Το iPhone 6s κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα με τιμή από 789 ευρώ

Σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus από όλους τους μεγάλους συνεργάτες και μεταπωλητές της iSquare, επίσημου διανομένα των Apple στη χώρα μας. Τα νέα iPhone θα τα βρείτε διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών και τα καταστήματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα ενσωματωμένης μνήμης 16GB, 64GB και 128GB και τιμές που ξεκινάνε από τα 789 ευρώ για το 6s και 899 ευρώ για το μεγάλο 6s Plus. Η ανώτατη τιμή του iPhone 6s 128GB είναι 999 ευρώ ενώ αυτή του iPhone 6s 128GB είναι 1099 ευρώ.

Τα διαθέσιμα χρώματα των νέων iPhone ειναι Space Gray, Silver, Gold και Gold Rose. Τα περισσότερα καταστήματα διαθέτουν τα νέα iPhone και με έως 24 άτοκες δόσεις.

Διαβάστε επίσης: Τεχνητή η ζήτηση για το νέο iPhone 6s;

Τα iPhone 6s και 6s Plus δεν άλλαξαν εμφανισιακά, ενσωματώνουν τον νέο διπύρηνο επεξεργαστή 64bit Α9 SoC χρονισμένο στα 1.8GHz και μνήμη RAM 2GB. Η οθόνη τους ειναι τεχνολογίας 3D Touch η οποία καταλαβαίνει το διαφορετικό μέγεθος πίεσης των δαχτύλων μας επάνω στην οθόνη.

Όσον αφορά την κάμερα, αυτή τη φορά έχουμε την κύρια κάμερα στα 12 Megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4Κ για πρώτη φορά, και την εμπρόσθια κάμερα να είναι στα 5 Megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης Full HD.

Τα νέα iPhone “τρέχουν” την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 9, το οποίο φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία χρήσης και διαθέτουν ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων TouchID δεύτερης γενιάς ο οποίος είναι πιο ακριβής στην ανάγνωση του αποτυπώματος.

iPhone 6s τιμή στην Ελλάδα
● iPhone 6s 16GB τιμή 789 ευρώ
● iPhone 6s 64GB τιμή 899 ευρώ
● iPhone 6s 128GB τιμή 999 ευρώ

iPhone 6s Plus τιμή στην Ελλάδα
● iPhone 6s Plus 16GB τιμή 899 ευρώ
● iPhone 6s Plus 64GB τιμή 999 ευρώ
● iPhone 6s Plus 128GB τιμή 1099 ευρώ

iPhone 6s κυκλοφορία τιμή Ελλάδα, Το iPhone 6s κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα με τιμή από 789 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimo

ευσεβης ποθος !

shadgr

Δεν αγοράζω άλλα 2 κομμάτια LG G4 καλύτερα;;;

Sakis

Εχω προ παραγγείλει το 6s plus 64 και περιμένω πως και πως!!!
Thank you Apple!!!

mpampis

Συμφωνώ με των shadgr.

Manolis

αναρωτιέμαι αν ποτέ ρίξουν τις τιμές…

DIREFEAR

iphone 6s=2lg g4=3 galaxy s4=5 galaxy s3 neo=7 lg spirit=10 motorola moto E=…=ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: ΜΗΛΟ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ,(ΚΟ)ΡΟΙΔΟ ΒΑΜΜΕΝΟ!

Themazerunner

Τελικα η apple μια χαρα το δουλεψε το κομματι 16 και 64.
Ολοι θα πανε στα 64 γιατι τα 16 ειναι γελοια και απο τα 900 που ξεκιναει το 16αρι θα δωσουν ολοι 1000 ευρω για το 64αρι.
Τελικα και οι αλλες εταιρειες κακως που δεν κρατησαν τα 16.Θα το εβαζαν εκει που ηθελαν και θα αναγκαζαν ολους μετα να πηγαινουν στα 64(δεν επρεπε να βαζουν 32)με το αναλογο αντιτιμο.
Oτι και να πουμε στην τελικη προσωπικα εγω βγαζω το καπελο μου στην apple.
Προτεινω του χρονου να βγαλει 8GB και 128 μονο.8=1000 και 128=1300.
Εκει να δεις πωλησεις…
Αψογη τακτικη.

Goji

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχεις απάντηση τεκμηριωμένη σήμερα ξεκίνησε η πώληση του νέου iphone σ!. όχι για αθήνα αλλά θεσσαλονίκη πήτε μου ένα μαγαζί που έχει ετυμοπαράδοτα κινητά (όχι μέσω παραγγελίας)?????
γιατί σε όσα πήγα έπρεπε να το κανείς παραγγελία !!!!!!

Themazerunner

Πλαισιο πηγες;
Αν πηγες και δεν το εχουν αυτοι θα περιμενεις να το φερουν ή θα το παραγγειλεις.

Agnostos13

@DIREFEAR

Τι σχεση εχει το iPhone 6S με τα Moto E…μονο εσυ ξερεις!

Γιάννης

@Sakis
Ευτυχώς που έσπευσες να το πάρεις , τέτοιο κελεπούρι και στην εκπληκτική τιμή των 1000 ευρώ δεν είναι να το χάνει κάποιος.

petros

η τιμη του iphone 6s plus ειναι ιδια περπου με του surface pro 3 με 4g ram και οχι 2 με i5 και οχι a9 το οποιο εχει πενακι πληκρολογιο και full HD οθονη σε εσενα το λεω viel που πιο μεγαλο isheep δεν εχω ξανα δει στο techblog

DIREFEAR

@Άγνωστε 13
1 iphone 6s= 10 motorola motor E…απλά μαθηματικα που όλοι μας σχεδόν ξερουμε!

Dimitris

Εσεις βγάζετε χολή απο τη ζήλια σας…. Εγω πήρα σημερα 2 iPhone plus 64 και 128 gb. Γιατι; Γιατι ετσι γουςταρω

Μάκης

Ο φίλος Goji πού αναρωτιέται γιατί δεν βρήκε έτοιμοπαράδοτη συσκευή τού απαντώ”Μέ τέτοιες χαμηλές τιμές πού νά προλάβεις εξαντλήθηκαν “ελπίζω νά έχεις τήν διάθεση νά καταλάβεις ότι απλά αστειευόμενος γράφω τό σχόλιο στό κάτω κάτω ο καθένας έχει δικαίωμα νά ξοδέψει τά χρήματα του όπως αυτός επιθυμεί !!!

DIREFEAR

@Dimitris στειλε μου με bluetooth τις εμπειριες σου! 😉

Bloodmaster

@Dimitris
Και χαίρεσαι για αυτο? Αμα αληθεύει 2 μηνιατικα στα σκουπιδια. Τον κοπο σας δεν λυπαστε? Δικα σου ειναι οτι θες τα κανεις.

Themazerunner

Φαντασου να εχεις μια οικογενεια 5μελης και ολοι να εχουν απο ενα Iphone.
Για να στειλεις ενα αρχειο στον αλλον ή μεταξυ τους κολαση θα γινει.Ουτε μεταξυ τους τα iphones δεν μπορουνε να επικοινωνησουν…ααα…ξεχασα…εχουνε το Icloud…και αυτο θα το πληρωνεις μαλλον ε;1000 ευρω συσκευη και δεν εχει bluetooth…μαλλον θα φοβαται να μην κολλησει τιποτε απο τα androids.
To home button δροσισε ή ακομη το ψαχνει η apple;

Kalex1999

@Themazerunner ευτυχώς που οι περισσότεροι σχολιαστές γνωρίζουν για τα θέματα που κρίνουν .. Οι συσκευές iOS (μετά το iPhone 5(?)) μπορούν να αποστείλουν αρχεία μέσω airdrop με άλλο iPhone/iPad/iPod touch/mac .. Ε λοιπόν σταματήστε να κραζετε γιατί εσείς δεν ξέρετε τι λέτε ..

Τhemazerunner

Μονος σου τα λες μονος σου σχολιαζεις.Οταν λεω να εχουν iphone δεν εννοω 5 ατομα με 6 και 6s.
Το 4s στελνει;ολα τα λειτουργικα ios δουλευουν;
Ενταξει…μεχρι το 2020 που κανεις λογικα δεν θα εχει παλιο iphone και η apple θα εχει βαλει ενα σωστο bluetooth ισως αυτο να γινει oταν bluetooth εχει και ενα κινητο 15ετιας.
Δεν μας απαντησες ομως…το home button δροσισε ή ακομη το ψαχνει η apple;
Θα βγαλει καποιο fix για τους διαφορετικους επεξεργαστες ή θα συνεχισει να κοροιδευει τους πελατες με τα 2% διαφορα και να το κανουν γαργαρα;
Oταν ενας αγοραστης δινει 1000 ευρω απαιτει να εχει τις ιδιες επιδοσεις με του αλλου αν μη τι αλλο να ενημερωνεται για τις διαφορετικες εκδοσεις του Iphone.

Kalex1999

@Τhemazerunner όσον αφορά το home button δεν έχεις άδικο .. Υπερθερμενεται, και μακάρι να είναι προβλημα στο software ώστε να μπορεί να το διορθώσει εύκολα .. Διαφορετικά ας πρόσεχε 😜 good night

Sakis

@Γιαννης Φιλε ακομα περιμένω. Πουλησα και το G3 που αγορασα πέρυσι (μεταξύ μας, δεν άξιζε) και ειπα να παρω μετα απο 8 χρονια 1 iphone και γω.ολοι οι φίλοι μου εχουν, εγω εκει κολλημενος με το Android. Αλλα τωρα εβαλα μυαλο! Iphone και ξερο ψωμι! Ποτε ξανα android!πιο lag πεθαίνεις, οι lg δινει αναβάθμιση μονο με προσευχή και χανει το μισο της τιμης του μολις ανοίξεις το κουτι. Ελεος! Πιο πεταμενα λεφτά πεθαίνεις. Το οτι πληρωσεις παίρνεις δεν ειδα να ισχύει με το G3. Tο ξεφορτωθηκα με χαρα! Σε λιγες μερες ελπιζω να εχω αυτο το κόσμημα! Το iphone 6s plus! Με την Apple οτι πληρώνεις όντως παίρνεις. Δεν είμαι fan boy και πιστεύω οτι οι haters απλα δεν μπορούν να το αγορασουν. peace.-

Sakis

Επίσης να πω οτι 1000 ευρω για ενα τηλ ειναι παρα πολλα για την εποχη μας, αλλα 600 και 700 για android, κατι g4 η s6 ειναι εντελως κοροϊδία.αν δλδ ειναι καποιος να αγοράσει 769 ευρω Android ας δωσει 130 παραπάνω να πάρει iphone που θα το κρατήσει τουλάχιστον μεχρι το iphone 8s χωρις κανενα πρόβλημα.

giorgos

εγο εχω παραγγηλει το iphone 6s το 64gb και το περιμενωω την τεταρτη ανυπομονο να το παρω στα χερια μου πιστευο οτι τα αξιζη τα 900 ευρω

gpapa

Epic fail το iphone 6S+ (64 GB αγορασμένο πριν 3 ημέρες) , πούλησα το Samsung S6 για να το αγοράσω αλλά έχει και χειρότερη οθόνη (πολύ ξεβαμμένα χρώματα) και χειρότερη κάμερα. Βλέπω τις φωτογραφίες που έβγαζα με το samsung και κλαίω τα λεφτά που έδωσα (και το πήρα και με δόσεις στην κάρτα). Ξέρει κανείς αν το πουλήσω πόσα μπορώ να πιάσω μπας και πάρω το Edge+?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.