iPhone 7: Leaked renders δείχνουν 2.5D glass και ασύρματη φόρτιση

Τον Σεπτέμβριο περιμένουμε την μεγάλη ανακοίνωση του νέου iPhone 7, στο οποίο με βάση την ιστορία της Apple, αναμένουμε να δούμε σημαντικές αλλαγές, τουλάχιστον όσον αφορά στην εμφάνιση. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και σήμερα διέρρευσαν κάποια renders.

Οι εικόνες έρχονται από το website Κινέζου προμηθευτή της Apple και φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι αν πρόκειται πράγματι για τα renders του iPhone 7. Βλέπουμε ότι στην οθόνη έχει 2.5D glass και για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί μέταλλο.

Φαίνεται να είναι αρκετά λεπτό ενώ η 3.5mm υποδοχή για τα ακουστικά παραμένει στη θέση της, αν και οι φήμες λένε ότι θα αφαιρεθεί για να γίνει το κινητό αδιάβροχο και να ελευθερωθεί κάποιος χώρος για να μπει μεγαλύτερη μπαταρία. Σε μια από τις εικόνες φαίνεται να φορά Apple A10 chip και να φορτίζει σε wireless charging pad.

Εμείς όπως είπαμε δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την εγκυρότητα του leak και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις. Να πούμε ότι οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το iPhone 7 Plus θα έχει έκδοση με χωρητικότητα 256GB και μπαταρία 3100mAh.

iphone 7 renders leaked, iPhone 7: Leaked renders δείχνουν 2.5D glass και ασύρματη φόρτιση

iphone 7 renders leaked, iPhone 7: Leaked renders δείχνουν 2.5D glass και ασύρματη φόρτιση

iphone 7 renders leaked, iPhone 7: Leaked renders δείχνουν 2.5D glass και ασύρματη φόρτιση

iphone 7 renders leaked, iPhone 7: Leaked renders δείχνουν 2.5D glass και ασύρματη φόρτιση

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άλεξ Γ.

Αν και είμαι samsung fan!
Το κινητό είναι πανέμορφο και μπορώ να πω πως μοιάζει αισθητά στο iphone 5s μιας και επανέρχονται τα πλαϊνά που δεν είναι ενιαία με το πίσω μέρος!
Βέβαια κάποια καινοτομία δεν βλέπω μιας και wireless φόρτιση έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό όπως και 2,5D γυαλί! Αλλά από κομψότητα σκίζει και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς

nikos

fake,αυτό είναι ιδιο το 5ς ,παντως αν δεν κανει ένα τολμηρο βημα να ξεφορτωθει το home button δεν εχει νοημα ότι αλλαγη και να κανουν ..!

αγγελος

γελαει ο κοσμος με μερικα renders φτηνιαρικα που κυκλοφορουν.προφανως και δε θα παει 5 χρονια πισω ο σχεδιασμος.οπως και για το s7 που το εχουν ιδιο με το s6.το πιο πιθανο ειναι να ακολουθησει το σχεδιασμο του note5 και το iphone 7 παλι θα κανει την επανασταση θα τους χαζεψει ολους θα βγαλει το κουμπι να αδειασει ο χωρος κατω και θα ειναι απιστευτα λεπτο ακολουθωντας τον ιδιο αψογα στρογγυλεμενο σχεδιασμο.

sotos

Καταρχην τρεχει απο ios 7 μεχρι 8.3, κατι μπορει να παρατηρησει ευκολα καποιος κοιτοντας το εικονιδιο της μουσικης. Οσο για το σχεδιασμο οπως ειπαν και οι παραπανω ιδιο το 5s με εξεραιση το power button το οποιο ευτυχως ειναι στο πλαι.

Vagelis

Μοιάζει με One plus X μαζι με iphone 5s.. Παντώς φαίνεται οτι τρέχει iOS μικρότερο απο 8.4 απο το εικονίδιο της μουσικής, οπότε αποκλείεται να ειναι το iPhone 7.

Agnostos13

Το συγκεκριμένο είναι concept των Ivo Marić και Tomislav Rastovac…

https://www.youtube.com/watch?v=RJlQuBk5BHc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.