iPhone 7: Θα μοιάζει πολύ με το 6s, αλλά χωρίς υποδοχή ακουστικών [WSJ]

Όπως κάθε χρόνο, δεν είναι λίγες οι φήμες που έχουμε ακούσει για το επερχόμενο iPhone 7. Αυτή τη φορά, η έγκυρη Wall Street Journal αναφέρεται στην επερχόμενη ναυαρχίδα λέγοντας ότι η Apple δεν θα αλλάξει το design.

H Wall Street Journal επικαλούμενη “πηγές εκ των έσω” αναφέρει ότι iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν θα διαφέρουν πολύ από τα περσινά iPhone 6s και iPhone 6s Plus, κάτι που ακούγεται εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple σπάει την δική της παράδοση που την ήθελε να κάνει εξωτερικό redesign στη ναυαρχίδα της κάθε 2 χρόνια. Το design του iPhone 6s το πρωτοείδαμε το 2014 με το iPhone 6.

H εφημερίδα αναφέρει ότι η πιο σημαντική αλλαγή που θα γίνε στο iPhone 7 είναι η αφαίρεση της υποδοχής για τα ακουστικά. Αυτή είναι άλλη μια φήμη που ακούγεται εδώ και καιρό, με κάποιες πηγές να αναφέρουν ότι η Apple μπορεί να κρατήσει τελικά την 3.5 χλστ. υποδοχή. Η αφαίρεση της υποδοχής θα μπορούσε να βοηθήσει την Apple να κάνει τις συσκευές της αδιάβροχες και πιο λεπτές, ενώ το μέγεθος της οθόνης αναμένεται να παραμένει στις 4.7 και 5.5 ίντσες.

Όσοι θέλουν να δουν μεγάλες αλλαγές στο iPhone θα πρέπει να περιμένουν μέχρι του χρόνου, όπου μαζί με την επέτειο των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone η Apple φημολογείται ότι θα φέρει edge-to-edge AMOLED οθόνη, αφαίρεση του home-button, ενσωμάτωση του αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη, και άλλα.

iphone 7 similar to iphone 6, iPhone 7: Θα μοιάζει πολύ με το 6s, αλλά χωρίς υποδοχή ακουστικών [WSJ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Ελπίζω όχι edge οθόνη ….

Agnostos13

Δεν νομιζω οτι μπορει τριτη χρονια απλα να πουλησει ενα boosted 6…
Περσυ ειδαμε να εισερχεται το 3d touch και η 12mp camera αλλα φανηκαν λιγα για ωθησουν την αγορα.
Φετος πρεπει να δουμε κατι πολυ καλυτερο “κρυμμενο” στο σωμα του 6 για να μην καει αλλη μια χρονια.

Γιώργος

Edge και AMOLED οθόνες απο το 2020 και μετά που θα πέσουν οι τιμές , προς το παρόν θα συνεχιστούν οι φτηνό IPS χαμηλής ανάλυσης και ξεβαμμένων χρωμάτων που έχουν μείνει στα ράφια από το 2013 και πωλούνται σχεδόν τζάμπα στην Apple-HonHai.

Chris_BMW

Agnostos13@Δεν νομίζω οι πωλήσεις του 6s να είναι άσχημες .. Η πτώση του σε σχέση με τις πωλήσεις του 6 είναι φυσιολογικές κ αναμενόμενες κ ακολουθούν την γενική τάση της αγοράς.. Επίσης δεν πιστεύω κάποιο άλλο I phone απο δω κ στο εξής να περάσει τις πωλήσεις του 6…Το 6 ήταν σταθμός · Το πρώτο I phone με μεγάλη οθόνη κ πολυ μεγάλη αντίστοιχα .Αυτος ήταν κ ο λόγος των τόσο υψηλών πωλήσεων …Η Apple απο την άλλη έκανε κάτι πολυ “έξυπνο” με το 6 αρι .. Του έβαλλε 1 GB RAM.. Κ ενω αυτή έφτανε κ περίσσευε για το iOS 8 στο 10 κ με αυτά που είδα μάλλον θα ψιλό ζορίζεται οποτε ο κάτοχος 6 ριου πλέον θα αναγκαστεί να πάρει το 7 γιατι η απόδοση στο 6 πιστεύω θα πεσει πολυ….συν το ο,τι το 3D Touch επεκτείνεται κ πολλα απο τα καινούργια στοιχεία του 10 βασίζονται σε αυτό..

Agnostos13

@Γιώργος:
Υπομονη Γιώργαρε, τώρα που η Samsung φαίνεται να τελειώνει με το beta testing στις amoled και δεν υπάρχουν πια προβλήματα όπως γκρι λευκό, σπασμένο πράσινο, αφύσικος κορεσμός, χαμηλός φωτισμός, μικρή διάρκεια ζωής κλπ (εντάξει το φαινόμενο burn in υπάρχει ακόμα αλλά πιστεύω κατι θα γινει και γι αυτο) φαινεται πλεον να περναει στην κανονικη παραγωγη συντομα:
https://techblog.gr/b2b/samsung-invests-6b-dollars-in-oleds-for-apple-4432/

Thanosgr13

Γιώργο εχεις δει ποτέ από κοντά μια οθόνη iphone η μόνο μιλάς χωρίς αποδείξεις για αυτο που λες

Aργυρης

Oτι καλυτερο για εμενα που ειμαι κατοχος Iphone 6s να μην αλλαξω συσκευη για τα επομενα 2 χρονια.Τωρα απο κει και περα δε ξερουμε τιποτα για το 7, ολα βασιζονται σε φημες που καθε μερα αναιρουνται και επιβεβαιωνονται αλλα αν δεν αλλαξει κατι εξωτερικα οι πωλησεις σιγουρα θα ναι λιγοτερες εως και χειροτερες.Αλλωστε μη ξεχναμε οτι το 6 εκανε πωλησεις ρεκορ λογω αλλαγης εμφανισης και οθονης.Δεν ηταν ουτε η μνημη ραμ ουτε η καμερα τοσο που επεισαν τους καταναλωτες.Οσοι ηθελαν specs πηγαν κατευθειαν στο 6s οπως και εγω.Και απο τη στιγμη που ενα κινητο με τον Α9 που σχεδιαστηκε το προηγουμενο καλοκαιρι ξεπερναει ολα τα κινητα του 2016 δεν θα χει θεματα για τα επομενα 2 χρονια.

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Thanosgr13 εννοείται πως δεν έχει δει οθόνη Iphone ,όπως και δεν έχει δουλέψει iphone για να διαπιστώσει το μεγαλείο και την τεχνολογία αυτού του εξόχως επαγγελματικού υπερόπλου ,που κοσμεί τα τραπέζια των επαγγελματικών χώρων ( coffe island, starbucks, mikkel, etc).
Τι να πρωτοθαυμάσεις!! Το δυνατό wifi ?(Πιάνει και 2 χλμ μακριά από τον router!) Την ευκολία συνδεσιμότητας ? ( Itunes!! ) , Τις δυνατότητες παραμετροποίησης του user interface ? Τα τέλεια bezels? Τις εκπληκτικές κάμερες ? Την φοβερή αυτονομία ?,το χαμηλό sar? Και το τελειωτικό χτύπημα ? Τα θεϊκά updates που δίνουν στα περυσινά και προπέρσινα τηλέφωνα μια εμπειρία χρήσης βούτυρου λιωμένου και γάργαρου νερού βουνίσιας πηγής?
apple rules , HATERS GONA HATE!!
Υ.Γ όλοι αναβάθμιση με iphone 7- Ios 10 για να χτυπάμε σαν το χταπόδι τους άμπαλους του android και των W10 με επιχειρήματα ,θαυμάζοντας την άνοδο της μετοχής της θεάς APPLE ,νοιώθοντας μέρος της μαγείας και του μεγαλείου της!!!

Γιώργος

@Agnostos13
Να διαβάζεις techblog για να ενημερώνεσαι>>
https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s7-and-s7-edge-best-performing-display-6543/

Έτσι δεν θα αγοράζεις μέτρια κινητά made in China που στηρίζονται μόνο σε marketing και διαφήμιση για να πουλήσουν.

One

Οι HDR οθονες εχουν καλύτερο λευκό και καλύτερα χρωματα απο τις Oled. Μονο το μαύρο ειναι καλο στις Oled αλλα οχι αρκετά και αυτο θα ξεπεραστεί απο τις HDR σε λιγα χρόνια.
Οι HDR ειναι το μέλλον. Oi oled αναξιόπιστες με προβλήματα και απευθύνονται σε σπάταλους που αλλάζουν κινητο και τηλεόραση κάθε χρόνο.

Chris

@ανδρεας respect !! +1000000 τοσο καιρο στο Ιφον μου ψαχνω να βρω πως να περασω ενα PDF απο το λαπτοπ μου και δεν μπορω. και οι φιλοι μου με κοροιδευουν οτι λεει εχω μεινει στην εποχη των καλωδιων , και τωρα ειναι ολα στο συννεφο… δεν ξερω εγω θυμομουν π εβαζα το USB μου και περναγα τα αρχεια μου…. εχω μεινει πισω

James

Κάθε μέρα και ένα άρθρο για το αν θα έχει ή όχι θύρα ακουστικών το νέο iPhone. Γιατί σας ενδιαφέρει τόσο; Έτσι και αλλιώς θα βγάλει η apple κανένα ανταπτοράκι στα 80-100 ευρώ που θα μπορείς να βάλεις τα ακουστικά σου στη θύρα φόρτισης. Με κατιτίς παραπάνω, ίσως να μπορείς να φορτίζεις κιόλας ταυτόχρονα. Σιγά το πράγμα.

Chris_BMW

Chris@ Τι να κάνουμε φίλε μου αυτά έχει η ζωή…Να θυμάσαι οτι δεν είναι ολα για όλους … Α.. Ξέχασα να σου πω ο,τι καλα θυμάσαι για την usb.. Αυτό ισχύει για όλους τους υπόλοιπους .. Για μας στο οικοσύστημα της πίσω τεχνολογικά Apple απλα υπάρχει το air drop …ο αέρας … 😮

Aργυρης

@ΑΝΔΡΕΑΣ ρε μεγαλε σε εχω δει σε καθε αρθρο της apple τρολαρεις κανεις πλακιτσα κομπλε γελασαμε 1-2 απο κει και περα το να κανεις συνηθεια να κραζεις δεν ειναι αστειο πλεον αλλα κομπλεξισμος.
@Chris καλα κανουν οι φιλοι σου και σε κοροιδευουν απο τη στιγμη που αποφασισες να παρεις ενα τοσο ακριβο τηλεφωνο και δε ξερεις να το χρησιμοποιεις. Δε χρειαζεται τιποτα να χεις στο icloud πλεον ουτε επισης και να συνδεεις το iphone με το λαπτοπ, ολα γινονται ασυρματα με το wifi.Αλλα κουνια που σας κουναγε μου θελετε και iphone μπαχαλακηδες!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Κύριε @Αργύρη. Την καλησπέρα μου & να είστε πάντα καλά. Εννοείται πως ΔΕΝ τρολάρω!! Δεν θα έπαιζα ποτέ με το κύρος & την ποιότητα της apple ,αλλά και με το τεχνολογικό επίπεδο των χρηστών !! Απορώ πως το σκεφτήκατε !! Τέλος πάντων , συγχωρείστε, εάν διαβεβαιώσετε πως θα αναβαθμίσετε με το 7!! Apple rules !!!

James

@chris_BMW όταν ακούω για το “οικοσύστημα” με πιάνουν γέλια. Θα δώσω δηλαδή ένα χιλιάρικο για iPhone, αλλά δύο το λιγότερο για σοβαρό Mac και κάνα πεντακοσάρικο για iPad για να έχω airdrop να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου; Όχι ευχαριστώ! Μπορώ να κάνω τα ίδια με κάτω από χιλιάρικο χωρίς να είμαι εγκλωβισμένος σε μία μόνο εταιρία και με τα αρχεία μου να είναι διαθέσιμα και να παίζουν απρόσκοπτα παντού.

Και αν έχω και κανένα αρχείο 1-2 γιγα, βάζω και USB και το μεταφέρω σε δευτερόλεπτα, γιατί μπορώ να το κάνω και αυτό. Και αν θέλω να στείλω και μία φωτογραφία σε ένα φίλο, μπορώ και με Bluetooth, μαζί με όλους τους άλλους τρόπους που έχω. Εσείς φάτε “οικοσύστημα”

Chris

@James

Η Apple εχει πολυ ωραια προιοντα ολοι το ξερουμε, ποιοτικα σε καθε τομεα. Αλλα το απαισιο ειναι το οικοσυστημα, που το μονο που θελει ειναι να σου ρουφαει τα λεφτακια σου για να σε εχει σε αυτο, εγκλοβισμενο. Ετσι της αρεσει καλυτερα να σου τα ρουφαει! Και ανταπτορες για το καθε τι…

ΑΝΔΡΕΑΣ

@James εφόσον η θεά Apple έχει την συγκεκριμένη δυνατότητα,είναι ΒΕΒΑΙΟ πως είναι η πλέον ασφαλής και αξιόπιστη ! Δεν θέλουμε και δεν συμβιβαζόμαστε με τους πολλούς! Είμαστε υπέρτεροι τεχνολογικά, μας ζηλεύετε εσείς με android & windows (μπλιάχ!!!!) για την εμπειρία χρήσης μας.

Agnostos13

@Γιώργος:
Τα ίδια γράφουμε με άλλα λόγια…

@Chris:
Δοκίμασε το documents5 αν θες και αρχειοθέτηση ή το instashare αν θέλεις μόνο αποστολή…
Αυτά μέσω wifi/bluetooth. Αν είσαι του καλωδίου iTools!

Paul

Έχω δυο android συσκευές μοντέλα 2014 και 2015 αξίας 1000 αρικου με specs δυο φορές ανώτερα από το iPhone 5 ,που βγήκε ούτε θυμάμαι πότε , και χαρίζονται σε όσους θέλουν ανώτερες τεχνολογικά συσκευές γιατί τώρα πια δεν αξίζουν τίποτα …α και στέλνουν φωτογραφιούλες και τραγουδάκια με Bluetooth

tester

@Paul Επειδη στα λόγια είναι όλα καλα, χάρισε μου ρε φίλε το android χιλιάρικου 2015. Προφανώς εννοείς Galaxy S6 Edge+ 64GB (δεν μπορώ να σκεφτώ και πολλά άλλα android του χιλιάρικου). Αν συμφωνείς, πες μου να σου στείλω το e-mail μου, αλλιώς είσαι άλλο ένα iSheep που δεν έχει πιάσει ποτέ στα ΄χερια του top-android smartphone.

james

@Paul διαβασε μια πολυ απλη ασκηση μαθηματικων: Μια android ναυαρχιδα ξεκιναει να πωλειται στα 700 ευρω. Αν περιμενεις κανα διμηνο την αγοραζεις γυρω στα 400. Ενα χρονο μετα την πουλας πχ 100 ευρω στην ξεφτιλα. Εχεις πληρωσει 300. Παιρνεις iphone 750 περιπου, το πουλας του χρονου 450. Εχεις πληρωσει 300. Μονο που στην πρωτη περιπτωση στελνεις και φωτογραφιουλες και τραγουδακια με bluetooth και δεν αγοραζει ο αλλος μεταχειρισμενη συσκευη σε κοστος καινουργιας.

Chris_BMW

JAMES@ Δεν αντιλέγω αγορινα μου .. Αν πρόσεξες είπα στο σχόλιο μου οτι δεν είναι ολα για όλους .. Αθήνα Θεσσαλονίκη πας κ με yaris κ με Mercedes .. Πανω κάτω την ίδια ώρα θα φτάσεις κ με τα δυο .. Αυτά απο μένα ..

james

@Chris_BMW αρα, αγορινα μου, αφηνεις να εννοηθει με το τελευταιο σχολιο σου, οτι δεν υπαρχει κανενας πρακτικος λογος να ανηκεις στο “οικοσυστημα” παρα μονο η αυταπατη οτι ανηκεις σε μια τεχνολογικη, και μαλλον και οικονομικη” ελιτ. Εδω και αν με πιανουν γελια

Aργυρης

@Chris Θελω να μου πεις με παραδειγμα που ακριβως χρησιμοποιησες ανταπτορακια και γιατι.Εγω προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα και για μεταφορα δεδομενων και φωτογραφιων εχω το ιντερνετ.Απο κει και περα ποσοι πια χρησιμοποιουν ακομα το bluetooth για να στειλουν αρχεια; και ειδικα 1 ή 2 gb?Aς μη κοροιδευομαστε εκτος απο ανθρωπους ορισμενης ηλικιας κανενας νεος δε χρησιμοποιει bluetooth πλεον αλλα της εφαρμογες για να στειλει αυτο που θελει.

@ΑΝΔΡΕΑΣ get a life!

@james το αντιθετο ακριβως ειπε.Οτι και τα δυο κανουν τη δουλεια τους αλλα με διαφορετικη ταχυτητα και ανεση.Στο ios πας καθαρα για αυτα που ανεφερα αλλα και για ασφαλεια.Απο κει και περα το τι διαλεγει ο καθενας ειναι δικο του θεμα.Εχω αγορασει και lg και samsung και wph και htc το καλυτερο απ’ολα ερχεται το iphone σ’αυτα τουλαχιστον που θελω εγω και με καλυπτουν.Οποιος ξερει να το χρησιμοποιει και εχει τεχνολογικες γνωσεις ξερει οτι και μετα 2 κανεις ακριβως την ιδια δουλεια.Απο κει και περα και τα wph εχουν απλο,ευκολο και χωρις λαγκ λογισμικο αλλα δυστυχως δεν παρεχουν αυτα που θελω απο εφαρμογες και ευχρηστια.

Agnostos13

@James:
Επειδή δεν έχεις εμπειρία από iOS παρά μόνο ότι διαβάζεις…
Aν θέλεις να στείλεις αρχεία μεταξύ iOS και iOS/OSX χρησιμοποιείς το Airdrop (native).
Αν θέλεις να στείλεις αρχεία μεταξύ iOS και Android/PC χρησιμοποιείς το Instashare (Appstore free).
Επίσης με το Instashare μπορείς να στείλεις είτε με bluetooth είτε με Wifi (πιο γρήγορα και από μεγαλύτερη απόσταση). Επίσης υπάρχουν και εναλλακτικές του Instashare αλλά αυτό είναι το πρακτικό αυτή τη στιγμή νομίζω…

Aργυρης

@Agnostos13 χωρις τη χρηση wifi ή δεδομενων;

Chris_BMW

JAMES@ Το κακό ξερεις ποιο είναι φίλε μου; Όχι το αν εγώ πιστεύω οτι ζω σε μια “τεχνολογική κ οικονομική ελίτ “οπως εσυ έγραψες αλλα το οτι πολλοί εδω μέσα κρίνετε χωρίς να έχετε καν χρησιμοποιήσει κάτι … Δεν είπε κανεις το αντίθετο για την τιμή του “οικοσυστήματος ” αλλα το να λες οτι η χρήση αυτού απο κάποιον σε προκαλεί γέλιο μονο ως κόμπλεξ μπορει να ερμηνευτεί … Οταν λοιπόν θα κάθεσαι στο αυτοκίνητο σου κ σε προσπεράσει η προσπεράσεις μια merc ρίξε κ ένα κοροιδεμα στον κάτοχο της π πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά …Τέλος ποτε μου προσκοπικά δεν έχω χλευάσει κάποιον που χρησιμοποιεί άλλο λειτουργικό ή τηλέφωνο .. Προφανώς αυτό θα τον εξυπηρετεί καλύτερα.. Κ ουτε ποτε σου δεν θα διαβάσεις απο μένα αρνητικά ή ειρωνικά σχόλια σε άρθρα που δεν αφορά το οικοσύστημα της Apple … Απλα δεν εκφέρω άποψη .. Το να σε προκαλεί όμως γέλιο η συνεργασία ενός Mac με ολα τ υπόλοιπα προϊόντα της Apple μάλλον ανίδεο κ μικρό θα σε χαρακτήριζε..

Agnostos13

@Αργύρης:
Με τη χρήση wifi hotspot ή direct και χωρις τη χρηση δεδομενων…

james

@Chris_BMW οταν μου λες οτι το iphone ειναι η mercedes και τα αλλα ειναι yaris και παραλληλιζεις αυτοκινητα που καθημερινα τους εμπιστευεσαι τη ζωη σου, με κινητα για να μπαινεις facebook, και αποψη εκφερεις για κατι που και εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει, και προκαλεις με αυτη σου την αποψη. Το γελιο δε μου το προκαλει η συνεργασια δυο μηχανηματων που τα βαζεις στην πριζα και κανουν μια δουλεια…

Για τα “κομπλεξικος”, “ανιδεος” και “μικρος” εχεις το ελευθερο να τα πιστευεις. Δεν ασχολουμαι καθολου οταν καποιος τυπος στο ιντερνετ αποφασιζει να μου κανει το ψυχογραφημα.

Mpidis

Ε ναι. Μεχρι να δουν κατι καινουριο να κλέψουν απο τους Κινέζους θα βγαινει ιδιο design. 4 χρονια ιδιο design 4 4s 5 5s 5se και τωρα 6 6s 7. Ανίκανοι.

Ιωάννης jb

Ρε μπιδη έχεις καταλάβει ότι αυτοί οι ανίκανοι κάνουν τις περισσότερες πωλήσεις από όλους???
Το επόμενο smartphone σε πωλήσεις είναι κάτι χιλιόμετρα πίσω…
Έχεις καταλάβει ότι η εταιρία που πουλάει το iphone έχει περισσότερα από το 90% των κερδών τις παγκόσμιας αγοράς smartphones????

Δε μπορεί κάτι σωστό θα κάνουν οι άνθρωποι…

Επειδή εσύ θέλεις να αλλάζει συνέχεια το design πάει να πει ότι και άσχετοι??? Ακού συμπέρασμα που έβγαλε τυπας.. Σιγά μη σε ρωτήσουν κιόλας πότε θα ανασχεδιασουν το iphone

@james.. Είσαι λάθος.. Μπλουτουθ???? α καλά!! Ακόμα υπάρχει αυτό ε;; Έχω moto x και έχω να χρησιμοποιήσω αυτό που λες από το 2013 μπορεί και από το 2012… ούτε καν θυμάμαι τι κινητό είχα τότε…. Έχεις μείνει πολύ πίσω…
Και ο παραλληλισμός που σου έκανε είναι πολύ έξυπνος αλλά δε καταλαβαίνεις και παρεξηγεις κιόλας…

@paul… Ωραίο παράδειγμα αλλά είσαι υπερβολικός…
Πχ το note 2 δε κάνει και λιγότερα από το i5…
Μεταχειρισμένα πάντα… Δε θέλω να επεκταθω..

james

Ιωάννης jb επειδη δεν κατανοεις τη χρησιμοτητα καποιου πραγματος, δε σημαινει οτι ειναι και αχρηστο. Το bluetooth ειναι το μονο προτυπο που μπορει να συνδεσει μεταξυ τους ολες τις κινητες συσκευες που εχουν παραχθει την τελευταια 15ετια (και αυτες με τα κουμπακια που δεν καταλαβαινουν απο instashare), με μονο προαπαιτουμενο να εχουν μπαταρια και να μπορουν να κανουν boot. Δεν ειναι κατι που χρησιμοποιεις καθε μερα, αλλα την καταλληλη στιγμη σε σωζει.

Tους παραλληλισμους κινητων με αυτοκινητα, πιεσομετρα και κρουαζιεροπλοια, εξακολουθω να τους βρισκω ακυρους.

Αυτα απο μενα. Βαρεθηκα

Ιωάννης jb

,Δε κατανοείς το ότι έχεις μείνει πίσω.. Ή χρησιμοτιτες νομίζει είναι λάθος λέξη κάτσε να το πω σωστά… Το τι είναι χρήσιμο και τι δεν είναι με τα χρόνια αλλάζει…
Παλιότερα ναι ήταν… πλέον ο κόσμος δεν το χρησιμοποιεί άρα δεν είναι…
Ή λέξη χρήσιμο βγαίνει από την λεξη χρήση… Είναι παράγωγο τις….
Αρα όταν δε το κάνει χρήση ο κόσμος δεν είναι χρήσιμο…

Αυτά που λέω δε τα κάνω μόνο εγώ και ούτε τα πιστεύω μόνο εγώ…
Τα λένε και τα πιστεύουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι διότι η τεχνολογία προχωράει και όλα πλέον γίνονται πολύ εύκολα….
Βέβαια παραπάνω να το ομολογήσω ότι έκανα ένα λάθος, πριν λίγο καιρό έστειλα με nfs να παίξουν κάτι τραγούδια σε ένα φορητό player δλδ στην ουσία τα έστειλα με μπλε δόντι…
Και πάλι σχετικά πρόσφατα με nfc κάτι τραγουδάκια σε ένα tablet…

lumia 1020

τη μια θαχει διπλη καμερα την αλλη οχι, την μιαθα χει usb c την αλλη οχι…. ΑΜΑ ΟΤΑΝ που ΔΕΝ θα αποφαφισετε τι θα εχει τα λεμε… μεχρι τοτε παρτε 6437790km καλωδιο να το φορτιζετε….

Gvirginia

@One Και οι OLED γίνονται HDR…

Το iPhone έχει bluetooth ώστε να συνδέεται με διάφορες συσκευές, δεν έχει bluetooth για να διαμοιράζει αρχεία (εκτός Mac). Τα Mac έχουν bluetooth και για αρχεία. Εγώ προσωπικά τα τελευταία 6 χρόνια, 2-3 φορές χρησιμοποίησα Bluetooth για αρχεία, τις υπόλοιπες με WiFi.

Τώρα εγώ δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν ακόμα άτομα που κατακρίνουν τις επιλογές των άλλων και το πόσα χρήματα ξοδεύουν. Και αμάξι μπορείς να πάρεις με 8000€ αντί για 20000€ και ρούχα μπορείς να πάρεις με 4€ αντί για 100€ κ.ο.κ. Την “ίδια δουλειά” κάνουν με διαφορετικά χρήματα.

Ανακιν

Ο @Ιωάννης jb δεν χρησιμοποιεί Bluetooth γιατί της Sony πάνε πιο αργά και από σαλιγκάρια εμείς με τα Galaxy μεταφέρουμε 4κ βίντεο από το ένα Galaxy στο άλλο

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Ανακιν την καλημέρα μου!! Ελπίζω να μην υπονοείς πως το μεγαλείο της Apple σου προκαλεί γέλιο! Κατά τα άλλα ειρήνη παιδιά !! Είμαστε μπροστά , είμαστε η Mercedes που παραδόξως λέει ο @CHRIS_BMW (WTF!!) , το android (μπλιάχ) είναι 1000άρι Atos και τα 10άρια Fiat Uno!!
Υποκλίνομαι στα στέρεα επιχειρήματα των υπηκόων της θεάς Apple!! Μπράβο σας,μπράβο σας μπράβο σας!!!!

Chris_BMW

ΑΝΔΡΕΑΣ@ Το οτι το nickname μου έχει το “BMW”Κ οτι προφανώς προτιμάω αυτήν την μάρκα για τους δικούς μου λόγους δεν σημαίνει οτι τα merc δεν είναι καλα αυτοκίνητα κ οτι δεν μπορω να τα χρησιμοποιήσω σε παράδειγμα .. Το ίδιο ισχύει κ για τα τηλέφωνα .. Οπως είπα κ στον φίλο σου το James @ ποτε μου δεν σχολιάζω ουτε κρίνω την επιλογή σου .. Δεν μπορω όμως να μην απαντήσω σε άτομα τα οποία ο φανατισμός κ το κόμπλεξ ,τους κάνει να συμπεριφέρονται σαν παιδάκια του δημοτικού… BTW ΑΝΡΕΑΣ @ Έλα σε επικοινωνία μαζί μου να σ δώσω τα αυτοκολλητα της Apple να τα κολλήσεις γύρω γύρω απο το αυτοκίνητο σου γιατι δεν τους βλέπω να ξυπνάνε .. Έχω κ τα μεγάλα απο MacBook ! Την καλημέρα μου!

Μπαμπης

ΑΝΔΡΕΑΣ@ ελιωσααααααααααα…χάχαχα…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Καλημέρα Chris_BMW . Πάντα καλά να είσαι , να χαίρεσαι την Μπέμπα και αν σκεφτείς να την πουλήσεις , με 2 αυτοκόλλητα apple θα ανέβει τουλάχιστον 2.000 ευρώ η αξία της. Είναι βέβαιο!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αν βγάλει η θεά apple αυτοκίνητο θα αναβαθμίσεις σε apple car!!!

Anonymous

Εγω θα πω συλλυπητήρια σε όσους χρεισιμοποιουν ακομα Bluetooth για φωτογραφίες… που το ξεθαψατε αυτο ; Υπάρχει ξέρετε internet… εφαρμογές για αποστολή πιο εύκολα πιο γρήγορα !!! Απλα το αναφέρω για όσους ψάχνουν ψεγάδια στην Apple μιας και δεν εχουν άλλη δουλεια στην ζωή τους, αλλα τι λέω αν είχαν δουλεια θα είχαν πάρει Apple !!!

Aργυρης

@ james ρε James μπορεις να καταλαβεις οτι το iphone συνδεεται με οποιαδηποτε συσκευη εκτος απο το να στελνεις αρχεια σε διαφορετικες μαρκες κινητων;επειδη το χρησιμοποιεις εσυ δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητο.Οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το χρησιμοποιουν για να στειλουν αρχεια ειναι τοσο πεθαμενο γι’αυτη τη λειτουργια οσο ηταν πριν καποια χρονια και οι υπερυθρες που σιγα σιγα εξαφανιστηκαν.Το ιδιο θα γινει σιγα σιγα και με το bluetooth.Για να λες οτι ακομα στελνεις αρχεια με bluetooth σημαινει οτι χρησιμοποιεις κινητα 10ετιας με κουμπακια, οχι smartphone.Aπο κει περα δεν εχω να πω κατι αλλο με καλυψαν οι υπολοιποι.Και ξανα λεμε για ακομη μια φορα οτι ο καθενας αγοραζει οτι θελει με βαση τις αναγκες του.Δε σημαινει κατι οταν το ενα τηλ δεν εχει κατι παραπανω απο το αλλο ουτε το κανει χαμηλοτερης αξιας,ουτε αναιρει τα χρηματα του,καταλαβετε το λιγο!Και η samsung και η apple ειναι κορυφαιοι τεχνολογικοι κολοσσοι και φτιαχνουν κορυφαια τηλεφωνα αντιστοιχης αξιας.Κανενα δεν ειναι φεραρι και το αλλο φιατ και τετοιες χαζομαρες, απλως πιστευω στο ”οτι πληρωνεις,παιρνεις”

Αλέξανδρος

@ΑΝΔΡΕΑΣ έχεις πολύ πλάκα ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ( σχόλιο 38 ): Υποκλίνομαι στα στέρεα επιχειρήματα των υπηκόων της θεάς Apple!! Μπράβο σας,μπράβο σας μπράβο σας!!!!

Δηλαδή δεν είναι: Μπράβο ΜΑΣ μπράβο ΜΑΣ ;;;;;;;;;

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Αλέξανδρε καλημέρα! Δεν θέλω να οικειοποιηθώ τα αδιάσειστα επιχειρήματα των φίλων της Apple. Μόνο επιβραβεύω!!!
APPLE RULES!!

Agas

Για να έχουμε καλό ερώτημα: Εσείς που κράζετε τον τρόπο συνύπαρξης του iOS με τα άλλα λειτουργικά συστήματα, έχετε ιδέα και μιλάτε; Ξέρετε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβιούνται με iOS συσκευή εμφανίζονται αυτόματα σε Windows PC, αρκεί να εγκαταστήσετε το icloud? Ξέρετε ότι το icloud drive λειτουργεί ακριβώς όπως το google drive? Ξέρετε ότι μπορειτε να περάσετε οποιοδήποτε αρχείο μέσω icloud drive στο ipad, αλλά αν βιάζεστε μπορείτε με wlan ή απλά lan μέσω chrome να περάσετε αρχεία με ταχύτητα usb2? Ξέρετε ότι το itunes είναι ο πιο πρακτικός τρόπος οργάνωσης της μουσικής που έχετε αποθηκευμένη στο Windows PC σας; Ξέρετε ότι με το itunes match δε χρειαζεται καν να περάσετε μουσική στο iOS, αλλά συγχρονίζεται αυτόματα από τον υπολογιστή σας; Ξέρετε ότι το παραμύθι “δωρεάν εφαρμογές στο android”=”επί πληρωμή στο iOS” είναι παραμύθι; Ξέρετε ότι το iOS είναι σταθερότατο και δεν κολλάει; Έχετε δουλέψει iOS? Συνήθως όσοι αντιμετωπίζουν έτσι τις διάφορες μορφές τεχνολογίας είναι και αυτοί που δεν γνωρίζουν πραγματικά, δεν αξιοποιούν τις δυνατότητές της και το παίζουν απλά γνώστες. Δεν είναι ικανοί να συλλάβουν τον τρόπο λειτουργίας και δικαιολογούν την αγνοιά τους, κράζοντας. Σε λίγο θα ακούσω ότι τα windows 7 είναι καλύτερα από τα… Συνέχεια »

Σταύρος Χρι

Από ότι έχω καταλάβει σε αυτό το site 1) Οποιος αγοράζει iPhone είναι χαζός επιδειξίας που πετάει τα λεφτά του για να κάνει μόστρα, όντας πρόβατο! 2) Όποιος αγοράζει Windows Phone προφανώς δεν πάει καλά στο μυαλό του γιατί είναι ένα άχρηστο λειτουργικό χωρίς εφαρμογές έχοντας μείνει 10χρόνια πίσω Οκ το κλείσαμε από λειτουργικό…. Έμεινε μόνο το καλύτερο κι ασφαλέστερο που δεν σε παρακολουθεί κανείς Android. Πάμε τώρα στις εταιρίες, έχουμε κι λέμε…. 1) Όποιος αγοράζει LG έπεσε θύμα καθώς είναι αναξιόπιστη εταιρία κι πλήρωσε πολλά λεφτά ενώ υπήρχαν άλλες Value for money συσκευές ! 2) Όποιος αγόρασε Sony είναι άξιος της μοίρας του καθώς θα γραφθούν πάλι σχόλια τύπου και ή 3) Όποιος αγοράσει μια ναυαρχίδα της Huawei δεν πάει με τα καλά του που έδωσε τόσα λεφτά κι πήρε κινέζικο, όντας πανάκριβη εταιρία κι προιόντα για κινέζικα. 4) Όποιος δώσει λιγότερα χρήματα κι πάρει κινέζικα value for money οικονομικότερα κινητά τύπου Xiaomi ή Meizu οι ίδιοι πάλι μιλάνε για κινεζιές που σπάνε με το που τις αγγίξεις ή με μηδέν υποστήριξη σε updates ! ΟΚ λοιπόν… Άρα μένει λοιπόν να πάρουμε όλοι Samsung… γιατί εδώ μέσα οτιδήποτε διαφορετικό δεν είναι χειρότερο είναι απλά σκουπίδι, τσάμπα λεφτά, αναξιόπιστο και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.