iPhone 7: Η Apple κρατάει την ονομασία για του χρόνου;

Η Wall Street Journal έγινε σήμερα η τελευταία αξιόπιστη πηγή που μίλησε γα το επερχόμενο iPhone 7 επιβεβαιώνοντας ότι η Apple δεν θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές όπως θα περιμέναμε μετά από 2 χρόνια, αλλά η νέα ναυαρχίδα θα μοιάζει με το iPhone 6s.

Σήμερα έρχεται και το Venture Beat με τις δικές του πληροφορίες τις οποίες ακούμε για πρώτη φορά. Εμείς ακολουθώντας την λογική της Apple μέσα στα χρόνια, έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε το επερχόμενο iPhone ως iPhone 7, μιας και έρχεται μετά το iPhone 6s.

Ωστόσο, αναφέρεται ότι η Apple δεν θα το ονομάσει iPhone 7 καθώς θέλει να κρατήσει το όνομα για το iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2017, γιορτάζοντας και τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Επομένως, τα iPhone που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο θα τα ονομάσει iPhone 6 και κάτι άλλο.

Σημειώνουμε ότι αυτές είναι πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά θα μπορούσαν να έχουν μια βάση, δεδομένου ότι η Apple δεν θα φέρει σημαντικό redesign από τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Το Venture Beat συνεχίζει λέγοντας ότι η Apple αλλάζει τον κύκλο ανανέωσης του iPhone από τα 2 στα 3 χρόνια και του χρόνου θα δούμε σημαντικές αλλαγές μέσα και έξω.

iPhone 7 Plus render

iphone 7 in 2017, iPhone 7: Η Apple κρατάει την ονομασία για του χρόνου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Δυνατή τρολλιά από την Apple. Αφενός στους υποψήφιους αγοραστές που περίμεναν νέα συσκευή και αφετέρου στον ανταγωνισμό που προσπαθεί να φέρει τους αντιπάλους του 7!

Agnostos13

Να μαντέψω…iPhone 6SE?

Γιώργος

Με τεχνολογία του 2013 και το 2016 δηλαδή…να προσέχουν μόνο γιατί οι Λευτέρηδες αυτής της γης κάποια στιγμή μπορεί να ξυπνήσουν και να απαιτήσουν χαρακτηριστικά ανάλογα της τιμής και όχι άλλη κοροϊδία.

Mary

Έχεις κάποια δυσκολία στην ανάγνωση; Τεχνολογία του 2013 επειδή μια φήμη λέει ότι δεν θα ονομαστεί 7 και δεν θα έχει αλλαγές στο design; Γνωρίζεις σε τι πράγμα αναφέρεται η λέξη τεχνολογία;

Ιωάννης jb

Γιώργο δε παλευεσαι ρε φίλε είσαι μεγάλο τρολ!!!!
Δε πίστευα ότι θα συμφωνησω με την κολλημένη με το μήλο μαιρυ..

ManS

Μας λείπεις Steve….

Ανακιν

Ωχ του χρόνου θα δούμε τετραπυρηνο iPhone + ασύρματη φόρτιση +fhd οθόνη ίσως 32gb λέω τώρα εντάξει ετοιμαστείτε για τρελές καινοτομίες

VasiliS7edge

Το iPhone δεν πουλάει Hardware αλλά Software. Το Hardware απλώς χειρίζεται το λειτουργικό που πουλάει η Apple. Hardware πουλάει και πολύ μάλιστα η Samsung και η Huawei με την πρώτη να κάνει σημαντικά βήματα να κατακτήσει και το Software.

Αστέριος Στέλιος

Αν το κάνει αυτό θα είναι μεγάλο φάουλ για την τσέπη της και το ιδιο το προϊόν συνολικά …πολύ κακο μαρκετινγκ , αλλά στην τελική ανάγκη δεν έχει οι λογαριασμοι ειναι παραφουσκωμένοι με τοση επιτυχια εως τώρα ….
και να το πάω και λίγο στο χιούμορ …
Αν το κάνει αυτό με 3ο 6αρι θα είναι η χαρά του συνωμοσιολόγου ….666 χαχααχαχαχα α α και
Εκεί να δεις θεωρίες με το 2016 και το iPhone 6 …6s kai 6se lol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.