iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

Οι μέχρι τώρα διαρροές και αναφορές λένε ότι εξωτερικά τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα ακολουθήσουν τη σχεδιαστική γραμμή των προκατόχων τους. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η Apple θα αλλάξει τον κύκλο του μεγάλου redesign από τα 2 στα 3 χρόνια.

Από τις σημαντικές αλλαγές που έχει ακουστεί ότι θα δούμε στο iPhone 7 είναι η αφαίρεση της 3.5 χλστ. θύρας ακουστικών, ενώ στο iPhone 7 Plus ίσως δούμε την προσθήκη Smart Connector και διπλής κάμερας στην πλάτη. Οι γραμμές για τις κεραίες αναμένονται και στα δυο μοντέλα να είναι τοποθετημένες στην πάνω και κάτω άκρη, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο εμφανείς.

Με βάση τα όσα έχουν ακουστεί και διαρρεύσει, ο Martin Hajek δημιούργησε κάποια press renders για τα μη ανακοινωμένα iPhone 7 και iPhone 7 Plus/ Pro. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Apple μπορεί να βάλει stereo ηχεία στη θέση της υποδοχής ακουστικών, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εμφανές στα renders.

Να πούμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι τα παρακάτω renders θα μοιάζουν όντως με την τελική έκδοση των iPhone, οπότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

iphone 7 concept renders, iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

iphone 7 concept renders, iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

iphone 7 concept renders, iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

iphone 7 concept renders, iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

iphone 7 concept renders, iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

iphone 7 concept renders, iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

iphone 7 concept renders, iPhone 7 & 7 Plus: Concept renders βασισμένα στις διαρροές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babis

Εγώ πιστεύω πως θα έχει και αριστερά τρύπες για το ηχείο, η apple τα προσέχει αυτά, θα είναι στάνταρ συμμετρικά, ακόμα κι αν δεν δουλεύουν…

Paraksenos

@Babis Το ίδιο σκέφτηκα μονομιάς!
Αποκλείεται να μην είναι συμμετρικό από κάτω.

Ωραίο φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία από μπροστά, κάνει ομάζ στο πρώτο iPhone και πιστεύω ότι η apple είναι απο τις λίγες εταιρίες που μπορεί να χτυπήσει στο κομμάτι ”νοσταλγία” των πελατών της.

P

Αν έχουμε καινούριο χρώμα φέτος μάλλον για μαύρο όπως του ρολογιού . Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό το χρώμα

Giannos

Αν ήθελα νά εκφράσω μέ πλήρη ελευθερία λόγου τήν γνώμη μου γενικά γιά τό IPhone οί λέξεις πού θά χρησιμοποιούσα δέν επιτρέπονται στό διαδίκτυο καί επειδή πιστεύω ότι τίποτα δέν θά αλλάξει καί στά έν λόγω μοντέλα τήν άποψη μου προτιμώ νά κάνω τό σχόλιο μου μέσω τής σιωπής μου, ή οποία άλλωστε πολλές φορές τά λέει όλα. Ευχαριστώ.

Konstantinos

Παιδιά…. ο,τι και να κανουν το μενου θα παραμεινει παλι βαρετο, και ειχα και εχω παντα iPhone! Στο σκοταδι μονο το menu φαινεται!
τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες της λεπτομεριας, αφου οπως και να το κανουν θα το σκεπαζει η θηκη!

Ανακιν

Αδιάφορο είναι ελπίζω να πέσουν αρκετά οι πωλήσεις της μπας και του χρόνου βγάλει καμία καινοτομία γιατί από το 12με 13 το ίδιο προϊόν μας πουλάει

nick2010

Χτυπάει πάρα πολύ άσχημα το μονόπατο ηχείο από τη μία μόνο μεριά και φυσικά δείχνουν σχεδόν γελοίες οι θήκες χωρίς συμμετρία στο κάτω μέρος.

Γενικά, αναρωτιέμαι πάντως, πότε επιτέλους θα δεήσει η apple να δώσει stereo ηχεία στα smartphones της….

aptalikos

Μιλάμε τώρα για την αιχμή της τεχνολογίας, μπράβο στην apple που για άλλη μια φορά οδηγεί τις εξελίξεις.

Aργυρης

Συγγνώμη ρε παιδια αλλα βλεπω ολα αυτα τα σχολια για το σχεδιασμο και απορω πραγματικα.Δηλαδη τι καινουργιο περιμενετε εσεις απο το Iphone να εχει; να ναι τετραγωνο ας πουμε; μετα θα λετε οτι μοιαζει με κανα σονι χπερια ή με τα παλια iphone.Kαι στην τελικη εγω δε πιστευω οτι η καινοτομια βρισκεται μονο στο σχεδιασμο αλλα και στα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως οθονη, επεξεργαστη καμερα μπαταρια.Τωρα αν εχει διπλα ηχεια ποσως με ενδιαφερει, στεροφωνικο ηχο παραγει και το μονο ηχειο.Και εν τελει δε μπορω να καταλαβω τι εχετε παθει ολοι με την Apple και κραζετε σαν 15χρονα δλδ η samsung τι το διαφορετικο εχει στο design τα τελευταια 5 χρονια;αγοραζεις κινητο και δε ξερεις ποιο απ ολα ειναι ολα ειναι ειδικα μπροστα ολοιδια μεταξυ τους!Δειτε και την sony χπερια 3-4-5 ολα ιδια καμια διαφορα.Και σας πειραξε το iphone?Αν θελετε να κραξετε τουλαχιστον ας εχετε ενα σωστο επιχειρημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.