iPhone 8: Εκτιμήσεις για τιμή 870 δολάρια και εκδόσεις 128 & 256GB

iphone 8, iPhone 8: Εκτιμήσεις για τιμή 870 δολάρια και εκδόσεις 128 & 256GB

Για το iPhone 8 έχουν ακουστεί πολλές φήμες και πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να μην συμφωνούν πάντα στις λεπτομέρειες, αλλά συμφωνούν στο ότι η Apple θα βάλει πολλά νέα χαρακτηριστικά στο επετειακό iPhone. Περιμένουμε οθόνη OLED, κατασκευή από αλουμίνιο, ασύρματη φόρτιση, αφαίρεση κεντρικού κουμπιού, διπλή κάμερα κλπ.

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι η τιμή που θα βάλει η Apple στο iPhone 8. Έχουν υπάρξει εκτιμήσεις αναλυτών που έλεγαν ότι η τιμή του μπορεί να ξεκινήσει από 1000 δολάρια.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι οι αναλυτές την ίδια άποψη. Ο Steven Milunovich, αναλυτής της UBS, ανέφερε ότι η τιμή εκκίνησης του iPhone 8 θα είναι στα 870 δολάρια, που σίγουρα δεν είναι φθηνό, αλλά όχι 1000 δολάρια. Ο ίδιος αναφέρει ότι η τιμή αυτή είναι για την έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 128GB, ενώ τα 256GB θα ανέβουν στα 1070 δολάρια. Θεωρεί πως η Apple θα ξεκινήσει το βασικό μοντέλο από 128GB.

Σε αντίθεση με άλλους αναλυτές, ο Milunovich θεωρεί πως τα 1000 δολάρια θα είναι για την high-end έκδοση και όχι η τιμή εκκίνησης.

Όπως και να έχει είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα κάνει η Apple και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Διαβάστε επίσης: iPhone 8: Το πρώτο video hands-on από dummy

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johny

δηλαδη στην ελλαδα 950 ευρω-και λογικα μαζι με το φπα 23%.με λιγα λογια μαζι με θηκες και ολα τα σχετικα χιλιαρικο θα κοστιζει.

NikosAr

Ποιο κοντά στην πραγματικότητα μου ακούγεται αυτή η άποψη του Steven Milunovich, και από θέμα ανταγωνισμού και μάρκετινγκ απλά δεν πιστεύω τα 128 gb ως συσκευή εκκίνησης

χρηστος

Ουτε γι’αστειο δεν θα παει η Apple την αρχικη μνημη στα 128 gb. Εδω εκανε 3-4 χρονια να τα παει στα 32gb ενω δεν έχει καν καρτα μνήμης και χρυσοπληρωνες ένα κινητό 16gb χωρις επεκταση μνημης..

giannis

Μια χαρά θα το πάει στα 128gb. Όπως έκανε με το jet black που άρχιζε από τα 128gb. Θα θεωρηθεί premium και θα κοστολογηθεί αναλόγως. Η ¨μικρή¨έκδοση λίγο κάτω από τα 1000€ και η ¨μεγάλη” λίγο πάνω.

Chris966

Κατασκευή από αλουμίνιο;;;;;;;
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

ΝΙΚΟΣ

@χρήστος κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν ναχρυσοπληρώσει οτιδήποτε.. Αν μάλιστα τα apple fan boys & girls έκραζαν με τον τρόπο τους την apple, θα έδινε περισσότερα πράγματα και πιο σύντομα. Αλλά αφού τους έχει σίγουρους , γιατί να δώσει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.