iPhone 7 Plus: H Apple δοκιμάζει δείγματα για dual-camera

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ακούσαμε τις πληροφορίες ότι στο πιο ακριβό μοντέλο του iPhone 7, η Apple μάλλον θα βάλει dual camera, χαρακτηριστικό που μπορεί να γίνει το νέο trend στις ναυαρχίδες του 2016.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του DigiTimes, η Apple δοκιμάζει ήδη δείγματα dual καμερών, τα οποία έχει λάβει από ιαπωνικές και κινέζικες εταιρείες. Ένας από τους προμηθευτές είναι η Largan Technology, η οποία παρέχει στην Apple το 60% των καμερών που χρησιμοποιεί στα κινητά της.

Οι σημερινές πληροφορίες έρχονται μετά τις αναφορές του αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo που είναι γνώστης θεμάτων που αφορούν στην Apple, ότι το 5.5ιντσο iPhone 7 Plus θα έχει δυο εκδόσεις. Η μια θα είναι με iSight κάμερα και η άλλη με dual-camera στην πλάτη. Το μοντέλο με το dual-lens camera system θα ωφεληθεί από τους αλγόριθμους της ισραηλινής LinX Imaging, την οποία εξαγόρασε η Apple πέρσι.

Αν θεωρήσουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι αξιόπιστες, τότε η Apple θέλει να δημιουργήσει ένα “higher-end” μοντέλο του iPhone 7 Plus για όσους ασχολούνται περισσότερο με την φωτογραφία και είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Όπως και να έχει, εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τις διαρροές.

iphone 7 plus dual camera, iPhone 7 Plus: H Apple δοκιμάζει δείγματα για dual-camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mpelepm7

αυτη η apple ολο πατεντες ειναι…:ρρ

sera65

Έχουμε δει dual κάμερα το 2011. Δεν θέλω να κραξω την apple. Αλλά αυτό το πράμα κάθε τι που βαζει στο iPhone να γίνεται μόδα σε κάνει να καταλαβαίνεις τι εστί apple. Εδώ έκανε το ροζ μόδα. Και σαν τους μ@λ@κες και χαζους όλες οι εταιρίες μόλις το έβαλε ή apple να το κάνουν. Οι γραμμές όλες. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από εταιρία. Βάζει πράματα που τα έχουμε δει πριν χρόνια και γίνονται μόδα. Έλεος ρε φιλε

azriel84

@sera65

Μόδα γίνεται γιατί το κάνει σωστά και όχι πρώτη σαν beta testing. Αν το είχε κάνει και η HTC σωστά και δεν είχε βγάλει εκείνη την μ@λ@κία που ήθελε να λέγεται dual camera, τώρα δεν θα μιλούσαμε για την Apple.

Agnostos13

Το θεμα ειναι γιατι να βαλει διπλη καμερα. Αν ειναι για ψεφτο-3d και διπλη εστιαση που το εκαναν οι αλλοι δεν εχει νοημα. Αν ειναι για βαθος πεδιου, μεγαλυτερο sharpness και λιγοτερο θορυβο καλως να ερθει…

παπαροκάς tiamat

ερχεται το g5 με dual cam

alexis touba

Αντε να δουμε πως θα τα παει που πηστευ θαναι καλο κατι τεοιο.η htc απετυχε με dual αλλα η huawei το ξαναεβαλε στο huawei honor6 plus που εχω στη κατοχη μου κ οφειλω να πω οτι βγαζει πολυ ωραιες φωτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i