iPhone X: Ξεπερνά το όριο των 1000 δολ. η ειδική έκδοση;

Φέτος είναι τα δέκατα γενέθλια του iPhone και η Apple αναμένεται να το γιορτάσει με μια ειδική έκδοση. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα ονομάζεται, αλλά έχει ακουστεί η ονομασία iPhone 8 ή iPhone X.

Η ειδική premium έκδοση είναι πιθανό να έρθει μαζί με τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Θα έχει οθόνη OLED, η οποία θα καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή πλευρά, χωρίς bezel. Το κεντρικό κουμπί φεύγει και το Touch ID θα ενσωματωθεί κάτω από την οθόνη. Για την οθόνη 5.8 ιντσών του επετειακού iPhone, η Apple εκτιμάται ότι θα ξοδέψει τα διπλάσια χρήματα από τα LCD panels.

Ωστόσο, η Apple αναμένεται να γλιτώσει χρήματα χρησιμοποιώντας “forged stainless steel” για το σασί του iPhone. Η νέα διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την κατασκευή θεωρείται πιο φθηνή από το αλουμίνιο του iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Στα πλάγια τα κουμπιά φημολογείται πως θα αντικατασταθούν από touch επιφάνειες.

Επίσης, τα iPhone 8/X και iPhone 7s Plus αναμένεται να έχουν διπλή κάμερα στην πλάτη, ενώ το επετειακό iPhone θα έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία. Τα OLED panels φέτος προορίζονται μόνο για την ειδική έκδοση, ενώ από το 2018 θα μπουν στο κανονικό μοντέλο.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities και ειδικός σε θέματα της Apple έχει κάνει λόγο για τρία διαφορετικά μεγέθη οθονών, 4.7 ίντσες για το iPhone 7s, 5.5 ίντσες για το 7s Plus και 5.8 ίντσες για το iPhone X με οθόνη OLED. Στο επετειακό iPhone ο ίδιος έχει πει πως η Apple θα βάλει σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Αυτή τη στιγμή, το 256GB iPhone 7 Plus Jet Black είναι το πιο ακριβό μοντέλο στα 969 δολάρια. Για το επετειακό iPhone Χ, οι πληροφορίες λένε ότι η Apple θα ξεπεράσει το όριο των 1000 δολαρίων. Επομένως, όσοι το θελήσουν καλύτερα να ξεκινήσουν την αποταμίευση από τώρα.

iphone x price, iPhone X: Ξεπερνά το όριο των 1000 δολ. η ειδική έκδοση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Capitalism wins again!
Όλα τα flagship ανεξάρτητου εταιρίας έπρεπε να κάνουν το πολύ 600€!

Παναγιώτης Β

σιγα μην φτιαξει τετοιο κινητο η apple χωρις bezel κτλ…
μετα απο 5,6 χρονια ισως.
Αν κανει ολα τα παραπανω (καμια καινοτομια… και παλι, αλλα θα μας το παρουσιασει σαν καινοτομια… !!!) τοτε ναι 1000 ευρω καλα ειναι για apple fans

vaggos

και δεν παω να παρω ZER που ειναι και Ελληνικα και αξιόπιστα η TURBO X

ChristosT

Επειδή η τεχνολογία είναι ήδη γνωστή στο τί υπάρχει και τί κυκλοφορεί, η Apple δεν πρόκειται να βγάλει τέτοια συσκευή στα επόμενα χρόνια 4-5.
Άν έβγαινε κάτι τέτοιο θα είχε τώρα 1500 ευρώ.
Αυτά είναι εικασίες και τίποτε άλλο.
Μικρές αλλαγές και αφαιρέσεις κουμπιών. Ούτε κάν το γνωστό design δεν θα αλλάξει όπως και τα bezel της οθόνης. Σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος χρειάζονται, διαφορετικά δεν θα μπορείς να κρατήσεις την συσκευή αλλά θα υπερκαλύπτεις την οθόνη.
Εγώ πήρα 6s επειδή ήθελα 3.5mm.
Αλλαγές σημαντικές μετά το 19′-20’…

nick2010

Κινητό χωρίς σημαντικές αλλαγές απ’ το προηγούμενο (άντε κανα δύο), αλλά με 200 ευρώ παραπάνω στην αρχική τιμή…. και παρόλα αυτά, θα το αγοράσει και πάλι ο κόσμος και – σχεδόν σίγουρα – και ο Έλληνας (εκτός κι αν μας προλάβει η δραχμή)….. με “τέτοιους” καταναλωτές, τέτοιες νταβαντζιλίδικες εταιρείες θα συνεχίσουμε να έχουμε.

iTroll

Οταν κατανοησουν μερικοι τι σημαινει premium θα καταλαβουν γιατι το iphone δεν κοστολογειται οσο το Τζιανγκτζιου τους!

One

Πολυ πιο ωραίο το iphone χωρις το κουμπι αλλα αποκλειται η Apple να το βγαλει τη στιγμη που ειναι σημα κατατεθέν του προϊόντος της. Αλλα μας εχει συνηθίσει στον κανιβαλισμό των προϊόντων της αυτη η εταιρεία, οπως σχεδόν ολες οι μεγάλες εταιρίες, οπότε ολα τα θεωρώ πιθανά.

VasiliS7Edge

Μάγκας η Apple καλά κάνει και τα παίρνει. Αφού μπορεί.

bezilys

Το όνομα μου φαίνεται λίγο αντιγραφή από sony…

Γιάννης

Αν βγάλει κινητό παρόμοιο με αυτό στην φωτο, με οθόνη διαμάντι χωρίς καθόλου bezel, ξεκινάω την αποταμίευση και το παίρνω. Χαχαχαχα, αλλά κάτι μου λέει ότι η φωτο είναι καθαρά για διαφημιστικούς λόγους και μόνο.

giorgosgek

κλαιω με αυτα τα concepts απο fans που κυκλοφορουν εδω και 7 χρονια χαχχα, πληκτρολογια laser, ολο οθονη και λοιπα, εχουμε φτασει στο 7αρι και ειναι το ιδιο τηλεφωνο ,η μαεστρια του jobs απουσιαζει

shadgr

bezilys Το OS X υπάρχει αιώνες τώρα στο λειτουργικό της apple.

Στο θέμα μας τώρα, πιστεύω ότι όσο μπορεί η Apple (όσο πουλάει δηλαδή) θα κρατήσει τα πάντα όσο πίσω μπορεί. Θα συμφωνήσω στις ελάχιστες αλλαγές κλπ κλπ.. Εξάλλου το απέδειξε τόσα χρόνια τώρα..

NikosAr

Τι άνθρωποι είμαστε ρε φίλε, κάποτε σαν χώρα βγάζαμε σπίρτα, χαρτοπετσέτες, μέχρι και αυτοκίνητα συναρμολογούσαμε … και τώρα “ΚΑΤΙΝΕΣ”

shadgr

Ευτυχώς χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο πληθυντικού!

manosz

Ψψψψ…μιλαμε για πολυ premium.. που παω κ εγω με το τζιανγκτζιου μου..ντρεπομαι να το βγαλω να μιλησω…χαχαχαχαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.