iPhone 6s: Με A9 chip, 2GB RAM και Force Touch, σύμφωνα με την KGI

Τα φετινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus λογικά θα αντικατασταθούν τον Σεπτέμβριο από τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που θα ανακοινώσει η Apple. Ήδη μιλάμε γι αυτά όμως σε επίπεδο φημών και η KGI Securities που έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη μέσω του αναλυτή Ming-Chi Kuo, όσον αφορά στην Apple έρχεται να δώσει νέες πληροφορίες.

Force Touch
Αρχικά αναφέρεται ότι η ονομασία θα είναι iPhone 6s και iPhone 6s Plus και ότι τα δυο μοντέλα θα έχουν Force Touch στην οθόνη. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το είδαμε στο νέο 12ιντσο MacBook, μετρά την πίεση που ασκείται στην οθόνη και προχωρά στις αντίστοιχες εντολές. Επιπλέον, για το 4ιντσο iPhone που ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει η Apple, η KGI εκτιμά ότι δεν θα το λανσάρει φέτος.

2GB RAM και ροζ έκδοση
Για το iPhone 6s αναφέρει ότι θα διατηρήσει την οθόνη 4.7 ιντσών ενώ και το iPhone 6s Plus θα έρθει επίσης στις 5.5 ίντσες. Και τα δυο θα έρθουν με Apple A9 chipsets, 2GB LPDDR4 RAM και κάμερα 12 Megapixel. Επίσης, η Apple θα προσθέσει rose gold έκδοση, όμοια με την απόχρωση που χρησιμοποιείται στο αξίας 17.000 δολαρίων στο Apple Watch Edition.

Η μαζική παραγωγή τους λέγεται ότι θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου, και σύμφωνα με την KGI αναμένεται να πουληθούν 80 με 90 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι να τελειώσει το 2015.

Πιο ανθεκτικό αλουμίνιο για να μην λυγίζουν
Για να αποφευχθεί νέο bendgate με συσκευές να λυγίζουν στις τσέπες, η Apple θα χρησιμοποιήσει Series 7000 αλουμίνιο το οποίο χρησιμοποιείται στο Apple Watch και θα είναι 60% πιο ανθεκτικό από το μέταλλο που χρησιμοποιεί σήμερα η Apple. Ενώ, για μια ακόμη φορά, η επικάλυψη από ζαφείρι επανέρχεται ως φήμη αλλά για το iPhone 6 Plus.

Προς το παρόν αυτή είναι η αναφορά της KGI, η οποία λογικά όσο περνάει ο καιρός θα μας δίνει κι άλλες πληροφορίες. Όμως όσο αξιόπιστη και αν θεωρείται, πάντα κρατάμε επιφυλάξεις για ότι μεταδίδεται και θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Apple με τις φετινές ναυαρχίδες.

iPhone 6s: Με A9 chip, 2GB RAM και Force Touch σύμφωνα με την KGI, iPhone 6s: Με A9 chip, 2GB RAM και Force Touch, σύμφωνα με την KGI

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θάνος

Θετικές οι φημες δε λεω…η καμερα ενα refresh το χρειαζοταν οπως κ δηποτε..2 γιγα η ραμ επισης κατι που θα κανει το κινητο ακομα πιο πυραυλο απο οτι ειναι…αλλα καποια αλλαγη σε οθονη;;οχι;

iSheep

Ελπίζω να είναι ακόμη πιο φτηνό στην κατασκευή και να πωλείται πανάκριβα ώστε η αγαπημένη μου Apple να αυξήσει και άλλο τα κέρδη της.

Agnostos13

Αν ισχυουν οι φημες θα ειναι μπομπα!

@Θάνος
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αναγκη για αλλαγη οθονης.

Agnostos13

Πιο απαραιτητο μου φαινεται μια μνημη απο 32gb…

Paul

Θα ήθελα σε πιο μικρή οθόνη .Τα αλλα για κάμερα , μεγαλύτερη Ράμ καλοδεχούμενα αλλά δεν μου είναι απαραίτητα

Θάνος

@Agnostos13 Εχει ακουστει η φημη οτι ισως κ να προχωρησει στην οθονη απο ζαφειρι αυτην την φορα..εαν γινει κατα την γνωμη μου αυτο θα ειναι κ θετικο κ αρνητικο ταυτοχρονα..αρνητικο γιατι θα ανεβει δραματικα το κοστος κ επισης θα ειναι πιο επιρρεπης στο να σπασει.θετικο οτι θα ησυχασει το κεφαλι μας απο γρατζουνιες κ καθε λογης screen potectors..οσον αφορα την μνημη συμφωνω απολυτα..16 gb εν ετει 2015 ειναι απαραδεκτο απο οποιαδηποτε εταιρια..πατος αυστηρα τα 32!!!

Τελης

Η οθόνη και η κάμερα θα αλλάξουν? Είναι ξεφτίλα κινητό των 600 ευρώ και να έχει τεχνολογία που συναντάμε σε κινητά Android των 150 ευρώ.

αρης

Τέλη αγόρι μου γιατί το δικό σου το μάτι σε τετοιαμεγεθη καταλαβαίνει διαφορά στις οθόνες αυτές…..ποιος είσαι ρε έλεος ποια με το μάρκετινγκ πάνω από hd σε Κινητο ίσως είναι άχρηστη……

alexis touba

Αν βαλει μια καλη μπαταρι ddr4 απο ram και κανενα πηρυνα παραπανω και καμερα αισθητηρας mp και τα λοιπα να κραταει με βαρια χρηση μια μερα στανταρ παιζει και να το παρω.Επιτελους ηρθε ο καιρος για μεγαλες αλαγες απο μια εταιρια τοσο μεγαλη οσο η apple γιατι μεχρι τωρα βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια προφανος γιατι φοβαται τις αλλαγες και να ρισκαρει αλλα δε φταιμε εμεις σε τιποτα με τοσα λεφτα που δεινουμε!!

παπαροκάς tiamat

Τους δινει ενα giga ram παραπανω και την ευγνωμονουν για τις μεγαλες αλλαγες! (Και αυτο το κανουν αυτοι που ξερουν και καλα! ,ρωτηστε αν καταλαβαινουν τι λεμε οι 55αρηδες και οι κυρακατινες με τις κορες τους που αποτελουν το 99,9% των αγοραστων iphone για αυτη την μεγαλη “”αλλαγη” πουρχεται!)”

Xaxaxa ,you know, you’re pathetic…

Agnostos13

Το iOS δεν ειναι Android να το τρεχεις σε συσκευη με τετραπυρινο και 2gb ram και να κολλαει! (ακομα και τα Windows Vista καλυτερα θα ετρεχαν σε ενα smartphone απο το Android-αν ειχαν δυνατοτητες touch).
Οσο για τους λατρεις τον οθονων 5″ qhd φανταζομαι στο σαλονι τους εχουν τουλαχιστον 8K και εχουν γινει απαιτητικοι ε;

mot's m7

Ο ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΉΡΕ ΠΈΡΥΣΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΊΑ Η APPLE HTAN ΑΠΛΌΣ. ΑΠΟΔΈΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΊΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΩΣΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Κ ΤΗΣ ΒΓΉΚΕ ΣΕ ΚΑΛΌ. ΤΏΡΑ ΔΕΊΧΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΈΧΕΤΑΙ Κ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΊΕΣ ΤΗΣ ΚΆΜΕΡΑΣ Κ ΤΗΣ ΡΆΜ ΚΙ ΑΥΤΌ ΜΌΝΟ ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ. ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΈ ΔΕΙ Κ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΘΈΜΑ ΌΛΩΝ Κ ΔΙΚΌ ΤΗΣ, ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΘΑ ΝΑΙ ΩΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ Κ ΚΊΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ.

Aργυρης

Οσον αφορα το αρθρο λογικη εξελιξη της apple δεν περιμενα κατι παραπανω…το μονο καλο που βλεπω ειναι τα 2 gb ραμ που θα δωσουν αλλον αερο στο τηλεφωνο και η καμερα.Αρνητικα η μπαταρια που δεν θα αλλαξει λογω του ιδιου μεγεθους και η οθονη που θα την ηθελα Full Hd για το iphone 6s 4.7 .Τωρα γι αυτους που λενε για τις ελαχιστες αλλαγες που κανει η apple ειμαι κατοχος αndroid συσκευης και εδω και ποσα χρονια που παρακολουθω τις αλλαγες των εταιριων την περισσοτερη κοροιδια την εχει ριξει η σαμι και η htc και στα περισσοτερα android αλλαγες δε βλεπεις…τουλαχιστον στην apple ξερεις τι να περιμενεις…τκατοχος htc one mini m4 για να μην ακουσω τιποτα για φαν και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες!

Αλέξανδρος

Αλλά από μπαταρία τα ίδια Δλδ χάλια μαύρα…κρίμα κ είναι ωραία κινητά

forneverarrow

Καλή φάση! Για τις οθόνες μην κολλάτε ρε παιδιά. Χτες ημουν για καφέ με ένα φίλο που πήρε πρόσφατα το 6. Πολύ καλή συσκευή και με πανέμορφη οθόνη. Όσο το έβαζα δίπλα στο G3 μου δεν κατάφερα να εντοπίσω διάφορα στην απεικόνιση. Μόνη διαφορά έκανε το μέγεθος, που στο G3 έδειχνε πιο εντυπωσιακή αλλά pixels δεν έβλεπα σε καμία από τις δυο.

Τέλης

Η μόνη διαφορά είναι ότι το G3 έχει 300 ευρώ ενω το υπερ υπερτιμημένο μήλοφωνο έχει διπλάσια τιμή και βάλε. Αλλά αφού υπάρχουν άσχετα με την τεχνολογία άτομα που το αγοράζουν σωστά κάνουν και τους πίνουν το αίμα,

forneverarrow

Τέλη, το πας λάθος εδώ φίλε. Γιατί θα πρέπει όλοι οι χρήστες smartphone να είναι ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας; Επίσης, το iphone σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάξιο της τιμής του, καθώς δεν πληρώνεις μόνο τη συσκευή και το σήμα, αλλά και για το ασυναγώνιστο iTunes, που έμενα είναι το μόνο που μου λείπει από τότε πού άφησα το 5s. Επειδή έχω και iPad ο συγχρονισμός ήταν απίστευτος, ενώ η δυνατότητα αγορών με prepaid card μου έλυσε τα χέρια. Μακάρι να γίνει και το play store το ίδιο.

Agnostos13

Γνωστο troll ο Τελης…

NZ

Με βλέπω αρχές του 2016 να αγοράζω το 6s Plus!

Olethron

Καιρός ήταν, ένα refresh χρειαζόταν. Τα 2gb ram πιστεύω είναι πλέον απαραίτητα, ακόμα και για το iOS που υπάρχει, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, βελτιστοποίηση για 1gb ram. Όσο για τον επεξεργαστή, απο άποψη specs, δεν περιμένω τίποτα παραπανω απο 2 πυρήνες, όχι οτι χρειαζεται δηλαδή. Νέα αρχιτεκτονική Cortex A72 και FinFET στα 14nm, με πολύ cache και σχετικά μικρά clocks. Απο πλευράς GPU πιστεύω πως θα δουμε επιτέλους την 7ή σειρα των PowerVR, την GT7400 ή την GT7800. Ενα άλλο χαρακτηριστικο που θέλει μια ανανεοση είναι ή κάμερα. Είναι πολύ καλη και τώρα, αλλά η ανάλυση είναι κάπως dated. Στα 12mp που φημολογείται θα είναι πολύ καλα. Εκεί που δεν περιμένω καμια αλλαγή είναι στο design και στην οθόνη. Δεν υπάρχει κανένας απόλυτος λογος. Κάτι που ήθελα να πω γενικά στο site. Είμαι νεος στο Techblog, σαν commenter δηλαδή, γιατί απο παλιά έμπαινα αρκετά, αλλά δεν κοιτούσα ποτε τα σχόλια. Υπάρχει τεράστιο κράξιμο, ιδικά σε άρθρα που έχουν την λεξη Apple μέσα. Αλήθεια, γιατί κάνετε έτσι, έχετε μετοχές ή δουλεύετε για αντίπαλες εταιρίες? Το iPhone γενικά, ουτε εμένα μου αρέσει, ουτε απο άποψη τιμής, ουτε απο λειτουργικού. Όμως είναι και αυτό μια συσκευή. Όπως όλες οι εταιρίες βγάζουν ενα κινητό, ενα… Συνέχεια »

forneverarrow

@Olethron: αδερφέ μην το βλέπεις ετσι. Εδώ, όπως και σε κάθε site τέτοιου είδους, οι περισσότεροι παθιάζονται με ο,τι ειναι κάθε φορά της μόδας. Η Apple πουλάει ακριβά, λες και το Galaxy s6 ή το HTC One M9 είναι στη μισή τιμή! Προσωπικά δεν γουστάρω καθόλου το Android γιατι το θεωρώ ξέφραγο αμπέλι. Καμία υπευθυνότητα απο πλευράς Google στο θέμα της διάδοσης των νέων εκδόσεων, και διπλή ανευθυνότητα απο τον κάθε κατασκευαστή. Αν δεν πληρώσεις πολλά δεν έχεις update, άρα γιατι να πάρω φτηνή συσκευη; Ειναι ομως απο την άλλη το Value for money που στην Apple ειναι άγνωστη λέξη. Οι τιμές των iPhone δεν πέφτουν σχεδόν καθόλου, ενώ εγω βρήκα LG G3 (οχι μεταχειρισμένο) στα 300€. Και για να είμαστε ειλικρινείς, σε καθημερινή χρήση και το Android πλέον ειναι εξαιρετικό, ειδικά απο το 4.4.2 και μετα.

Γενικά, ομως, πολλοί παθιάζονται σαν Templars στην εποχη των σταυροφοριών με κάποιες συσκευές, που σε τελική ανάλυση, τις χρυσοπληρώνουν για να καλύψουν ανάγκες που θα κάλυπταν και με συσκευές 200€. Ωραίες οι high end συσκευές, αλλα δεν ειναι λογικό και υγιές να τις αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα κάθε 2 μηνες, εκτός αν οι περισσότεροι απο εδώ ειναι τίποτα golden boys του χρηματιστηρίου…

rev118588

Εκεί που βλέπεις αυτούς που σφάζονται για τις ομάδες και λες δεν υπάρχει μεγαλύτερος ανεγκεφαλισμός,μπαίνεις στο techblog και βλέπεις αυτούς που σφάζονται για τις Samsung και Apple,με πρωτοστάτες τους androidακηδες βέβαια,γιατί τους άλλους δε τους βλέπω να πολύ ασχολούνται.Κώστα κανε κάτι γιατί έχει εκφυλιστεί το επίπεδο της σελίδας,μπαίνεις να διαβάσεις μια είδηση και αναπόφευκτα θα πέσει το μάτι σε “μπεεεεε”,”πρόβατα”,”γίδια” και σε άλλα ζώα της φάρμας.Φιλτράρισμα στα σχόλια ή κάτι άλλο.Καλή η πολυφωνία και η ελευθερία του λόγου και τα άλλα ωραία απ το φεστιβάλ της ΚΝΕ,άλλα ειπαμε..

Kostas 7

Αντε να βγει το 6S για να πεσει η τιμη στο iphone 6… για να παρω το Iphone 4!!!!

Olethron

Μακάρι να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τέτοιοι ειδους σχόλια, όμως θέλει πολύ χρόνο για τους συντάκτες και τους Admin της σελίδας, όπως ο Κώστας παράδειγμα, να διαβάζουν τα σχόλια κάθε άρθρου, ξανά και ξανά για να σβήνουν τα κακόβουλα ή αυτά που πιστεύουν πως θα αρχίσουν τα “wars”. Αν και πιστεύω πως αυτό μπορεί να διορθωθεί. Με ενα user σύστημα, όπως τα περισσότερα sites έχουν, θα αποτρέπουν τους “μπαναρισμένουν” να σχολιάζουν, και αν θέλουν να σχολιάσουν θα πρεπει να κάνουν νεο user. Και ενα σύστημα με likes δεν θα φανεί κακό. Δεν λέω πως το site είναι χάλια, όμως το να σβήνουμε σχόλια δεν είναι λύση. @forneverarrow, το ξέρω και το καταλαβαίνω πως παντα θα υπάρχουν τα ατομα (πρόβατα) που θα “χωνουν” τις διάφορες συσκευές ή κινήσεις των εταιριών, όμως στο Techblog αυτό δεν γίνεται σε άρθρα τύπου: Android vs iOS, αλλά γίνεται σε οποιοδήποτε άρθρο έχει μέσα την λέξη αpple. Αυτό με έκανε να γράψω το προηγούμενο μου σχόλιο. Πιστεύω πως αν μια μέρα ανέβει ενα άρθρο με ΜΟΝΟ μια εικόνα, χωρίς text, που θα έχει ενα μήλο, θα γίνει απο κάτω χαμός. Και συγνώμη για το off topic. Και μια ερώτηση, γιατί αφού αφήνω κενό για να κάνω παράγραφο,… Συνέχεια »

John

@Olethron
To techblog δίνει την ευκαιρία στον καθένα να γράψει την άποψη του , αν αρχίσουμε να κόβουμε σχόλια τότε πρέπει να κοπεί και το δικό σου εφόσον κάνεις κριτική στην Apple , του Agnostou που κατηγορεί άλλους χρήστες για troll και του rev118588 που κατηγορεί την KNE.
Άλλο η κριτική σε μια εταιρεία και άλλο οι προσωπικές επιθέσεις οι οποίες θα έπρεπε να κόβονται.

9gag

APPLE WILL SAVE US!!!

IN TIM COOK WE TRUST!!! LONG LIVE THE KING (or QUEEN 🙂 )

https://www.lifo.gr/now/digital-life/66113

iSheep

Να περιμένω το iphone 6 ή να πάρω αυτό που ήδη έχει 2 GB RAM και 13 MP camera με 230 ευρώ?

https://techblog.gr/mobile/general-mobile-4g-first-android-one-in-europe-5632/

Θα του βάλω και ένα σήμα της Apple και κερδισμένος θα βγω.

pazzo

Η Apple δεν κάνει γενικά τρομερά upgrades στο hardware των συσκευών της για ένα και βασικό λόγο. Για να πουλάει περισσότερο.! Ας υποθέσουμε ότι το iPhone 4 που βγήκε πριν τόσο χρόνια είχε διπύρηνο 1.5 ghz και 1 giga ram (ή π.χ παρόμοια specs me αυτά που έβαζε η Samsung στο S3 της).. Λόγω του ελαφριού IOS, το iPhone 4 θα δούλευε ακόμα άψογα μετά από 4,5 χρόνια. Ετσι, δεν θα υπήρχε η ανάγκη αναβάθμισης συσκευής από υποψηφιους αγοραστες, με αποτέλεσμα το ιPhone6 να μην έκανε της πωλήσεις που τελικά έκανε. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους κατασκευαστές που σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το λειτουργικό της Google. Εάν αύριο το πρωί βγει η google, κάνει αναβάθμιση στο android και το κάνει να “πετάει” με μονοπύρινο επεξεργαστη και 0.5 giga ram, αυτόματα HTC, Samsung, LG κλπ θα κλείσουν, γιατί αυτός που έχει π.χ το Galaxy S6, θα το αλλάξει σε 5-10 χρόνια αφου ΔΕΝ θα του “laggάρει” με τίποτα, ή μέχρι να πέσει κάτω και σπάσει ξερω γω (σχεδόν ο μονος λόγος να αλλάξεις κινητό προ-smartphone εποχής). Γι αυτό μην σκάτε όλοι σας. Σχεδόν η κάθε ναυαρχίδα κάθε εταιρίας λειτουργεί απροβλημάτιστα για σχεδόν 2 χρόνια. Μετά από 2 χρόνια ΔΕΝ υπάρχει… Συνέχεια »

9gag

μετα το σχολιο του pazzo (που συμφωνω απολυτα..100% σωστος) νομιζω πως ηρθε η ωρα για να μπει τo κουμπι (χερακι) του Like!!!

Agnostos13

@pazzo
+1

alxgiann

…τα είπε όλα ο pazzo. To κακό είναι βέβαια ότι σχεδόν όλοι όσοι κάνουν αυτά που περιγράφει, δεν θα μπούν καν στον κόπο να διαβάσουν το σχόλιο του. Όσο για τα like/dislike, δεν τα θεωρώ απαραίτητα, αλλά δεν θα με πείραζε και να υπήρχαν σαν δυνατότητα.

Wolf

Φίλε Pazzo όχι ότι διαφωνώ με αυτά που ανέφερες αλλά επειδή ρώτησες, το s4 μου το οποίο το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή δουλεύει άψογα χωρίς ίχνος lag…!

Olethron

@pazzo, έχεις πολύ δίκιο φιλέ. Όμως αυτό που λες δεν ισχύει για όλες τις συσκευές. Παράδειγμα, προτού πάω (άθελα) σε HTC, προηγουμένως είχα πολλές ναυαρχίδες απο Samsung, όλα τα S, όμως όταν έχασε την μπάλα με το S5, πήγα σε Sony, η οποία μου έχει αφήσει μονο καλες εντυπώσεις. Τέλος πάντον, να μην τα πολυλογώ, για να δοκιμάσω αν μου αρέσουν τα Sony Z line κινητά, αγόρασα το πρωτο Z. Και ακόμα το εχω, άλλαξα βέβαια 2 συσκευές απο τοτε, αλλα ακόμα το έχω και ακόμα τρέχει τέλεια. Με την λογική των updates, τώρα αυτό το κινητό θα έπρεπε να αρχησει να λαγκαρει. Όμως δεν κανει τίποτα τέτοιο. Και σε αυτό που λες: ” Έχεις τα 400+ ευρώ για να πάρεις κάποιο τοπ κινητό; σύγκρινε κάμερα, design, οθόνη, λειτουργικό, αυτονομία. Όχι specs” δεν εχεις και πολύ δίκιο. Εξω πολλές φορες δεν αγόρασα συσκευές, απο ταμπλέτες κυρίως, λογο του οτι οι GPUs που φορούσαν δεν υποστήριζαν ορισμένα APIs, όπως OpenGL ES 3.0 ή πλεον DirectX 11. Μπορεί μια συσκευή με Snapdragon 800 να τρέχει μια χαρά για ακόμα 2 χρόνια, όμως η GPU του δεν έχει DirectX 11, και όταν βγουν παιχνίδια με το συγκεκριμένο API δεν θα τρέχουν στον 800,… Συνέχεια »

Agnostos13

Μην ξεχνατε οτι το support σε updates απο τους κατασκευαστες των android συσκευων ειναι για πολυ περιορισμενο διαστημα (1-1μιση χρονο) και παλι υπαρχουν προβληματα (συνηθως), ισως και επιτηδες. Εξαιρεση τα Nexus που τα υποστηριζει καλα η Google! Μετα πας σε unofficial λυση. Η Apple παλι δινει support με βαθος 3ετιας…

nikolasx

αυτο παντως που αγοραζετε τα iphone με 500+ ευρω ποτε δεν το καταλαβα πραγματικα, η εκτιμηση του υλικου θα ειναι γυρω στα 300€ και παιζει και λιγοτερο…. νταξει ελεος δηλαδη.

darko

@nikolasx γιατι τα αλλα smartphones που αγοραζεις αξιζουν παραπανω?

egwedw

Πωλειται iphone 6 clone αγρατσουνιστο στα 500 ευρω. Για αγορα του 6ς (οταν βγει )

Xaxaaxxaaxax

Aργυρης

@pazzo συμφωνω στα περισσοτερα που ειπες αλλα αυτο με τη συσκευη που μπορει να σ κρατησει μεχρι 2 χρονια δεν ισχυει απολυτα.Στα android μπορεις να μη κανεις Update καθολου στο λογισμικο αν θες και να διατηρησεις αν θες ολα τα παλια updates απο τις εφαρμογες και ετσι το κινητο θα σ διαρκεσει πιο πολυ.Ειδικα εμενα που ειναι 2πυρηνο το κινητο ειχε θεμα με το fb και το viber εβαλα εκδοσεις παλιες 1 χρονου πριν εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις και το κινητο δουλευει οπως την πρωτη μερα…βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θα ναι τοσο γρηγορο οσο οι καινουργιες ναυαρχιδες αλλα δουλευει καλα.Τωρα αν παθει θεμα με μπαταρια που ειναι πιο συχνο λογω του οτι δε κρατανε πανω απο 2 χρονια οπως ειπες μπορεις να τις αλλαξεις πολυ απλα με καποια αλλη και σε πολυ καλη τιμη αν εχεις παλιο τηλεφωνο.Γενικα συμβουλη σε ολους που εχουν android τηλεφωνο μη κανετε update στις εφαρμογες.Γινονται πιο ”βαριες” γιατι προσθετουν συνεχως καινουργια γραφικα στοιχεια και εφφε και τρωνε ολο και περισσοτερη ραμ.Π.χ εγω που εχω στο κιν μου 1gb ραμ το παλιο update tou fb επιανε 25 με 30 mb στη ραμ η καινουργια εκδοση πιανει 100 στο χαλαρο και σε καποιες περιπτωσεις πολυ παραπανω,τρωγωντας… Συνέχεια »

alexis touba

Διαβαζω που λενε οτι το ios δεν ειναι android και τρεχει πιο γρηγορα και δε χρειαζεται πολους πηρηνες και απτη μια γελαω κιαπτην αλη θυμωνω.Γιατι καρντασι αν βαλουνε στο ios και στα iphone να υποστηρηξουνε τα χαρακτηριστικα που υποστηρηζει λεμε τωρα το galaxys6 η lg g3 θα σερνεται πισω απτα alcatel το μυλαρακι.γενικα αυτα που υποστηρηζει ενα iphone ειναι για μωρα παιδια και για μαρκολαγνους.Ας βαλει καμια μπαταρια της προκοπης κανενα μεγαλυτερο αισθητηρα μη χαλαμε τα ματια μας στα ζουμ και να δουμε ποτε θα διαχειρηζεται καλα το θεμα μπαταριας γιατι μεχρι τωρα ειναι για τον π τα μηλαρακια σαυτο το θεμα.περσυ ανακαλυψανε την FHD τα αμερηκανακια.Και να δεις μολης βαλουνε QHD θα το παρουσιαζουνε ως προτοπωρια τα θυματα.Και το 2045 θα μπορεις νανταλαζεις φωτο η αρχεια μεσο μπλου τουθ!!ερε τεχνολογηκο ρεζιλικι και κραξημο τους χρειαζεται εκει στο κουπερτινο.Huawei και ξερο ψωμι.Ο κηνεζος θα τους παρει τα σωβρακα οσο παει και πλησιαζει.Μονο ανωδο παρατηρειται γιατι δεινουν καλυτερα χαρακτηριστικα και δυνατοτητες απο ολους τους αλου με πιο λιγα λεφτα.Βαλε και συγκρηνε honor6 plus με iphone6 plus και ελα να με πεις μετα πιο ειναι καλυτερο.Στο singlecore ειναι πιο γρηγορα τα μυλα αλα στο multicore ειναι για τα μπαζα αδερφε.Ψαξε τωρα να… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.