Smartphones

iPhone 7 Plus: Το iFixit επιβεβαιώνει 3GB RAM και μπαταρία 2900mAh [teardown]

Μετά από έναν χρόνο αναμονής, οι fans της Apple ξεκίνησαν να παίρνουν στα χέρια τους πλέον τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, για τα οποία μιλάμε εδώ και πολλούς μήνες για το τι θα βάλει τελικά μέσα η Apple.

Το γνωστό iFixit πήρε στα χέρια του το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus, το ξεβίδωσε και μας δείχνει τα σωθικά του. Μέσα στην εβδομάδα, από benchmarks και την πιστοποίηση που πήρε από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ μάθαμε ότι το iPhone 7 Plus ενσωματώνει μπαταρία 2900mAh και μνήμη RAM 3GB.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται από το teardown του iFixit. Η μπαταρία είναι 3.82V και 11.1Wh, ή πιο απλά 2900mAh, είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την 2750mAh μπαταρία του iPhone 6s Plus. Ωστόσο, είναι μικρότερη από την μπαταρία του iPhone 6 Plus (2915mAh), το οποίο είχε και υποδοχή για τα ακουστικά.

Η δεύτερη αποκάλυψη/επιβεβαίωση που κάνει το teardown είναι η μνήμη RAM, που ανέβηκε στα 3GB. Οι αναφορές λένε ότι η μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης RAM στην Plus έκδοση χρησιμεύει για την διπλή κάμερα που έχει τοποθετηθεί στην πλάτη. Από την άλλη, το iPhone 7 διαθέτει μνήμη RAM 2GB.

Στην κάτω πλευρά υπάρχει μόνο ένα ηχείο ενώ η κόλλα που έχει χρησιμοποιηθεί για να ασφαλιστεί το iPhone 7 Plus είναι πολύ πιο ισχυρή από εκείνη του iPhone 6s Plus.

Δείτε επίσης: iPhone 7 teardown: Μπαταρία 1960 mAh και 2GB Samsung RAM

Πηγή: 1,2

Σχόλια

  • Δηλαδή στα χαρακτηριστικά του νέου μηλόφωνου κρατάμε ότι έχει και πιο ισχυρή κόλα για το ηχείο. Μιλάμε για τον οργασμό της τεχνολογίας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.