iPhone 8: Με προαιρετικό αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση;

Πολλές πηγές θέλουν την Apple φέτος να βάζει ασύρματη φόρτιση στο επερχόμενο επετειακό iPhone. Μάλιστα, ο έγκυρος αναλυτής σε θέματα της Apple, Ming-Chi Kuo, το θεωρεί δεδομένο ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στο iPhone 8.

Μπορεί το νέο χαρακτηριστικό να θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθει, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην είναι δωρεάν. Οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα από την Ιαπωνία, επικαλούνται έγκυρες πηγές και λένε ότι η Apple θα διαθέτει ξεχωριστό αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση. Επομένως θα είναι προαιρετικό χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια εταιρεία Luxshare θα είναι αυτή που θα προμηθεύει την Apple με τα απαραίτητα αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η Apple δεν θα βάζει πλέον στο κουτί του iPhone καλώδιο Lightning to 3.5mm. Αυτό ήταν ένα αξεσουάρ που ήρθε μαζί με iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αφού αφαιρέθηκε η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Το iPhone 8, ή iPhone X ή επετειακό iPhone, έχει ακουστεί στο παρελθόν ότι θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών OLED (εδώ γίνεται λόγος για 5 ίντσες αλλά είναι πιθανό να πρόκειται για λάθος). Το κεντρικό κουμπί φεύγει και ο αισθητήρας Touch ID ενσωματώνεται στην οθόνη. Για την τιμή έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι θα ξεπερνά τα 1000 δολάρια.

iphone 8 wireless charging, iPhone 8: Με προαιρετικό αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Αν για κάποιο λόγο δεν θα χωράει στην συσκευή δεκτόν! Αλλά αν ο λόγος είναι ότι θα κανει μόνο 59.90 τραγικό!

panos

Ενα μεγάλο μπράβο στην καλύτερη εταίρεια στον κόσμο που με 2000χιλ μπορούμε να πάρουμε ένα κινητό. Η samsung φταίει για όλα με τις τιμές της και γενικά επειδή υπάρχει. Κάτοχος p9!!!

Chris966

Γνωρίζει κανείς πόσο θα είναι το ΣΥΝΟΛΙΚΟ μέγεθος σαν συσκευή για το νέο (επετειακό) iphone;

alxgiann

Φυσικά το λανσάρουν σαν προαιρετικό αξεσουάρ, οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και ώς ..βιασμό.

vaggos

Κατι ακουγεται οτι δεν θα έχει οθόνη στην συσκευασία και την παίρνεις προαιρετικά με κάποιο κόστος , άλλωστε την να την κάνεις? Ηχο κλήσεις θα εχει και μάλιστα στον στάνταρ εξοπλισμό

Agnostos13

Αυτο που δεν διευκρινιζεται οταν λεει προαιρετικο εξοπλισμο ειναι αν εννοει οτι ο φορτιστης θα ειναι προαιρετικο αξεσουαρ η οτι θα χρειαζεται καποια προσθηκη στη συσκευη (θηκη κλπ) για να μπορει να φορτιζει ασυρματα…

Παναγιωτης

Διορθώστε τον τίτλο ρε παιδια……
ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΟ ?????
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ειναι το σωστό….

Κώστας Βλαχάκης

Παναγιώτης, έχεις δίκιο και το διορθώσαμε αλλά εδώ δεν είναι site φιλολόγων. Πρωτίστως θα θέλαμε το σχόλιο σου για το περιεχόμενο του άρθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.