθετη διάταξη δεν θα ισχύει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.