iPhone 7 & 7 Plus: Η Apple αυξάνει τις παραγγελίες κομματιών

Από τον Μάιο υπήρξαν αναφορές που έλεγαν ότι η Apple έχει παραγγείλει 72 με 78 εκατομμύρια iPhones για το 2016. Ο αριθμός ξεπερνά τις προβλέψεις των αναλυτών κατά 20%, δεδομένου ότι από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές.

Update: Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο

Οι αναλυτές θεωρούν ότι στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, εξωτερικά δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, άρα και οι προβλέψεις των πωλήσεων είναι πιο συντηρητικές. Η Apple όμως φαίνεται να δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της.

Οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να έχει αυξήσει τις παραγγελίες των κομματιών τους προμηθευτές της κατά 10%. Οι βιομηχανικές πηγές εκτιμούν ότι οι αποστολές iPhones στο δεύτερο εξάμηνο του 2016 θα φτάσουν στο 60% των αντίστοιχων αποστολών που έκανε το iPhone 6s το ίδιο διάστημα πέρσι. Το iPhone 6s είχε αποστείλει 30 εκατ. το δεύτερο μισό του 2016.

Για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus υπάρχουν πολλές φήμες, στο Plus περιμένουμε dual-camera στην πλάτη, ίσως δούμε και στα δυο για πρώτη φορά αντοχή στο νερό, μεγαλύτερες μπαταρίες και αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών.

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhones θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

iphone 7 orders, iPhone 7 & 7 Plus: Η Apple αυξάνει τις παραγγελίες κομματιών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zois

Ε κάπως έτσι θα φαν και το κεφάλι τους τα παλικάρακια κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου δεν περνούν χαμπάρι τίποτα καμία σχέση με αυτόν τον πλανήτη λες και αυτοί κατοικούν αλλού τραβάνε τον δρόμο τους πυστευοντας ότι πάντα θα τα πηγαίνουν καλά χωρίς να κάνουν σχεδόν τίποτα αλά όταν πάθουν την μεγάλη πλάκα θα είναι αργά να μετανοησουν θα έρθει η ώρα που δεν θα υπάρχουν ούτε σαν σήμα.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έρχεται το απαύγασμα της υψηλής τεχνολογίας!!! Stay tunned και όλοι προπαραγγελία!!!
Πείτε μου ειλικρινά. Δεν τρέμετε από συγκίνηση? Έτσι δεν είναι? Το λιγουρεύεστε? το λιμπίζεστε? Το λαχταράτε? Και τέλος , το ζηλεύετε?
Apple rules! Haters gona hate!!!

Αχ πεταλούδα

Ο βασιλιάς έσκασε ….. Έρχεται η ήρεμη δύναμη

Zois

Αντρέας πλάκα μας κάνεις έτσι εγώ έχω εδώ και σχεδόν 1.5 το s6 και σε 8 μήνες αν το s8 είναι όπως πρέπει θα πάρω αυτό αν όχι η g6 η κανένα της Sony αλά πάντα ναυαρχίδα εσύ τι πιστεύεις ότι ήθελα iPhone και επειδή είναι ακριβό και δεν μπορώ να το πάρω βγάζω ζήλια και σύνδρομο κατωτεροτητας καλά ποτέ επιτέλους θα καταλάβετε ότι δεν περνουμε iPhone από επιλογή και ότι τα λεφτά δεν έχουν καμία σχέση γιατί και η Android ναυαρχίδες έχουν τα ίδια και σε κάποιες περιπτώσεις και παραπάνω τα συγκεκριμένα iPhone βγαίνουν για το 2017 με 750p το ένα και 1080 το άλλο την ίδια χρονιά η Samsung και η LG θα κάνουν την μετάβαση σε 4κ μιλάμε για δύο μοντέλα μέσων χαρακτηριστικων που πωλούνται σε τιμές υψηλής τεχνολογίας 400 ευρώ παραπάνω από ότι πρέπει δηλαδή με λίγα λόγια τα διπλάσια.

titoboy

Η apple με αυτη της τη κινηση δειχνει απολυτη εμπιστοσυνη και αυτο τη κανει πιο δυνατη. Ξερει οτι οι περισσοτεροι θα στραφουνε στο ios γιατι πολυ απλα σου παρεχει συσκευες απροβληματιστες απλες και γρηγορες που αντεχουν στον χρονο οτι δηλαδη χρειαζεται ο μεσος καταναλωτης για να κανει τη δουλεια του απλα και γρηγορα. Τωρα για τα παραπανησια specs υπαρχουν και οι υπολογιστες που προοριζονται για αυτη τη χρηση τα κινητα απλα αποτελουνε μια αντικατασταση τους για να μπορεις απλα να κανεις τη δουλεια σου εκτος σπιτιου. Εννοειται οτι θα το τιμησω το νεο μοντελο για ολους τους παραπανω λογους! Αν εχει και καλυτερη μπαταρια απο το προηγουμενο ακομα καλυτερα.

Chris_BMW

Να χαρώ εγώ τα” σαΐνια ” που δεν πιάνονται κορόιδα κ δεν αγοράζουν I phone!!! Που τους βρίσκεις που τους χάνεις όπου βλέπουν άρθρο για Apple ,I phone κ τα συναφή .. Τσουπ πρώτοι σχολιάζουν … Κ όχι όχι δεν σας πιάνει σύνδρομο κατωτερότητας !!!….. 😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭

ChristosT

Eγώ εκτιμώ οτι δεν θα πάει καλά το 7άρι και πολλοί που έχουν 5s,6,6s θα πάνε στην επόμενη αλλαγή μοντέλου. Άλλωστε το 7άρι δεν έχει σημαντικές αλλαγές. Είναι άχρηστο κάποιος να πάει κάποιος απο 6s σε 7 όταν δεν θα καταλάβει τίποτε.
Απλά λόγω καθυστέρησης του Note 7 μπορεί να πουλήσει κάτι παραπάνω άν και δεν είναι ούτε αυτό δεσμευτικό. Όποιος θέλει κάτι περιμένει.

Gvirginia

Η αμήχανη στιγμή όταν το troll τσιμπάει από το άλλο troll…

Zois

Έχει χαρεί που είσαι μπενβακιας αλλιώς θα τα ακουγες τα κάλαντα.

manosz

Και στάνταρ πίσω στην bmw το μηλαρακι…. Αυτό που βάζουν το αυτοκόλλητο στο αμάξι δλδ… Ειναι που δν ειναι ποζεραδες… Ε να μν δείξουν τι κινητό έχουν;;;; τι διάολο τόσα λεφτά το πήραν… Για γέλια..

James

Και που θα τις βάλει τόσες παραγγελίες;

Anakin

Σας βλέπω μερικούς με iPhone και νιώθω εγώ χάλια να φανταστείς όταν το edge μου το κόσμημα μου λάμπει σε όλο το τραπέζι και κάνει αμέτρητα πράγματα που ούτε τα φαντάζεσαι εσύ iPhoneακια και νομίζεις πως είσαι κάποιος όταν δεν ξέρεις πως να αλλάξεις ήχο κλήσης η ν α δεις αν παραδώθηκε το μήνυμα στην γκομενα που εστειλες και νομίζεις πως είσαι έξυπνος αλλά εγώ γελάω γιατί εγώ ξέρω ενώ εσύ όχι φίλε μου

Mpidis

@Anakin χαχαχα ωραιος ο μαν.. 😀

Pakos

Σχολια απο ακυρους ανθρωπους..Μαγκες αν σας αρεσει το andoid καλως..Μας αρεσει το iOS..παλι καλως…Κανεις δεν ειπε οτι το s7 edge δεν αποτελει κοσμημα…εμεις για αξιοπιστια ειπαμε και ταχυτητα..Οποιος θελει κινητο καθε χρονο ειναι αρρωστος..Εγω το 5 εχω απο το 2012 και ειμαι σουπερ!!!

Υ.Γ. Ολα τα σάιτ λενε οτι τα Γκαλαξι ειναι για ενα δυο χρονια…σορρυ δεν αξιζει να δινω 700-800 ευρω καθε 2 χρονια..προτιμω καθε 3-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.