Φάπες, καράτε και αυγά στην κυκλοφορία του iPhone 4S στην Κίνα

Χιλιάδες Κινέζοι Apple fans συγκεντρώθηκαν μέσα από τα ξημερώματα έξω από τα κατάστηματα Apple Store σε Πεκίνο και Σανγκάη με -9 βαθμούς θερμοκρασία περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες και να είναι από τους πρώτους που θα προμηθευτούν το iPhone 4S. Η ουρά που είχε δημιουργηθεί δεν μπόρεσε να διατηρηθεί από τη μαζικότητα του κόσμου και τότε ξεκίνησαν οι παρεξηγήσεις. Ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι έπεσαν φάπες και ρίχτηκαν αυγά στις βιτρίνες των Apple Store.

Για την αποφυγή της ένταση αποφασίστηκε η αναστολή της κυκλοφορίας του iPhone 4S με αποτέλεσμα να συνεχιστούν οι μικρο-συμπλοκές μεταξύ των συγκεντρωμένων αλλά και με τους αστυνομικούς. Κάποιο πρόλαβαν και αγόρασαν το κινητό και το πούλαγαν στη μάυρη αγορά έξω από τα καταστήματα.

update: Προστέθηκε video.

, Φάπες, καράτε και αυγά στην κυκλοφορία του iPhone 4S στην Κίνα

, Φάπες, καράτε και αυγά στην κυκλοφορία του iPhone 4S στην Κίνα

, Φάπες, καράτε και αυγά στην κυκλοφορία του iPhone 4S στην Κίνα

, Φάπες, καράτε και αυγά στην κυκλοφορία του iPhone 4S στην Κίνα

, Φάπες, καράτε και αυγά στην κυκλοφορία του iPhone 4S στην Κίνα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haris

Αφού ξεκίνησαν και οι Κινέζοι να καταναλώνουν έχε γεια καημένε κόσμε.

alexandros

Αυτοί κάνουν ουρές να πάρουν Iphone και εμείς κοντεύουμε να κάνουμε ουρές για τα συσσίτια… ΝΤΡΟΠΗ σ’όσους μας κατάντησαν έτσι!!!

Spyros

Καλα ποσο το πουλανε στην Κινα,και γινεται αυτος ο χαμος?Εδω ακουμε,οτι οι κινεζοι παιρνουν μισθους πεινας,και οτι οπως παει η κατασταση εδω,θα γινουμε η ¨Κινα του νοτου της ευρωπαικης ενωσης¨,στο μισθολογικο επιπεδο.Εκτος,αν ολοι αυτοι ειναι τιποτα λεφταδες…

enigma

1,000,000 είναι σε κλουβιά για να δουλεύουν για τον προμηθευτή (και) των iphone και άλλοι πάνε και τις αγοράζουν δυο δυο τις συσκευές…. Άραγε το παλικάρι που πούλησε το νεφρό του για ένα 4άρι πως να νιώθει τώρα;;;

Τις φάπες τις καταλαβαίνω, τα αβγά γιατί έπεσαν;;;

Haduuken!

Και στο εμπορείο, και στο ξυλίκι πρώτοι οι Κινέζοι, μπράβο τους. Εμεις μόστρα, καραγκιοζιλίκι και τελευταία θέση.

Ιωάννης Π.

@Haris +1 Έτσι ακριβώς.

Dimos

Στην τελευταια φωτο ποσα κουτακια κραταει ο Τσακι Τσαν?:P

DJ Radical

δεν μπορεί παρά να μου δημιουργηθεί η ίδια απορία που μου έχω σε κάθε κυκλοφορία μήλου:
Μήπως οι μισοί και παραπάνω είναι βαλτοί;….

by the way
Πεκινο, Σανχαι και Κουαγκζου
είναι περιοχές όπως Ντουμπάι και Κατάρ
Οι μισοί δεν ξέρουν τι έχουν και οι άλλοι μισοί δεν έχουν να φάνε…
Γενικά η Ασία είναι αρκετά περίεργη για να την καταλάβουμε…

Stefan

Ο καταναλωτισμος σε ολο του το μεγαλειο. Πραγματικα δεν θα στηνομουν στην ουρα για να παρω κατι σημερα.

hayatevo9

Για να δείτε πόσο φανατισμένους κάνει η apple τους οπαδούς της. Για αυγά είναι η ίδια, γιατί αυτη καταφέρνει κάτι τέτοια αποτρόπαια, δε φταίει ο κοσμάκης.

Manos

Ε όχι και καράτε! Οι κινέζοι κάνουν kung fu! 🙂

Γιώργος Τσ.

Ά ρε ιερόδουλη ζωή πως καταντήσαμε έτσι…?

Vasilis

‘Eνα iPhone αγόρασε τον Chuck Norris!

giorgos22

Λες και αν το αγόραζαν μετα απο ένα μήνα θα άλλαζε κάτι !

Γιαννης

giorgos22 μου φαιναιτε δεν εχεις περασει gadgetomania 🙂

vitalogy

Λετε να μην ξερουν οι κινεζοι που το κατασκευαζουν ποιο ειναι το καλυτερο κινητο?

Παναγιωτης

Αυτο το βλεπεις και αναρωτιεσαι τελικα μονο η ελλαδα εχει οικονομικη κριση .

Dami

pizza iphone και καράτε λέμε ! Ντου και οι κινέζοι

md03582

vitalogy τοτε γιατι τα πουλανε στην μαυρη αγορα?

Tony Cool

Για τους μιζερους που ζηλεψανε κατευθειαν τους κινεζους και την καταναλωση τους ας googlaρουνε πρωτα να δουνε τι πληθυσμο εχει η Κινα και μετα να ρωτησουν τον εαυτο τους αν ειναι τοσο δυσκολο σε μια τετοια χωρα να μαζευτουν μερικες δεκαδες-η ακομα και εκατονταδες- προβατα για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ event…

DJ Radical

αν μοιραζαν φαη έτσι θα κάνανε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]