iPhone 2020: Με μεγαλύτερες μπαταρίες, χάρη σε τροποποιήσεις στο hardware

iPhone 2020, iPhone 2020: Με μεγαλύτερες μπαταρίες, χάρη σε τροποποιήσεις στο hardware

Τα iPhone 2020 ενδέχεται να έχουν μια προσαρμοσμένη μονάδα προστασίας για τη μπαταρία, η οποία θα είναι σχεδόν 50% μικρότερη και πιο λεπτή από το κύκλωμα προστασίας μπαταριών που χρησιμοποιούν τα προηγούμενα iPhone.

Γιατί θα έχουν μεγαλύτερη μπαταρία

Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, με τις οποίες επικοινώνησε η κορεατική ιστοσελίδα The Elec, η μικρότερη μονάδα θα παρέχεται από την ITM Semiconductor της Κορέας.

Χάρη στη μικρότερη μονάδα προστασίας, τα iPhone 2020 θα έχουν επιπλέον διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό τους. Αυτό θα επιτρέψει στην Apple να αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας των επόμενων smartphones της.

Μέχρι τώρα τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας την έχει το iPhone 11 Pro Max. Συγκεκριμένα, η μπαταρία του 11 Pro Max έχει έως πέντε ώρες περισσότερη αυτονομία από αυτή του iPhone XS Max, ανά φόρτιση.

Τι κάνει η μονάδα προστασίας

Ένα κύκλωμα προστασίας βοηθά στην αποφυγή της υπερβολικής φόρτισης και υπερβολικής εκφόρτισης της μπαταρίας. Η νέα μονάδα από την ITM Semiconductor συνδυάζει το κύκλωμα προστασίας με ένα MOSFET και PCB, εξαλείφοντας την ανάγκη για την ειδική θήκη υποδοχής.

Τα νέα iPhone 2020

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα high-end iPhone το 2020, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου 5,4 ιντσών, δύο μοντέλων 6,1 ιντσών και ενός μοντέλου 6,7 ιντσών.

Και οι τέσσερις συσκευές αναμένεται να έχουν οθόνες OLED, υποστήριξη 5G, νέο μεταλλικό πλαίσιο παρόμοιο με του iPhone 4, μέχρι 6GB μνήμης RAM, έως τρεις πίσω κάμερες, αισθητήρα 3D ToF, και άλλα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.