iPhone 7 Plus: O Apple A10 εντυπωσιάζει στο Geekbench

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι την πολυσυζητημένη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus και οι διαρροές έχουν την τιμητική τους. Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι δεν θα δούμε μεγάλε αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά μέσα η Apple αναμένεται να κάνει κάποιες αναβαθμίσεις.

Update: Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο

Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα του Geekbench, απ όπου πέρασε το iPhone9,3 – που εκτιμάται ότι είναι το iPhone 7 Plus– και φορά διπύρηνο επεξεργαστή Apple A10. Κατάφερε να δώσει single-core σκορ 3379 πόντων, που σημαίνει πολύ σημαντική βελτίωση από τους 2526 (single-core) πόντους του iPhone 6s Plus. Όπως αναφέρει το PhoneArena, ο Exynos 8890 σε αντίστοιχο τεστ του Samsung Galaxy Note 7 είχε δώσει 2067 πόντους, και ο Snapdragon 820, 1896 πόντους.

Το iPhone 7 Plus σε multi-core test έδωσε σκορ 5495, που σημαίνει επίσης μεγάλη βελτίωση από τον προκάτοχό του που είχε δώσει 4404 πόντους. Ο Exynos 8890 του Note 7 είχε δώσει 6100 πόντους και η έκδοση με Snapdragon 820, έδωσε σκορ 5511 στο Geekbench.

Ο αναλυτής Ming-Chi Quo, της KGI, είχε πει ότι θα δούμε επεξεργαστή 2.4 GHz και μνήμη RAM 3GB, όμως εδώ βλέπουμε 2GB RAM.

Περισσότερα θα μάθουμε την Τετάρτη 7 του μήνα, όταν θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

iphone 7 plus geekbench, iPhone 7 Plus: O Apple A10 εντυπωσιάζει στο Geekbench

iphone 7 plus geekbench, iPhone 7 Plus: O Apple A10 εντυπωσιάζει στο Geekbench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

Πω πω στο multi δε λέει και πολλά άλλα στο single δίνει ρέστα (αν όντως ισχύει).
Δεν κατάλαβα πότε την μανία τον εταιριών να πάνε το multi στο θεό, ενώ το single είναι το ζουμί. Μετά αναρωτιουνται για ακόμα και το 6s έκανε σκόνη το note 7

Max91

Αγαπητό techblog βάλε μια “διόρθωση” για να μπορούμε να επεξεργαζομαστε τα λάθη μας. (Των εταιρειών… γιατί ακόμα)

Γιώργος Κ.

Ο επεξεργαστής θα είναι για άλλη μια φορά της Samsung (που και καλά τσακώνεται μαζί της) ή κάποιας άλλης εταιρείας;

ChristosT

Οι επεξεργαστές της apple πάντα έχουν πολύ καλύτερο single γιατί αυτό χρησιμοποιεί το ios. Είναι βελτιστοποιημένο για τον dual core. Αυτά γνωστά και δεν πρέπει να προκαλούνε έκπληξη. Αν η Samsung βγάλει έναν dual core και τον δώσει στην apple για το ios θα βγάζει τουλάχιστον ένα χιλιάρι παραπάνω. Αλλά το android θέλει καλό Multi και εξόύ οι quad και octa.
Στην πράξη όμως δεν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα οπτικά. Βάλτε ένα 6s plus με ένα s7 edge ή παρόμοιας κατηγορίας δίπλα δίπλα. Παρότι το Iphone έχει χαμηλότερη ανάλυση στα pixels θα δείτε πάνε δίπλα με μικρές διαφορές αναλόγως εφαρμογής και παιχνιδιού πότε το ένα μπροστά πότε το άλλο.Τα νούμερα είναι άχρηστα για την καθημερινότητα. Αυτά είναι για τις πωλήσεις και όσους τσιμπάνε.
Μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά διαφορετικές φιλοσοφίες και δυνατότητες. Ακόμη και ένα android των 250 σήμερα χτυπάει στα ίσα το Iphone.

Gvirginia

TSMC για τον A10 (στα 16nm) και θα πάρει και τον A11 (στα 10nm) απ’ότι ακούγεται.

ΠάνοςΛ

@ChristosT ποιο android των 250 euro χτυπάει στα ίσα το iphone 6s; Σε όλους τους τομείς (οθόνη, κάμερα, σβελτάδα, ποιότητα κτλ)

Chris_BMW

Θα θερίζει το εργαλείο .. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε 7 plus ή pro αν η Apple δωσει ένα πακέτο με ασύρματα ακουστικά ( διάβασα οτι το μεγάλο μάλλον θα φέρει ασύρματα ακουστικά μέσα στο κουτί ),το κάνει αδιάβροχο κ η κάμερα ειναι αντάξια ή κ καλύτερη του S7 …Αλλιως απο 6s σε 7 δεν νομίζω να αξίζει …

Agnostos13

Δεν πειραζει παιδια…παρτε συσκευες με 200 και με 20 αν θελετε και λετε οτι ειναι το ιδιο με το iphone αν σας βολεβει…
Απλα καλυτερα να τα λετε μεταξυ σας να μην γελαει ολο το διαδικτυο!

Agnostos13

*βολευει

Chris_BMW

ΑΝΤΡΕΑΣ@ Ορμήνεψε πρωτοπαλίκαρο της Apple τους λοιπούς κατόχους I phone να μην τσιμπάνε μωρε απο τα σχόλια των άλλων …!!!

Aργυρης

Καλα τα νουμερα αυτα δεν λενε κατι.Οτι και να γραψει σημασια εχει ποσο καλα τα πηγαινει και το λογισμικο.Οι επεξεργαστες τις apple απο παντα δεν ειχαν αντιπαλο.Ειδικα φετος το 6s σαρωσε σε ολα τα speed test.Απο κει και περα οταν ακουω πραγματα σαν τον @ChristosT απογοητευομαι πολυ με τις γνωσεις εδω μεσα των χρηστων.

Γιώργος Κ

Μιας και το ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, ρίξτε μια ματιά σε ένα κινητό κάτω των 250ε μάλιστα, το Xiaomi Redmi Note 3 και συγκρίνετε το με το 6s, γιατί κάποιος μίλησε και για οθόνη κάμερα και ποιότητα κατασκευής και σε αυτούς τους τομείς (εκτός τον τελευταίο που θεωρώ είναι ισάξια) το Xiaomi νικά κατά κράτος

Aργυρης

@Chris_BMW δεν νομιζω οτι αξιζει η αναβαθμιση σε iphone 7 πολυ λιγες διαφορες με το iphone 6s.Η καμερα και η επεξεργαστικη ισχυ ειναι αναμενομενο οτι θα τα πανε καλυτερα αλλα περα απο αυτο δεν εχει καποιο feture που να πω wow αξιζει.Ακομα και το disign και η οθονη ιδια θα παραμεινει.

Γιώργος Κ

Ρίξτε ένα μάτι και σε αυτό το βίντεο

https://youtu.be/EwdtJHs8xkk

Για να δείτε ότι το Xiaomi κοντράρει άνετα το 6plus. Και μιλάμε για χαοτική διαφορά στην τιμή. Αν πάρει κάποιος τον κινέζο από Κίνα το βρίσκει σχεδόν 4 φορές πιο φτηνό από το 6plus

Zois

Όντως η tsmc θα βάλει καλό επεξεργαστή στα iPhones 7 η αλήθεια να λέγεται.

Nick

Έχω το p9lite 3GB κ ανοίγουμε εφαρμογές- ταχύτητα browser-multitaskin(άριστο)
Neck to neck με το 6s του κολλητου μου!
Μονο στα παιχνίδια φεύγει μπροστά!

TechGeek

@Aργυρης Αν ισχύουν οι φήμες που μάλιστα προήλθαν από πολύ έμπιστες πηγες που όπως φάνηκε πιο παλιά τότε ναι θα αξίζει η αναβαθμίσει αφού:
1. Θα έχει όχι καλύτερη κάμερα αλλα παρα πολλά καλύτερη, ειδικά το f.2.2 του 6S έναντι του f1.9 του 7 θα κάνει τεραστια αλλαγή για νυχτερινές λήψεις αλλα και πιο ωραίο bokeh effect.
2. 4 LED που επίσης θα αλλάξουν τις νυχτερινές λήψεις δραματικά
3. IPX7 water resistance, το μεγάλο νέο που αν βγει αληθινό θα είναι το μεγάλο selling point του
4. Η οθόνη θα αλλάζει χρώματα κτλ σύμφωνα με το περιβάλλον που βρίσκεσαι ώστε να μην κουράζει τα ματια αλλα και να φαίνεται η οθόνη πιο ωραία στο μάτι, κάτι που κάνουν τα νέα iPad Pro.
5. Θα βάλω μαζί όλα τα αλλα αναμενόμενα specs όπως νέο cpu κτλ.
Οποτε αν ισχύουν τα 3/5 μια χαρά θα είναι.

Zois

Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κάνεις γιατί τα iPhones δεν γράφουν πάνω Apple και λένε μόνο iPhone μαζί με το σήμα γιατί άραγε το δαγκωμενο μήλο δεν λέει τίποτα θα μπορούσε να ήταν και αυτό που δαγκωσε η Εύα ποιος θα μου λύση άραγε αυτήν την απορία μήπως δεν έχει το δικαίωμα λέω εγώ τώρα υποθετικα πάντα.

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Chris BMW ακόμη να προπαραγγείλεις? Στα λόγια στηρίζεις την απόλυτη θεά μας? Το σκέφτεσαι? Κακώς !! Θα αφήσουμε να πέσουν οι πωλήσεις ,το μερίδιο, η μετοχή και να δυσαρεστήσουμε τον Κύριο Κούκ? Ήδη δέχεται πόλεμο από haters που πετούν σπόντες για AΙ,ΑR,αλλά τους βάζει στην θέση του!! Πες μου δεν τους ταπώνει ωραία και μας κάνει υπερήφανους? Δεν αξίζει να ενισχυθεί? Τι άλλο να κάνει δλδ?
Μπράβο πάντως για τον αγώνα σου για την ανάδειξη της υπεροχής του φωτεινού μας μήλου!!
Είσαι γνήσιος!!!!
Υ.Γ Καλή εβδομάδα εν αναμονή του 7ου θαύματος της τεχνολογίας!!!

Chris_BMW

Αργυρη@ Το ίδιο λέμε φίλος ! Εγώ σκέφτομαι για το μεγάλο .. Να δω τι ψάρια πιάνει η διπλή κάμερα πίσω σε συνδυασμό του οτι θα ειναι αδιάβροχο + οτι φημολογείται οτι το plus θα περιέχει στο κουτί κ τα καινούργια ασύρματα ακουστικά ..

Chris_BMW

ΑΝΔΡΕΑΣ @ Θα σε μαλώσω ..👋👋 θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι οι προπαραγγελίες αρχίζουν μετά την ανακοίνωση …. Αλλα άσε με εμένα .. Τους άλλους κοιτά που τσιμπάνε με τα σχόλια των άλλων των haters …

Αντιαριστερος

Τσάμπα μάγκες, της Samsung δεν είναι?

Agnostos13

@Γιώργος Κ:

Συνυπολογίζοντας οτί το Xiaomi είναι συσκευή 6 μήνες νεότερη από το αντίστοιχο 6S Plus πάμε σε μια γρήγορη σύγκριση:

-Οθόνη: Xiaomi: 5,5″ fullhd, iPhone: 5,5″ fullhd +3d Touch
-Επιδόσεις: Xiaomi: 813/4511 geekbench, 50550 antutu – IPhone: 2510/4336 geekbench, 132620 antutu
-Κάμερα:Xiaomi: 12MP, iPhone: 16MP +OIS, +4K
-OS: Xiaomi: Android 5.1.1. (non-upgradeable), iPhone: iOS9 (upgreadable to 10)
-NFC: Xiaomi: – , iPhone: Apple Pay

Γενικά ολόιδιο…

@Zois:
Ελπιζω να τρολλαρεις…

giorgosgek

Redmi note και leeco στο χαλαρο , οσο για την ποιοτητα των ιphone μη το σχολιασω , πιο φτηνιαρικο πεθαίνεις , το 5s oντως ηταν θεικο αλλα ηταν και επειδή δεν υπηρχε κατι άλλο , τωρα οθονη ειδικα , καμερα και design μαπα, τωρα μου φαινεται κατι παει να κανει…….με την καμερα

Agnostos13

διόρθωση:
-Κάμερα:Xiaomi: 16MP, iPhone: 12MP +OIS, +4K

Γιώργος Κ.

Άγνωστε ξέχασες μόνο μερικά πράγματα.

Ότι το xiaomi έχει μικρότερο διάφραγμα φακού και στις 2 κάμερες, 1250 (!) μεγαλύτερη μπαταρία, usb on the go, 24bit τεχνολογία audio, ίδιο μέγεθος οθόνης και είναι σχεδόν ένα εκατοστό πιο μικρό σε ύψος kai 28 γραμμάρια πιο ελαφρύ, (bluetooth και ράδιο τα βγάζω έξω) μεγαλύτερη ραμ. Η ζυγαριά νομίζω ότι γέρνει λίγο… και αν είδες η αρχική σύγκριση ήταν με το 6s που παρέθεσε φίλος πιο πάνω (εκεί μεγαλώνουν οι διαφορές ακόμη περισσότερο). Αλλά το plus βρήκα σε σύγκριση εφαρμογών-κάμερας που το κοντράρει άνετα.

Όλα αυτά ως απάντηση στο ότι δεν μπορεί να συγκριθεί ένα κινητό android των 250ε με ένα iphone 6/6s plus. Κι όπως είπε άλλος ένας φίλος μια ιδιαίτερα τίμια επιλογή πλην του xiaomi είναι και το Ρ9 lite.

Αργύρης

@TechGeek απ’αυτα τα 5 που είπες τα 3 τα ανέφερα και εγώ και δεν ειναι features.Ειναι φυσική εξέλιξη των specs.Τωρα απο κει και πέρα τα υπόλοιπα 2 με την οθόνη να προσαρμόζεται στο περιβάλλον ειναι απλά οκ,καλύτερα να μεγάλωνε τις αναλύσεις στο ίδιο μέγεθος.Η αδιαβροχοποιηση δεν μου λέει κάτι μιας και το κιν μου πλυθηκε κανονικά σε νερό(έπεσε ποτήρι) πάνω του εδώ και 2 μήνες και δεν έπαθε τιποτα.Μαλιστα επειδή έλεγξα και τη ταινία που αλλάζει χρώματα μέσα στην Σιμ δεν είχε πάρει καν νερό.Οποτε δεν έχει τέτοια θέματα ούτε θεωρώ πως ειναι απαραίτητο.Το θέμα θα ταν να βλέπαμε καλύτερη ανάλυση,μικρότερα bezel, ανανεωμένο design,ανανεωμένο κεντρικό κουμπί με περισσότερες επιλογές,ίσως και on screen,και καμια μπαταρία της προκοπής όπως του s7 edge.Αυτες ειναι βελτιώσεις όχι specs με το σταγονόμετρο.Εγβ έκανα την αλλαγή απο android σε iPhone 6s γιατί ήδη μου άρεσε το ανανεωμένο design,η διπλάσια ραμ,η ανανέωση επιτέλους των καμερών και φυσικά το 3D touch, που με έχει διευκολύνει πολύ.Επισης θα μου άρεσε να δω επιτελους το iPhone να ειναι συμβατό με τα android και να μπορείς να στείλεις χώρος κάποιο app μέσω airdrop ότι αρχεία θέλεις ακαριαία.Τοτε θα μιλάμε για αναβάθμιση που να αξίζει τα 800€.

Zois

Το ότι το Apple είναι το μήλο αυτό δεν σημαίνει ότι ακυρώνει την επιγραφή κανονικά με γράμματα για παράδειγμα ποιος δεν αναγνωρίζει το σήμα της Mercedes παρόλα αυτά όμως μαζί με το σήμα αναγράφεται και το Mercedes Benz άρα είναι απλό τα iPhones όπως και το οτιδήποτε πουλάει αυτή η εταιρεία επειδή ασχολείται μόνο με το λογισμικό και δεν έχει καμία σχέση με το υλικό αυτές η συσκευές δεν είναι της Apple είναι απλά συσκευές που τρέχουν πάνω το δικό της λογισμικό αλά μέχρι εκεί είδες ποτέ κανένα nexus να μην γράφει και το όνομα της εταιρείας που το κατασκεύασε οποία και να ήταν αυτή όλα αυτά μπας και πιάσετε το νόημα της παραμυθάς όλη η Apple είναι απλα ένα βαρετό λογισμικό μέχρι εκεί φτάνουν η ικανότητες της σαν υποτίθεται εταιρεία τεχνολογίας.

Agnostos13

@Γιώργος Κ.:

Δίκιο έχεις…ξέχασα οτι το Χiaomi έχει μικρότερο διάφραγμα φακού, αλλά επί της ουσίας η κάμερα του σε όλα τα review κρίνεται απλά ικανοποιητική (με πολύ noise και κακή απόδοση χρωμάτων) την ώρα που του iPhone 6S Plus είναι στο Top10 του DXOMark. Όσο για την μεγαλύτερη κατά 1250mAh μπαταρία δεν φαίνεται επι του πρακτέου μιας που και τα δύο έχουν μέση αυτονομία δύο ημερών…

ΥΓ. οτι γέρνει η ζυγαριά είναι σίγουρο…

ChristosT

@ΠάνοςΛ μίλησα για ταχύτητα. Το youtube είναι γεμάτο. Τσέκαρε και θα δείς.
Στα υπόλοιπα αυτό θα έλειπε να δίνεις 900 ευρώ και να είχε την ιδια κάμερα και όλα όσα ανέφερες με ένα των 250 ευρώ. Τώρα άν εσύ παίρνεις Iphone για να το κοιτάζεις στα μάτια με την ποιότητα του…γούστα…τί να πώ.
Εγώ το θέλω να κάνω την δουλειά μου καθώς σε μία 3ετία κατά μέσο όρο αλλάζω συσκευή. Περιττά συνεπώς για εμένα.

Ιωάννης jb

Εντάξει η apple στο θέμα ταχύτητα δίνει πόνο!!!!
Με διαφορά ότι πιο γρήγορο υπάρχει εκεί έξω…

Ιωάννης jb

Μπαίνει ο κάθε άσχετος κ λέει τις μπαρουφες του!!!!
Χρήστο θα μας τρελάνεις τελείως????
Ποιά 900???
Κ ποιό κάνει 250?? Πάρε μου κι εμένα κανά δύο τον 250…
Κοίτα μόνο μη σου βγουν παραπάνω δε τα θέλω

Τάκης

Samsung galaxy a5 2016 σε skroutzομαγαζα 280 ευρώ και να δούμε τι iPhone 6s λέμε

Gio

Δλδ το περσινό μου mate 8 ρίχνει ε Α χρόνο μετά Κ στους δύο.

Aen. 78

6392 multiscore. Huawei mate 8
Ερώτηση, όταν δε λειτουργεί ποτέ μόνο ένας πυρήνας, τι μετράει ακριβώς το singlecore score?

Γιώργος Κ

Χρήστο Τ. Εδώ μέσα και να έχεις δίκιο το χάνεις. Λες και δεν ξέραμε πως θα εξελιχθεί η συζήτηση… Και το s7 edge να έκανε 250€ πάλι θα έβρισκαν κάποιο ψεγάδι. Ίσως το οτι η πίσω κάμερα έχει 0.000005 εκατοστά μεγαλύτερο πάχος από του iPhone. Οπότε άσκοπο να πείσεις κάποιους που προσκυνούν στο βωμό της Apple.

ChristosT

@Ιωάννης jb μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι λές με το συμπάθειο. J7 σύγκριση με iphone 6s. Τι ακριβώς σου δίνει το κινητό με τα 750 σε σύγκριση με τα 230; Άντε να το συγκρίνεις και με το 6s plus. To 6s έχει 750p οθόνη το J7 έχει 720p. Το ένα 230 το άλλο 700.
Kάμερα σύγκριση; Γιατί όχι; 13mp με f 1/9 και 5.0mp f 2/2 μπροστά το 6s 12mp με f 2/2 και 5.0 f 2/2. Ψάξε και δείγματα στο ιντερνέτ και δείξε μου την ουάου διαφορά των 13 με τα 12 mp κάμερές τους. Συγνώμη…αλλά μάλλον εσύ θα μας τρελάνεις. Tουλάχιστον ένα κινητό των 700 και άνω ευρώ στην κάμερα θα έπρεπε να έχει OIS. Έχει; Τζίφος…

Φωτης

Christos@ +1000!!!!

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=k9XD9DZNYrs
Αυτό(επειδή το ανέφερε ο Τάκης) για όσους νομίζουν οτι το να δώσεις 400 και 500 ευρώ παραπάνω σε κάνει μάγκα…σε τί εποχή νομίζουν μερικοί οτι ζούνε δεν κατάλαβα.
Το Α5 ρημάζει το 6s. Δείτε τι οθόνη έχει το a5 και τί το 6s. Ταχύτητα; Το βίντεο μιλάει απο μόνο του…απο ποιότητα; Άς πάνε μία βολτα απο ένα μαγαζί να δούνε το a5 απο κοντά. Θα καταλάβουν.

Agnostos13

Ρε τι αλλα τρελα θα διαβασουμε…

Άλε-xxx

Ψωμή , ελλιά και Σαμσουνιά!!
Αν δεν είναι samsung ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε!!! Επίσης πριν πάρω το S7 edge και το κοιτούσα στην wind δίπλα ήταν το iphone 6s , η ποιότητα του iphone έμοιαζε με κινητό τον 100-150 €, πιο τραγικό πεθαίνεις

Mpidis

Παλι iphone θα παρετε αλλα παντα θα ζηλευετε την απολυτη ομορφια των s7 edge note 7! Και δεν θα μπορειτε να το παρετε γτι εχετε πει τοσες πολλες μπαρουφες που θα ηταν Ή κωλοτουμπα.. Αν και μας εχετε συνηθίσει στις κωλοτουμπες..

Ιωάννης jb

Α ok… Βλέπω είσαι γνώστης του αντικειμένου!!!
Τρομερά τηλ που τα ανακάλυψες όμως ρε θηρίο μπράβο

Το θέμα ομορφιά πάρτε το χαμπαρι μερικοί ότι είναι υποκειμενικό…
Ξέρω πολύ κόσμο που βλέπει s7 edge κ δεν του αρέσει…

Agnostos13

Οταν μας πει η Samsung τι λειτουργικοτητα εχει η edge οθονη εγω θα παρω δυο…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Είστε έτοιμοι για την αυριανή μαγική ημέρα? The 7th mirracle is coming!!!
AWESOME!!! AMAZING!!!! SO SO INNOVATING!! Όλοι στις τρύπες τους με το διπύρηνο θεριό που κατασπαράζει τους multithreading της INTEL!! Με κάμερα που σακατεύει τις DSLR και IOS γρανίτη που δεν το διαπερνά πλέον τίποτα!!!
Αν δε ,έχει και 17-18 % μεγαλύτερη μπαταρία .Ε ας μην κυκλοφορήσει κανένα android ή WP έως τα Χριστούγεννα από ντροπή και αμηχανία!! Ποιός ο λόγος? Ο Υ Δ Ε Ι Σ!!! Θα μιλάμε για την απόλυτη πληρότητα!! Μάλιστα , ένας fan της apple που έχει εσωτερική πληροφόρηση και έχει κάνει tattoo το μηλαράκι σε χέρια και πόδια , μου αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν έχει δεχθεί επίθεση ο πλανήτης από Εξωγήινους είναι επειδή τα alien βλέπουν να υπάρχουν πολλά apple products και φοβούνται,γιατί τεχνολογικά υστερούν!! Να ξέρετε λοιπόν όταν αγοράζετε smartphone τι να παίρνετε και γιατί.Δική σας η απόφαση βέβαια.
Apple rules !! HATERS GONA HATE!!!!!!!

Ιωάννης jb

Ανδρεα καλό το καλαμπουρι ok…
Αλλά όταν σου λέει ότι πιάνει 3300 σκόρ στον ένα πυρήνα των ώρα που ένα s7 πιάνει 2300…
Ένα χιλιάρικο κάτω!!!!!
Εντάξει εδώ μιλάμε για τεχνολογία… Μιλάμε ότι είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό….
Δεν μιλάμε ούτε για ειρωνία ούτε για τπτ άλλο…
90% των καταναλωτών εκεί έξω αυτό τον νοιάζει διότι με το κινητό δε κάνει ότι θα έκανε και με το pc…

Ακόμα κ στους 2 πυρήνες πιάνει σκόρ που πολλά 4πυρηνα κ 8πυρηνα το ζηλεύουν…

5,5 χιλιάρικα δεν είναι αστείο…

Την ώρα που το note 5 (8πυρηνο παρακαλώ) το υποτίθεται κορυφαίο εργαλείο multitasking πιάνει 5 χιλιάρικα..
Το g5 είναι στα 5200.. Xperia x performance στα 5500..

Μόνο mate 8 είναι πιο πάνω κ s7… Περιμέναμε κ το note 7 να είναι λίγο πιο πάνω στο σκορ των πολλών πυρήνων αλλά μας πήρε φωτιά!!

Αστο καλύτερα ανδρεα…. Κορόιδευε καμιά άλλη εταιρία που τα χρειάζεται όχι το μήλο

ChristosT

Μερικοί απο επεξεργαστές δεν γνωρίζουν τίποτε. Να φανταστώ ένας Intel dual που βγάζει το ίδιο σκόρ με έναν quad HT είναι μαγικό και τρελά τεχνολογικό για την Intel που κατατροπώνει τους ίδιους της τους επεξεργαστές. Εντάξει…τι να λέμε. Καλά λέω για γυμνασιόπαιδα…

Ιωάννης jb

Κ για πες εσύ ρε παππού πως είναι οι επεξεργαστές

Aργυρης

@ChristosT ειναι δυνατον να συγκρινεις το j7 με το 6s και να λες οτι ειναι το ιδιο και οτι δεν αξιζει τα λεφτα του; σοβαρα μιλας τωρα; ξεχνας να μιλησεις για το λογισμικο για την ταχυτητα του επεξεργαστη,το multitasking,3d touch και καθεσαι και συγκρινεις μονο τις καμερες;Αρχικα η οθονη παρολο που ειναι και στα 2 720p του j7 ειναι κατω του μετριου.Χανει και σε ευκρινεια και σε γωνιες θεασης.Η καμερες επισης ειναι καλυτερες απο το j7 ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Καλα απο ταχυτητα επεξεργαστη δε το συζηταω καν και 1 πυρηνα να χε το 6s παλι θα το σκοτωνε.Τωρα απο κει και περα μην μιλησω για Multitasking που δεν μπορει να κρατησει ουτε 5 εφαρμογες στο background.Αστο ρε φιλε δεν ξερεις τι λες.Πες οτι απλα εχεις κομπλεξ με τα iphone και μη το παιδευεις.Δηλαδη το s7 edge με το j7 παρολο που εχουν ιδια mpixel καμερες ειναι τα ιδια εεε; τι αλλο θα δουν τα ματακια μου.Καταλαβε το οτι πληρωνεις παιρνεις.Αλλο κινητο παιρνεις με 300 ευρω, αλλο με 700.Αλλα δε σε ειδα να τα λες και αυτα.Δεν αγοραζεις κινητο τοσα λεφτα επειδη σου περισσευουν,ουτε επειδη εισαι μαγκας αλλα ουτε για να δειχτεις.Αγοραζεις κινητο με τοσα λεφτα επειδη εισαι απαιτητικος και… Συνέχεια »

Τάκης

@ChristosT σε ταχύτητα μηδαμινες διάφορες και ο λόγος που το 6s πάει έτσι ειναι το ios και ξέρω ότι θα πει είσαι Sammy fan κτλ κτλ να σου πω προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν 5s αγορασμένο 600 απλά είναι κορόιδεμα το να πληρώνεις τόσα λεφτά το Α5 τώρα που πήρα αγοράστηκε στα ε80 ευρώ και είναι αρκετά ισάξιο του 6s και οσο για ποιότητα λογικά δεν έχει πάει να δεις το κινητό από κοντά πραγματικά και το Α5 έχει ois κάτι το οποίο το 6s δεν το ξέρει καν σε σκοτάδι απλά το iPhonακι δεν ποιανει μια το ίδιο και στην ημέρα

Τάκης

@ChristosT σε κάμερα και οθόνη δεν έπρεπε να αναφερθείς καν

Aργυρης

@Τάκης ρε φιλε ειχες αγορασει οπως ειπες 5s 600 ευρω και οκ το αγορασες δε σου αρεσε ολα καλα.Μετα τι κανεις συγκριση το Α5 με το 6ς απο τη στιγμη που δε το εχεις πιασει καν στα χερια σου;ακομα και με το 5ς να το κανεις συγκριση το 5ς ειναι κινητο 2013 και το Α5 2015 δλδ μεσολαβει χρονικο 2 ετων.Μετα εκτος ολων αυτων ο ενας πεταει το j7, εσυ το Α5 που ολα ειναι midrange κινητα ξερω γω δεν ειναι καν ναυαρχιδες.Και κανεις συγκριση με το 6s.E δε γινεται ρε φιλε να τα λες σοβαρα αυτα τα πραγματα σε τεχνολογικο σαιτ και να λες και οτι το μονο πραγμα π κανει γρηγορο το 6ς ειναι το ιοs.Ξεχνας μαλλον οτι εχει μια απιστευτη καρτα γραφικων που αν τα χαν τα samsungakia θα κανανε πανω απο 500 ευρω.Ο καθενας αγοραζει οτι θελει, αλλα μη πατε να μου δικαιολογισετε τα κορεατικα midrange που πηρατε ενα 200 με ενα κινητο ναυαρχιδας που κοστιζει 600 ευρω.Αγοραστε οτι θελετε αλλα μη βγαζετε το κομπλεξ σας στο σαιτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.