iPhone 7 & 7 Plus: Διαθέσιμες online οι πρώτες θήκες

Ο Σεπτέμβριος έρχεται σε τρεις μήνες και τότε περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Μέχρι τότε οι διαρροές και οι φήμες έχουν την τιμητική τους, όμως το κινέζικο κατάστημα OppoMart δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Οι Κινέζοι έχουν στις online λίστες τους τις πρώτες θήκες των επερχόμενων iPhone 7 και iPhone 7 Plus και η μια από αυτές να είναι διαθέσιμη για αποστολή αργότερα μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Συνήθως οι κατασκευαστές θηκών είναι αυτοί που μας δίνουν μια πρώτη εικόνα των μην ανακοινωμένων συσκευών, μιας και είναι οι πρώτοι που παίρνουν συγκεκριμένες πληροφορίες από τους κατασκευαστές smartphones για να έχουν έτοιμα τα αξεσουάρ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν θεωρήσουμε ότι αυτές είναι πράγματι οι θήκες, τότε επιβεβαιώνεται το iPhone 7 Plus με dual camera στην πλάτη.

Η σελίδα δείχνει τρεις διαφορετικές θήκες, μόνο με τη μια για το 5.5 ιντσών phablet να είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία με τιμή 9.99 δολάρια και αποστολή τέλη Ιουνίου. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε πρώτα την θήκη και αργότερα το iPhone 7.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.