iPhone 2019: Βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το σχεδιασμό, ίδιες οθόνες με την προηγούμενη γενιά

Η ιστοσελίδα Macotakara δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μπορούμε να δούμε τα επερχόμενα iPhone 2019, τα οποία αναμένεται να είναι τρία στο σύνολο. Συγκεκριμένα περιμένουμε να κυκλοφορήσουν το iPhone 11, το iPhone 11 Max και ο απόγονος του XR που θα είναι το iPhone 11R.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι οθόνες των iPhone 11, 11 Max και 11R θα είναι 5,8 ίντσες, 6,5 ίντσες και 6,1 ίντσες αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν τις ίδιες διαστάσεις οθονών με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς. Επίσης, οι πρώτες δύο συσκευές θα έχουν OLED οθόνες, ενώ το οικονομικό iPhone 11R θα έχει LCD, ακριβώς όπως και ο πρόγονος του.

Όπως είναι εμφανές στο βίντεο τα iPhone 11 και iPhone 11 Max θα έχουν τρεις πίσω κάμερες, ενώ το iPhone 11R θα έχει δύο. Κατά πάσα πιθανότητα οι τρεις κάμερες των ακριβώς μοντέλων θα αποτελούνται από τον κύριο αισθητήρα, έναν ευρυγώνιο φακό, και έναν αισθητήρα ToF.

iPhone 2019, iPhone 2019: Βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το σχεδιασμό, ίδιες οθόνες με την προηγούμενη γενιά

Επίσης, αναμένουμε τα iPhone 2019 να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες, λειτουργία γρήγορης φόρτισης στα 18W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Σύμφωνα με αναφορές, οι νέες συσκευές θα έχουν USB type-C αντί για Lightning port και η Apple θα προσφέρει μετατροπέα από USB type-C σε Lighting.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo το iPhone 11 Max θα έχει μπαταρία μεταξύ 3.491mAh-3.650mAh, σχετικά μεγαλύτερη σε σύγκριση με iPhone XS Max που έχει 3.174mAh. Στο iPhone 11 θα βρούμε μπαταρία μεταξύ 3.189mAh-3.322mAh, η οποία είναι αισθητά μεγαλύτερη σε σχέση με την 2.658mAh μπαταρία του iPhone XS. Τέλος, η οικονομικότερη συσκευή, το iPhone XR είχε 2.942mAh, ενώ το iPhone 11R κατά πάσα πιθανότητα θα έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία στα 3.089mAh.

Κατα πάσα πιθανότητα η παρουσίαση των iPhone 2019 θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Όλα τα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με 7nm Apple A13 SoC και θα τρέχουν iOS 13. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τις συσκευές στη WWDC 2019 που θα αρχίσει στις 3 Ιουνίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αν ισχύει η φήμη τότε το περσινό XR θα είναι εξαιρετική επιλογή μετά το Σεπτέμβριο, ενώ αν πέσει το XS στο χιλιάρικο δεν βλέπω λόγο να επιλέξει κανείς το νέο XR… Λογικά θα έχουμε απόσυρση μοντέλων από την αγορά από την Apple σε λίγο καιρό, διαφορετικά δεν θα την παλέψουν με τις πωλήσεις να νέα iPhone μόνο με μια νέα camera και τον A13. Προσωπικά με απασχολούν αρκετά τα επόμενα μοντέλα γιατί είμαι με το iPhone 8 και σχεδιάζω σε κανένα χρόνο να πάω σε νέο, αλλά αν δεν υπάρχει ουσιαστική βελτίωση είτε θα μείνω στο 8 για λίγο ακόμα, είτε θα πάω σε XS που λογικά θα έχει πέσει η τιμή του.

Aligator

εξαιρετική επιλογή θα είναι να φύγεις εντελώς απ’ την apple….δεν βρίσκω το λόγο να πάρεις ξεπερασμένο μοντέλο απ’ τη στιγμή που μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλύτερο… μοντέλο 2019….με τα μισά λεφτά…

forneverarrow

Εκτός του οτι μου αρέσει το iOS, έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές και μουσική απο App Store και iTunes για να αλλάξω πλατφόρμα. Επίσης, δεν έχω κανένα παράπονο απο το iPhone σαν συσκευή. Μπορεί να πάρω ξεπερασμένο μοντέλο αλλα θα το έχω άνετα μια τριετία λόγω updates.

Γιαννης

Εγώ πήρα το iPhone XS 1000 ευρώ από μαγαζί στο Σκρουτζ το Δεκέμβρη κ δεν έχω κανένα θέμα

johny

εχω το xs απο την ημερα που το πηρα και ειναι οτι καλυτερο ειχα μεχρι τωρα.θεμα λαγκ δεν υπαρχει ουτε στο 1%.κινηταρα με τα ολα του.αλλα επισης εχω καταλαβει οτι και το xr ειναι πολυ καλο με βαση την τιμη του και αν πεσει κι αλλο θα ειναι ευκαιρια.και το τσιπ του xs εχει και μεγαλυτερη μπαταρια και μεγαλυτερη οθονη.ολα τ αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Aligator

Αν όντως είναι αυτά τα καινούργια iphone…θα πάνε ακλαυτα!
Με αυτό το notch….ας αφήνανε ενα bezel μέχρι πέρα τι είναι αυτά τα χάλια…ΕΛΕΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.