iPhone XR 2019: Renders δείχνουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος

iPhone XR, iPhone XR 2019: Renders δείχνουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Το iPhone XR αποδείχθηκε μία πολύ καλή πρόταση από την Apple αφού κατάφερε να γίνει top seller για το Q1 και Q2. Αφού η Lite έκδοση που προσέφερε η Apple στο καταναλωτικό κοινό είχε τέτοια πορεία αναμένεται φέτος να δούμε τον διάδοχο του iPhone XR.

iPhone XR, iPhone XR 2019: Renders δείχνουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Βασισμένοι σε αυτά τα στοιχεία τα πρώτα renders του smartphone, παρουσιάζουν ένα design που δανείζεται στοιχεία τόσο από την προηγούμενη γενιά ( βλέπε notch ) όσο και από την νέα γενιά που αναμένεται να διαθέτουν τετράγωνο πλαίσιο στο πίσω μέρος για την τοποθέτηση των καμερών, όπως είδαμε στα renders του iPhone 2019.

iPhone XR, iPhone XR 2019: Renders δείχνουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Η οθόνη του τηλεφώνου θα έχει μέγεθος 6.1 ιντσών και μάλλον θα είναι τύπου LCD. Το render παρουσιάζετι ένα smartphone πάχους 7.8mm στο μεγαλύτερο μέρος του ενώ στην περιοχή της κάμερας φτάνει τα 8.5mm έναντι 8.3mm που διαθέτει το πρώτο iPhone XR.

iPhone XR, iPhone XR 2019: Renders δείχνουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Το smartphone μάλλον θα διαθέτει κάμερα διπλής διάταξης στο πίσω μέρος. Οι προδιαγραφές των καμερών είναι προς το παρόν άγνωστες αναμένεται όμως να τοποθετηθεί η διπλή κάμερα που συναντήσαμε στο iPhone XS. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί μία κανονική και μία telephoto, στα 12MP.

Άγνωστο παραμένει αν η Apple θα αποφασίσει επιτέλους να μετακινηθεί στο USB-Type C που θα επιτρέψει και την χρήση των 18W φορτιστών. Αν τελικά δούμε USB-C θύρα στα iPhone μήπως αυτή θα είναι πλεονέκτημα των μεγαλών αδερφών του iPhone XR 2019;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.