Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;

Πόσες χιλιάδες τεμάχια θα πουλήσει σήμερα το νέο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus; Πόσο μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε προ τις σημερινής τους κυκλοφορίας. Πόσοι τελικά θα αγοράσουν σήμερα και τις υπόλοιπες ημέρες στην Ελλάδα το iPhone 6s; Υπάρχει επαρκές απόθεμα;

Update: Κατά τη διάρκεια της ημέρας επικοινώνησαν μαζί μας από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984. Συχνά πυκνά μας καλούν στο τηλέφωνο για να πούμε τη γνώμη μας πάνω σε ρεπορτάζ τεχνολογίας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Η δημοσιογράφος κάπου ειχε διαβάσει σήμερα ότι “γίνεται χαμός” με το νέο iPhone 6s και με πήρε για να κάνω δηλώσεις σχετικά. Φυσικά την προσγείωσα και πέρασα την δική μου αίσθηση ότι τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο χαλαρά.

Πολλά ακούγονται από το πρωί, αριθμοί και στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Σίγουρα για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και τα καταστήματα κινητής και ηλεκτρονικών συσκευών σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα γιατι από την πορεία των πωλήσεων των νέων iPhone εξαρτάται σε ένα ποσοστό η κερδοφορία τους τόσο από την πώληση των συσκευών, όσι και από αυτή των αξεσουαρ αλλά και την εγγραφή νέων συνδρομητών.

Σύμφωνα με συζητήσεις σήμερα το πρωί με στελέχη της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, οι απόψεις διίστανται. 3.000 τεμάχια θα δώσουμε σήμερα και αύριο και συνολικά 10.000 τις επόμενες δέκα μέρες λέει η μια πλευρά, πιο συγκρατημένη η άλλη πλευρά να αναφέρει ότι το ενδιαφέρον δεν ήταν το ίδιο με πέρισυ τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα με την επίσημη κυκλοφορία αυτό έχει αναζωπυρωθεί.

Μάθε για: Την τιμή του iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα

Σχετικά με το πόσοι καταναλωτές ενδιαφέρονται για το iPhone 6 σε σχέση με το iPhone 6s το ποσοστό είναι 75%-25%, ενώ σε ερώτησή μας για το χρώμα και συγκεκριμένα για το πως τα πάει η νέα απόχρωση Rose Gold, ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι και τόσο έντονο το ενδιαφέρον για αυτή.

Όλοι πάντως συμφωνούν ότι υπάρχει απόθεμα και ότι θα συνεχίσει να υπάρχει κανονικά ώστε να ανταποκριθούν στην μεγάλη ζήτηση, εφόσον τελικά υπάρχει αυτή…

Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;, Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;

Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;, Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;

Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;, Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Αν μάθω ότι έλυσαν στις επόμενες παρτίδες το πρόβλημα με την υπερθέρμανση και το θέμα με το “κλείνω και δεν ξανανοίγω” του κινητού, εδώ είμαστε να το ξανασκεφτούμε….

Dapitium

Όπως τις τηλεπωλήσεις βιβλίων..
“δεν έχουν μείνει πολλά!! προλάβετε!!”

Themazerunner

Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ(οπως πολυ σωστα ειπε και ο dapitium)να σε πεισουν οτι ολοι τρεχουν να το παρουν(και λες εγω ο μ@@@@ας γιατι καθομαι ακομη και δεν τρεχω λες και θα φυγει απο τα ραφια)και φυσικα να χρησιμοποιειται οπως τοσα χρονια το γνωστο εργαλειο…μεσα σε 3 ημερες εκανα τοσα εκατομμυρια πωλησεις…αρα;τι μηνυματα παιρνει ο ανθρωπινος εγκεφαλος;
Τρεξτε να προλαβετε φιλοι μου…τελευταια κομματια ακομη μονο 1000 ευρω το ενα…xaxaxa…

JohnGR

Ποιο απόθεμα ρε παιδιά; 1-2 κομμάτια έχει πάρει το κάθε μαγαζί Wind/Vodafone/Γερμανός.

Thanosgr13

Σήμερα το πρωί πήρα το 6s plus 64 space grey

chris

Μ’αρεσει που το κριτιριο σας ειναι με βαση τα ελληνικα δεδομενα λες και εβγαλε κινητο η mls…
ο αμερικανος κανει την ανανεωση του καθε 2 χρονια και ουτε που του φαινεται…
εδω το παιρνεις και πιο ακριβα δεν υπαρχει καμια επαφη με εξω ετσι?
εκει ειναι το προβλημα και οχι στην apple samsung και λοιπα…
σωστα κραζετε αλλα οχι εκει που πρεπει…
το macbook pro 15″ η απλη εκδοση εχει 1.999 δολαρια δηλαδη 1.761 ευρω
στην ελλαδα εχει 2.449
ειναι δυνατον ακομα να κραζετε τις εταιριες ?
ελλαδισταν…
αυτοι που κραζουν το κινητο σαν συσκευη ειναι αλλο θεμα ο καθενας εχει τη γνωμη του
αν καποιος παρει ενα τετοιο κινητο και το αλλαξει σε λιγοτερο απο 4 χρονια αυτος ειναι που εχει το προβλημα και θα το κανει με ο,τι και να ειναι μοδα…

Bagit

@chris

εισαι λαθος φιλε μου… η τιμη ανεβαινεις τοσο λογω φορων ΕΕ και μεταφορικων και εισαγωγων και διαφημισεων και κερδος των μεσαζοντων (vodafone, cosmote)… το θεμα ειναι το προιον να ξεκινησει σε μια λογικη τιμη γτ ολα τα παραπανω ποσα υπολογιζονται επι τις %… αμα κοστολογεις τα κερατα σου τοτε τρεχα γυρευε…

stev0

ενταξει εχουμε η ελλαδιτσα μας θελει πολυ δρομο ακομη για να γινει πολιτισμενη σε καποιες κατηγοριες. υπαρχει μια κουτοπονηρια να δημιουργησουμε εναν ντορο απο το πουθενα και να μην μπορουμε να διαχειρστουμε μια αναμενομενη ζητηση και να μενουν αρκετοι δυσαρεστημενοι να κραζουν σε φορουμς και να γινεται ο κακος χαμος. αρχικα οσοι το ζητανε..εχουν το μαρουλακι; εν συνεχεια τα μαγαζια πως ζητανε προκαταβολες των 400 + ευρω βλεπε document χωρις να εγγυουνται οτι θα το εχει καποιος την πρωτη μερα;δλδ θα διαχειριζεται το χρημα μου η επιχειρηση και εγω τι; θα περιμενω ποτε θα δεησει;; τα public ακομη γελαω….αμεσα διαθεσιμο…μετα οταν κλικαρεις θα ενημερωθεις εντος 3 ημερων και μετα αγνω στη ημερομηνια…κυριοι του public..καθε χρονο και γινεστε χειροτεροι..απλα μην βγαζετε οτι το εχετε…δεν πειραζει.πιο τιμιο ειναι!αληθεια! ελ ολιγοις οποιος εχει τα χρηματα βρισκει αλλα πρεπει καποια στιγμη αυτο το πραγμα να σταματησει.εγω το πηρα απο UK και χωρις αναμονη. και φθηνοτερα.πέον καθε χρονο ολο αυτο ειναι αστειο και ψυχοφθορο για κατι που δεν ειναι τοσο αξιο να χαλιεσαι.ενταξει πραγματικα! απο το πρωι τρεχουν golden hall,the mall, cosmote πανεπιστημιου….ο κακος χαμος!! το πληρωνουμε..δεν μας το χαριζουν…επρεπε να παρακαλανε και οχι να παρακαλαμε…ειδικα εν καιρο capital controls ζεστο μετρητο 899+ ευρω….ας συνελθουν… Συνέχεια »

Nikos

Γιαυτους που τα εχουν ή δεν τα εχουν και το αγοραζουν μεγεια τους. Εγω προχθες ειδα απο κοντα το S6 edge plus, το επιασα στο χερι μου και μετα ειδα το καρτελακι 869, καπου εκει. Αμεσως το αφησα κατω. Καπου σφιχτηκε το στομαχι μου, ακομη και τα 300 πολλα μου φαινονται.

Το καλο ειναι οτι η τεχνολογια στα κινητα καθε μηνα αλλαζει οποτε σε λιγα χρονια οσα προσφερουν οι ναυαρχιδες θα ειναι απλα χαρακτηριστικα σε ολα τα κινητα. Καποια στιγμη θα στερεψουν οι ιδεες και θα πληρωνουμε ακριβα το design και τα premium υλικα.

Χρήστος

Δυο λεξεις για τα iPhone : Υπερεκτιμημενα και πανακριβα…

Τakaros

Αμα γουσταρω να παρω κινητο με 400 με 500 με 1000 με 3000 ευρω θα το παρω , ειτε ειναι apple , ειτε samsung , ειτε vertu με τεχνολογια προ 2ετιας . Επειδη απλα δεν ειμαστε ολοι στην ιδια κατηγορια , δεν ειμαστε στο ιδιο επαγγελμα , δεν εχουμε τις ιδιες αποδοχες , δεν εχουμε τα ιδια γουστα κι ενδιαφεροντα . Οχι κακομοιρη Νεοελληνα , δεν ειναι για σενα το κινητο αυτο ! Κι οσο και να το κραζεις , δεν θα το υποβαθμισεις επειδη ετσι σου καπνισε . Υπαρχει ομως κοσμος που εκανε αλλες επιλογες απο σενα , γεννηθηκε σε διαφορετικη οικογενεια απο σενα , ειχε και εχει καλυτερη τυχη απο σενα ! Νιωστο ! Αποδεξου το σ αρεσει δε σ αρεσει και κοιτα τον εαυτο σου και πώς μπορεις να γινεις καλυτερος . Οχι πώς να φερεις τους παντες στη δικη σου μιζερια και καταντια . Αυτα ! Και με γεια και καλοριζικο σε οποιον το παρει !

Marios

Και ρε παιδια τι σας νοιαζει τι αγοραζει ο αλλος και ποτε το αγοραζει και αν ειναι πιο ακριβο οταν το αγοραζει? Δηλαδη ελεος δεν θα εγκρινουμε τι κανει ο αλλος

Angel666

Ναι ρε παιδια συμφωνω με τον Μαριο και τον Τακαρο ο αλλος αμα το αγορασει εχει την οικονομικη δυνατοτητα και δικαιωμα του να διαχειριστει τα χρηματα του οπως θελει και δε θα του κανουμε κουμαντο.

rev118588

Καλα ρε παιδια , ναι ειναι πανακριβο , ναι η apple κοροιδευει κοσμο με αυτα που κανει(κολληματα , υπερθερμανσεις , διαφορετικοι επεξεργαστες κλπ) αλλα γιατι τοσο σπασιμο ; Λεει ο αλλος παρε iphone αλλα να πληρωνεις και την εφορια και κατι τετοια . Ειπε κανεις οτι οσοι παιρνουν iphonara ειναι λαμογια ή κληρονομησαν φραγκα και τα σκορπανε ή οτι ειναι ασυνεπεις στις υποχρεωσεις τους στο κρατος ; Οποισδηποτε μπορει να ειναι , προσωπικα βλεπω παντου αιφονια , και ειδικα στις νεαρες ηλικιες . Γιατι καθε φορα που καποιος κραταει iphone , παριστανουμε τα κομμαντος του ΣΔΟΕ και ψαχνουμε ποθες εσχες κλπ ; Οταν βλεπετε καποιον στο δρομο να οδηγει μερσεντες , τον σταματατε και τον λουζετε στο κραξιμο ; Ενα τηλεφωνο ειναι οπως ολα , τωρα το οτι η πολιτκη της εταιριας που το παραγει ειναι αισχρη, ειναι υπερανω αμφιβολιας , απο κει και περα ο καθενας κουβαλει στην τσεπη του ο,τι θελει

Alex

Φίλε Themazerunner, εγώ προτιμώ να πληρώσω καλύτερα για το iPhone 6 s plus 1000 euro παρά να πληρώσω το ΕΝΦΙΑ, αυτή η χώρα ούτως η αλλιώς πάει για χρεοκοπία και δεν την σώζουν ούτε το ΕΝΦΙΑ ούτε όλοι έκτακτοι φόροι, όποτε χαλάρωσε και απόλαυσε την ζωή, που είναι τόσο σύντομη!

chris

@rev118588
εχεις δει εσυ κολληματα και υπερθερμανσεις?
τοσα εκκατομυρια συσκευες βγαινουν δεν ειναι λογικο καποιες να βγουν ελλατωματικες?
το iPhone 4 μας ειχαν πει για το σημα κι εγω μια χαρα το κραταγα το κινητο και μια χαρα σημα ειχα..
ενας φιλος μου ειχε παρει παλι τοτε το 4 και δεν υπηρχε η επιλογη “ελληνικα”
πηγε και του εδωσαν κατευθειαν καινουριο και το εχει ακομα και σημερα
στα αλλα που λες συμφωνουμε 100%

rev118588

@chris Δεν εχω δει , καποιοι ομως εχουν δει , οποτε αναγνωριζω οτι υπαρχει μεριδα που σκονταφτει σε καποια προβληματα , κατι που ομως συμβαινει σε ολες τις συσκευες . Απλως στην apple ειναι πιο επικαιρο να ριχνεις κραξιμο , επειδη ειναι οι κακοι ακριβοι καπιταλες , ενω στην οχθη του android ειναι οι φτωχες πλην τιμιες λεβεντιες(εξυπνοι , non-sheep κλπ) . Περι ορεξεως ρε παιδια . Δειτε το και λιγο μακροσκοπικα , και σε αλλα φασματα της αγορας . Αλλος φοραει patek philippe των 15κ , στην εποχη που το ρολοι ειναι αξεσουαρ , αλλος gshock των 50 ευρω .Ο ενας σκεφτεται ” η ζωη ειναι πολυ μικρη για να φοραω ασχημια στον καρπο μου” , ο αλλος λεει ” ειναι αυτο που χρειαζομαι στα λεφτα που μπορω”. Τι να κανουμε , ετσι ειναι , δε πολεμαμε τα δεδομενα

Bagit

@ rev118588

μα ρε φιλε δεν καταλαβες ακριβως τι γινεται… εγω λοιπον θεωρω οτι τα iphone ειναι υπερτιμημενα και δεν αξιζουν τα λεφτα τους… στους τυπαδες λοιπον που μπαινουν εδω και λενε “πω τι εκανε η apple παλι.. τα εσβησε τα android ” μπαινω και λεω πως με λιγοτερα λεφτα κανεις την ιδια δουλεια και πολυ καλυτερη κι οτι η apple βρισκει κοροιδα.. δεν αναγκασα κανεναν να μν το παρει αλλα ουτε να μου δωσει την φορολογικη του δηλωση.. ε αυτοι λοιπον αντι να βγουν να πουν σε τι υπερταιρει το iphone απ τις android ωστε να γινει διαλογος αρχιζουν τα “οποιος δεν εχει λεφτα δεν το παιρνει, δεν μπορειτε να το αγορασετε και σας κακοφαινεται, ειστε μιρεζοι, ειστε φτωχομπινεδες..” .. δικαιωμα μου να λεω ο,τι γουσταρω για την συσκευη οπως ειναι δικαιωμα σας να την υποστηριζεται κιολας… αλλα δεν επιτρεπω να λυπαται κανεις κανεναν αλλον και να τον υποτιμα για ενα iphone… αυτο μπορουμε να το συνειδητοποιησουμε; και απο προσωπικη ερευνα οι περισσοτεροι απ οσους φιλους μου εχουν iphone μου κανουν αναπαντητες για να τους παρω.. και σεις θα χετε τετοια κορυσματα…τα συμπερασματα δικα σας..

παπαροκας tiamat

Πωω διαβαζοντας μηνυματα σαν του takaros νοιωθω οτι οι Γερμανοί τεχνοκρατες και ΔΝΤ ειναι παρα πολυ μαλακοι και επιεικής μαζι μας !!!!!

svkgr

Κώστα Βλαχάκη έχε υπόψη σου πως με την ανοχή σου έχει δημιουργηθεί μία ασφυκτική ατμόσφαιρα στο σύνολο σχεδόν των post. Αυτή η διαμάχη χωρίς ουσία που επιτρέπεις να εξελίσσεται σχεδόν καθημερινά, από συγκεκριμένα άτομα, ελπίζω εμπορικά (hits) να σου αποδίδει. Αν όμως σε ενδιαφέρουν κι άλλα πράγματα σε παρακαλώ δες λίγο προσεκτικότερα το τι συμβαίνει και στο τέλος – τέλος πράξε κατά βούληση. Απλά σε παρακαλώ μη χάσεις το στόχο σου για χάρη μιας εφήμερης αύξησης των εμφανίσεων του blog σου.

Με εκτίμηση,
Σπύρος Κουβαράς

kVel

Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ ένα έχω να πω… Όχι δεν μας χρειάζονται μνημόνια… Πόλεμος μας χρειάζεται να απαλαχτεί η ανθρωπότητα από τύπους σας και εσάς. Μόνο από Έλληνες πιστεύω μπορούμε να δούμε τέτοια κατάντια…

Petros. G3

ΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!!! Εμείς έχουμε μαρούλι και γουσταρουμε iphone 6 και s6 edge ετσι για να σας πέφτουν τα σαλια, μπατηρια

Makis

@ Takaros +1

Makis

@ Takaros +1

@παπαροκάς Γιατί δεν είναι;….στην παραμύθα τους έχουμε εδώ και 5+ χρόνια και εκλογές κάθε εξάμηνο, άσε την μπαρουφολογία.

svkgr

Κώστα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Καλή συνέχεια…

Dimitris

@Gp Να πας να σε κοιτάξει και κανένας γιατρός….

kostas

αυτο το υφακι καλο θα ειναι να το κοψετε σε σιτε τεχνολογικου περιεχομενου. υπαρχουν χιλιοι τροποι να πειτε οτι ειστε κατοχοι iphone 6s η οτι αλλο ακριβο υπαρχει. εδω συζηταμε για ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και οχι ποιος εχει περισσοτερα λεφτα απο τον αλλον.και στην τελικη μιλαμε για ενα προιον που ο μονος που εχει κερδος ειναι η εταιρια.ολοι εμεις εχουμε χασουρα.για αυτο αγοραστε αυτο που θελετε βγαλτε τα γουστα σας μονοι σας.

Gp

Οι φτωχοί πασχίζουν να πάρουν το iphone έστω και με 24 δόσεις γιατί νομίζουν ότι θα το παίξουν πλούσιοι στις καφετέριες και ξέρω πολλούς τέτοιους. Όπως κατι χλιμιτζουρες που προσπαθούν να πάρουν mercedes για να το παίξουν στις γκομενες. Αυτή είναι ή αλήθεια φιλαρακο αλλά η αλήθεια πονάει.

Billys

ωραια , να δουμε ποτε θα ερθει η 64αρα εκδοση στη vodafone γιατι περσυ μεχρι τα χριστουγεννα μας πηγανε οι τρελοι μεχρι να φερουν τη δευτερη παρτιδα . εμενα ολοι μου οι φιλοι δεν εχουν καρτα ποτε ανεξαρτητα απο το κινητο που εχουν και μιλαμε με viber . αν εσας σας κανουν ακομα αναπαντητες τοτε τι να πω . μαλλον ειστε ακομα στην προηγουμενη δεκαετια .
βατραχακι δεν ξερω για τον τακαρο (χαχαχαχα) παντως με σενα (νιωθω) πως οι δασκαλοι σου ηταν πολυ (επιεικεις) μαζι σου στην ορθογραφια .

Agnostos13

Δεν ξερω ποσο φτιαχτη ειναι η ζητηση…
Παντως σε αρκετα καταστηματα μεγαλων μεταπωλητων και εταιρειων κινητης που ρωτησα σε κεντρικα σημεια της Αθηνας ειχε φυγει το στοκ σε προπαραγγελιες και μονο δυο-τρεις ειχαν μερικα iPhone 6S Plus 128gb ετοιμοπαραδωτα…

Kωστας

Ειρηνη ύμιν παιδιά μη κάνετε έτσι για ένα τηλ.

Temasek

Petros G3 οκ κολα τωρα το σημα της apple στο 1000αρι σου να πουλησεις μουρη

Kaido

Δεν έχω πρόβλημα με τα iPhone και το τονίζω ότι ΔΕΝ έχω γτ εντάξει πολύ καλά κινητά τα θεωρώ και παρά πολύ υπερκοστολογημένα όμως ΑΛΛΑ το γεγονός ότι έχουν γίνει ένα μέσο επίδειξης και νεοπλουτισμού μου τι δίνει απίστευτα στα νεύρα… Να μιλάω σήμερα στη σχολή με μια κοπέλα και να Μ λέει ότι θέλει iPhone 6s 16 gb. Της λέω οκ παρτω με δόσεις ΑΛΛΑ πάρε το μοντέλο με τα 64 gb γιατι θα σ γεμισει πολύ γρήγορα ο χώρος λόγο 4κ ΚΑΙ να με ρωτάει το πιο κουφό πράμα τι είναι το 4κ; Εγώ να της εξηγώ και να Μ λέει θα βάλω κάρτα μνήμης κ να επιμένει ότι το iPhone παίρνει κάρτα μνήμης. ΚΑΙ ΓΩ Σ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΕΡΩΤΏ ΤΟ ΓΑΜΩ IPHONE ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΈΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ LG SPIRIT (απ το οποίο γράφω τώρα) τη στιγμή που το θέλουν το κινητό μόνο για τα βασικά όπως species, internet, photos??? Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.