iPhone 2019: Ενισχύονται οι φήμες για ύπαρξη τετράγωνου πλαισίου στην κάμερα

iPhone, iPhone 2019: Ενισχύονται οι φήμες για ύπαρξη τετράγωνου πλαισίου στην κάμερα

Η σειρά των iPhone του 2019 έχει μερικούς ακόμη μήνες πριν αποκαλυφθεί ωστόσο οι φήμες και τα renders δεν σταματάνε να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ακόμη ένα render έρχεται να ενισχύσει την θεωρεία ότι το πλαίσιο της κάμερας των επόμενων iPhone θα έχει τετράγωνο σχήμα.

iPhone, iPhone 2019: Ενισχύονται οι φήμες για ύπαρξη τετράγωνου πλαισίου στην κάμερα

Η κάμερα των XI και XI Max ( αν ονομάζονται έτσι ) αναμένεται να αναβαθμιστεί με την προσθήκη ενός τρίτου αισθητήρα. Αυτό σημαίνει ότι ίσως η Apple αποφασίσει να προσθέσει κάποια ultra-wide κάμερα που θα συνοδεύει την main κάμερα και την telephoto.

iPhone, iPhone 2019: Ενισχύονται οι φήμες για ύπαρξη τετράγωνου πλαισίου στην κάμερα

Δίπλα από την τριπλή κάμερα μπορούμε να δούμε και το LED flash. Η θήκη στα renders φαίνεται τοποθετημένη ήδη πάνω στα υποτιθέμενα smartphones αντίστοιχα, δεν πρέπει όμως να θεωρήσουμε πως αυτό είναι το τελικό προϊόν.

iPhone, iPhone 2019: Ενισχύονται οι φήμες για ύπαρξη τετράγωνου πλαισίου στην κάμερα

Τα renders επίσης αναφέρουν και το μέγεθος της οθόνης των δύο από τα τρία smartphones που αναμένεται να φέρει η Apple στην αγορά. Σύμφωνα με αυτά το iPhone XI θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών ενώ το iPhone XI Max θα έχει οθόνη 6.5 ιντσών.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες κυκλοφόρησαν renders σύμφωνα τα οποία υποστηρίζουν ότι το iPhone XR του 2019 θα έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
STELIOS

Ωραία τα μάτια της κουζίνας θα χει και φούρνο

Nio

Χαχαχαχα. Λες επιτέλους να ψήνει καφε????

Geo

Δεν ειναι να απορεις που εχουν πεσει οι πωλησεις της apple. Τα τελευταια χρονια σχεδιαστικα εχουν γινει βαρετοι. Καποτε ειχαν τα πιο ντιζαινατα κινητα. Αν κυκλοφορησει αυτο το πραμα θα πιασουν πατο.

Gim

Θέμα χρόνου νά την αντιγράψουν ξανά…

Agnostos13

Υπομονή…μέχρι τον Σεπτέμβρη κάποιος Κινέζος θα βρεθεί να βγάλει κάτι αντίστοιχο (αν δεν το έχει πατεντάρει η Apple) και μετά θα γράφουν ορισμένοι “ποιά Apple…τον Τσιν-Τσιν αντιγράφουν όλοι που το έβγαλε πρώτος”!

Βλαδιμηρος

Eγω παντος περιμενω τιμες για τα κανουρια iphone για να γελασω,αλλα για να τα παει καλα πρεπει εστω να μην ανεβασει τιμες και να ειναι ιδιες με περσυ,γιατι να κατεβασει δεν το κανει καμια εταιρια αυτο..μονο ανυφωριζουν οι τιμες!
Πρεπει να σκεφτει καλα την πολιτικη που θα ακολουθησει αλλιως οσο παει θα χανει πελατες..και θα μεινουν μονο οι ινστανγκραμερς (νεο επαγγελμα) οπως δειλωνουν μερικες,ηθοποιοι του χολιγουτ και δεν ξερω και εγω ποιοι..οχι οτι με νοιαζει αυτη η εταιρια ..ισα ισα δεν εχω παρει καμια συσκευη τους,ουτε προκειτε

George

Θα είναι που θα είναι, τουλάχιστον όσον αφορά το πίσω μέρος, ίσως το πιο άσχημο κινητό που θα κυκλοφορεί στην αγορά. Τουλάχιστον με τόσο μεγάλους φακούς που “βγάζουν μάτι”, θα πρέπει τουλάχιστον αυτή τη φορά να βαθμολογηθεί από το dxomark ως το καλύτερο κινητό για φωτογραφίες και βίντεο που θα κυκλοφορεί στην αγορά. Για μην πάει τουλάχιστον “χαμένη” η τόση κακή οπτικά σχεδίαση. Και λέω την έκφραση “αυτή την φορά”, διότι το προηγούμενο κορυφαία μοντέλο της Apple το iPhone Xs Max, κατάφερε μεν την εποχή του να συγκεντρώσει μια υψηλή βαθμολογία για την απόδοση του στις φωτογραφίες και τα βίντεο, δεν κατάφερε ωστόσο να βρεθεί στην κορυφή. Έχω πάντως την εντύπωση πως εάν το πλαίσιο γύρω από τις κάμερες ήταν απλά κυκλικό αντί για τετράγωνο, θα ήταν κάπως πιο όμορφο στο μάτι. Πραγματικά απορώ με το συγκεκριμένο design.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.