iPhone 6c: Από 400 μέχρι 500 δολ. εκτιμάται η τιμή του [KGI]

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν οι φήμες ότι η Apple έχει στα σκαριά ένα πιο compact iPhone το οποίο συχνά αποκαλούμε ως iPhone 6c. Μιας και οι κανονικές εκδόσεις των iPhone 6/6s και iPhone 6/6s Plus έρχονται στις 4.7 και 5.5 ίντσες, λέγεται ότι η Apple θέλει να δώσει και μια τρίτη επιλογή σε όσους δεν θέλουν τόσο μεγάλες οθόνες.

Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα (κάτι που συνηθίζει εδώ και χρόνια), φήμες, αναλυτές και διαρροές έχουν την τιμητική τους. Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, που ασχολείται αρκετά με ότι αφορά στην Apple, αναφέρει ότι το 4ιντσο iPhone αναμένεται να μπει στην παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2016, οπότε είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί πριν από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus που τα περιμένουμε Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος εκτιμά ότι η Apple θα αποφασίσει να πουλήσει το 4ιντσο iPhone σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 400 και 500 δολαρίων. (Υποθέτουμε ότι 400 θα είναι το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 16GB)

Περιμένουμε μεταλλική κατασκευή σε διάφορα χρώματα, επεξεργαστή Apple A9, NFC για να υποστηρίζει Apple Pay και ίδια κάμερα με το iPhone 5s, 8 Megapixel και στην μπροστά πλευρά 1.2 Megapixel. Αν κυκλοφορήσει το compact iPhone, εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα μπορούσε να πουλήσει 20 εκατ. κομμάτια.

Άλλες πληροφορίες που επικαλούνται πηγές από την Foxconn, αναφέρουν ότι το iPhone 6c μπορεί να ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο. Εμείς όμως, από τη στιγμή που δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση κρατάμε στάση αναμονής για το τι ισχύει τελικά.

Concept

iphone 6c price, iPhone 6c: Από 400 μέχρι 500 δολ. εκτιμάται η τιμή του [KGI]

iphone 6c price, iPhone 6c: Από 400 μέχρι 500 δολ. εκτιμάται η τιμή του [KGI]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

δηλαδή ότι έχει απομείνει από οθόνες του iPod Touch 5th – 6th gen θα τις βάλει εδώ πιθανότατα!!! μια χαρά!!! :p

rose

Δεν νομιζω να πουλησει ποτε η apple σε τιμη κατω απο 550 ακομα και για αυτο το μοντελο .

petros

Βασικα ρε παιδια θα γινουν 2 πραγματα!ή θα το βγαλει τωρα κοντα με ονομασια 6c και θα πουλησει λιγο παραπαω γιατι δεν θα υπαρχει μαζι του ενα καλυτερο που μολισ βγηκε, ή θα το βγαλει το σεπτεμβριομε αλλη ονομασια(πιο πιθανο 7c)αποκλειεται να βγει μαζι με το iphone 7 και να λεγεται 6c!ειναι θεμα μαρκετινκ.δεν θα το παρει κανεις!!

Voyager13

To 6c υπάρχει ήδη και το λένε 5s. Άρα η Apple καλύπτει την ανάγκη για 4” τηλέφωνο. Το Σεπτέβριο το ξαναβλέπουμε. Εκτός αν κόψει το 5s που δεν βλέπω τον λόγο, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέοιες κινήσεις..

foneverarrow

Καλά, εδώ 599€ θα έχει η βασική έκδοση και 649€ τα 32gb… Τώρα θα μάθουμε την Apple? Το μόνο θετικό είναι ότι έπεσε η τιμή του 5s στα 479€ σε κάποια καταστήματα. Δεν ξέρω παντως, με τα ρεζίλια του Android στα updates σκέφτομαι σοβαρά να ρίξω άκυρο στο εξής… Σε 1,5 χρόνο από τώρα που σκοπεύω να αλλάξω το S5, είμαι κατα 90% για Apple μεριά, και κακώς που άφησα πέρσι το 5s και πειραματίστηκα με τα Android ξανά… Σε τελική ανάλυση, τα 600+ ευρώ που δίνεις για flagship αξίζουν μόνο στην περίπτωση του iPhone, μόνο και μόνο για το ζήτημα των αναβαθμίσεων.

Bloodmaster

Τρεξτε μην χασετε την προσφορά. Παρτε το 5s που του αλλαξαμε το ονομα και πληρωστε το σαν καινουργια ναυαρχίδα. Ρε που να χτυπατε τα κεφαλια σας την σειρα compact της sony δεν την φτάνετε

Agnostos13

@Bloodmaster:
Στο lag δεν την φτανουμε σιγουρα! Θα χρειαστει να παμε πιο πισω απο 5S!
4 με iOS7 ειναι καλα ή να παμε σε 3G με 4.2.1?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.