iPhone 7 & 7 Plus: Φωτογραφίζονται σε χρυσό και space black

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι πολύ πιθανό να γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε λιγότερο από μήνα. Σήμερα όμως διέρρευσε και μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες είναι από τις πιο καθαρές που έχουμε δει.

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus ποζάρουν σε χρυσό και space black χρώμα, το οποίο λέγεται ότι θα είναι το νέο χρώμα που θα λανσάρει η Apple.

Όσον αφορά στο design, και αυτή τη φορά οι εικόνες παραμένουν στην ίδια γραμμή με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Έχουμε δυο μοντέλα, το μικρότερο θα είναι το iPhone 7 με οθόνη 4.7 ιντσών και το μεγαλύτερο, το iPhone 7 Plus με οθόνη 5.5 ιντσών, το ένα έχει μονή κάμερα στην πλάτη και το άλλο dual-camera. Οι γραμμές για τις κεραίες είναι μετατοπισμένες στην πάνω και κάτω άκρη, έχουμε μεταλλική κατασκευή και σε γενικές γραμμές αρκετή ομοιότητα με τους προκατόχους iPhone 6/ iPhpone 6s.

Δυστυχώς η γωνία λήψης των παρακάτω φωτογραφιών δεν μας επιτρέπει να δούμε αν υπάρχει ή αν έχει αφαιρεθεί η 3.5 χλσ. υποδοχή ακουστικών, όμως οι περισσότερες αναφορές τείνουν προς το δεύτερο.

iphone 7 photos, iPhone 7 & 7 Plus: Φωτογραφίζονται σε χρυσό και space black

iphone 7 photos, iPhone 7 & 7 Plus: Φωτογραφίζονται σε χρυσό και space black

iphone 7 photos, iPhone 7 & 7 Plus: Φωτογραφίζονται σε χρυσό και space black

iphone 7 photos, iPhone 7 & 7 Plus: Φωτογραφίζονται σε χρυσό και space black

iphone 7 photos, iPhone 7 & 7 Plus: Φωτογραφίζονται σε χρυσό και space black

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Εμφανισιακά χάλια το έχουν κλείσει το σχεδιαστικό τμήμα στην Apple

petros

Αυτό το μοντέλο μετα και το SE θα ειναι η αρχη τις ταφοπλακας του iPhone , φαντάσου οτι το S θα είναι ίδιο και θα το φαμε αυτό το design ⚃ 4 χρόνια

flash

Πανεμορφο οπως παντα, status symbol!

NtinosMD

Αντε να βλεπουμε τωρα σχολια τυπου πωπω καινοτομησε η apple στο design… Αν ειναι αυτο το 7 plus τοτε καλυτερα g5 απο αποψη design… Κ το οποιο δεν κεριδσε φετος σε θεμα αισθητικης… Oh my ….

One

To space black μοιάζει με το πράσινο xperia Z5.

Giannis

@flash
χααχαχχααχαχχααχαχ!! μου φτιαξες το βράδυ μου, ευχαριστώ…

τραγικό απλά το κινητό εμφανισιακά, ακόμα και μάρκες που υποτίθεται το αντιγράφουν είναι ήδη πολύ μπροστά. (και τονίζω εμφανισιακά, δε συγκρίνω λειτουργικά). Αλλά προφανώς αυτός που θέλει iphone θα το αγοράσει ακόμα κι αν τα bezel του φτάσουν τους 10 πόντους.

Makis

Το space gray γίνεται πιο gray για να “σταθεί” το space black.

lsantas

Όντως αυτό το εξόγκωμα της κάμερας είναι λες και…το τρύπησα με τρυπάνι έβαλα την κάμερα και το καλυψα με sekaflex .. σίγουρα θα ξεχωρίσει σε επιδόσεις αφού πάντα κάθε chip της apple είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για ένα τουλάχιστο έτος.. βλέπε ο α9 ακόμη και τώρα μετά από 1 έτος είναι σχεδόν top.. σχεδιαστικά όμως έχει παραμείνει το ιδιο.. βέβαια ,γνώμη μου πάντα , στα κινητά ο σχεδιασμός έχει κορεστεί μέχρι να βγούν flex οθόνες όπου εκεί θα μπορέσουν να φτιάξουν κάτι εντελώς διαφορετικό..

Paul

Αυτοί που έχουν iPhone στο 90 τις 100 των περιπτώσεων θα ξαναπάρει την ίδια μάρκα .Υπαρχει μια παροιμία που λέει όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι

John

Για άλλη μια φορά η Samsung θα βγει δεύτερη στις πωλήσεις .παλι θα κλαίνε στην Samsung για το τι έφταιξε πως γινεται κτλπ χαχαχαχα .

panos

@Giannis προσωπική γνώμη εξέφρασα αν σε έτσουξε δεν σου φταίει κάποιος εκτός και θέλεις να γράφουμε ότι εσύ γουστάρεις ελληνάρα.
Θα σου πρότεινα να βρεις άλλα πράγματα να σου φτιάχνουν το βράδυ και όχι τα σχόλια του techblog.

Giannis

Εσύ @panos ή @flash ή @status symbol κρατα τα σχολια περι τσουξιματος για παρτι σου…κι εγω προσωπική γνώμη εξέφρασα. Αμα σε προσέβαλα,ξύδι.

panos

@Giannis το τι ψευδωνυμα χρησιμοποιω δεν σε αφορά και δεν θα μου κανεις υποδειξη και για αυτό. Αρκει να μην προσβάλω και να μην υποτιμώ το σχόλιο κάποιου με παιδικα του τύπου χαχαχαχα.
Δεν απευθυνθηκα πρώτος στο ονομα σου εσυ απευθύνθηκες σε εμενα με τρόπο κομπλεξικό και ειρωνικό.
Για εμένα το iphone είναι status symbol για εσένα όχι ε και? Τί θέλεις να μας κάνεις να αλλάξουμε γνώμη υποτιμώντας τα σχόλια μας.
Θα σε παρακαλουσα να αφησεις τον καθένα να λεει την αποψη του και να μην θίγεσαι, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.

Agnostos13

Σιγουρα ο Ive θα μπορουσε να ειχε κανει καλυτερη δουλεια…
Αλλα εδω που τα λεμε λεπτο και με καλη καμερα χωρις το “καρουμπαλο” (το πιο αντιαισθητικο) πρακτικα δεν μπορει να υπαρξει αυτη τη στιγμη!
Νομιζω βεβαια πως στη dual-lens εκδοση δενει καλυτερα…

Ekimolaos

@panos
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, εδώ είναι τεχνολογικό site και όχι site μόδας. Αν ψάχνεις να συζητήσεις για status symbol και το τί είναι “hot” και “trend” για το 2016,είσαι σε λάθος site. Υπάρχουν site γι’αυτά, αλλά σίγουρα το techblog δεν είναι ένα από αυτά. Εδώ μιλάμε για την τεχνολογία της κάθε συσκευής/υπολογιστή/chip κτλ, όχι για το τί “status-symbol” ή πόσο “ντεμοντέ” είναι. Οπότε και επιθετικά να σου μίλησε κάποιος, έτσι κι αλλιώς είσαι εκτός θέματος άρα δεν έπρεπε να απαντήσεις καν. Φιλικά πάντα…

Γιώργος

Status symbol είναι κάτι που δεν το έχει πολύς κόσμος και είναι δύσκολο να το αποκτήσεις πχ. μια Ferrari ή μια BMW Χ6 , το Iphone που το έχει αγοράσει είτε με δόσεις είτε μεταχειρισμένο και ο κάθε τελευταίος δεν είναι στην κατηγορία αυτή.

Arrow

Ελπίζω να μην είναι έτσι εμφανισιακά….. αλλιώς πάω για 6s Plus κάτοχος iPhone 6 Plus.

Agnostos13

@Γιώργος:
Και την bmw ή τη ferrari μπορείς να τη βαλεις 72 δοσεις…
Δεν εχει να λεει κατι!
Παντως το γεγονος να εχεις smartphone (οχι μονο iphone) αξιας 800€ και δεν εχεις καρτα για αναπαντητη ή μερικα mb για να χρησιμοποιεις τις online εφαρμογες ειναι τραγικο…

Γιάννης

Μετά απο 8 χρόνια κατοχής iPhone (3G, 4s, 6 κ 6s) έχω να παρατηρήσω τα εξής: δυστυχώς (για εμάς τους fun της Apple) στον σχεδιασμό αλλά κ στο hardware γενικά (κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής κλπ) η Samsung πλέον ηγείται. Προσωπική εμπειρία απο περιστασιακή χρήση s7 που απλώς τα σπάει. Σχεδόν μετάνοιωσα που προτίμησα το 6s instead. Τελευταίο οχυρό το iOS. Επειγόντως ανανέωση λοιπόν σε όλα τα επίπεδα. Κ ναι συμφωνώ: τα κινητά δεν είναι status symbols. Είναι όμως εργαλεία που χρησιμοποιούμε περισσότερο απο κάθε άλλη συσκευή γιαυτο χρήζουν της προσοχής μας

michalis

Bezel 10ετιας………

samsung 0mm bezels, iphone 3.5metre…..

Punisher

Εγώ κλαίω με αυτούς με τα iphone και τα samsung που έχουν δώσει 800-αρια και τα έχουν…..με κάρτα σε κάποιο δίκτυο.
Χαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.