iPhone 7: Apple και Beats ετοιμάζουν ασύρματα ακουστικά

Στο άκουσμα των φημών/πληροφοριών ότι η Apple ετοιμάζεται να αφαιρέσει την 3.5mm υποδοχή για τα ακουστικά στο επόμενο iPhone, πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν. Μάλιστα έχει στηθεί μια online ψηφοφορία στην οποία μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 227.843 άνθρωποι. Έχουμε ξαναπεί όμως ότι η Apple δεν συνηθίζει να υποκύπτει στις πιέσεις.

Σήμερα έρχονται νέες πληροφορίες που λένε ότι η Apple βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Beats Electronics (την οποία έχει εξαγοράσει για 3 δισ. δολ.), προκειμένου να φτιάξουν ασύρματα ακουστικά που θα συνοδεύουν το iPhone 7. Όταν λέμε ασύρματα εννοούμε χωρίς καθόλου καλώδια όπως είναι για παράδειγμα τα Earin, τα Moto Hint ή τα Bragi Dash.

Η Apple έχει ήδη κατοχυρώσει την ονομασία Airpods, οπότε μπορεί να τα αποκαλέσει έτσι, λέγεται ότι θα έχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα για noise cancelling και για να απευθυνθείτε στη Siri ενώ δεν θα έχουν θύρες.

Τα ασύρματα ακουστικά της Apple είναι πολύ πιθανό να πωλούνται ξεχωριστά και αν κρίνουμε από παρόμοια προϊόντα άλλων κατασκευαστών, δεν περιμένουμε να είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Για παράδειγμα τα Moto Hint κοστίζουν 130 δολ. και τα Bragi Dash 299 δολ.

Η ίδια πηγή λέει ότι μέσα στο κουτί του iPhone 7, η Apple θα συμπεριλάβει ακουστικά με Lightning connector.

Moto Hint

apple beats wireless earpods, iPhone 7: Apple και Beats ετοιμάζουν ασύρματα ακουστικά

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Εννοειται οτι θα γινει η νεα μοδα!! Δεν θα υπαρχουν ακουστικα με καλωδια πια με πρωτη και καλυτερη μιμητρια τη samsung!
Ζουμε στην εποχη της δηθενιας! Σκεφτειτε για ενα λεπτο! ειστε στο μετρο και ακουτε μουσικη! Ποσο πιο coolαριστος θα φαινεται απο εσας ενας τυπας με ασυρματα ακουστικα που θα τα χειριζεται απο το νεο του iphone 7 σε σχέση μς εσας που θα σας κρεμονται τα καλωδια απο τα αυτια?
Εκει ,σαυτη ακριβως την εικονα βασιζω τη σκεψη μου οτι ΟΛΟΙ θα ακολουθησουν!

Η apple τους γλενταει και αυτοι χωρευουν..!

tester

Βρε παπαροκα, cool ειναι δεν λέω αλλά πρώτον θα κοστίζουν (πολύ) και δεύτερον, πόσους φορτιστές θα θέλουμε στο σπίτι; Επιπλέον όταν είναι να πάω για δουλειά θα κουβαλάω δύο κινητά, tablet ή laptop (για εταιρικές παρουσιάσεις), ηλεκτρονικό τσιγάρο και τώρα και ασύρματα ακουστικά; Να βάλω και μια μπαταρία στον κ..λο να έχω και τροφοδόσια για όλες αυτές τις συσκευές. Μην γινόμαστε θύματα της μόδας και αγοράζουμε ότι gadget βγάζει η κάθε Apple

@Papaki

Αν μπορούμε με τα ασύρματα ακουστικά να ακούμε και τις κλήσεις του κινητού τηλεφώνου αυτό θα είναι καλό.

Agnostos13

@Papaki
Προφανως και θα λειτουργει και σαν handsfree εκτος απο ασυρματα ακουστικα…
Παντως ελειπε ενα σετ ασυρματα ακουστικα απο την Apple μετα την καταργηση του ασυρματου handsfree το 2010

ChrisG

@βάτραχε να το προσέξεις αυτό με την apple και την samsung.διότι όλοι δεν είναι το ίδιο και φυσικά οι android users δεν είναι θύματα της μόδας όπως της apple.επιχείρημα;έβγαλε η samsung την sd και είδες πως την τιμώρησαν.βλέπεις τι συζητάνε στην επιστροφή της.η δύναμη βρίσκεται στα χέρια των καταναλωτών.προτιμώ χίλια καλώδια παρά μία ασύρματη συσκευή ενεργοποιημένη διαρκώς στο κεφάλι μου.η apple δεν γλεντάει κανέναν.χόρτο ταίζει και το τρώνε αυτοί που αγοράζουν ότι τους δίνει.εάν δεν μου αρέσει κάτι δεν το παίρνω ακόμη και καφέ να φτιάχνει.το άν θα το βάλει η samsung,sony κ.α με αφήνει αδιάφορο.απο την στιγμή που κάποιος συνειδητά δεν αγοράζει κάτι δεν συμφωνεί με την τακτική καμίας εταιρείας.
τέλος προτιμώ να κρέμονται τα καλώδια είναι πιο cool και sport απο το αντίθετο.μεταξύ τους οι iphone users μπορεί και να τσιρίζουν για την wow “καινοτομία”.who cares?πάντα έτσι ήταν.fushion victims.
@tester +1

ChrisG

fashion victims.(διόρθωση,κακό πράγμα να μην μπορείς να κάνεις edit σε σχόλιο).

vasilist

Έλα! Δεν το περιμέναμε! Χάχα από όταν βρώμα ότι δεν θα έχει υποδοχή για ακουστικά όλοι έκραζαν θα το κάνει για να πουλήσει ακριβά ασύρματα να βγάλει λεφτά και τσουκ να η είδηση.
Πληρώστε θύματα γιατί τα ακουστικά των 10 ευρώ δεν δίνουν αρκετό κέρδος στην Apple

dozas

Επειγόντως συνφωνω να βγαλει ακουστικα για το iphone γιατι εχει τοσο πολυ sar σε σχέση με αλλες συσκευες που ειναι αμεσα αναγκαιο.

Agnostos13

@ChrisG
Ειδαμε τη Samsung και οταν ειχε sd που δεν μπορουσες να περασεις εφαρμογες (εχω φιλο που δεν μπορει να κανει update στις εφαρμογες του γιατι δεν εχει μνημη και οι εφαρμογες δεν μεταφερονται στην sd).
Επισης σιγουρα ειναι πιο ευκολο να βρεις εναλλακτικη ναυαρχιδα στο android σε σχεση με το iOS.

ChrisG

@dozas κάνεις πλάκα ή σοβαρολογείς;βγάζοντας τα ακουστικά θα μειώσει το sar;χαχαχα…η samsung και η lg που έχουν χώμα sar πώς το πετυχαίνουν με ακουστικά;τι θα διαβάσουμε άλλοο εδω μέσα…

ChrisG

@Agnoste την sd την θέλω για τα ΠΑΝΤΑ εκτός των εφαρμογών.άλλωστε εφαρμογή σε sd είναι downgrade!θα το ήξερες αυτό υποθέτω.τα αρχεία,βίντεο,φωτογραφίες,εφαρμογές σε apk κλπ είναι που με ενδιαφέρουν και ΔΕΝ θέλω να ανεβαίνουν σε servers και icloud.τι δεν μπορείς να καταλάβεις;για τις εφαρμογές σε 16gb μνήμη όταν πλέον δεν υπάρχει απο το Note 3 είναι υπεραρκετός χώρος.

azriel84

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ντόρος… Αν πιστέψουμε όλες τις φήμες, η Apple θα συνεχίσει να δίνει ενσύρματα ακουστικά στην συσκευασία αλλά με lightning connector για καλύτερη ποιότητα ήχου (κανένα πρόβλημα εδώ) και θα έχει και προαιρετικά ασύρματα ακουστικά για όποιον γουστάρει, ενωμένα με καλώδιο μεταξύ τους ή μη. Η Plantronics έχει ήδη βγάλει δύο τέτοια μοντέλα (με καλώδιο) και τώρα βγαίνουν σιγά σιγά και χωρίς όπως λέει το άρθρο. Το ότι κάποια αρχαία I/O σιγά σιγά θα εξαλείφονται δεν είναι trend (αν και θα το περάσουν σαν trend για ευκολότερη αποδοχή από τον κόσμο) αλλά εξέλιξη.

azriel84

Και κάτι τελευταίο…θυμάμαι όταν πρωτοέβγαλε τα CD/DVD players η Apple από τα Mac ελέω πάχους πόση συζήτηση είχε γίνει και σήμερα όλοι είμαστε τελείως cool με αυτό…

ChrisG

καθόλου cool.ποτέ δεν παίρνω notebook χωρίς drive και σε όλους τους desktops έχω πάντα bluray drive.κάνω αμέτρητα backups σε bluray αποφορτίζοντας τους δίσκους χωρίς να αναγκάζομαι να ανεβάζω προσωπικά δεδομένα σε servers.να μην αναφέρω ταινίες κλπ.έχω netbook και του έχω αγοράσει external sony drive.σωστικό σε όλα.τα cool είναι για τους apple users και ας παραμείνει εκεί.;όποιος θέλει να πληρώνει συνδρομές στην apple και να ανεβάζει τα δεδομένα σε servers ελεύθερος.

Agnostos13

@ChrisG
Μα οι εφαρμογες ειναι ο κρισιμος παραγοντας που καθιστουν το smartphone χρηστικο!
Αν δεν μπορεις να τις κανεις update ποιο το νόημα; Οσο για την μνημη…στα 16gb (~9gb καθαρη) του Galaxy S4 δεν επαρκει σιγουρα για εφαρμογες (συνυπολογιζοντας και τα data τους)!
Για τα λοιπα αρχεια εγω προσωπικα προτιμω να εχω μαζι μου τα απαραιτητα <2gb και τα αλλα backup σε σκληρο υπολογιστη που ειναι μακραν πιο αξιοπιστος απο τις sd που με εχουν κρεμασει πολλακις στο παρελθον με data errors…

ChrisG

τι δεν κατάλαβες ακόμη ειλικρινά σε αυτό που σου είπα;οι εφαρμογές τρέχουν καλύτερα και γρηγορότερα στην εσωτερική μνήμη αφού είναι σαφέστατα πολύ πιο γρήγορη.τα 32gb απο το Note 3 και μετέπειτα είναι ΥΠΕΡ-αρκετά για οποιεσδήποτε εφαρμογές.έχοντας λοιπόν sd βάζω φωτογραφίες,βίντεο(1080,4k),apk(MH-εγκατεστημένες για μετέπειτα χρήση) στην sd.οπότε όλη η flash rom έιναι ΜΟΝΟ για εφαρμογές.
στο iphone με τα 16gb του 800ρικου(γελάνε και οι πέτρες)που έχεις να μοιραστείς ΟΛΑ τα παραπάνω σου φτάνουν και με sd extra όχι;άλλωστε με sd μπορείς να έχεις πρακτικά όσους δίσκους-sd θελεις μέσα στην τσέπη σου.και η μεταφορά των δεδομένων σου ΔΕΝ απαιτεί extra μπαταρία που χρειάζεται το 4g το οποίο χρειάζεται για το icloud και αυτό extra GB’s πακέτο δεδομένων.εάν παίρνεις sd επώνυμες(όπως έχω 10 προσωπικά)δεν πρόκειται να σε αφήσουν και θα σε προειδοποιήσουν πιο μπροστά.μερικοί παίρνουν china απο ebay και την επομενη καίγονται.οι sd πλεόν έχουν εξελιχθεί εξίσου σε ασφάλεια και αντοχή.κάνε μία ερευνα για τις καινούριες της sandisk και samsung και θα καταλάβεις.και μάλιστα Πολύ πιο φθηνές απο icloud(μηνιαία πληρωμή),και flash rom(apple).

Agnostos13

Μην προτρεχεις…
Επειδη ακριβως δεν με φτανουν τα 16gb, τα 64gb θεωρω οτι ειναι πλεον μονοδρομος…
Ο φιλος με το Galaxy S4 ομως πηρε 16αρι με τη λογικη οτι θα βαλει μια sd και θα το επεκτεινει. Και ετσι εφαγε τη χλαπατσα γιατι αφενως τα διαθεσιμα gb ηταν τα μισα απο τα ονομαστικα και αφετερου οι εφαρμογες του δεν περνανε στην sd! Διπλο το ξενερωμα απο την αγαπητη σου Samsung! Και τωρα ουτε τα updates δεν μπορει να κανει γιατι εχει φουλαρει…

ΥΓ. Δεν χρησιμοποιω στο iCloud ουτε τα 5gb για backup που προσφερει δωρεαν. Μονο τα διαμοιραζομενα album χρησιμοποιω (για επιλεγμενες φωτογραφιες) που ειναι μεσω Cloud…

ChrisG

μάλλον μιλάμε διαφορετική γλώσσα δεν εξηγείται αλλιώς…μίλησα εγώ για s4 του φιλου σου και την επιλογή που έκανε;μίλησα για Note 3 και 32gb και είπα οτι είναι υπεραρκετά για τον πιο απαιτητικό χρήστη εφαρμογών και μόνο.εάν τα 16 δεν του φτάνουν στο ένα κινητό που ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ SD πως θα του έφταναν ΧΩΡΙΣ sd;καταλαβαίνουμε τι λέμε τώρα ή θα τα πούμε στο repeat;όταν έχεις SD είσαι άρχοντας.δεν μοιράζεσαι τον ίδιο χώρο(όπως στο iphone ιδιαίτερα στο 16αρι ή και στο 64αρι)με τα δεδομένα,φωτογραφίες.βίντεο κλπ.ο οποίος χώρος sd έιναι πρακτικά ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.το άν ο φίλος σου λογάριαζε για 16 και τελικα του βγήκαν 32 ήταν δικό του λάθος και όχι της samsung.

Panos7GR

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να φύγει η 3.5mm jack θύρα αν είναι για καλύτερη ποιόητα ήχου. Λιγότερες θύρες, άρα λιγότερα “ανοιχτά” σημεία για να χαλάσει η συσκευή (σκόνη, νερό, υγρασία κτλ) και περισσότερος εκμεταλλεύσιμος χώρος. Το μόνο θέμα που έγκειται είναι μη χαλάσει η θύρα της φόρτισης από το βάλε-βγάλε για φόρτιση και για ακουστικά.
Τα ασύρματα ακουστικά πιστεύω πως 90% θα είναι ως επιλέον αξεσουάρ για τα νέα iPhone και δεν θα βρίσκεται στα παρελκόμενα, εκτός κι αν το προσθέσουν στην τιμή.

+1 στον azriel84 για τον παραλληλισμό με το CD/DVD drive. Αν κι εγώ έχω ακόμα laptop με δαυτο ζήτημα είναι να τον έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές.
Πες μου ChrisG ότι έχεις ακόμα δισκοθήκη για να βάζεις τα CD σου… 😂😂 Δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τα flash drives και τους εξωτερικούς σκληρούς;
Παρόλα αυτά +1 για την απαραίτητη ύπαρξη θύρας microSD στα κινητά μας για τα πολυμέσα μας. Αν και δεν έχω βάλει microSD στο κινητό μου ακόμα γιατί έχω πάντα στα κλειδιά μου ένα μικροσκοπικό microUSB φλασάκι. Εκεί βάζω τα επιπλέον αρχεία μου.

ChrisG

@Panos7GR ναι έχω και δισκοθήκη γιατί είμαι τεχνοφοβικός και βάζω και αλουμινόχαρτο στο κεφάλι μου.ελπίζω να σε κάλυψα επιστημονικώς αφού δεν σε κάλυψα στο προηγούμενο σχόλιο μου.έχω και μία ταινιοθήκη με πάνω απο 500 ταινίες dvd και bluray τα οποία φυσικά δείχνουν τον οπισθοδρομισμό μου.ότι άλλη απορία έχεις μην διστάσεις να ρώτήσεις.

Agnostos13

@ChrisG:
Επιμένεις να λες τα δικά σου… Εντάξει, καταλάβαμε, έχεις Note 3 και είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα 32gb! Εγώ σου αναφέρω την περίπτωση του φίλου που εξαπατήθηκε ουσιαστικά από τη Samsung που του διαφήμιζε 16gb και επέκταση άλλα 64gb με SD. Φυσικά δεν αναφερόταν πουθενά οτι η επέκταση αφορά συγκεκριμένα αρχεία! Δυστυχώς ο φίλος δεν το είχε ψάξει τόσο πολύ πρίν την αγορά αλλιώς θα πήγαινε σε μεγαλύτερο. Νόμιζε οτί σαν smartphone ίσχυει ότι και στούς υπολογιστές με την επέκταση μνήμης…
Τουλάχιστον η Apple είναι πιό έντιμη σε αυτό το θέμα.

ChrisG

όχι βρε…Note 4 έχω και δεν λέω τα δικά μου.η samsung πουθενά δεν αναφέρεται στην χρήση της sd.συνεπώς δεν βλέπω πως ακριβώς εξαπατήθηκε όταν σου δίνει extra μνήμη να βάλεις όλα τα υπόλοιπα και μεγαλύτερα αρχεία μέσα σε αυτήν.όταν αγοράζεις δηλαδή iphone με 16 και έχεις ελέυθερα 12 περίπου είναι πιο τίμια;έτσι πέιθεις τον εαυτό σου για την “εντιμότητα” της apple που σου το πουλάει 16 κλπ;ο δίσκος που αγοράζω των 2TB έτσι λέει αλλά όταν τον βλέπω στο σύστημα λέει απευθείας 1,8.πόσο μάλλον δε όταν μία μνήμη σε ένα κινητό όταν έχει να φιλοξενήσει ένα λειτουργικό για το οποίο δεν είναι υπεύθυνη αυτή.νομίζω οτι ο φίλος σου ήταν ανενημέρωτος και εσύ πολύ “ευαίσθητος” για άνθρωπος της τεχνολογίας.και που είσαι…πές του λίγο χαλαρά με τα video games.εγώ έχω ένα σωρό εφαρμογές και ακόμη δεν κατάλαβε τίποτε.τα παιχνίδια των 500 και άνω MB πες του να τα χαλαρώσει λίγο.κάποια στιγμή θα τελείωνε έτσι που το πάει.και iphone να ήταν τα ίδια θα πάθαινε.οι μνήμες γεμίζουν κάποια στιγμή.

Agnostos13

Τωρα κοροϊδευομαστε; Βλεποντας οτι υποστηριζει καρτα μεχρι 64gb θα επρεπε να ξερει οτι και η πολιτικη της Samsung ειναι να μην μεταφερονται σε αυτην οι εφαρμογες; Για σενα που εισαι φαν της για χρονια μπορει να ειναι λογικο. Οχι για ολους ομως…
Οσο για το ποσο τιμια ειναι η Apple που γραφει 16gb και εχει ελευθερα 12gb σιγουρα ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τη Samsung που δινει αντιστοιχα μολις 9!

ΥΓ. Βγηκαμε πολυ off ομως…

ChrisG

ναι…κοροιδεύει η apple λιγότερο απο την samsung όταν σου δίνει απο τα 16 τα 12 που έχεις να βάλεις βίντεο,φωρογραφίες κ.α…ενώ για την sd που όλα αυτά μπαίνουν εκεί και έχεις την rom μόνο για εφαρμογές είναι μεγαλύτερη κοροιδία.ξεκίνα πρώτα απο τον αέρα τον κοπανιστό που πουλάει πληρώνοντας τα 200 ευρώ κατασκευής 1000 και μετά ας μιλήσουμε για το ποιος είναι άδικος ποιός κοροιδέυει και όλα τα συναφή.το θέμα είναι ότι όταν μία εταιρεία σου δίνει sd είναι πιο τίμια διότι βάζεις ότι θέλεις εκεί και τις εφαρμογές στην rom σε σχέση με την άλλη που σου δίνει ελάχιστα την ίδια χωρητικότητα για χρήσης ΟΛΩΝ.αυτό που λές το έχουν πάθει αμέτρητοι.φίλος με lg g2 mini κ.α.έλα ρε μου έλεγε…θα μου φτάσουν.ρε πάρε μεγαλύτερη ποτε δεν ξέρεις.όχι ρε…δεν εχω μεγάλες ανάγκες.τι θα βάλω άλλωστε.όταν με 3-4 παιχνίδια γέμισε και έψαχνε χώρο άρχισε να με ρωτάει τι να κάνει.πούλα το του λέω και την επόμενη να βλέπεις μακρυά και όχι τόσο κοντά.τα ίδια κάνανε και iphoneκηδες που αγόραζαν την έκδοση με τα 8 rom και δίνανε τα κέρατά τους…και μετά ψάχνανε sd να βάλουν αυτά που σου είπα.η χρήση του καθενός αφορά τον ίδιο τον χρήστη και κατα πόσο ενημερωμένος είναι.

Agnostos13

Αφενως η κοροϊδία ειναι οτι η Samsung σου διαφημιζει επεκταση μνημης ενω ουσιαστικα ειναι μονο για ορισμενα αρχεια. Η Apple σου λεει τοσα εχει μεσα και με τοσα πορευεσαι…για καθε χρηση ομως! Αν δεν σου φτανουν παιρνεις και πιο μεγαλη μνημη…
Αφετερου ολες οι ναυαρχιδες κοστος κατασκευης εχουν γυρω στα 200 και σχεδον ολες πουλανε στα 700. Αλλα δεν εχω αυτάπατες, ετσι λειτουργει η βιομηχανια και το εμποριο γενικα. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν εταιρειες-κοινοφελη ιδρυματα που πουλανε στο κοστος! Επισης συνυπολογισε οτι η Apple εχει και ενα λειτουργικο να συντηρησει-αναπτυξει, η Samsung το παιρνει ετοιμο και δωρεαν απο τη Google και κανει μονο 2-3 μερεμετια για να γινει Touchwiz… Αυτο δεν ειναι κοστος (ασχετως αν οταν γινεται κοστολογηση απο τα τεχνολογικα site κοιταζουν μονο hardware);

ChrisG

Χαίρομαι που συμφωνήσαμε οτι οι εταιρείες δεν είναι ιδρύματα.το ios δημιουργήθηκε τέλος.η συντήρηση που αναφέρεις και τα bugs είναι αστεία.όση δουλειά αφιερώνει η samsung στο touchwiz και στις διορθώσεις τόση και λιγότερη κάνει και η apple όταν μάλιστα κάθε φορά η samsung πρέπει να σετάρει εκ νέου σε ξένο λειτουργικό.αυτά που πληρώνουν όσοι τα παίρνουν είναι κοπανιστός αέρας όπως είπε και ο Γιάννης.σε ένα λειτουργικό που είναι ίδιο σχεδόν και φτωχό απο την εποχή των δεινοσαύρων.για αποφανθείς στην συντήρηση του ios θα έπρεπε να γνωρίζεις οικονομικά στοιχεία που το αφορά πόσα σπαταλά και πόσα κερδίζει.οπότε το παραμύθι της συντήρησης του ios είναι φούσκα.όταν απο τα 16 δίνεις 12 εισαι απατεώνας το ίδιο όπως και ο άλλος.το λιγότερο και το πολύ δεν σε αθωώνει.αυτά.

Panos7GR

@ChrisG: Βέβαια έχω. Τις ταινίες σου τις έχεις αλφαβητικά ταξινομημένες ή αχταρμά; Όταν θέλεις να ξαναδείς μια συγκεκριμένη πόση ώρα κάνεις να τη βρεις; Δεν είναι σπαστικές οι γραντζουνιες; Αλήθεια πως γίνονται; Μήπως τις κάνει επίτηδες το DVD player για να παίρνουμε καινούρια δισκάκια και να κονομάνε οι εταιρείες ή είναι κόλπα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης;
Τεσπα ναι το φαντάστηκα ότι είναι ταινιόφιλος από τις θεωρίες συνωμοσίας σε κάθε σχόλιό σε άρθρο από είδηση για κάτι “παραδοσιακό” που εκσυγχρονίζεται. Να φανταστώ και ότι ο αγαπημένος σου Έλληνας καλλιτέχνης είναι ο Νότης Σφακιανάκης;

ChrisG

οι θεωρίες συνωμοσίας του παρελθόντος σε συντροφέυουν σήμερα.και οι σημερινές θα σε συντροφεύουν αύριο.καλά κάνεις και τους ευχαριστείς μη σκεπτόμενος ποτέ,έτσι σε θέλουν.είσαι η χαρά τους.για τις ταινίες που λές τις βρίσκω άμεσα επειδή δεν έμαθες να διαβάζεις ποτέ πέρα απο ότι σου λένε οι άλλοι.έχω ταινιοθήκη.όχι μπου@@@λο.γρατζουνιές δεν απέκτησε ποτέ κανένα δισκάκι ενώ αντιθέτως απο φλασάκια και δίσκους έχω χάσει ΤΒ δεδομένων.
ο Νότης είναι φωνάρα και όχι σαν μερικούς κορμάρα αλλά ιδεολογικά μας χωρίζουν αρκετά.βλέπεις και οι 2 είμαστε σκεπτόμενοι σε σχέση με άλλους.αυτά.

Panos7GR

“οι θεωρίες συνωμοσίας του παρελθόντος σε συντροφέυουν σήμερα.και οι σημερινές θα σε συντροφεύουν αύριο.”
-Ντάξει με κάλυψες δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Για τον Νότη +1 φωνάρα για την εποχή μας, αλλά τι είναι; Σκεπτόμενος; Μην σ ακούσει να του το λες, θα γελάσει ακόμα και ο ίδιος. (Ξέρω τι σου λέω)

Στα του άρθρου:
Αν η αλλαγή όντως γίνει και φέρει καλύτερο ήχο καλοδεχούμενη με την προυπόθεση να υπάρξει στο άμεσο μέλλον κοινό πρότυπο θύρας αμάν κάναμε να έχουμε μια κοινή θύρα για όλες μας τις συσκευές μας και έρχεται η Apple να μας το παίξει ψηλομύτα.

ChrisG

ο Νότης είναι πολύ σκεπτόμενος.απλά βλέπει τα πράγματα απο άλλη οπτική γωνία.στο τέλος στο ίδιο σημείο θα καταλήξουμε απλά ο καθένας με την ζωή και τις επιλογές που θα έχει κάνει.δεν θα γελάσει…στο εγγυώμαι.
“οι θεωρίες συνωμοσίας του παρελθόντος σε συντροφέυουν σήμερα.και οι σημερινές θα σε συντροφεύουν αύριο.»
-Ντάξει με κάλυψες δεν έχω να προσθέσω κάτι.(ελπίζω να κατάλαβες ότι αυτές τις βιώνεις σήμερα).π.χ the 6th day(προ 15 ετων).δές το…θα εκπλαγείς.έχω κι άλλες να σου προτείνω αν θέλεις.(ακόμη πιο πίσω).

Στα του άρθρου ίσως κάποια πράγματα να πρέπει για το καλό μερικών περιπτώσεων που ανέφερα να παραμείνουν έτσι.αν φυσικά θέλουν να το αλλάξουν,ελεύθεροι.δεν νομίζω να κριθεί μόνο απο μένα.προσωπικά κινητό με ασύρματα ακούστικα δεν πρόκειται να πάρω ας είναι και το τελευταίο.ο καταναλωτής έχει την δύναμη.αντί την θύρα ακουστικών θα έπρεπε να αλλάξει το θέμα της φόρτισης.(βάλε βγάλε κάθε μέρα,2-3 φορές…χαλάει ο σύνδεσμος).αλλά λόγω samsung θέλει να “καινοτομίσει” υποθέτω με τα ακουστικά.τα καλλώδια είναι λιγότερο ενεργοβόρα και ακτινοβολίας και προσωπικά ποτέ δεν με ενόχλησαν.αυτά.

Agnostos13

Μια καλη ιδεα επισης ειναι να καταργησουμε κινητα και ασυρματα τηλεφωνα και να κουβαλαμε σταθερο με καλωδιο σε καλουμπα! Αλητες της Motorola που μας καταντησατε… Καλα κανουν και σας το κλεινουν το μαγαζι!

ChrisG

μόνο καλώδιο σε καλούμπα;πίσω σε βρίσκω στην τεχνολογία Άγνωστε…εγώ λέω με σπάγκο και 2 αλουμινόκουτα δεμένα στις άκρες.θα φτιάχνεις και φωνητικές χορδές.στο τέλος παβαρότι θα σε βγάλω.guarantee..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.