iPhone 5se: Φωτογραφίζεται δίπλα στο iPhone 5;

Οι διαρροές επιμένουν ότι η Apple έχει πράγματι στα σκαριά το πολυσυζητημένο 4ιντσο iPhone, το οποίο μάλιστα θα ανακοινώσει τον Μάρτιο. Πρόσφατα ακούστηκε ότι θα ονομαστεί iPhone 5se, ενώ το αποκαλούσαμε iPhone 6c, και θα είναι κάτι μεταξύ iPhone 6 και 6s .

Σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία, η οποία ανέβηκε στο ολλανδικό OneMoreThing (αναδημοσιεύει το 9to5Mac) και δείχνει το 4ιντσο iPhone (δεξιά) μαζί με το iPhone 5 (το οποίο είναι επίσης 4 ιντσών).

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτό είναι πράγματι το iPhone 5se και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την φωτογραφία, στην οποία θα μπορούσε να εμφανίζεται κάποιο κινέζικο αντίγραφο. Πέρα από το εάν η φωτογραφία είναι πραγματική, να πούμε ότι το iPhone 5se αναμένεται με επεξεργαστή Apple A8 (ίδιο με του iPhone 6), υποστήριξη NFC, κάμερα 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 1.2 Megapixel και Live Photos.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα διατεθεί σε 4 χρώματα: Silver, Space Gray, Gold και Rose Gold, ίδιες χρωματικές επιλογές με το iPhone 6s. Όσο για την κυκλοφορία του αναμένεται κάπου μέσα στον Μάρτιο με τιμή στα 449 δολάρια περίπου.

Μένει να δούμε αν τελικά όλα τα παραπάνω ισχύουν και αν ναι, πως θα τα πάει ένα 4ιντσο smartphone στην αγορά που οι οθόνες γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

iphone 5se photo, iPhone 5se: Φωτογραφίζεται δίπλα στο iPhone 5;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως βολεύει μερικούς το 4ιντσο. Το 2012 πήρα 4 ίντσες και προχθές που το βρήκα σε ένα ντουλάπι μου φάνηκε υπερβολικά μικρό. Γούστα θα μου πεις αλλά και πάλι γιατί να δώσω τόσα λεφτά γι αυτό ενώ θα μπορούσα να πάρω το 6αρι που είναι 0,7 ίντσες μεγαλύτερο.. Σιγά την διαφορά.

NLS

Πάλι φαίνονται εκατομμύρια της Apple που (δεν) έδωσε στο R&D.
Δυσκολεύτηκαν πάλι στο σχέδιο και την τεχνολογία που θα βάλουν.

Apostolos

Σιχαίνομαι τις παντόφλες και γελάω με αυτούς που τις έχουν αλλά 4 ίντσες είναι λίγες, θα πάει απατο

Billys

Η χαρά του μαθητή και του φοιτητή! Ένα κινητό σε μέγεθος πρακτικό για σκονάκια και αντιγραφή! Θα κάνει πάταγο σε ηλικίες 16-25.

Thanosgr13

Χαχαχαχαχαχαχχαχα Billys +1

@papaki

Μην ξεχνάμε για τα κινητά με 4 ίντσες ότι είναι ελαφριά επομένως δεν σπάζουν εύκολα.

Jorge

Πόσο θα κάνει ξέρουμε;

Andrew

Αμέσως όλοι βγάζεται συμπεράσματα ότι θα πάει άπατο εφόσον υπάρξει. Δηλαδή τόσο περίεργο είναι κάποιο να βολεύονται με 4” οθόνες και να μην θέλουν κάτι παραπάνω. Ούτε τόσο μικρή μειοψηφία είμαστε. Όταν βγαινει η κάθε παντόφλα με 5”+ όλοι λένε σιγα, όποιος το πάρει επιλογή τους ειναι και τελειώνει εκεί το πράγμα. Γιατί να μην είναι έτσι και τα μικρα? Εμείς δεν δικαιούμαστε ναυαρχίδα στο μέγεθος που μας βολευει? Μόνο η sony κάνει μια προσπάθεια, οι υπολοιποι τίποτα, μας έχουν στο φτύσιμο… Οπότε με το καλό ας βγεί, και σε καλή τιμή (<500) και ας το κρίνουν οι πωλήσεις…

Αργυρης

Αν εχει τα χαρακτηριστικα του iphone 6 αλλα ειναι στις 4 intches θα ειναι καλυτερο απο το 6αρι.Διοτι δε θα χρειαζεται να δουλευει η cpu και το chipset τοσο οσο στις 4.7.Αρκει ομως να βαλει 2 gb ραμ και οχι 1 γιατι θα ναι κοροιδια!Επισης να βαλει καμερες του 6ς και οχι τις προηγουμενες εκτος και αν το πουλαει κανενα 300 αρι που εκει κομπλε!

Nikopoup

Σαφέστατα θα έπρεπε να υπάρχει ναυαρχίδα σε πιο μικρά μεγέθη αλλά στις 4 ίντσες τι να πρωτοχωρεσει? Όπως βολεύεται ο καθένας μου πεις, αλλά δεν σου βγαίνουν τα μάτια να διαβάσεις κάτι σε τόσο μικρή οθόνη?

Andrew

@Nikopoup Καλά δεν θα διαβάσεις και βιβλίο. Για μυνηματα, ημερολογιο, κλησεις και βασικες εφαρμογές την κάνει την δουλειά της. Και το κρατάς άνετα με ένα χέρι. Μόνο στα παιχνίδια δεν βολευει, αλλα πραγματικά ποιός >20-22 ετών παίζει παιχνίδια. Συνήθως για δουλειά το έχουμε το smartphone.

Ιωάννης jb

Ευτυχώς βλέπω και κάτι σχόλια σαν αυτό που έκανε ο Andrew και λέω υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στο techblog…

nikopoup

Ξεχασα οτι τα iphone τα εχουμε για τα βασικα… Περα απο αυτο πρεπει να εχεις πολυ μικρο χερι για να μην μπορεις να κρατησεις 4,7 ιντσες με το ενα χερι.
Φιλικα παντα.

Ηλίας

Παιδιά θέλω να αναφερθώ σε αυτούς που λέτε ότι οι 4″ είναι λίγες και ότι δεν πρέπει να βγει αυτό το μέγεθος. Πρώτα απ’όλα προσωπικά μπορώ να κρατήσω με το χέρι μου οποιοδήποτε κινητό είτε 4″ είτε 6″, οπότε δεν είναι απαραίτητα κινητό για άτομα με μικρά χέρια. Έπειτα θέλω ένα κινητό μικρό να μπαίνει στην τσέπη και να μη φαίνεται ότι κουβαλάω τάπερ μέσα από το μπουφάν ή το ζακετάκι. (Ναι ξέρω υπερβολή αλλά κάποιες φορές έτσι φαίνεται σε όλους). Πού αλλού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Οπουδήποτε δε θες να σε βλέπει ο άλλος με ένα mini tablet ουσιαστικά ή να διαβάζει την οθόνη σου σε μετρό, λεωφορεία κλπ. από το μεγάλο της μέγεθος. Δε θα κάτσω να συνεχίσω το 4″ vs 5″ γιατί δεν έχει νόημα και είναι η άποψη του καθενός το μέγεθος της οθόνης. Τέλος ρε παιδιά έλεος. Είμαι 18 και ούτε εγώ δεν τσακώνομαι με άτομα για τις πολυεθνικές εταιρείες που βγάζουν κέρδος από μένα και τον καθένα μας. Έλεος πια, δεν έχετε βαρεθεί να είστε πιόνια δηλαδή; Τι έχετε να κερδίσετε με το να υποστηρίζετε μια εταιρεία μέχρι αηδίας επειδή κάποιος άλλος έχει διαφορετική άποψη; Εγώ ξέρω ότι αν λογομαχείς με ένα ‘χαζό’ είσαι… Συνέχεια »

Κώστας Ζ.

@Nikopoup,χωρανε πολλα πραηματα σε 4.6 ιντσες,απλα μόνο η Sony έχει την διάθεση και ασχολείται

Aργυρης

Παιδια ειναι πολυ καλη σκεψη να βγαλει ενα iphone στις 4.Εξαλλου ακομα υπαρχουν ατομα που αγοραζουν το 5s και οχι απαραιτητα μονο απο οικονομικης αποψης αλλα επειδη βολευει κιολας.Το θεμα ειναι ξανα λεω να μην το πετσοκοψουν στα χαρακτηριστικα.Και γι’αυτο δεν κατακρινω μονο την apple αλλα και τις υπολοιπες εταιριες που το κανουν.Και εγω δεν ειμαι φαν των μεγαλων τηλεφωνων αλλα οπως και να το κανουμε αυτα θα συνεχιζουν να μεγαλωνουν.Και το θεμα ειναι οτι και να θες να παρεις κατι μικρο αναγκαστικα θα ναι ή παλιο ή midrange συσκευη με φτωχα specs.Μας εχουν βαλει στο λουκι ολες οι εταιριες να παιρνουμε κινητα μεγαλα.Καποτε στα κινητα δεν υπηρχε αυτος ο φανατισμος με την αναλυση και την οθονη.Πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση εχουμε φτασει στις 6.0.Οπως και να χει επιλογες ειναι αυτες απλα να σεβονται ολους τους πελατες.Οχι μονο αυτους που θελουν μεγαλες οθονες!Καλο απογευμα σε ολους!

tester

Μήπως να πουλήσω το Iphone 3S που έχω στο συρτάρι, μια χαρά δουλέυει, ενδιαφέρεται κανείς; Πέρα απο την πλάκα, καταλαβαίνω οτι οι 5,5 και 5,7 ίντσες σε κάποιους φαίνονται – και μπορεί να είναι – πολλές αλλά νομίζω οτι ένα κινητο 4,5-4,7 ιντσες δεν είναι μεγάλο. Anyway, εταιρεία είναι και πουλάει ενα προιόν σε άλλη κατηγορία, θα δείξει αν πιάσει ή όχι.

Agnostos13

Οι 4″ κατα την αποψη μου ειναι επαρκεις για smartphone. Τωρα αν το κινητο το θες να σου υποκαθιστα και το tablet και τον Η/Υ και το home cinema πας σιγουρα σε μεγαλυτερο… Ή αν εχεις πρεσβυωπια!

petros

ρε παιδια δηλαδη ελεος επειδη εσας δεν σας αρεσει 4″ ιντσες ειναι κακο.. ναι προφανως και θα γουσταρα να ειχα χερια για το iphone 6 plus αλλα δεν ειχω!εχω ge mini στις 5′ που ειναι και αρκετα compact συσκευη και ειναι μεγαλο ακομα αρα το iphone 6 που εχει τεραστια περιθωρια δεν μου κανει!αρα δεν εχουν σχεση οι 0,7″!!επισης τοσα χρονια βριζετε την apple που εχει μονο ενα κινητο!αν κανει 500 ευρω θα παει απατο αλλα μην κραζετε ακομα πριν βγουν γιατι (και αυτο το λεω επειδη ειμαι μηχανικος υπολογιστων)οταν ακουω να λενε μονο 2 πυρηνες και 1 gb ραμ και μονο παραπονα τρελαινομαι!ναι ειχατε και στο χωριο σας!ας ηταν τα windows phone πρωτα στην αγορα και οχι τριτα που δεν εχουν αναγκη και θα ελεγα αν κανατε ολοι ετσι για ταυς πυρηνες.παρτε πρεφα οτι και σε server να τρεξεις(που λεει ο λογος) android οτι παλι θα εχει θεματα γιατι η google μονο interface αλλαζει και δεν τα κανει παρα πολυ lite(και οχι στο stock android δεν ειναι lite ειναι πιο lite απο των αλλων εχει μεγαλη διαφορα αυτο!)ενω ios και windows ειναι πεπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.