iPhone 7 Plus: Έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 256GB;

Το iPhone 7 Plus αναμένεται να έχει κάποια features που θα το κάνουν να διαφέρει από την κανονική έκδοση του iPhone 7, τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι διαρροές. Μεταξύ των features είναι η dual-camera στην πλάτη και η έκδοση με χωρητικότητα 256GB.

Οι φήμες για έκδοση με χωρητικότητα 256GB είχαν ακουστεί από τον Ιανουάριο και αν αποδειχθούν αληθείς, θα είναι η μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη που έχει βάλει ποτέ η Apple σε iPhone.

Σήμερα, οι παραπάνω φήμες ενισχύονται από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο κινέζικο Weibo και έκανε re-tweet ο @OnLeaks. Εμφανίζεται το dual camera module, που αναφέρεται ότι προορίζεται για το iPhone 7 Plus, και SanDisk NAND memory chips με χωρητικότητα 16GB, 64GB και 256GB, που προορίζονται επίσης για το ίδιο μοντέλο.

Αν λοιπόν θεωρήσουμε έγκυρο το leak, η Apple ετοιμάζει έκδοση με χωρητικότητα 256GB ενώ παράλληλα βλέπουμε ότι το βασικό μοντέλο συνεχίζει να το διατηρεί στα 16GB.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν εχθές, τα iPhone 7 και 7 Plus, θα έρθουν και τα δυο με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). LG και Sony θα μοιραστούν την παραγωγή των camera modules για το επόμενης γενιάς iPhone.

iphone 7 256gb, iPhone 7 Plus: Έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 256GB;

iphone 7 256gb, iPhone 7 Plus: Έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 256GB;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιωργος

1198 γιουρο!

azriel84

16GB με dual lens camera και 4Κ βίντεο; Έγινε ρε!

Agnostos13

Αληθεια…τα 16gb με ποια λογικη εχουν μεγαλυτερο module απο τα 64 και 256;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.