iPhone 8 Plus vs Samsung Galaxy Note 8: Ποια η ταχύτερη ναυαρχίδα της χρονιάς;

Κάθε χρόνο, οι συγκρίσεις ταχύτητας μεταξύ των κορυφαίων smartphones αποτελούν μια παράδοση. Ιδιαιτέρα η σύγκρουση μεταξύ του εκάστοτε iPhone με το ίδιας γενιάς Samsung Galaxy μοντέλο (“S” ή “Note”) συγκεντρώνει τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου. Μπορεί το speed test να μην έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά συχνά υποδεικνύει, έστω και με διαφορά δευτερολέπτου, το καλύτερο (των καλύτερων) κινητό εκεί έξω.

Φέτος η τιτανομαχία που όλοι θέλουν να δουν είναι μεταξύ του iPhone 8 Plus και του Samsung Galaxy Note 8, μια από τις «ιστορικότερες» διαμάχες. Αν και το 8 Plus δεν είναι πλέον η καλύτερη πρόταση της Apple, κρύβει στο εσωτερικό του τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone X, ενώ η χαμηλότερη ανάλυση οθόνης ίσως μάλιστα του δώσει ένα προβάδισμα έναντι του νέου Note, το οποίο ενσωματώνει την καλύτερη και φωτεινότερη οθόνη σε smartphone. Με την διαφορά τιμής τους να είναι για πρώτη φορά πάνω από 100 δολάρια (ακριβότερο το Note), ο νικητής ίσως αποτελέσει για πολλούς αναποφάσιστους καταναλωτές το νέο τους κινητό τηλέφωνο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έπαιξαν ποτέ σημαντικό ρόλο στο iOS. Για την ιστορία όμως, το iPhone 8 Plus στέκεται απέναντι στο Note 8 με τον πανίσχυρο εξαπύρηνο επεξεργαστή A11 Bionic που στα benchmarks συντριβεί τον ανταγωνισμό, κάρτα γραφικών τριών πυρήνων σχεδιασμένη από την Apple (δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές) και 3GB μνήμη συστήματος. Στην αντίπερα όχθη, το Note 8 «φοράει» έναν εκ των Qualcomm Snapdragon 835 ή Samsung Exynos 8895, GPU μια εκ των Adreno 540 ή Mali-G71 MP20 (για Snapdragon και Exynos αντίστοιχα) και μνήμη RAM 6GB.

Σε παλαιότερα speed tests, η Apple συνήθως κυριαρχούσε με τα iPhones έναντι τόσο των Galaxy S μοντέλων, όσο και της Note σειράς. Δείτε το παραπάνω βίντεο με τα φετινά αποτελέσματα, που διεξήχθη από το γνωστό youtube κανάλι Phonebuff.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Οκτωβρίου 2017 9:57

Σχόλια

  • Φααααααππππ, φαααααπππ, φααααππππ...

    Τι έγινε ρε παιδία;;;;

    Ο Α11 ο ισχυρότερος, ο καλύτερος, ο έτσι ο αλλιώς. Στα νούμερα και μόνο ολα αυτα....

    Βλέπουμε παλι τον σανο που πουλάει η μήλο εταιρεία ενώ σε πραγματικες συνθήκες τρώει ξύλο.

  • Ρε παιδιά δεν είμαι φαν καμίας από τις δύο εταιρείες αλλά βλέποντας τα διπλά δίπλα θ Apple είναι τραγική από άποψη αισθητικής και σχεδιασμού.
    Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό και μπορεί να διαφωνούν πολλοί αλλά δε βλέπω καμία αλλαγή εδώ και πολλά χρόνια.
    Σορυ αν βγήκα εκτός θέματος.

  • Τι έγινε ρε παιδιά οταν τα I phone χάνουν μετράνε τα δευτερόλεπτα;;;; Χαχαχαχα έχετε πολυ πλάκα .....

    @Geektech
    Μην τρελενεσαι και απο το 7 plus χάνει κατα κράτος το 8plus....

  • Xανει επειδη πολυ απλα ειναι καινουργιο το λογισμικο που φοραει και δεν εχει γινει ακομα optimised για τα 8 και Χ.Eδω χανει και απο το 7 που δεν ειναι λογικο.Το ιδιο ειχε συμβει και περυσι με το 6ς και το 7 που εχανε.Μετα απο 2 update oμως τα περνουσε ολα.Οποτε μην χαιρεστε αδικα.Ακομα ειναι αρχη.Υπομονη μεχρι να βγει το Χ που θα ερθει με την κομπλε εκδοση του ios.

  • αυτο που βλεπουμε ειναι οτι ολο το hype γυρω απο τον Α11 που μασαει σιδερα ειναι ενα ψεμα σε πραγματικες συνθηκες

    παραφουσκωθηκε μεχρι αηδιας για να βοηθησει στις πωλησεις

    ΥΓ
    ναι ναι θα παιζουμε κανα 2 μηνες μεχρι να γινει optimize το μηλο και να κερδισει να χαρειτε, οπως τα παιδια στο δημοτικο που παιζουν μεχρι να κερδισουν ολοι χαχαχαχα

    φαααπππππ, φααααππππ λεμεεε, ξυλοοοοοοοο

  • Το I phone ανοιγει πιο γρηγορα τις εφαρμογες,και το Note 8 νικαει στον δευτερο γυρο επειδη εχει πολυ παραπανω ραμ..αλλα για σκεφτειτε στον χρονο μεσα ποσο αποδοση χανει το Samsung..δηλαδη αν το ιδιο ατομο κανει παλι αυτην την δοκιμασια σε 1 χρονο απο τωρα....χαλαρα νικητης θα ειναι το μηλαρακι παιδια!

  • Είναι αυτό που λεγαμε για την αξία των benchmarks. Κάποιοι με δήθεν στοιχειοθετημενες μετρήσεις, βρήκαν τρόπο να τα παίρνουν από τους κατασκευαστές. Όπως επίσης αλλάζουν τρόπο που μετράνε, ανάλογα με το τι καινούργιο βγαίνει στην αγορά. Μόνο κ μόνο που τα ίδια τεστ μέσα σε 2 λεπτά αν ξαναγίνουν βγάζουν σε χιλιάδες διαφορα, καταλαβαίνετε. Απάτες και το antutu και το geekbench.

  • Τι διαβάζω Θεέ μου σε τεχνολογικό σάιτ....

    Ειναι στημένα λέει τα Benchmark και δείχνουν τον A11 εσκεμμένα πιο δυνατό !!!!!
    Και για πείτε μου εσείς οι engineers του Techblog απο το 7plus γιατι χάνει ;;;
    Αλλα τι ρωτάω.. τα είπαμε... ειναι ψέμματα κ στημένα τα Benchmarks και η Apple φέτος είπε να βγάλει πιο αδύναμο επεξεργαστή απο τον A10......

  • Θυμάμαι ένα iPhone έτρωγε ξύλο και μετά από μια αναβάθμιση που έκανε η Apple γαζωνε και έκανε να ξανά φάει ξύλο πολλά χρόνια! Το iOS δεν παίζεται και το ξέρουμε. Είναι νέο λειτουργικό το iOS 11 με πολλά πράγματα πάνω που θέλει χρόνο να γίνει otpimized, να λέμε και του στραβου το δίκιο. Αν δεν βιαστεί όμως η Apple θα χάσει το μοναδικό προνόμιο εχει. Από την άλλη το Note 8 πιστεύω ότι έχει ξεπεράσει το εαυτό του. Είναι το απόλυτο εργαλείο.

  • ρε παιδιά δεν υπάρχει κάτι στημένο.Τα benchmarks είναι απλά ενδεικτικά και τα βίντεο γίνονται για να δουν οι μελλοντικοί αγοραστές πως συμπεριφέρονται οι συσκευές.Απλως αυτή τη στιγμή τα καινούργια iphone λειτουργούν με ένα λογισμικό που είναι ακόμα στο πρώιμο στάδιο χωρίς κάποιο ουσιαστικό update,όπως ακριβώς είχε γίνει και με update στα samsung που είχαν θέμα με το memory leak που διορθώθηκε.Τωρα για τον geektech που απλά είναι ένας φανατικός και δεν έχει ιδέα από τεχνολογια δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι.Θα αφησω τους υπόλοιπους απλά να γελάνε μαζί του με τα αστεία σχόλια που γράφει.Αυτη τη στιγμή ο Α11 δεν έχει ανταγωνισμό για τον επόμενο 1,5 χρόνο ούτε σε δυναμική αλλά ούτε και τεχνολογικά.Και αυτό αποδυκνυεται πολύ απλά από το γεγονός ότι το iphone 7 νικάει το s8 και σε ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών αλλά και σε multitasking.

  • Τι καινούριο λογισμικό και ιστορίες για αγρίους λετε.

    Περασε και beta και απο την στιγμή που το εδωσε στον κόσμο είναι έτοιμο. Εσείς δεν λέγατε για κορυφαία εταιρία στο software? Τώρα θέλει χρόνο πως εγιναν αυτά τώρα που τρώει φάπες.

    Οτι και να λετε βλέπουμε ξεκάθαρα αυτό που λεω.

    Παραφουσκωμενο hype για τις δυνατότητες του μηλου και σε πραγματικες συνθήκες τρώει ξύλο.

    Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

    Καλη χώνεψη...

  • Φαινεται οτι ευτυχως η samsung εκανε καλη δουλεια στο note 8. Μεχρι φυσικα να δωσει κανα update και να τα κανει πο#=×να ολα ξανα.
    Οσοι χαιρονται για την "ηττα" ( εντος εισαγωγικων γτ με τοσο μικρη διαφορα χρονικη μονο ηττα δεν το λες) του μηλου να κουλαρουν λιγο. Στο 11.0.1 το note κ ολοι οι υπολοιποι παλι λασπη θα τρωνε. Κ η apple δεν κανει διαφορα δευτερολεπτων οταν προηγειται αλλα λεπτου (ειδικα στα samsung).
    Δεν θελει πολυ νιονιο. Οταν το 7 κερδιζει το
    8 προφανως και ειναι θεμα λειτουργικου.

  • Μη τρελενεστε ρε παιδιά..Προσωπικά δν γουστάρω το μηλοφωνο Αλλά κάπου θα είναι καλύτερο το ένα κ κάπου το αλλο..Όπως σε όλα τα παρόμοια πράγματα..

  • @Petro όντως και αυτό δεν αφορά μόνο το iphone 8 αλλά και όσες συσκευές έμειναν πίσω φέτος στο παλαιό design. Τι να ασχοληθεί κάποιος μετά με το αν κέρδισε το Note 8 κατά κάποια δευτερόλεπτα. Δλδ αν το αποτέλεσμα ήταν αντίστροφο θα έπαιρνε κάποιος το iphone 8 για τα 3-6 δευτερόλεπτα; Σχεδιασμό δεν θα κοιτούσε; Κάμερα; Οθόνη; Για μένα η συγκεκριμένη σύγκριση δεν έπρεπε καν να γίνει. Όταν κυκλοφορήσει το Χ τότε ναι θα υπάρχει λόγος συγκρίσης.

  • Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγο αυτοί που λένε για τα benchmark. Οι μετρήσεις των benchmark δείχνουν την αλήθεια μέχρι ένα σημείο για τον επεξεργαστή του κινητού. Ας έτρεχε ο Α11 σε συσκευή με Android και θα βλέπαμε αν θα είχε τα ίδια νούμερα στα benchmark. Απλά το ios είναι πιο ελαφρύ OS από το Android. Εδώ στα benchmark έχει τις ιδέες επιδόσεις με τα macbook pro που έχουν i5 και i7 αν είναι δυνατόν δηλαδή. Αν είναι υποτίθεται ότι είναι σχεδόν ίδιος σε απόδοση με τους επεξεργαστές της Intel γιατί δεν βάζει και εκεί τον Α11; Παιδιά ναι μεν είναι ισχυρότερος ο Α11 αλλά λίγο όχι τη διαφορά αυτή που βλέπεις στα bench.

  • @JohnWave

    ρε φιλε δεν θα σχολίαζα αληθεια αλλα προκαλείτε. Δεν ειμαι ουτε apple ουτε samsung fan boy. Αγοράζω μόνο απο αυτούς που δεν με κλεβουν. Αλλα τωρα τα 3,4 δευτερολεπτα που αργει το 8αρι δεν ειναι τπτ; γτ σε αλλο ποστ λεγατε πως o A11 κανει τα παντα και σκορπισε πανικο. και μου επικαλείσαι και το Χ. αμα και αυτο παει το ίδιο τοτε τι; και τωρα μν βγαινεται και λετε πως το ios δεν ειναι optimized ακομα. Χαλατε την φημη της εταιρείας σας που τοσο σας σεβεται και τοσο σας αγαπα και σας δίνει οτι καλυερο υπαρχει και οχι το χαλια android. Οχι οτι εσεις με το note 8 κανατε το deal του αιωνα αλλα τεσπα. Καλα να παθεται και δινεται 1000αρικα. Πολυ καλα να παθεται. Αλλα να πληρωνεται και κανεναν φορο ετσι;

  • Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η μήλο εταιρεία με τις επαναλαμβανόμενες πρακτικες παραφουσκωματος δημιουργεί hype που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

    Απλα και μόνο για τις πωλήσεις εκαναν όλο αυτό τον πανικό και βλέπουμε τελικά στην πραγματικότητα ότι τρώει φαπες άσχημα.

    Τα υπόλοιπα για νεο λογισμικό και κλαψα των μηλο φαν είναι για λαϊκή κατανάλωση.
    Τόσα και τόσα είπαν στην παρουσίαση για το ios11 τώρα που τρώει ξύλο δεν είναι έτοιμο εεε;;

    Ασεεε λεμεεε σανο μια ζωή....

  • Ότι το iphone 8 έχει full hd 1920x1080 ανάλυση που το πάτε; Ενώ το note 8 2960χ1440; Πύραυλος το note8! Το iphone X με οθόνη ανάλυσης 1125 x 2436 θα κολλάει υπερβολικά! Έχει να πέσει γέλιο!

  • παιδια μη τα κρινουμε ολα σαν χουλιγκαν. η apple εκανε φοβερη δουλεια με τα soc της !ακομα και αν αυτο εγινε μεσα απο δολιο τροπο με πατεντες που καταπατησε απο πανεπιστημιο και μηνυθηκε γι αυτο και το πληρωσε αφου βρεθηκε ενοχη
    . παρολα αυτα βρεθηκε με τελειο soc που αποδεικνυεται απο χιλαδες βιντεο που τα 6s ,7 ξεφτυλιζαν ολα τα android της εποχης...

    ειδικα περυσι το κακομοιρο note 7 το χε ριμαξει αφηνοντας το χιλιομετρα πισω. οι xda λεγανε τοτε ποσο κακο και προχειρο ηταν το λειτουργικο στο samsung με την παρομοια laggy συμπεριφορα οπως και τα παλια samsung

    αν βλεπουμε μεταμορφωμενο note 8 σημαινει οτι επιτελους η samsung για πρωτη φορα ασχοληθηκε με το λειτουργικο της!

  • Η ταχύτερη ναυαρχίδα της χρονιάς είναι άλλη αν συμπεριλαβουμε και άλλες μάρκες νομίζω. Φοράει 4K HDR οθόνη αλλά πραγματικά τα άτομα που την έχουν αγοράσει στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 20 χαχα. Πέρα από την πλάκα όμως, και να θες να την αγοράσεις σχεδόν δεν βρίσκεις από που να την αγοράσεις.

  • @James

    Εννοείτε !!!! Μονο 1030€ έχει!!!!

    Τι να λέμε τωρα τι να συγκρίνεις ....
    Άσε που απο φέτος note με note θα μπορούνε να στέλνουν live messages....
    Παπάδες θα κάνουν οι επαγγελματίες.....

    Ερε κομπλεξ που έχει ο κόσμος .....

    Υ.Γ. Το note 8 ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑΡΑ .
    Κάποιον τον βολεύει το πενάκι κ λειτουργικό του κ κάποιον όχι .Εμενα όμως που δεν με βολεύει δεν θα καθίσω να γράψω για τα ασύγκριτα .....

    Έλεος

  • Ελάτε παιδιά πεδίο μάχης έγινε εδώ πέρα. Είναι εμφανές ότι το λογισμικό δεν έχει πατήσει καλά στο καινούργιο μήλο και το επιβεβαιώνω και εγώ καθώς είμαι κάτοχος iPad mini 4. Ναι σίγουρα μια τέτοια εταιρία θα έπρεπε να έχει δοκιμάσει αρκετά το λογισμικό πριν το δώσει ελεύθερο στο κοινό αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν έγινε. Είμαι και εγώ μεγάλος φαν της σειράς note και είχα το 3 και το 4, αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως τα μήλα είναι άπιαστα σχεδόν. Σε περιορίζουν σε αρκετά πράγματα αλλά όσον αφορά στο λογισμικό τους είναι άριστα. Μετά από τις επόμενες αναβαθμίσεις που σίγουρα θα δώσει η Apple στα καινούργια μήλα τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Ελπίζω και για εμάς τους φτωχούς συγγενεις ενός iPad mini. Να πω τέλος ότι και τα δύο και ειδικά το note είναι απαράδεκτα από άποψη κοστολόγησης

  • @Chris_BMW όποιος έχει λεφτά το παίρνει και ας έχει 1030. Έτσι δε λέτε εσείς οι πλούσιοι;

    Αλλά τι συγκρίνεις ρε φίλε; Μόνο απέξω να τα κοιτάξεις είναι σα να συγκρίνεις ένα κινητό του 2017 με ένα του 2007. Για το απομεσα δες το βίντεο της παρουσίασης που έκανε ο κύριος Βλαχάκης προχτές. Είναι αναλυτικότατο

  • nick τελικα ειναι 20 που λες εσυ?, 1000 που λεει ο bezilys ή 5000 σαν το essential του rubin στην αμερικη οι κατοχοι sony ?

  • αν το τρεξει με το προηγουμενο iphone και εκδοση θα φαει παλι ξυλο το android.
    για να μη λεμε μονο για τους android κατασκευαστες η apple τα εχει κανει κωλος με το ios 11 απο αποδοση.σε αλλα βιντεο μεχρι reload κανει πολλα apps που περσι πηγαινανε κοπιδι τα παντα.

  • Εγώ δεν είδα καν το βίντεο. Δεν με νοιάζουν τα δευτερόλεπτα. Αυτό που μετράει τελικά και μετράει πολύ είναι το design. Αν δεν το χει χαλάει όλο το πακέτο. Έχει κολλήσει η Apple στο απολίθωμα για να ξεστοκαρει μάλλον ότι περισσεύει από κάθε χρονιά και είναι μια αηδία και μισή. Και κλαρινογαμπρος να σαι και νύφη τρομπόνι αυτή η αηδία είναι ξεπερασμένη. Και να μου το χάριζαν θα το χάριζα και εγώ. Σα να σου χαρίζουν μηχανή Porsche μέσα σε σκουπιδοτενεκέ. Θα την πήγαινες βόλτα?? Δεν νομίζω....

  • Ετσι έλεγαν για το s8 plus οτι με τα 930 ευρώ δεν θα πουλήσει και βρωμισε ο τόπος, ετσι θα πουλησουν note 8 και iphone X.. για iphone τα 8ρια θα παν ακλαφτα

  • Το ένα τηλέφωνο σχεδιαστικά βγήκε από το μέλλον και το άλλο απο την προηγούμενη δεκαετία, Ακόμη και να έχανε το Note σε ταχύτητα δεν υπάρχει καμία σύγκριση.

  • Σιγά τις διαφορές που έχουν .... και τα δυο κινητά είναι κορυφαία! Απλά θα έλεγα συνολικά το note είναι καλύτερο σαν ντιζάιν, μέγεθος (μικρότερο αλλά με μεγαλύτερη οθόνη), καλύτερη οθόνη κτλ.
    Θα έλεγα ότι ενδιαφέρον θα είχε μια μονομαχία iphone X & note 8.
    Τέλος, το ios δεν είναι καλύτερο από το android αντίθετα είναι ένα λειτουργικό με πολλούς περιορισμούς συνολικά και από τη χρήση παρατήρησα ότι πιο εύκολα προσβάλλεται σε σχέση με το android ακόμα και παλιότερων εκδόσεων (παρά τις φήμες οτι δεν προσβάλλεται χαχ). Τώρα για κάποιον που κάνει κλασσική χρήση θα έλεγα δεν έχει καμιά διαφορά...

  • Καλα...χαρειτε οσο προλαβαινετε Κορεατολαγνοι...
    Ερχονται bug fix updates στο iOS τωρα που υπαρχει και feedback στις νεες συσκευες (μεχρι να βγει το iOS11 υπηρχε feedback μονο για τις παλιες)...
    Μετα πολυ φοβαμαι θα μας λετε παλι οτι δεν σας λενε κατι τα τεστ, οτι δεν ειναι σωστο το multitasking και τα λοιπα γνωστα γραφικα...

  • Και να το κερδίσει μετά το iPhone όταν θα πάρει την πιο optimized version του iOS ποιο το κέρδος;;; Κοιτάξτε απλά τα τηλέφωνα. Η οθόνη του Note8 κάνει το iPhone να φαίνεται κινητό του 2012.

  • Ο βασιλιας επεστρεψε για τα καλα...
    Με τεραστια διαφορα αναλυσης..
    Με android κ πιο βαρυ λογισμικο..
    Με μεγαλυτερη οθονη...
    Κ παλι μοιραζει φαπες σε i-phole!!!
    Πληρωστε μηλαρακι με οθονη Samsung να κανετε δηθεν φιγουρα με το σημα..
    ασχετοι...
    Κ 10φορες πιο αργο να ητανε κ να μην εριχνε ξυλο στο i-phole εξωτερικα ειναι σαν να βλεπεις ενα κινητο του 2020 με ενα του 2008..για πολυ γελιο...

  • Εντάξει πρώτον θα συμφωνήσω με αρκετούς χρήστες ότι ακόμα δεν έχει γίνει optimization στο iPhone 8 και ότι το iPhone 7 σε μερικές εφαρμογές είναι ταχύτερο όμως σύντομα θα διορθωθεί με μελλοντικό update. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι και το note 8 με 835 δεν έχει το ίδιο optimization με αυτό που φοράει τον exynos 8895. Οπότε περιμένουμε και ένα 2ο speed test. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαοτική διαφορά μεταξύ Apple και Android phones έχει αλλάξει ριζικά. Και κάτι τελευταίο μη ξεχνάμε πως και η Samsung με το επόμενο update θα διορθωθεί αρκετά το optimization. Είμαι κάτοχος αρκετών παλαιότερων ναυαρχίδων samsung και το λέω εκ πείρας. Συγκεκριμένα στο s7 plus μετά από 4 update, αν θυμάμαι καλά από όταν το αγόρασα, που έχει πάρει έχω δει αρκετή διαφορά στο θέμα performance όπως και σε παλαιότερα samsung σειράς s που έχω αγοράσει ένα αντιθέσει με το iPhone se 32gb που έχω που δεν παρατήρησα καμία τρελή αλλαγή μετά από τα updates.

  • @Ioannis πες τα ρε φίλε.Ο μόνος αντικειμενικός χρήστης εδώ μέσα.Ολοι οι υπόλοιποι είστε 12χρονα με κανένα επιχείρημα και καμία γνώση πάνω στην τεχνολογια.Ακουμε τον κάθε μ... εδώ μέσα να λέει ότι του κατέβει.Επειδη ο άλλος αγοράζει iphone το κάνει για τη μόστρα λέει ένας πιο πάνω.Γι αυτό η Ελλάδα έχει καταντήσει εκεί π έχει καταντήσει.Γιατι αυτά τα άτομα που σχολιάζουν και γράφουν ότι τους κατέβει,ψηφίζουν κιόλας!

  • Καλημέρα!
    Ο/Η Ioannis θα συμφωνήσω! Έχω στην κατοχή μου to iphone se 32 και μετά την αναβάθμιση σε ios 11, όντως βλέπω για πρώτη φορά τόσο 'λόξυγγα' σε iphone. Δυστυχώς δεν έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια samsung για να μπορώ να συγκρίνω. Προσωπική μου άποψη είναι πως παίζει ρόλο και η αξιοπιστία και εξηγούμαι. Αυτό που εχω δει στο ios είναι πως όσο γρήγορο - άμεσο είναι σήμερα, θα είναι και αύριο. Ξαναλέω δεν μπορώ να συγκρίνω ούτε θα το κάνω. Ένα μεγάλο θετικό των iphone είναι ότι αναβαθμίζονται για τέσσερα+ χρόνια. Αλλά τελικά αυτό (μετά και το ios 11) δεν ξέρω κατά πόσο θετικό είναι και μιλάμε για κινητό (iphone se), που μέχρι πρότινως και σε τεστ αμεσότητας και γρηγοράδας ήταν κορυφαίο. Δε λέω πως είναι αργό, απλώς πρώτη φορά το ios μου δινει την εντύπωση πως είναι πρόχειρα γραμμένο. Και είναι η official έκδοση. Το ios 11 είναι από τον Ιούνιο σε έκδοση beta. Οπότε δε δικαιολογείται, νομίζω. Συγγνώμη, αν είναι λίγο άσχετα αυτά που λέω.

  • Μέχρι πρότινος ο τύπος ήταν αναξιόπιστος από τα ανδροειδή, φέτος ξαφνικά τα λέει καλά. Έχετε μεγάλη πλάκα.

  • Παρεμβαίνω για να ευχαριστήσω δημόσια τους @Chris_BMW & @Agnostos13 για την αγωνιστικότητα και την δύναμη που δείχνουν για την υπεράσπιση από τις ορδές των ρομποτάκηδων -fan της Samsung (μπλιάχ).
    Διευκρίνιση εκ του Cupertino : Αυτό δεν είναι το νέο IPhone ! Είναι το preview thing. όχι το one more thing, all new WEAPON!! επίσης το λειτουργικό ,δεν είναι το νέο διαστημικό ios. Μοιάζει, αλλά δεν είναι. Α , one more thing : ούτε αυτός είναι ο A11 BIONIC MONSTER OF DISASTER!
    Παρακαλούμε δείξτε κατανόηση .Όλο τον χρόνο παρουσιάζαμε καινοτομίες και ανοίγαμε νέους ορίζοντες, δεν κάναμε όπως οι έξωαποδω , να την βγάζουμε με διαρροές και φήμες. Σωστά?
    Οπότε αναβαθμίστε άμεσα, κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες ,όπως κάνετε τόσα χρόνια και όλα θα πάνε καλά.

  • ακομα κλαιτε ρε παιδια?? δεν μπορειτε να χωνεψετε το ξυλο λεμε

    τα περι πρωιμου λογισμικου ειναι για γελια αφου ηδη περασε beta φαση και δοθηκε επισημα.

    αυτο που βλεπουμε ειναι ακαταλληλο για ανηλικους το θεαμα...

    επισης το γλεντημα με το κλαμα σας δεν εχει τελειωμο..........

  • Παρεμβαίνω για να ευχαριστήσω δημόσια τους πιστούς μας : Chris_BMW & Agnostos13
    για την ηρωική μάχη που δίνουν απέναντι στις ορδές των ρομποτάκηδων -σαμσουνγκνάκηδων.
    Επίσης διευκρινίζω : ΔΕΝ είναι το νέο τηλέφωνο αυτό, ΔΕΝ είναι το νέο ios αυτό , (Θα μοιάζει σαν να είναι αλλά δεν θα είναι ,που έλεγε και ο γέροντας) & κρατηθείτε...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΒΙΟΝΙC A11 αυτός.
    Λίγη υπομονή και κατανόηση ζητώ από όλους. Με τόσα πράγματα ασχολούμαστε όλον τον χρόνο για να καινοτομήσουμε. Δεν κοροϊδεύαμε όλον τον χρόνο με φήμες και marketing , όπως οι παραθυράκηδες ( billy gates ΚΡΥΨΟΥ) και οι ρομποτάκηδες !
    Show some respect !!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.