iPhone 6L (5.5″) με 2915mAh μπαταρία και το 4.7″ με 1810mAh;

Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο και στο επερχόμενο ντεμπούτο του πολυαναμενόμενου iPhone 6, διαρρέουν όλο και περισσότερες πληροφορίες. Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν τις μπαταρίες του 4.7 ιντσών και του 5.5 ιντσών iPhone 6. Βλέπουμε ότι το μικρό iPhone έχει 1810mAh μπαταρία ενώ το μεγάλο 2915 mAh.

Η μεγαλύτερη μπαταρία για το μεγάλο iPhone ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς η μεγάλη οθόνη χρειάζεται περισσότερη ενέργεια.

Επίσης, οι πληροφορίες που έρχονται από την Ταϊβάν σχετίζονται με την ονομασία του iPhone. Το μοντέλο των 4.7 ιντσών θα ονομάζεται iPhone 6, αλλά το μεγαλύτερο των 5.5 ιντσών θα ονομάζεται iPhone 6L.

Οι φωτογραφίες επίσης δείχνουν την logic board και τα panel της οθόνης και για τα 2 μοντέλα. Απ’ ότι φαίνεται το phablet της Apple έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες από το μικρότερο iPhone.

iphone 6, iPhone 6L (5.5″) με 2915mAh μπαταρία και το 4.7″ με 1810mAh;

iphone 6, iPhone 6L (5.5″) με 2915mAh μπαταρία και το 4.7″ με 1810mAh;

iphone 6, iPhone 6L (5.5″) με 2915mAh μπαταρία και το 4.7″ με 1810mAh;

iphone 6, iPhone 6L (5.5″) με 2915mAh μπαταρία και το 4.7″ με 1810mAh;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spazyjay

Πιος αντιγραφει ποιον?

Βαγγέλης

Άντε πάλι τα ίδια.. Τι σας νοιάζει ρε παιδία ποιος αντιγράφει ποιον.. Πάρτε το κινητό που σας αρέσει και σταματήστε να κράζετε όλα τα υπόλοιπα…

Darth

1800 μονο? με 4,7 οθόνη και δυνατότερο cpu και μάλλον περισσότερη ram?
πάλι πρίζα πλάι θα είμαστε……………..
και στο 5,5 ούτε καν 3000 δεν χώρεσαν? ειδικά με τόσο τεραστία bezels?……… αρε μιλαρου…..

Genesis

ωραίο φαίνεται δυνατό αλλά η μπαταρία είναι για κλάματα…..1810 με καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη οθόνη που πάει…τέτοια bezels και δεν χωράει μεγαλύτερη?…

spazyjay

Οχι γιατι εχω βαρεθει να λενε τα appleboys οτι ολοι αντιγραφουν την aplle τους.

Sot11

Μια χαρά ειναι αυτές οι μπαταρίες για το iPhone, διότι δεν κανει την κατανάλωση που κανει το android και επίσης έχεις πολυ καλή διαχείριση μπαταρίας στην αναμονή. Αλλα σιγουρα πιστεύω οτι θα μπορούσαν να χωρέσουν και μεγαλύτερες!!

Χαρης

Κακασχημο

Darth

@Sot11 το ίδιο λέγανε και για το iphone 5/s που το ειχα το 5s ένα μήνα ήμουν δύο φορές την μέρα στην πρίζα (το λιγότερο), γιατι πιστεύεις οτι θα αλλάξει κάτι εδώ ?

και ναι εχεις απόλυτο δίκαιο όσο δεν το χρησιμοποιείς η κάνεις μόνο κλήσεις μπαταρία σχεδόν δεν φεύγει…….. αλλά μόλις ανοίξεις κάνα 3g και κάνα browsing κλπ η κάποιο παιχνιδι κάτσε δίπλα στην πρίζα γιατί δεν μας βλέπω καλά
στο 4.7 έπρεπε να βάλουν 2100 έστω να βγαζει άνετα την μέρα………η έστω οριακά
δλδ αυτονομία του moto g 🙂

JohnWave

Tι να ασχοληθώ με τη μπαταρία από τη στιγμή που βλέπω αυτή την όψη με τα απαράδεκτα bezels…To κακό είναι ότι η Apple ούτε μπαταρία δεν πρόκειται να διορθώσει , ούτε bezels γιατί ότι και να κάνει όπως και να το κάνει το κοινό της θα το αποδέχεται. Χωρίς διαμαρτυρία και μη αγορά δεν γίνεται τίποτα. Στη σειρά Galaxy S οι οπαδοί αντέδρασαν έστω και καθυστερήμενα και η Samsung αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγές στον τομέα που υστερούσε . Οι οπαδοί της Αpple θα αντιδράσουν ποτέ ή πάντα όλα θα είναι τέλεια στο μυαλό τους ; Ποτέ. Eδώ δεν αντέδρασαν για τις 4 ίντσες και τις έβγαλαν θεϊκές πέρυσι. Πάλι καλά που η Apple θέλει να κερδίσει κι άλλο μερίδιο αγοράς και τις ανέβασε από μόνη της.

spazyjay

Σε κινητο samsung με μανισια 1650mah εβαλα μια 2500mah με λιγοτερο απο 15€.και συ μου λες οτι το android δεν κανει καλη διαχειριση μπαταριας η μηπως να δωσω 600 € να παρω iphone για να εχω καλη διαχειριση και μπαταρια να κραταει λιγοτερο ισως απο την μανισια 1650mah

fotis balopitas

Ποιος ο λογος να βγαλει το iphone 6 L

Dimitrinho

Σταματηστε πια αυτη την καραμελα με τα bezels βαρεθηκαμε να το ακουμε αμα δεν σας αρεσει δεν σας υποχρεωνει κανεις να το αγορασετε εμενα και σε πολλους αλλους μας αρεσει να εχει για αυτο και τα iphone φημιζονται για το design τι να κανουμε.

Aroulis235

Note 3.

Μηνάς

Άλλη μια αποτυχημένη προσέγγιση μπαταρίας ελάχιστων mah απο το iPhone και την apple …κάτοχος 4s

spazyjay

Και οχι μονο αποτυχια στην μπαταρια αλλα και σε πολλα αλλα σημεια

Νίκος ΔΑΜΙΓΟΣ

Ειδικά αν η μπαταρία του4,7 ειναι μονο1810 ειναι απαράδεκτο κ γενικά πλέον για εμένα το iOS εχει μείνει πολυ πίσω τι δηλαδή επειδή πέρασαν μερικά tweak στο 8 κάτι έγινε?για εμένα καλύτερη συσκευή στην αγορά ειναι για την ώρα το lg g3 με τα τρία ram!!!!κατοχος iPhone 5 αλλά πλέον κουρασμένος πρώτα με την μπαταρία κ μετά μετο jailbreak που πρέπει να κάνω υποχρεωτικά όχι για κάτι το ίδιαιτερο αλλά για να παράμετρο ποίηση το τηλέφωνο μου όπως θέλω εγώ!!!περιμενω την ανακοίνωση για να πάρω to lg

Darth

@JohnWave γενικώς να είσαι οπαδός ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είναι τελείως άρρωστο (εκτός και αν έχεις κάποιο κέρδος από αυτό, πχ παίρνεις λεφτά)
δες πχ το σχόλιο του Dimitrinho πως σου φαίνεται? (ετσι περίπου είναι όλοι η οπαδοί σχεδόν)
Εταιρείες είναι, μας βλέπουν σαν έναν κρεάτινο σάκο με λεφτό τπτ παραπάνω

Λεωνίδας

Kαλό είναι να μην πορωνόμαστε, όποια πλευρά κι αν υποστηρίζουμε. Και ναι, σίγουρα ο καθένας θα πάρει όποιο κινητό μπορεί και θέλει. Αλλά μην εκνευρίζεστε μερικοί αν συζητάμε εδώ τα στραβά ή τα θετικά για τα κινητά που παρουσιάζονται. Αυτός είναι ο λόγος εξάλλου ύπαρξης και των σχολίων από κάτω. Όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι, τι να κάνουμε αυτό πιστεύουμε…ότι η apple τελευταία και καταϊδρωμένη θα παρουσιάσει διθυραμβικά τις νέες μεγάλες οθόνες! Αυτοί που δεν θέλουν τις κουμούτσες των 5,5 ιντσών θα φάνε στη μάπα τη μικρή μπαταριούλα… ενώ οι άλλοι κάτοχοι των 5,5 ιντσών ίσως τα βρούν λίγο καλύτερα τα πράγματα…Πλάκα εχει πάντως το κεντρικό κουμπί που μεγαλώνει ανάλογα με τις ίντσες…Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει.Μου κάνει λίγο “παιδικό”. Όσο για τις τιμές αυτών των smartphones, είμαι σίγουρος ότι με τα μισά χρήματα παίρνεις καλύτερα…Ειδικά στο μέγεθος των 5.5 ίντσες, προσωπικά πιστεύω ότι smartphones όπως πχ το Huawei g750 κλάσης ανώτερα…

j

Οταν έβγαλε η samsung το alpha με την χάλια μπαταρία οι περισσότεροι σιωπή. Τωρα όλοι κραζετε. Τα σχόλια δικά σας

Darth

@J δες στο myphone τι κράξιμο έπεσε

Λεωνίδας

Φίλε j, δεν σε καταλαβαίνω…Δεν φταις εσύ για τη μάπα μπαταρία του νέου μικρού iphone…! Kάνεις σαν να στη θίξαμε! Και σαφώς τα ίδια χάλια θα ‘χει και το samung alpha με 1850 μπαταρία! Δεν μας ανήκει ούτε η samsung ούτε η apple για να λέμε τα στραβά μόνο της μίας ή της άλλης!

χαρης

υπάρχουν καλύτερα κινητά από το iphone και σε καλύτερη τιμή, το iphone είναι για αυτούς που θέλουν το IOS που μπορεί να έχουν κ mac ώστε να συγχρονίζονται καλύτερα μεταξύ τους
είχα 3g πήγα σε 4s και μετα σε galaxy s3 και έμεινα ευχαριστημένος και από τις 2 εταιρείες , οι οποιες έχουν και θετικά και αρνητικά!
τώρα περιμένω να δω την τιμή του 6 και το πως κάθεται στο χέρι για να αποφασίσω αν θα το πάρω , γιατί από τις φωτογραφίες δυστυχώς δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω.. οπότε ίσως πάω για το 5s
η μπαταρια υποθέτω πως είναι ”μικρή” για να βάλουν μεγαλύτερη στο 6s
μια οθόνη στα 4.3- 4.5 νομίζω θα πήγαινε πιο πολύ στο iphone

Αλέκος

Όλοι εσείς που κράζετε την μία και την άλλη εταιρία και σας βρωμάει η κάθε μπαταρία, οθόνη, κτλ. θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο Πολυτεχνείο έχετε τελειώσει ώστε να κρίνετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε κινητού χωρίς να μας δικαιολογείται γιατί δεν σας κάνει π.χ. η συγκεκριμένη μπαταρία. Γίνατε όλοι ξαφνικά φωτεινοί παντογνώστες της μικροηλεκτρονικής, των αναλογικών και των ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να πει τα θέλω του αλλά όχι να κρίνει χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις.

giorgos

Κάτοχος ativ s στα 230 ευρω γύρω στο χρόνο, κατεχω μια midrange συσκευή, κάνω 500 πράματα ταυτόχρονα χωρίς κολλήματα, θεωρώ το design της συσκευής μου άψογο, οι εφαρμογές με καλύπτουν και με το παραπάνω, κάνω κυριολεκτικά τα πάντα χωρίς το παραμικρό κόλλημα, η μπαταρία με βγαζει 1 μερα με φουλ χρήση και 3 μέρες με μερική χρήση, γιατι τα λέω όλα αυτα? Όχι φίλοι μου δε κάνω διαφημηση αλλα θεωρώ τη συσκευή μου 1000 φορές καλύτερη απο όλα τα iPhone μαζί τα οποία θεωρώ αχρηστα, τα επειχηρηματα? Τα έχουμε πει άπειρες φορές και τα ξέρουμε όλοι, βάλτε στο μυαλό σας τη συσκευή μου και κάθε συσκευή που σου προσφέρει τα παραπάνω που ανέφερα με 230 ευρώ και μετά στο καπάκι βάλτε στο μυαλό σας ένα iPhone στα 800 ευρώ και τι σου προσφέρει, και όποιος μηλησει για ατσάλινο σκελετό, γυαλί, χρυσά κτλπ καλύτερα να μη ποσταρει καν, αυτα τα λίγα.
Φιλικά.

Αποστόλης Ρόδος

Oι μπαταρίες στα 4.7 ιντσες iPhone 6 & Galaxy Alpha, προσωπικά για μένα είναι για κλάματα. Τουλάχιστιον στο Alpha είναι αποσπώμενη.
1.5 χρονο πίσω… το HTC one (Μ7) στις ίδιες 4,7 ίντσες είχε 2300mAh μπαταρία (μη αποσπώμενη) και η χρήση του (κάτοχος) είναι από μέτρια έως καλούτσικη.
Τι όνειρα έχουν δει οι κατασκευαστές δεν μπορώ να καταλάβω. Ειδικά στην Apple που διαμαρτύρονται όλοι όσοι γνωρίζω για την μπαταρία των iPhone και “σκαρφίζονται” να βρίσκονται κοντά σε φόρτιση συνεχώς με βαριά χρήση.
Τελευταία ένας φίλος μου στην Γερμανία που κάνει πολύ βαριά χρηση στο iPhone του λόγω δουλειάς, πήρε φορητη μπαταρία 26.000 mAh (ολόκληρο θηρίο κουβαλάει μαζί του 🙂 )

Το έχω ξαναγράψει, θα το γραψω ξανά…. θα με ενδιέφερε περισσότερο να έχει η συσκευή μου μια μπαταρία 4.000 mAh και ας θυσιαστεί το πάχος της ή τα bezels της οθόνης της.

Λεωνίδας

Giorgos (με το ativ) θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Δυστυχώς δεν έχω το κινητό σου αλλά ξέρω ότι είναι τρομερή συσκευή…Πανέμορφο smartphone και πολύ δυνατό! Kι άσε την apple να ακολουθεί όλους τους άλλους και να φωνάζει για θρίαμβο!

Τακης

google μια το SHARP AQUOS CRYSTAL και δειτε….

Gate 7

ΚΩΣΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE 6 ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ SKROUTZ ΓΙΑ ΟΘΟΝΗ 4,7 ίντσες διάβασα αν θες κανε αναζήτησή

Dimi

Sharp aquos crystal x
Οθόνη:5.5 inches
Ram:2gb
Ανάλυση οθόνης:1080p
Επεξεργαστής:Snapdragon 801 2,3ghz
Μπαταρία:2,610mAh
Αποθηκευτικός χώρος:32gb
Σχεδιασμός πολύ εντυπωσιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.