iPhone 7: Ανακοινώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Αυγούστου, που σημαίνει περίπου ένας μήνας μέχρι την επίσημη παρουσίαση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Η ίδια η Apple ακόμη δεν έχει δώσει ημερομηνία για την ανακοίνωση των νέων iPhones, όμως τα leaks μας δίνουν τις πρώτες ενδείξεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται πηγές εκ των έσω, αναφέρεται ότι το μεγάλο event για την ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Apple, όμως είναι στην ίδια γραμμή με προηγούμενες αναφορές που έλεγαν πως οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 9 Σεπτεμβρίου και η διαθεσιμότητα από 16 Σεπτεμβρίου.

Αν τελικά ισχύουν οι πληροφορίες, φαίνεται πως η 7η Σεπτεμβρίου θα μας φέρει αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις μιας και την ίδια μέρα θα παρουσιαστεί και το PlayStation 4 Neo στη Ν. Υόρκη.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Υπήρχαν σχέδια για 3 εκδόσεις, αλλά η μια ακυρώθηκε

iphone 7 announcement, iPhone 7: Ανακοινώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Imperia

Αν ξεχάσεις τα specs όλα σε πολύ καλο επίπεδο τα κάνει αυτό το κινητό.
Το μονο μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι είναι μόδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.