iPhone 4S Cosmote τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Η COSMOTE φέρνει το iPhone 4S στις 11 Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTEshops σε όλη την Ελλάδα. Οι λιανικές τιμές για σκέτη τη συσκευή είναι 669 ευρώ για το μοντέλο των 16GB, στα 789 ευρώ για τα 32GB και στα 889 ευρώ για το μεγάλο με τα 64GB.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 15:10

Σχόλια

  • Άλλα 'ντάλλα της Παρασκευής το γάλα. Καμία λογική στην τιμολόγιση. Ειδικά οι τιμές για μετάβαση απο 12μηνες σε 24 -στα φθηνότερα πακέτα- είναι για να τους πετάξεις ντομάτες και στα ακριβότερα ειναι παράλογες. Που θα πάει, δε θα βάλει μυαλό ο Έλληνας καταναλωτής; Δε θα δεί τι παίζει έξω; Τότε να δείτε πείνα και παρακάλια που θα ρίξουνε.

  • είναι δυνατόν κάποιο τούβλο να δώσει ένα χιλιάρικο για ένα άλλο τούβλο σήμερα?

  • Σε αυτό δε φταίει η apple άλλα οι εταιρίες κινητής!

    Βλέπω τώρα στο site vodafone Αγγλίας, με 18μηνο συμβόλαιο και 51 λίρες το μήνα το δίνουν δωρεάν! https://www.vodafone.co.uk/brands/iphone/pay-monthly-iphone/index.htm

    Πραγματικά απαράδεκτες οι εταιρίες κινητής... πόσο μάλλον σε μια περίοδο που η αγοραστική δύναμη του κόσμου έχει πέσει κατακόρυφα. Ξέρουμε ότι ακόμα και οι ίδιες οι εταιρίες έχουν μειωμένα κατά πολύ τα έσοδα τους λόγω της οικονομικής κρίσης, παρόλα αυτά συνεχίζουν τις ακατανόητες υψηλές τιμές τους!

  • @σάκης

    Στην Αγγλια ολες οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας σεβονται τον πελατη...αααχ Αγγλια παραδεισος σε ολα!

  • Φθηνότερη η cosmote απο voda από ότι βλέπω...Αναρωτιέμαι με φορητότητα πόσο πιο φθηνά μπορείς να το πάρεις....Και μετά το πουλάς σφραγισμένο στα 600 ευρώ άνετα!!!

  • Παιδια εγω που θελω να παω απο βονταφον σε κοσμοτε με τον ιδιο αριθμο και θελω το 16 γιγα 4s στο προγραμμα 25 απεριοριστα ισχυουν οι τιμες που εχουν ανακοινωθει? δηλαδη στα 559 ευρω?

  • το 64GB 889 ΜΟΝΟ... και δεν πάω να πάρω έναν PC να τον χαρώ...
    (Μου αρέσουν πολύ τα iPhone αλλά όχι μ'αυτες τις τιμές... υπάρχουν και άλλα κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά με μεγάλη διαφορά τιμής, κατά την γνώμη μου δεν πληρώνουμε μόνο το καλό κινητό που βγάζει η apple αλλά μάλλον και το δαγκωμένο μήλο..

  • Τιιι?? Καλύτερα να πάρω ενα pc παρά να δώσω τόσα για ενα κινητό που η κατασκευη του στοιχίζει 198$

  • Οι τιμές στις άλλες χώρες είναι λογικές εδώ πέρα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εγώ λέω καλήτερα να μην το αγοράσει κανένας μήπως και βάλουν μυαλό τα ζώα και ρίξουν τις τιμές μόνο ένας καθηστερημένος θα δώσει τόσα λεφτά να το πάρει.

  • Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Πρέπει να μποΰκοτάρουμε τις ελληνικές εταιριες κινητής και το νταβατζηλίκι τους. Να μην το πάρει κανείς. Δέν ειναι δυνατόν στην αμερική, την αγγλία κλπ, να το δίνουν δωρεάν στα συμβόλαια των 50 ευρώ/μήνα και εδώ απλα να κόβουν ενα 50ρικό... και να τρέχουν τα fanboys τα σκάσουν, και με άγχος κιόλας μηπως εξαντληθεί (λολ....). Πρέπει κάποτε στην Ελλάδα να αποκτήσουμε επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να μάθουμε να απαιτούμε αντι να αγοράζουμε σαν γίδια οτιδήποτε μας πλασάρουν.

  • πηγα σημερα στον γερμανο,φορητοτητα δεν παιζει ,οι τιμες οπως μου ειπαν ειναι για νεα συνδεση.

  • παντος δεν νομιζω να το αγορασουν πολυ δεν εχει γινει τοσο μεγαλη ουρα οσο για το iPhone 3G

  • Πολύ λυπάμαι για το Ελληνικό χαράτσι. Συν το ότι το Siri δεν μπορει καν να διαφημιστεί ως feature στην Ελλάδα τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο μέχρι να γίνει το απαραίτητο update. Πραγματικά απίστευτες τιμές. Δηλαδή για να το πάρεις όσο το πήρα στη Sprint με ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια ($200) πρέπει να κλειδωθεις σε προγραμμα των 75 ευρώ το μήνα το οποίο δεν περιλαμβάνει τίποτε πραγματικά απεριόριστο. Με $80/60 αντίστοιχα ευρώ που δίνω, η Sprint μου δινει απεριόριστη ομιλία σε ολα τα κινητά σε όλες τις πολιτείες και όλους τους phone carriers, και απεριόριστο data.

    Πολύ με εκνευρίζει η έλλειψη πραγματικού ανταγωνισμού μεταξύ ελληνικών εταιριών κινητής. Οι Έλληνες καταναλωτές πρέπει να μη δώσουν φράγκο για τέτοια συμβόλαια των...οπισθίων. Τώρα καταλαβαινω γιατί τόσοι προσπαθούν να εισαγουν και να ξεκλειδωσουν αμερικάνικα και αγγλικά τηλέφωνα για χρήση εκτός συμβολαίου.

  • Πέραν όλων όσων αναφέρετε, τα οποία είναι κατ΄ εμέ ολόσωστα,εγώ προσωπικά και να τα είχα τα χρήματα, και να τα είχα μαζεμμένα από τη δουλειά μου και όχι κλεμμένα, πάλι το να κυκλοφορώ με κινητό που μου το κοστολόγησαν εννιά κατοστάρικα σχεδόν την ώρα που ο γείτονάς μου ζορίζεται να τα φέρει βόλτα με την οικογένειά του δεν μου κολλάει σαν εικόνα. Κάπως σαν να προκαλώ...

  • Ο έξυπνος ο Έλληνας το 64αρι το πουλάει 889€ και άμα το παραγγείλεις από το Ίντερνετ στο site της Apple κάνει 635

    • Δυστυχώς όπως σε όλα τα προϊόντα έτσι και το iPhone είναι πιο οικονομικό στην Αμερική. Δεν μπορείς όμως να αγοράσεις από το site της Apple και να στείλουν Ελλάδα. Οπότε... Μόνο αν έχει μπάρμπα στο Αμέρικα! ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.