iPhone 5 τιμή Ελλάδα, 16GB 739 ευρώ, 32GB 859 ευρώ, 64GB 978 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama δημοσίευσαν τις τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα με την υποσημείωση ότι σε πέντε μέρες από σήμερα θα υπάρξη ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα της συσκευής. Τα Multirama μφανίζουν και τα τρια διαφορετικά σε χωρητικότητα μοντέλα 16GB, 32GB, 64GB και στα δύο κλασσικά χρώματα μαύρο και λευκό.

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει μέχρι σήμερα σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του iPhone στην Ελλάδα.

update: Τα iPhone 5 κατέβηκαν από το site των Multirama.

iPhone 5 16GB – Μαύρο ή Λευκό
Τιμή internet: 739 ευρώ

iPhone 5 32GB – Μαύρο ή Λευκό
Τιμή internet: 859 ευρώ

iPhone 5 64GB – Μαύρο ή Λευκό
Τιμή internet: 978,99 ευρώ

Kudos to Nikolaos

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 15:20

Σχόλια

  • Τσάμπα πράμα, ελάτε κόσμε ελάτε.....!!!!!!!! Μπρος καλά μου προβατάκια να πάρετε το μηλαράκι τιμή ''ευκαιρίας'' έβαλε η Apple ........!!!!!!!!

  • Τι λέτε ρε παιδιά??? Είμαστε στην Ελλάδα και πιο ακριβά από όλους??Τι λογική είναι αυτή??

  • η αυξημενη τιμη του μηπως οφειλεται στο οτι η apple ειχε χασουρα απο τις ελλατωματικες συσκευες;;; καποια προβατα πρεπει να τη καληψουν αυτη τη χασουρα να φανταστω!!

  • ένα αξιοπρεπές android με 200 ευρώ,το κρατάς 1 χρόνο.......με τα ίδια λεφτά που θα δώσεις για ένα iphone αλλάζεις κινητό κάθε χρόνο για 5 χρονια :p

  • Ας μην το παρει κανεις μπας και δουν οτι ξυπναει ο κοσμος και να ριξουν τις παραλογες τιμες...!!

  • Απαράδεκτη η αισχροκέρδεια στο έπακρο. Στης ηνωμένες πολιτείες η τιμές είναι πολύ χαμηλότερες δεν είναι δυνατόν η Έλληνες διαμεσολαβητές να παίρνουν τέτοιο ποσοστό της τάξεως του 200% ντροπή .

  • Μην τους κάνετε την χάρη παιδιά....739 ευρώ για ένα τηλ όταν πριν 2 εβδομάδες πήρα το s3 με 490 ευρώ? Για κανένα λόγο..

  • Ελπίζω να σου επιτρέπουν να παραγγείλεις περισσότερα από ένα, γιατί θέλω ένα για το συμβόλαιο και ένα για το what's up.
    Χάχαχαχα ο Χριστός και η Παναγία, τζάμπα πράμα :-P

  • Ακριβά το πήρες venisk!!

    Στα 460 έχει φτάσει σήμερα και σε λίγες μέρες με αυτούς τους ρυθμούς κάτω από 450.

  • Ο Χριστος και η Παναγια!!! Το optimus g 599 και 739 το πιο ΦΘΗΝΟ!!! Δεν πανε καλα οι ανθρωποι.

  • LOL. Αντε ήρθε η ώρα σιγά σιγά να τελειώνει το αστείο, ελπίζω περισσότερα άτομα να προτιμήσουν κάποιο android ή windows phone.

  • Ημαρτον ρε φίλε .....Αυτά η βλέπει η Μέρκελ στην Ελλάδα και σου λέει αυτοί λεφτά έχουν...!!! Κλέφτες και καλό θα ήταν κάπιοα στιγμή ο κόσμος να σταματήσει να αγοράζει μπας και βάλουν μυαλό!!!

  • τσάμπα πράγμα! θα πάρω 2-3 να τα ενισχύσω τα παιδιά..Αν έχει το φθηνότερο Iphone τόσο το s3 θα έπρεπε να κοστολογηθεί γύρω στα 1500 πρώτη τιμή...

  • Και δεν παίρνω το Galaxy s 3 με 500 ευρω από ιντερνετ που είναι και πολύ καλύτερο στα ΠΑΝΤΑ.

  • Ερώτηση προς όλους τους φίλους ποιο πάνω..:
    Πίστευε κανεις σας ότι θα κοστολογηθεί λιγότερα ?
    Αν το πιστεύατε αυτό γελαστήκατε.
    Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί αγοραστές και σε αυτήν την τιμή(άσχετα αν μετά θα κάνουν αναπάντητη γιατί δεν θα έχουν κάρτα) μονο και μονο για να το βάλουν επάνω στο τραπεζάκι τις καφετεριας(άσχετα αν θα χάνει το σήμα του wifi του..και δεν θα τραβάνε φωτό γιατί εκεί απέναντι η λάμπα τους μοβίζει το κάδρο).
    Απλά τα πράγματα,τα iPhone είναι μόδα..και 1000€ να το έβαζαν θα υπήρχαν πολλοί που θα τα έσκαγαν. Οπoτε?

  • Δεν αξίζει η τιμη του,χθες αγορασα το Samsung galaxy s3 στα 460 ευρώ και είναι χρόνια μπροστά!προσγειωθειτε επιτέλους και ριξτε τις τιμές!

  • Νομίζω πως οι τιμές δεν είναι ενδεικτικές. Το Multirama πάντα υπερβάλλει στις αρχικές εκτιμήσεις και μετά συμμορφώνεται με την αγορά.

    Λογικά όπως κάθε χρόνο η τιμή θα είναι ότι ήταν για το περσινό 4S.

    Παρόλα αυτά, και αυτές οι τιμές να μείνουν, θα το αγοράσουν πολλοί... πάρα πολλοί!

  • Ειπανε οτι στα πλαισια βελτιωσης της συσκευης οτι στο επομενο μοντελο δεν θα δινουν ρεστα απο χιλιαρικο....

  • Ολοι ετσι λενε αλλα μολις βγαλει καινουργιο μοντελο η samsung ή η HTC με 8 πυρινους επεξεργαστες και to iphone5 16GB κανει 550ε..τοτε θα βγουν τα ζωα και θα παρουν το iphone!!!

  • 739 euro για 16gb σου μένει ελεύθερο γύρο στα 13GB και σε 1 μήνα τα γεμίζεις και αυτά κ μετά διερωτάσαι γιατί έδωσες τόσα λεφτά. Ο ανταγωνισμός έχει τρέλα κινητά σε τιμές κάτω των 500 euro και αυτή θέλουν να τους δώσουμε 739 για κινητό με 1 μήνα λειτουργιά. Όποιος διαφωνεί μαζί μου ας μου πει το λόγο.

  • Oύτε με 200 ευρώ αν ερχόταν δεν θα έπαιρνα αυτή την αποτυχία.Ποια 740 και κουραφέξαλα...

  • Εντάξει ρε παιδιά δεν λέω είναι πανάκριβο αλλά και αυτή η Apple ένα smartphone βγάζει και αυτή το

  • Παιδιά στο θέμα της τιμης στην Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω Τι σκατα γινετε......πχ τo s3 γερμανικό εισαγωγής το φέρνουν 470€ Ενώ η εδώ Samsung η γραμμή που έχει δώσει είναι 669€. ΕΛΕΟΣ.
    Τωρα εδω Το 16 με το 32 εχουν 120€. 16gb τα χρεωνουν τοσο ακριβα ;;; Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω Το σκεπτικο τους........
    Αλλα οι πιστοι του ιδους τρεχουν για να παρουν σειρα προτεραιοτητας

  • Εντάξει ρε παιδιά δεν λέω είναι πανάκριβο αλλά και αυτή η Apple ένα smartphone βγάζει και αυτή το χρόνο άμα δεν κόστιζε όσο κοστίζει δεν θα είχε λεφτάκια για να φτιάξει ούτε iPad oύτε iPhone 5.

  • αν το κερδιζα σε διαγωνισμο θα το κρατουσα και ας χαλαγε και σε 10 μερες..αλλα να πας να δωσεις απο 700-1000 για να το αγορασεις ειναι αδιανοητο...και οπως ειπε και ο Teo πιο πανω ειναι πολλοι αυτοι που θα το αγορασουν και ξερω και ατομα που το εχουν προπαραγγειλει...υπαρχουν πολυ καλυτερα σε πολυ πιο οικονομικες τιμες ομως καποιοι πετανε τα χιλιαρικα λες και ειναι στραγαλια..!!

  • Καλα 2 μηνιατικα και για συσκευη που ηδη εχει βγαλει θεματα με καμερα...Απλα κλεψια!

  • Υπερτιμημένο όπως πάντα....και να σκεφτεί κανείς οτι πριν λίγες μέρες το νεξους ητανε στα 299 ευρώ.Τραγικό.Ειλικρινά πόσους appleφαν εχει η σελίδα,ας βγεί κάποιος να πει την γνώμη του...ας αφήσει τη παράμετρο:οτι Γουστάρω τα κάνω τα λεφτά μου, και ας απαντήσει με το χέρι στη καρδιά.

  • @Jason Matsoukas ψάξε λίγο στο google αδελφέ όλα τα blogs απο χθές αναπαράγουν αυτές τις τιμές.Και κάποιος άλλος είπε οτι είναι εδώ το ακριβότερο αμα δείτε και Ιταλία παρόμοια τιμή έχει και σε όλη την ευρώπη είναι 50-60€ παραπάνω.
    Για να κάνω και εγώ σχόλιο για τιμή απλά εξωφρενική :(

  • Έλεος με τα ανούσια hating σχόλια, σας παρακαλώ...η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμή προφανώς και δεν οφείλεται στην Apple. Από Γερμανία πήρα πέρυσι το 4S 629€, 40€ πιο φθηνά από Ελλάδα. Φέτος το 5 το πήρα πάλι από Γερμανία 679€, 50€ πιο ακριβό από πέρυσι. Και στην Ελλάδα είναι 60€ πιο ακριβό από τη Γερμανία!

    Και όμως, στις H.Π.Α. το ξεκλείδωτο iPhone 5 κοστίζει 649$. Όπως ακριβώς το 4 και το 4S πέρυσι και πρόπερσι. Στις H.Π.Α. οι πάροχοι δίνουν για το 5 τα ίδια συμβόλαια που έδιναν για το 4 και το 4S. Άρα από που και ως που αύξησε η Apple την τιμή;

    Προφανώς και κάτι ΠΟΛΥ περίεργο παίζει στην Ευρώπη αρχικά και στην Ελλάδα σε δεύτερη φάση. Θα ήθελα πολύ ένα site σαν το techblog να κάνει σχετική ερώτηση στους αρμοδίους ώστε να μας εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο. Είναι καθαρή απάτη και κερδοσκοπία ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος από πίσω;

    Πάντα το iPhone ήταν ακριβό, υπερτιμημένο θα έλεγαν αρκετοί και δεν θα διαφωνήσω. Προφανώς και άλλα ανταγωνιστικά κινητά είναι φθηνότερα και μετά ~3 μήνες πέφτει και άλλο η τιμή τους. Αλλά αυτές οι τιμές που ανακοινώθηκαν για Ελλάδα κυρίως είναι εξωφρενικές και ΚΑΠΟΙΟΣ υπεύθυνος πρέπει να απαντήσει, έτσι για το γαμώτο.

  • ειναι δυνατον να δινουν 739+ ευρω για ενα i phone 5 ????????
    δεν ξερω ποιο να αγορασω το i phone 5 η galaxy s3 !!!
    θελω τη γνωμη σας....

  • δεν ξέρω τι λέτε εγώ το θέλω τώρα ακόμη περισσότερο φαντασου να πας σε καφετέρια και να βγάλεις μια συσκευή που κοστίζει 1000 ευρώ γάμησε τα ρε φίλε πας σε άλλο επίπεδο λέμε πας... όποιος δεν έχει δει τα βλέμματα σεβασμού και ζήλιας που σε κοιτάνε απλός είναι από άλλο κόσμο.......... για αυτό όσο ποιο ακριβό τόσο καλύτερο.......... ενταξη μην ξεπεράσει 1000+++ γιατί μετά δεν θα μπορούμε να το πάρουμε..... δεν έχουν καταλάβει μερικοί ακόμη μάλλον ότι iphone δεν είναι ένα απλό κινητό είναι STATUS SYMBOL

  • To Galaxy S3 κάνει 460€ απ'το Skroutz. Το iPhone 5 κοστίζει 740 όπως βλέπεις. Τι να πω από κει και πέρα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.