Οι επίσημες φωτογραφίες του iPhone 5

Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης παρουσίασης, έφτασε η στιμγή και για την διάθεση των επίσημων φωτογραφιών του νέου iPhone 5 από την μαμά Apple. Το νέο iPhone έρχεται με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels και είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το τωρινό μοντέλο 4S. Το iPhone 5 ποζάρει επίσημα στις παρακάτω photo. Δείτε τις.

Σχόλια

  • ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΑΛΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ?. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΡΕ JUMBO ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΣΣΣΣΣΤΤΤ...

  • Τώρα σοβαρά. Τους πήρε 3 χρόνια να φτιάξουν τα ακουστηκά; Μας δουλεύετε στα μούτρα μας; ο.Ο

  • Περίμενα μια ανανέωση στο ντιζάιν από την Apple. Ειδικά μετά από τις κόντρες με τη Samy. Από ότι φαίνεται όμως και η Apple έχει αρχίσει να χάνει την έμπνευσή της.

  • μιλαμε για τρελο fail! 3 χρονια το ιδιο πραγμα! ξαναζεσταμενο φαγητο και πολυ πισω απο το s3 ,one x ,4x hd ....

  • Ούτε με σφαίρες! Θέλω να δω φανμπόιζ να το υποστηρίζουν και να σκάσω στα γέλια (όπως κάνω με όλα τα φανμπόιζ).

  • Galaxy S II και τα μυαλα στα καγκελα....αντε και συντομα με 4.1 ελπιζω....i phone 5 και πρασινα αλογα...δωστε android στο λαο ρεεεε...........

  • Ωραίο είναι! Δεν άλλαξε πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι άσχημο. Δείχνει ποιοτικό και είναι δυνατό. Τα μειονεκτήματα είναι πάντα τα αναμενόμενα κολλήματα της apple... Είναι θετικό το οτι υπάρχει ένα hi end με φυσιολογικές διαστάσεις γιατί έχει παραγίνει το κακό με τις κακόγουστες παντόφλες. Που κολλάν τα σχόλια για το Galaxy σ'αυτό το thread απο μερικούς δεν μπορώ να καταλάβω!

  • θελω να δωσω ενα συγχαρητηρια στην apple γιατι βγαζοντας ενα κινητο σαν κι αυτο πολυ πισω απ τον ανταγωνισμο με ΚΑΜΙΑ καινοτομια, εχει fanboys που ειναι ανεργοι ξερω γω και μεζευουν με καθε δυνατο τροπο χρηματα για το κινητο... αυτο για μενα ειναι επιτυχημενη εταιρια κι ας μην προτιμω σε κανεναν τομεα τα προιοντα της

  • Παιδιά κοιτάξτε αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά ! Το κινητό είναι απίστευτο για τον πολύ απλό λόγο τό ότι παραμαίνει σε λογικές διαστάσεις..!! Ετσι που το πάει η samsung το επόμενο galaxy θα είναι tablet oxi kinito..Ektos autou gt kollate se kapoia 8emata..Aλλο το 4S άλλο το 5.Ποιο είναι το πρόβλημα σας δεν καταλαβαίνω...Για το 4S να το δεχτώ ότι αφού άλλαξε μόνο εσωτερικά από το 4 είχατε λόγο όσοι είχατε 4 να μην το θέλετε.Τώρα δεν χωράει αμφιβολία πως με την ολοκληρωτική αλλαγή εξωτερικά και εσωτερικά (hardware) είναι και πάλι top στην αγορά.Θα το δείτε από τις πωλήσεις.Αγαπητοί φίλοι της Samsung έχω μόνο να σας πω ότι τα κινητά παντόφλες τύπου new galaxy δεν υπάγονται στην κατηγορία κινητά με τέτοιες διαστάσεις..Κινητό σημαίνει κάτι το οποίο κρατιέται και μεταφέρεται εύκολα.Oχι να χρειάζεσαι χέρια γίγαντα για να χωρέσει στο ένα χέρι..
    Το iphone 5 είναι κινητάρα με όλη την σημασία της λέξεως.Καλή συνέχεια samsung fans.Σκεφτείτε όσες διακαιολογίες μπορείται για να ανεβάσετε και κανένα σκαλί τα κινητά σας.

  • εαν ηταν καπως ετσι: https://www.youtube.com/watch?v=JiBkHop_qJI
    θα το επαιρνα και εγω που ειμαι android fun boy αλλα.....παντως ενα μεγαλο μπραβο στην apple που καταφερε και εβγαλε το πρωτο τηλεφωνο-τηλεκοντρολ και φυσικα το εχει πατενταρει.χαχαχαχαχαχα.

  • Καμία καινοτομία-καμία έμνευση-τίποτα απολύτως απλά!!! Πάλι καλά που υπάρχουν κάποιοι που θα το πάρουν τυφλά και ας μην είχε καν οθόνη!!! Τουλάχιστον θα λένε στους υπόλοιπους οτι έχουν το iphone 5. YEAaaaa i'm the one!!! χαχαχαχαχα!!!!

  • Τι στο καλο,για να μην βρισω βραδιατικα,του βρισκετε οι μισοι και λετε το αγαπησα και το λατρεψα και και και???
    Ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το 4s οπως το 4s ειναι ΙΔΙΟ με το 4 αλλα ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ!
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
    Ειστε καλα????παναγια μου.....

  • By the way....to Galaxy S2,S3 και το One X πιστευω ειναι κλασεις πιο ομορφα...
    Και οσοι λενε τα 2 τελευταια δεν ειναι κινητα αλλα παντοφλες...
    1)To S3 το χρησιμοποιω καθημερινα ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ(εκτος αν θελων να γραψω ενα sms στα γρηγορα) και εχω 1.73 υψος και κανονικα χερια οχι τεραστια...επισης το μεταφερω ΣΕ ΤΣΕΠΗ ΤΖΙΝ σχεδον παντα και χωραει ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΗΚΗ...
    2)Δοκιμαστε το πρωτα οι ιδιοι και μετα πειτε οτι κουταμαρα σας κατεβει!!!!
    Και επισης υπαρχουν και τα 2 Note να δειτε τι παει να πει μεγαλο....
    Αντε καλο βραδυ...

  • Παιδιά καταλαβαίνω την σύγχιση σας ειδικά όταν βγαίνει κάτι ανώτερο από τα κινητά σας.Είμαι κάτοχος galaxy 2 και δεν θα έπαιρνα το 3 σε καμία ζωή.Τώρα ξανά μετά το 3GS θα γυρίσω στην apple που κακώς την άφησα για να αγοράσω samsung.Το μετανιώνω από την πρώτη μέρα που το πήρα και τώρα πάει για πούλημα σε καμία τιμή εξευτελιστική γιατί κανείς δεν θα το αγοράζει.Εκεί θα καταλήξουν και το galaxy 3 galaxy 4 galaxy 5 ,Oσα και να βγάλει θα είναι σαγιονάρες.
    Ελπίζω να με ακούσουν αρκετοί και να μην κάνουν το λάθος αγοράσουν παντοφλίτσες για το χειμώνα π.χ galaxy 3.

  • Περίμενα 3D οθόνη με ολόγραμμα, εικονικό πληκτρολόγιο, τεχνητή νοημοσύνη σαν τον Jarvis του Tony Stark...μεγάλη απογοήτευση, τα Android ειναι πολύ μπροστά ναι με τα εξελιγμένα καινοτόμα πλαστικά...

  • Το να λες ενα κινητο ''κινηταρα΄' που δεν εχει τιποτα καινουριο πανω του , μα τιποτα ομως
    το βρισκω γελοιο!! Ελεος ρε παιδια ξεκκοληστε μερικοι με της παροπιδες...Πρωην κατοχος 4ς και νυν κατοχος S3...@ argiris Δεν θα σκεφτουμαι καμοια δικαιολογια γιατι το S3 ειναι κινηταρα!!

  • Το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο…εκπληκτικο design, απιστευτη ποιοτητα κατασκευης, και για αλλη μια φορα η συνεργασια hardware με software βαζει τα γυαλια σε ολες της πλαστικουρες με android. Aυτο ειναι και το μεγαλο ατου της apple…

  • Ναι και για να κανεις τα βασικα πρεπει να το ξεκλειδωσεις αλλιως τιποτα...Ασε που και ξεκλειδωμενο παλι περιορισμενο ειναι... Αυτο και αν ειναι μεγαλο ατου της apple...!!
    Φιλικα παντα.

  • Εχω το 4s. Από αυριο το κινητο μου μετονομαζεται σε 4smini. Λοιπαμαι.Περιμενα κατι αλλο παρα τις τοσες φημες.Τι να πω.....τοσο καλο λειτουργικο σε ξαναζεσταμενο σχεδιο........γιατι ρε γαμωτο......γιατι?

  • Χαχαχαχα ακου τι λεει ο αλλος 3D και τεχνητη νοημοσύνη.. που ζεις ρε φιλε στο Matrix? Ακου εκει... Τι αλλο θα ακουσουμε απο τα fanboys για να δουμε

  • Οταν το android εβγαλαν πολυ-πυρινο επεξεργαστη η apple ελεγε πλεονασμος και στο 4ς τι εβαλε?? Οταν η apple ελεγε (συμπεριλαμβανομενων των fanboys) 3,5" ποτε 4αρα+ οθονη γιατι κανει το κινητο παντοφλα στο 5 τι εβαλε?? Μην τρελενεστε ομως να ναι καλα ο jobs που εκανε ονομα.στν εταιρια οποιος εχει αντιθετη αποψη ας δει τν ιστορια της apple otan o jobs παραιτηθηκε και ξαναγυρισε. Και κατι ακομα, το SE C902 στελνει μουσικη στο pc χωρις να συγχρωνιζει 1 ωρα στ itunes παρα μονο με BLUETOOTH, το iphone??

  • andreas (Το να λες ενα κινητο »κινηταρα΄’ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πανω του , μα τιποτα ομωςτο βρισκω γελοιο!! Ελεος ρε παιδια ξεκκοληστε μερικοι με της παροπιδες…Πρωην κατοχος 4ς και νυν κατοχος S3…@ argiris Δεν θα σκεφτουμαι καμοια δικαιολογια γιατι το S3 ειναι κινηταρα!!)

    >>>andreas Αυτά που λες προδίδουν ότι δεν έχεις τεχνολογική παιδεία.Σωστό θα ήταν να ρίξεις πρώτα μία εκτενή ματιά στα χαρακτηριστικά του iphone 5 και στην συνέχεια να επιδοθείς σε σχόλια που μειώνουν και το ίδιο σου το κινητό.Τουλάχιστον τώρα γνωρίζεις πολύ καλά ότι στον τομέα hardware και εμφάνισης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την samsung ούτε και υστερεί σε τίποτα. Ως κάτοχος iphone 4S έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις την γνώμη σου για το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι για κάτι νέο και διαφορετικό εξωτερικά και εσωτερικά.Οι απόψεις πρέπει να στηρίζονται σε στοιχειώδεις αποδείξεις και όχι σε σχόλια του αέρα.Ο χαρακτηρισμός ''παντόφλα'' κυριαρχεί χρόνια στον χώρο των κινητών και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση που ανέφερα στο πρώτο μου σχόλιο όπως προκύπτει δικαίως από τις διαστάσεις της συσκευής samsung galaxy s3.
    Εν πάσει περιπτώσει.Το ότι ασχολούνtαι σφοδρά με την apple οι samsungs lovers αυτό λέει πολλά.Καλό βράδυ

    @Γιωργος Αγριανιτης Εαν θεωρείς τις διαστάσεις του galaxy λογικές του χρόνου να περιμένεις τηλέοραση με ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΟΘΟΝΗ μεγάλη προς όλες τις κατευθύνσεις.Παιδιά συνέλθετε..Για κινιτά μιλάμε.Αυτά τα πράγματα τα λένε τα 3χρονα..(iphone 4,4s,5 ίδια αλλά πιο μακρύ).Τα κινητά δεν χωρίζουμε όπως τα τρενάκια (αυτό πράσινο και αυτό πράσινο άρα ίδια..Ένα άτομο που έχει ελάχιστες γνώσεις ξέρει ότι τα κινητά χωρίζονται με βάση το exterior design και το hardware.Και σ αυτή την περίπτωση άλλαξε σε όλους αυτούς τους τομείς.Eπομένως το επιχείρημα ΟΛΩΝ ΣΑΣ είναι ΑΤΟΠΟ. Δεν χωράνε άλλες δικαιολογίες..Οι συσκευές sam.gal.3 θα περάσουν στο χρονοντούλαπο και η αξία τους θα έχει πτώση μέρα με τη μέρα.Και έχει μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία τους.Φιλικά πάντα μιλάμε και μιλάω ως πρωην χρήστης samsung galaxy s2.

  • Ο/Η alex λέει:
    Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:13
    Χαχαχαχα ακου τι λεει ο αλλος 3D και τεχνητη νοημοσύνη.. που ζεις ρε φιλε στο Matrix? Ακου εκει… Τι αλλο θα ακουσουμε απο τα fanboys για να δουμε

    Seldon are you?

  • Ποια τεχντή νοημοσύνη,αυτοί εκεί στην Apple υποτιμούν την νοημοσύνη όλων μας παγκοσμίως...Ίσως στο iPhone 8 ή 9 έρθουν στα συγκαλά τους...

  • @Argiris
    Καταρχας,το 5αρι εχει widescreen οπως το S3 και σχεδον ολα τα smartphones στην αγορα αρα το σχολιο σου για την τετραγωνη τηλεοραση (οπως 4:3 ratio ειχε το 4/4s) ειναι το λιγοτερο ακυρο και ξεκαρφωτο και καλυτερα να το κρατουσες για τον εαυτο σου!
    Η αγορα προχωραει και καλο ειναι να εχεις μεγαλη οθονη υψηλης αναλυσης με μικρο πλαισιο και λεπτο σχεδιασμο για να μην σου βγαινουν τα ματια!
    By the way,η κοπελια μου εχει το S2 και ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο το S3 απο το S2 λογω οτι εχει πολυ καλυτερη διαχειριση του χωρου γυρω απο την οθονη αρα βγαινεις τελειως ακυρος απο θεμα διαστασεων...πραγματικα λυπαμαι ετσι?
    Eχω αρκετες γνωσεις πιστευω καθως εχω φαει χρονια σε forums και αρθρα....(καλως η κακως...)
    Απο exterior design δεν εχει αλλαξει στο ελαχιστο!
    Το μονο που αλλαξε απο leterbox η οθονη εγινε wide!Αναγκαστικα αλλαξε και το πλαισιο και επειδη βολευε καλυτερα το εκαναν unibody,κατι που υπηρξε εδω και πολυ καιρο(βλεπε Htc Sensation) αρα που ειναι η καινοτομια εκει?Απλα ηρθε εκει που ηταν οι αλλες εταιρεις πριν απο αυτο...
    Και απο hardware δεν εντυπωσιασε...ολα τα high end κινητα ειναι αρκετα πιο γρηγορα απο 4s απλα ανεβηκε με το 5αρι ενα σκαλι...τιποτα αλλο!Chipset αλλαξε για ταχυτητα...
    Και τελος πανω απ'ολα...μπορει να ησουν χρηστης S2 αλλα απ'οτι φαινεται το υποστηριζεις το 5αρι λες και ειναι δικο σου και πας να βγαλεις ακυρα τα εμφανη πραγματα...
    Τι να πω...απλα λυπαμαι που στο εθιξα....:)

  • @argiris Τα ιδια ακριβως σχολια λεγατε (για το μεγεθος της οθονης κ τη φορητοτητα) ολα τα φανμποιζ της αππλε οταν ολοι ηταν στις 3,8-4,3" κ εσεις κλαιγατε με τη μιζερη 3,5".... Εκει που εισαι ημασταν πριν 4 χρονια!!! Κ εδω που ημαστε θα εισαι σε λιγοτερο απο ενα χρονο οταν θα πιασεις στα χερια σου εργαλεια!!

  • μια μικρη διορθωση...
    "Το μονο που αλλαξε απο leterbox η οθονη εγινε wide!"
    "Το μονο που αλλαξε απο 4:3 η οθονη εγινε 16:9!"

  • Το 3g .με το 4g. Είχαν κάποιες διάφορες.αυτο τώρα πάλι τη είναι ένα 4s με οθόνη 4" και κάποιες βελτίωσης.ενα χρόνο δουλειά για να το κανουνε από 3.5" σε 4" ίντσες.ειναι όμορφο δεν λέω αλλά ο κόσμος του iPhone δεν περίμενε αφτό το κινητό να δει περιμενεε έναν χρόνο να δει πολλά παραπάνω...

  • argiri>>> συμφωνω μαζι σου! αλλα τωρα οτι και να πεις εχουν μαζευτει ολοι οι samsung fans και θα λενε τα δικα τους...εγω δεν ειμαι κολλημενη ουτε με τη samsung ουτε με την apple αλλα η αληθεια να λεγεται...η apple βγαζει κινητα πολυ καλυτερα ποιοτικα σε σχεση με αλλα ...οσο για το iphone 5 φαινεται τελειο ...οκ μοιαζει με το 4s αλλα που το κακο σε αυτο? ισα ισα το ξεπερναει με τα χαρακτηριστικα και τη σχεδιαση και πιστευω πως θα τα παει πολυ καλα στις πωλησεις!! και ενδιαφερομαι να το αγορασω! ;)

  • Ότι η Apple θα έβγαζε ένα μακρόστενο κινητό και με τόσο μεγάλα περιθώρεια στο πάνω και κάτω μέρος δεν το περίμενα.Το 4S το θεωρώ πολύ πιο όμορφο και πρακτικό σε σχέση με το 5 όπως επίσης θεωρώ πολύ πιο όμορφο το galaxy SII σε σχέση με το SIII.Τι στο καλό πάθανε φέτος οι σχεδιαστές των δύο εταιριών???Από τις νέες ναυαρχίδες το respect μου όσο αφορά το σχεδιασμό πάει στο 920 της Νokia ( σε μαύρο χρώμα φυσικά).

  • χα! το πιο αστειο σε αυτα τα σχολια των "haters" ειναι οτι οι περισσοτεροι ειναι κατοχοι samsung s3..το οποιο ποσο κοστιζε? 670 ευρω? οσο και το iphone 4s δηλαδη!
    χμμμ... αρα παει η δικαιολογια για τα λεφτα που κλεβει η apple.. τα ιδια χαλια πληρωνεται ολοι και το παιζετε και κερδισμενοι!
    απλα παρτε το αποφαση αγορακια... ο καθενας με το γουστο του.. παρτε την πλαστικη παντοφλα εσεις με το σουπερ open source λογισμικο αδροιδ.. και εμεις με το τηλεκοντρολ μας που και καλα δεν μπορεις να κανεις τπτ!
    η μαχη apple-samsung δεν θα σταματησει που να κλαιτε και να χτυπιεστε! οι περισσοτεροι γουσταρουν apple...οι λιγοτεροι και κομπλεξικοι και λινουξαδες και χακεραδες και γαματοι προγραμματιστες γουσταρουν sam!
    ΟΥΑΤΕΒΕΡ!!!
    Μπαιιιι!

  • "Εξυπνε" oleg...(και καλα μαλλον γιατι με βαση τα λεγομενα σου δεν εισαι)
    Το galaxy s3 16gb αυτην την στιγμη κοστιζει 520 ευρω...την ιδια ακριβως στιγμη το προηγουμενης τεχνολογιας περσινο 4s 16gb κοστιζει κοντα στα +60 απο οσα εχει το galaxy που ειναι μια γενια μπροστα σε τεχνολογια...και να μην πουμε για το 5 ποσο θα εχει!αρα η apple οντως κλεβει λεφτα αρα αυτα που λες δεν εχουν καμια απολυτως βαση!
    Μπορεις να κλαψεις τωρα και να συρθεις πισω στην σπηλια σου,ευχαριστω...:)
    Επισης by the way...τις τιμες απο κανα γερμανο τις τσεκαρες μεσα σε απολυτο σκοταδι εμπιστευεσαι ενα καταστημα που σε γδερνει?
    Ααα ρε προβατακια που ειστεεε...
    Και οι linuxαδες χακεραδες και καλα κομπλεξικοι που λες γουσταρουν ανοιχτο λογισνικο για να μπορουν να το διαμορφωνουν και να το πειραζουν οπως αυτοι θελουν!
    Και γιατι ειναι κομπλεξικοι γιατι θελουν ελευθερια στις επιλογες τους και οχι περιορισμο με το λουρι οπως η μαμα apple?και μην πεις για jailbreak(αν ξερεις καν τι ειναι αυτο) γιατι και να το κανεις η παραμετροποιηση του λειτουργικου ειναι μιλια μακρια απο αυτα που κατορθωνουν οι "κομπλεξικοι χακεραδες" και μαλλον εσυ εισαι κομπλεξικος γιατι ζηλευεις,επειδη στο αγαπημενο σου μηλαρακι το μονο που αλλαζεις ειναι το wallpaper...;)
    Βαλτε λιγο μυαλο και κοιταχτε και αλλου,δεν ειμαι fanboy απλα εχω ψαχτει και ξερω τι μου γινεται φιλε....καλημερα...

  • Και κακως επεσα στο επιπεδο σου παραφερθηκα και στα εχωσα καπως σκληρα...
    Ουτε καν αξιζε...λαθος μου....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.