iPhone 4, Λανσάρεται ξανά στην Ινδία

Ένα από τα δημοφιλή μοντέλα smartphones της Apple, το iPhone 4 επαναλανσάρεται στην αγορά της Ινδίας μιας και εκεί η εταιρεία είναι ιδιαίτερα γνωστή και οι περισσότεροι έχουν στην wishlist τους κάποιο μοντέλο της. Ο πόλεμος τιμών που δέχεται η εταιρεία από τα προσιτά μοντέλα με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 είναι ισχυρός και την κάνει να ξανασκεφτεί τα εμπορικά της πλάνα.

Το iPhone 4 σταμάτησε να παράγεται και να πωλείται πέρισυ μετά την κυκλοφορία των μοντέλων iPhone 5s και 5c και με αυτή της την κίνηση η Apple θέλει να πάρει πίσω τους χαμένους πελάτες με το “φτηνό” iPhone 4 8GB να κοστίζει εκεί INR 15.000 (περίπου 180 ευρώ).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Ιανουαρίου 2014 11:54

Σχόλια

  • Αυτό να το βλέπουνε όσοι λένε ότι η apple κυκλοφορεί μόνο μία συσκευή κάθε φορά. Οι συσκευές της αυτή την στιγμή είναι 4, 4s 5, 5s και 5c.

  • Στην Ινδία παίζουν μπάλα τα wp8 μόνο , οπότε λέει η αππλε ας μπω και εγώ λίγο στο παιχνίδι.

  • Ρε παιδια... το Lumia 520 ειναι ενα iPhone 4S (χωρις φλας)... και πουλανε 180€ αυτο που ειναι και πανπαλαιο...?!?! Τι να πω...?!!?

  • Δεν μας είπε κανένας όμως πόσο είναι βασικός μισθός στην Ινδία... Γιατί άν παίρνουν 350-400 ευρώ βασικό, τότε μόνο φτηνό δεν το λες...

  • Στην Ινδία ο νόμος για τον κατώτατο μισθό (Minimum Wages Act 1948) ορίζει 3$ ημερομίσθιο άρα δύσκολα πάνω από 70$ το μήνα.

  • Εγώ παιδειά πήρα το iphone 4 πριν μια εβδωμάδα για πρώτο κηνιτό και είμαι υπερευχαριστιμένος μονο 200 τα 32gb απο internet

  • Μια γνωστή αλυσίδα καταστημάτων της Ιταλίας είχε για λίγες μέρες προσφορά το Lumia 920 στα €189. Δε μου αρέσει να συγκρίνω αλλά γιατί να πάρει κανείς κινητό 4ετίας όσο όμορφο, αξιόλογο και καλοφτιαγμένο κι αν είναι κι όσο απροβλημάτιστα ρολλάρει το UI με τέτοιες ανταγωνιστικές συσκευές; Απλώς απορώ...

  • @ Δημήτριος στα χαρτιά ειναι ακριβός τα ηδια περίπου αλλά καμία σχέση στην εμπειρία χρήσης και στο λέω σαν κάτοχος 4s και lumia1020,όπως και πολλοί μπερδεύουν το 4 με το 4s, εξωτερικά ειναι ηδια αλλά όταν τα ανοίξεις βλέπεις ένα άλλο κηνιτο πραγματικά, το 4 δεν έπρεπε να πάρει κάνει το ios7.

  • Γιάννης: Έχω πάθει ψυχολογικό με τα windows phone δεν θέλω όσο ωραία και να είναι.
    Ήμουν 7 χρόνια σε androin άλλαξα σε iphone 4 επιδή χάλασε το androin και βρικα το iphone 4 σε καλή τιμή.

  • @Pantzos: Kι εγώ Αndroid χρησιμοποιώ και δεν πολυσυμπαθώ τα WP αλλά για τέτοιο value for money χαλαρά το δοκίμαζα. Άλλωστε έχω περάσει από (σχεδόν) όλες τις πλατφόρμες και δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με καμία. Ωραιότατο και το ios αλλά όχι και να σκάσω €180 για κινητό τετραετίας!

  • Βασικά είναι πολύ καλό κινητό και λογικό να ξανά λανσάρεται μπορεί στην αρχή με το iOS 7.0 να μην πήγαινε καλά αλλά με την έκδοση iOS 7.1.1 έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση και μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί χωρίς κολλήματα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.