iPhone 2020: Θα έρχονται με δωρεάν AirPods και χαμηλή τιμή;

iPhone 2020, iPhone 2020: Θα έρχονται με δωρεάν AirPods και χαμηλή τιμή;

Φαίνεται ότι η Apple συνεχίζει τη μείωση τιμών, αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς σχεδιάζει να προσφέρει δωρεάν ένα ζευγάρι AirPods με όλα τα νέα iPhone 2020.

Θα δίνει όντως δωρεάν AirPods;

Σύμφωνα με αναφορές, αρκετοί κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων και η Apple, η Samsung και η Xiaomi, ενδιαφέρονται να συνδυάσουν τα νέα smartphones που θα κυκλοφορήσουν του χρόνου με TWS. Για όσους δεν γνωρίζουν τα TWS είναι τα ασύρματα ακουστικά χωρίς καθόλου καλώδιο, όπως τα AirPods της Apple και τα Galaxy Buds της Samsung.

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να πιστέψουμε στην εν λόγω αναφορά, διότι τα AirPods έχουν τιμή εκκίνησης τα 159 δολάρια Αμερικής, και φαντάζει ιδιαίτερα απίθανο η Apple βάλει στο κουτί των iPhone 2020 ένα δωρεάν ζευγάρι. Ειδικά χωρίς να ανεβάσει την τιμή των smartphones.

Επιπλέον, τα AirPods είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και εφόσον αποφέρουν καλά έσοδα στην εταιρεία δεν βρίσκουμε κάποιον λόγο ώστε να τα προσφέρει ξαφνικά δωρεάν σε όσους αγοράσουν ένα iPhone.

Κάποιοι ίσως στηριχθούν στο γεγονός ότι η Apple δίνει για αρκετά χρόνια δωρεάν ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά. Ωστόσο, η τιμή των EarPods είναι μόλις 29 δολάρια Αμερικής, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ίσως η Apple αποφάσισε να προσφέρει στους καταναλωτές της κάτι πιο σύγχρονο από τα EarPods. Ωστόσο, θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής των iPhone 2020.

Με δεδομένο ότι οι αναφορές αυτές δεν προέρχονται από επίσημες πηγές, θα προτείναμε να κρατάτε μικρό καλάθι. Άλλωστε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την αποκάλυψη του επόμενο iPhone. Μέχρι τότε, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannisp

To allo me ton toto to xerete !!!!!!!

JR

Ευτυχώς για την Apple πολύ μεγάλο μέρος των καταναλωτών είναι είτε κορόιδα είτε ψώνια.

Nickolas

Κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν η Apple ανεβάσει υπερβολικά τις τιμές των νέων iPhone, 100 ευρώ και πάνω. Οπότε για να μην υπάρξει κατακραυγή θα βάλουν και κανα ζευγάρι airpods, φυσικά όχι τα καινούρια PRO, το πιο πιθανό τα απλά χωρίς τη θήκη ασύρματης φόρτισης.

Κινητομανής®

Πρώτον, iPhone με χαμηλή τιμή ούτε για πρωταπριλιάτικο δεν παίζει. Πάμε παρακάτω. Δεύτερον, που να μου τα χάριζαν, αυτά τα σαπάκια τα airpods με τα κερατάκια να κρέμονται απ’ το αυτί σαν – μην πω – τι, δεν τα έβαζα στα αυτιά μου. Σε true wireless μόνο Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.