iPhone 7: Το πίσω panel δείχνει κάμερα που προεξέχει πολύ

Ακολουθώντας όλες τις φήμες και τα κομμάτια που έχουν διαρρεύσει από το μη ανακοινωμένο iPhone 7, σήμερα στο κινέζικο Weibo διέρρευσε νέα φωτογραφία που λέγεται ότι απεικονίζει το πίσω panel του μικρού iPhone 7 με οθόνη στις 4.7 ίντσες.

Από την στιγμή που το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus αναμένεται με dual-camera στην πλάτη, εδώ βλέπουμε μια κάμερα, οπότε λογικά είναι το iPhone 7. Αυτό που δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς είναι το πόσο προεξέχει η κάμερα. Οι πηγές λένε ότι αυτό συμβαίνει λόγω του μεγαλύτερου CMOS αισθητήρα.

Οι γραμμές για τις κεραίες για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι έχουν μετατοπιστεί στην πάνω και κάτω άκρη, προκειμένου να είναι λιγότερο εμφανείς. Όσο για την πολυσυζητημένη 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, που κάθε εβδομάδα διαφορετικές φήμες τη θέλουν να μένει και άλλες να φεύγει, αυτή τη φορά αναφέρεται ότι θα παραμείνει.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα η Wall Street Journal είχε επισημάνει ότι το iPhone 7 θα μοιάζει πολύ με το iPhone 6s, αλλά δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών. Με τις φήμες και τις διαρροές να οργιάζουν, εμείς όπως πάντα κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και περιμένουμε τον Σεπτέμβριο για να δούμε τελικά τι ισχύει και τι όχι.

iphone 7 back panel, iPhone 7: Το πίσω panel δείχνει κάμερα που προεξέχει πολύ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lumia 1020

η εγκυρη “πληροφοριση” συνεχιζεται βλεπω…. στο επομενο post θα χει καμερα 100mp, οθονη 17″με αναλυση 16k, μπαταρια με αυτονομια 2 μηνες κλπ κλπ κλπ

Dimitris

Καλά αυτό το σασί μπορεί να είναι ένα από τα 2500 πρωτότυπα που υπάρχουν.

Γιώργος

Τι είναι αυτό το έκτρωμα??? Ελπίζω οι σχεδιαστές της Apple/HonHai να το μετανιώσουν τελευταία στιγμή και να πάνε σε κάτι πιο διακριτικό.

Agnostos13

@Γιωργο:
To σχεδιο ειναι Apple, η Honhai ειναι προμηθευτης…
Τα εχεις μπερδεψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.