iPhone 5S και iPhone 5C κυκλοφορούν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στις αρχές Οκτωβρίου δηλαδή δύο με τρεις εβδομάδες αργότερα από την πρώτη κυκλοφορία τους (20 Σεπτεμβρίου) σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Κίνα, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Χονκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο και Σιγκαπούρη.

Update: iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου [Επίσημο]

Update: Η COSMOTE μέσα από το επίσημο Fan page της στο Facebook ενημερώνει: “Το νέο iPhone 5S είναι γεγονός! Συνάντησέ το τον Οκτώβριο στα καταστήματα COSMOTE!” και “C is for color! Ποιο χρώμα του iPhone 5C σου ταιριάζει καλύτερα; Διάλεξε κι απόκτησέ το από τον Οκτώβριο στα καταστήματα COSMOTE!”.

Update: COSMOTE και Vodafone απέστειλαν σήμερα από ένα δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση των νέων iPhone και την διαθεσιμότητά τους. Ακολουθούν παρακάτω:

• COSMOTE: “Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες μεγάλες αγορές (ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Αυστραλία, Ιαπωνία) στις 20 Σεπτεμβρίου. Σύντομα αναμένονται και στη χώρα μας από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.”

• Vodafone: “Τα νέα iPhone 5S και 5C σύντομα στην Ελλάδα από τα καταστήματα Vodafone. …από τέλος Σεπτεμβρίου όλοι θα μπορούν να δώσουν το προσωπικό τους στυλ στο νέο τους iPhone 5C ή 5S, επιλέγοντας μέσα από μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.”

Update: Νωρίτερα σήμερα “επιβεβαιώσαμε” τις παραπάνω πληροφορίες και από την COSMOTE. Η COSMOTE θα φέρει και τα δύο νέα μοντέλα iPhone μέσα στον Οκτώβριο.

Update: Οι πληροφορίες μας φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται, μαθαίνουμε ότι η Vodafone θα φέρει και τα δύο νέα iPhone εκείνη την περίοδο.

Σε ότι αφορά τις τιμές των νέων iPhone στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα κάποια σχετική πληροφόρηση.

iPhone 5S, Επίσημες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 5C, Επίσημες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 5S

iPhone 5S Ελλάδα τον Οκτώβριο, iPhone 5S και iPhone 5C κυκλοφορούν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

iPhone 5C

iPhone 5S Ελλάδα τον Οκτώβριο, iPhone 5S και iPhone 5C κυκλοφορούν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηλίας Λιβ.

$549 το 5c 16GB
$649 τo 5s 16GB
$450 το 4S 8GB

LiF

Είναι τιμές Αμερικής αυτες Ηλία..

Michael

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ τρολαρι η apple με το iphone 5c!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mavrikios

να και οι τιμές Γερμανίας.

https://store.apple.com/de/buy-iphone/iphone5s

mavrikios

Τιμές iPhone 5S στην Γερμανία:

699€ τα 16GB
799€ τα 32GB
899€ τα 64GB

Τιμές iPhone 5C στην Γερμανία:

599€ τα 16GB
699€ τα 32GB

balantis7

Είναι αστείο το θέμα με το 5C. Αντί να διατηρήσει το προηγούμενο μοντέλο όπως έκανε μέχρι τώρα, έβγαλε ένα νέο με μικρότερο κόστος κατασκευής με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το 5 και το πουλάει στην τιμή που θα έδινε το 5. Άρα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους για την Apple. Απαράδεκτοι.

tomtik

Ο τσιπης έχει 549$ άρα και ευρώ και η μετοχή έπεσε 1,5% με το κλείσιμο της παρουσίασης.

Αλεξησ

Παντως εγω ειδα την APPLE να λεει οτι θα κυκλοφορησει 20 σεπτ. σε μερικεσ χωρεσ και σε ολεσ τισ αλλεσ τον δεκεμβρη.ετσι εγραφε !

machinegun

5c 599 και 5s στα 799 ποπο και δεν παιρνεις τ 4s τσ τσ τι λενε ρε???

manolis

τζάμπα πράμα…
θα πάρω 2 απότο καθένα

gian

νοκια λουμια σε λίγο καιρό με 350! αντε γειααααααααααα

sayian

Δωστε 800 ευρω για 4 ιντσες με τεραστιο bezel…

K K

ife style νομίζω αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο πλέον του Ι-Phone και φυσικά ο έλεγχος το ατόμου που το χρησιμοποιεί (και όλων όσων παρακολουθούν τα κινητά).
Το χρυσό είναι κάτι διαφορετικό και όμορφο, πιστεύω θα κάνει τρελές πωλήσεις!

fotis

και κάπου αλλού δεν εχει ακουστεί αυτό ότι θα είναι στα Ελληνικά μαγαζιά τον Οκτώβρη;

C

Η μοναδική ελπίδα για το 5C είναι να τιμολογηθεί πολύ χαμηλότερα από την προτεινόμενη τιμή της Apple στα καταστήματα, διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί κανείς μαζί του.

Spiros

Πλεον LG,Samsung και Nokia θα πουλανε ακομη περισσοτερο με την πολιτικη της Apple..Σπρωχνει τους καταναλωτες σε αλλες εταιριες πολυ πιο συμφερουσες κανοντας τον αγοραστη να ειναι πιο σιγουρος οτι εκανε σωστη αγορα.Αυτο που λεμε VFM..Αν με 450 και 800 ευρω παιρνοντας iphone πιστευει οτι εκανε VFM αγορα,τοτε μεγεια του με χαρα του!Προσφατα πηρα το Optimus 4X HD και αυτο για εμενα ηταν μια VFM αγορα!Αυτην την περιοδο VFM ειναι το S3 το Optimus G και αν καποιος διαθετει τοοοοσα χρηματα για να παρει μηλοφωνο γιατι να μην παρει το καλυτερο κινητο που υπαρχει αυτην την στιγμη στον πλανητη-Optimus G2???
Ευλογα τα ερωτηματα μου,αλλα το θεμα ειναι πολυ υποκειμενικο οταν μιλαμε για χρημα.Οτι αντεχει η τσεπη και η μοστρα του καθενος!

Billys

Πανεμορφα κινητα και τα 2 . Δεν μου αρεσει το χρυσο μονο τοσο πολυ . iOS 7 , επιτελους κατι διαφορετικο και βελτιωμενο απ’ ο,τι ειχαμε συνηθισει απο την apple τα τελευταια 5 χρονια . Οσο για τα αποτυπωματα , ειδα σχετικο meme που λεει “World’s largest name-to-fingerprint database now available without even trying” . Δεν εχει αδικο . Στα αρνητικα δε μου αρεσε η αποσυρση του υπαρχοντος 5αριου , ριχνοντας το στα ταρταρα κυριολεκτικα , οπως και οσους το αγορασαν καινουριο και λογω της τιμης του 5c που θα ειναι γυρω στα 6κατι κατοσταρικα καινουριο , θα αναγκαστουν οι κατοχοι του απλου 5 να πουλησουν τα μεταχειρισμενα τους με νεα βαση τουλαχιστον 80 ευρω κατω . Αυτο βεβαια θα ειναι καλο απ’ οσους επωφεληθουν και αγορασουν ενα αλουμινενιο 5αρι σε μια τιμη απο 300 ευρω , με το ξεκινημα του νεου ετους και μετα . Οσο για τις συγκρισεις , τα βαλιου φορ μανεϊ και ολα αυτα τα ασκοπα σχολια … Το λεγαμε ηδη απο περυσι , κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να αγορασει κατι με το ζορι . Καθενας εχει τις αναγκες του και διαθετει διαφορετικα ποσα αναλογα με αυτες , για την αγορα κινητου . Προσωπικα , ωντας… Συνέχεια »

Kostas K.

Δηλαδη για να καταλαβω…Σταματαει απο την παραγωγη το 5αρι για να βγαλει το ιδιο τηλεφωνο (5C) αλλα φτιαγμενο απο πλαστικο και στην τιμη που θα πρεπε να εχει το 5αρι μετα την αναβαθμιση του 5s.Να σαι καλα ρε Apple μ εκανες και γελασα πρωι πρωι

johny

νομιζω οτι το 5 σε συγκριση με το 5 c δεν θα εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.και για να το αποσυρουν καποιος λογος θα υπαρχει για να πανε σε αυτη την κινηση.θελω παντως να δω ποιες θα ειναι οι διαφορες μεταξυ τους.δεν θελω να μιλησω και να κρινω απο τωρα αλλα θα το κανω οταν το αγορασω και το πιασω στα χερια μου.επισης δεν μπορω να πω οτι η samsung,sony,htc και…ειναι καλυτερες η χειροτερες γιατι οπως βλεπουμε η τεχνολογια δεν μενει στασιμη και ολο και καποιο μπαμ κανει καποιος βγαζοντας κατι καινουργιο τεχνολογικα.και κατι ακομα.δεν με νοιαζει αν ειναι πλαστικο η οχι γιατι σχεδον ολα τα κινητα ειναι πλαστικα.αν και μου αρεσει και το χρυσο γιατι ειναι ομορφο και τεχνολογικα δυνατο με βαση τα προηγουμενα μοντελα της.

Kostas K.

@ johny ναι δεν εχουν ιδια χαρακτηριστικα..Το 5c εχει μεγαλυτερο μεγεθος,μεγαλυτερο βαρος,πλαστικουρα και χωρις gorilla glass στην οθονη..Κατα τ αλλα εχουν ιδιο επεξεργαστη,ιδια μνημη,ιδια καμερα και φυσικα ιδια τιμη..Αν αυτο δεν ειναι κοροιδια τοτε τι ειναι? Το οτι αποσυρει τελειως το 5αρι απο την αγορα για να προωθησει την συγκεκριμενη πλαστικουρα ενω δεν εχει κλεισει ουτε χρονο και αφηνει το 4s δεν σου λεει κατι?Αυτος ειναι και ο λογος…Με το καλο να το αγορασεις αλλα γνωμη μου ειναι αν ειναι να αγορασεις iphone παρε το 5αρι οσο προλαβαινεις ή δωσε αλλα 100 ευρω και παρε το 5s..Το 5c ειναι μεγαλη απατη..

vkrd

Χωρίς επιδοτήσεις από τις εταιρείες κινητής, πόσο άραγε θα πουλήσει? θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αυτό το στατιστικό… Πόσοι να δώσουν τόσα λεφτα για να αγοράσουν ενα καινούργιο iPhone C? ή έστω να ´αναβαθμίσουν´ το 4s? Πιστεύω πως όσοι ασχολούνται με αυτά, δε θα πληρώσουν για να αποκτήσουν τη μπουρούχα. Τη στιγμή που υπάρχει τέτοια έκρηξη σε συσκευές από τις άλλες εταιρείες.

Christos

Εμείς όταν βλέπουμε τέτοιες τιμές σε τέτοια χαρακτηριστικά λέμε Jesus.. Οι του Life style λένε oh Steve. Είναι θέμα μούρης καθαρά. 😉
Εγώ τα μηλαράκια τα τρώω μόνο μετά την προπόνηση με 60 λεπτά το κιλό 😛

van

IPhone 5s NSA θα έπρεπε να λέγετε…………………. Και είναι πολλοί αυτοί που θα δώσουν 800 και 900€ για ενα ολόιδιο iPhone 5 με διαφορετικό τροπο ξεκλειδωματος της οθόνης. Και ποσο ασφαλές είναι αυτό. Πως ξέρω εγώ πως το αποτύπωμα του δακτύλου μου μένει στο κινητό και μονο. Πόλυ μου βρωμάει όλο αυτό. Το scanner μου φαίνεται απο πίσω θα λέει NSA.

Θέλω να ξέρετε πως δεν θέλω να θαψω το iPhone για κανέναν λόγο. Απλα όλο αυτο δεν μου αρέσει………

Billyssss

Συμφωνω απολυτα με τον Spiro στο σχολιο 17..Πραγματικα εισαι μεσα στο μυαλο μου..
Πλεον η Lg δεν εχει θεματα με το Software,εχει βελτιωθει σε αυτο το κομματι..

Kostas

Κλαωουρισματα…Κουραστηκα απλα 🙂
Ναι το δαχτυλικο αποτυπωμα απο το iphone περιμενανε για να μας φακελωσουν…Καντε τα check-in και ανεβαστε ενα σωρο φωτογραφιες,παρτε τις smart TV με τις καμερες και περαστε με ασφαλεια την ωρα σας…Μα τι ακουω…Και στο κατω κατω δεν ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιειται δαχτυλικο αποτυπωμα σε συσκευη.Δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι πρωτοπορεια!

Αποστόλης Ρόδος

Το iPhone 5 έχει εξαφανιστεί για την Apple σαν να μην υπήρξε ποτέ. Κάτι σαν το iPad 3.

eythimis

To i -phone5s και 5c έχουν σοβαρό πρόβλημα με την υπερθέμανση και την εξάντληση της μπαταρίας ,δεν συνδέονται καλά με wi-fi ,έχουν ενα μωβ θάμπωμα στις εικόνες και έχει και αναλαμπές στην οθόνη και μερικές φορές η οθόνη αφής δεν αποκρίνεται . Πλέον η apple είναι πολύ κάτω σαν εταιρία όταν η ναυαρχίδα της apple έχει τόσα ποβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.