iPhone 4 8GB, Μικρότερη έκδοση με 549 ευρώ

Αυτή την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα το iPhone 4S. Το προηγούμενο μοντέλο iPhone 4 κυκλοφόρησε σε μικρότερη έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 8GB και μικρότερη τιμή. Έτσι θα το βρείτε σύντομα σε Cosmote και Vodafone αλλά και σε καταστήματα ηλεκτρονικών και ηλεκτρονικών συσκευών όπως ο Κωτσόβολος στα 549 ευρώ.

To iPhone 3GS 8GB παραμένει στα 399 ευρώ.

Kudos to chris0v21

Επεξεργάστηκε την 8 Νοεμβρίου 2011 19:48

Σχόλια

  • Απαραδεκτοι... Δηλαδη τι νομιζουνε; Οτι απευθυνονται στους μ@λ@κες της Ευρώπης; Ντροπή τους. Μην αγοράζετε iphone απο ελληνικό πάροχο, αγοράστε το απο εξωτερικό. Όλο και κάποια ευκαιρία θα σας δωθεί να ταξιδέψετε ή να αγκαρέψετε κάποιο φίλο ή γνωστό να σας το φέρει.

  • Ρε παιδιά ελεοοοοοοοοοος το κακό είναι πως ο κόσμος θα τρέξει για αυτην την μάπα!Με 550 παίρνω δυο last gen(οχι dualcore) και εχω και ρεστα ελεος δηλαδη(αν τα είχα παντα!).

  • Σε ενα κινητο δεν πληρωνεις μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Ξεκολληστε λιγο απο τη ζωη σας και σταματηστε να κραζετε το iPhone. Το iPhone δεν το παιρνεις για επιδοσεις. Το iPhone ειναι αποψη. Δε σας αρεσει? Μην το παρετε. Σας αρεσει και δεν εχετε τα φραγκα να το παρετε? Παρτε το SGS2 με τα μισα λεφτα και λετ οτι εχετε το καλυτερο κινητο της αγορας. Λες κι εχει σημασια.

    Υ.Γ. Εχω HTC Desire HD

  • Οταν μεχρι πριν λιγο καιρο επαιρνες το 3 gs με κανα 500αρι τοτε μια χαρα ειναι η τιμη για apple.

  • Πλακα κανεις ... παω αυριο κιολας να παρω 2-3 ... Δεν λεω ωραιο κινητο ομως.
    Οχι αγορα απο ελλαδα μονο απο εξω ... Οι εταιριες κινητης χαζεψανε απο την κριση ...

  • Εγω Κώστα θα ήθελα να σε ρωτήσω τώρα που θα ερθει το galaxy nexus στην Ελλάδα στα πόσα χρήματα πιστεύεις ότι θα βρισκει κανεις το galaxy s ii ακομα και στο internet

  • Δεν πιστεύω να πέσει και άλλο από τα 400euro που το έχουν τα internetika μαγαζιά...ακόμα πουλάει πάρα πολύ καλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν είναι παρωχημένα για κορυφαίο της εταιρίας...

  • Και το 8gb καλό είναι και ας μην έχει όχταρα κάμερα κτλ έτσι κάλλιως κάμερα για φωτό, έχουμε dslr Nikon μόνο για τις εφαρμογές το χρειάζομαι.Κωστα συνέχισε έτσι την γαματη δουλειά Τechblog και δεν είμαι καλά....... Καλημέρα σε όλους τους techblog fan boys..

  • Kωστα ξέρεις πως θα σπασω την κάρτα sim την για να την βάλω στο ιphone γιατί δεν έχω micro sim

    • Δεν χρειάζεται να τη σπάσεις. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone, Cosmote ή WIND και ζήτησε μια καινούργια, μαζί με τον αντάπτορα (για να τη χρησιμοποιείς και σαν μεγάλη SIM) νομίζω κοστίζει ούτε 10 ευρώ.

  • Αν κάποιος σκέφτεται να το πάρει, ας σκεφτεί οτι ΚΑΙ το συγκεκριμένο έχει το antennagate πρόβλημα. Θα χρειαστεί να αγοράσετε θήκη για να μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο, να ανταλλάξετε αρχεία με bluetooth, ή να είστε στο ίντερνετ με wifi.

    Ή θα πρέπει να έχετε τον νού σας, να μην ακουμπάτε καμία απ τις 3 εγκοπές που έχει στο εξωτερικό του.

  • @Antonis σιγουρα δεν ειχες ποτε iphone 4 οποτε δικαιολογω την αγνοια στο θεμα. Δεν ισχυει αυτο που λες, ή σε οποιες συσκευες συμβαινει, ειναι σε πολυ μικρο βαθμο και υπο μη ρεαλιστικες προυποθεσεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.