iPhone: Πέντε μοντέλα μέσα στο 2020 και δεν θα έχουν θύρες το 2021

iPhone, iPhone: Πέντε μοντέλα μέσα στο 2020 και δεν θα έχουν θύρες το 2021

Ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων, Ming Chi Kuo, μίλησε αναλυτικά για όλα τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2020 και το 2021. Συνοπτικά, ο αναλυτής είπε ότι το επόμενο έτος η Apple θα βγάλει στην αγορά πέντε smartphones και το 2021 η εταιρεία θα καταργήσει πλήρως τις θύρες από τα έξυπνα τηλέφωνα της.

Τέσσερα iPhone 2020 με οθόνες OLED

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Apple θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο με 5,4 ίντσες, δύο μοντέλα με 6,1 ίντσες και ένα με 6,7 ίντσες, όλα με οθόνες OLED. Επιπλέον, αναφέρει ότι και τα τέσσερα smartphones θα υποστηρίζουν 5G, και η κύρια διαφορά τους θα είναι στις κάμερες.

Το μικρότερο μοντέλο με την 5,4 ιντσών οθόνη θα έχει διπλή κάμερα και η μικρή έκδοση του 6,1 ιντσών θα διαθέτει παρόμοιο σύστημα διπλής κάμερας. Από την άλλη, η μεγαλύτερη 6,1 ιντσών έκδοση και το 6,7 ιντσών iPhone 2020 θα έχουν τρεις κάμερας καθώς και 3D ToF.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, ο Kuo λέει ότι θα μοιάζουν αρκετά με το iPhone 4.

iPhone SE 2

Για το συγκεκριμένο μοντέλο, ο αναλυτής αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2020 με 4,7 ίντσες οθόνη LCD και θα έχει παρόμοιο design με το iPhone 8.

iPhone 2021 και iPhone SE 2 Plus

Ο Kuo αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε smartphones της Apple χωρίς θύρες. Για την ακρίβεια, ο αναλυτής είπε ότι το 2021 η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το iPhone SE 2 Plus το οποίο θα είναι το πρώτο smartphone της χωρίς θύρες.

Επιπλέον, ο αναλυτής τόνισε πως η Apple θα καταργήσει τη Lightning θύρα πρώτα από το συγκεκριμένο high-end μοντέλο, και έπειτα θα σταματήσει να τη χρησιμοποιεί σε όλη τη σειρά των smartphones της.

Το SE 2 Plus θα έχει all-screen σχεδιασμό χωρίς Home button και το μέγεθος της οθόνης του θα είναι 5,5 ή 6,1 ίντσες. Τέλος, το smartphone δεν θα χρησιμοποιεί Face ID, αλλά θα έχει Touch ID στο πλευρικό κουμπί ενεργοποίησης.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα . Φόρτιση μόνο από το Pad μας κ σύντομα μόνο με πάροχο ρεύματος εξουσιοδοτημένου κ εγκεκριμένου από την θεά μας. Να φορτίζει σωστά , να τρέχουν τα ηλεκτρόνια νεράκι, smooth εμπειρία φόρτισης , premium Ιόντα !!
Αν κάποιος αντιδράσει , θα έρχονται τα διαμάντια μας με 5% μπαταρία. Θα το ανοίγετε, θα βλέπετε το μαγικό φωτεινό μηλαράκι κ αντίο. Αγοράστε άλλο κ να είστε πιο προσεκτικοί αυτή την φορά. Για το καλό σας κ την ασφάλεια των δεδομένων σας πάντα.

JR

Και διπλή κάμερα και 5.4 οθονάρα και 3d tof; Πώς τους πετσοκοψες έτσι ρε Apple; Άνετα δίνω 1500 ευρώ για αυτές τις κινητήρες και ας μην έχω ούτε να φάω!

Κυριακος

Εγώ άρχισα απο σήμερα τα αποταμίευο χρήματα θα χτυπησο και ένα δάνειο και επιτελους θα αποκτήσο και εγώ ένα, εστο και παροπλισμένο i Phone πος να το κάνουμε,

Τ

Διπλή κάμερα και 5.4 οθόνη θα έχει το απλό iPhone 12.Τα iPhone 12 pro και iPhone 12 pro max θα έχουν τριπλή κάμερα, 6.1 και 6.7 ίντσες αντίστοιχα !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.