Το iPhone 8 θα έχει την μπαταρία του 7 Plus, αλλά το μέγεθος του 7;

Μέχρι να έρθει ο Σεπτέμβρης, όπου περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση τριών νέων μοντέλων από την Apple, έχουμε ακόμη πολλούς μήνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα leaks δεν θα είναι σχεδόν καθημερινά.

Αυτό που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone. Ακόμη δεν είναι σαφές πως θα είναι η επίσημη ονομασία, αλλά έχει καθιερωθεί να αποκαλείται iPhone 8, iPhone X ή επετειακό iPhone.

Tο iPhone 8 θα φορά οθόνη OLED από τη Samsung, με την οποία η Apple έκλεισε νέο deal ύψους 4.3 δισ. δολαρίων. Οι πηγές αναφέρονται στην μπαταρία του, λέγοντας ότι θα είναι περίπου στα 2700mAh, ενώ οι διαστάσεις του θα είναι όμοιες με του iPhone 7. Η μπαταρία είναι κοντά στο iPhone 7 Plus (2900mAh), ενώ το iPhone 7 φορά μπαταρία 1960mAh.

Ενώ το iPhone 7 διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών, το iPhone 8 αναμένεται να βρίσκεται μεταξύ 5.2 και 5.8 ιντσών. Επομένως, αν ισχύουν οι πληροφορίες για την μπαταρία, θα ανέβει κατά 38% από το iPhone 7.

Οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες και δεν έρχονται από την Apple, αλλά από τον έγκυρο αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo. Ο ίδιος ανέβασε την παρακάτω εικόνα, η οποία περιγράφει πως θα μπορέσει η Apple να πετύχει τη μεγαλύτερη μπαταρία στο iPhone 8 σε τόσο μικρό σασί.

Τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, που θα χρησιμοποιούν οθόνες LCD, αναμένονται να κρατήσουν περίπου τις ίδιες μπαταρίες με τα προηγούμενα μοντέλα.

Το λεγόμενο “stacked PCB design” του iPhone 8 ανεβάζει κατά 80% το κόστος κατασκευής για την Apple. Αυτό σε συνδυασμό με την επίσης πιο ακριβή OLED οθόνη, κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνει τις φήμες ότι το iPhone 8 θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο μέχρι σήμερα.

iphone 8 bttery, Το iPhone 8 θα έχει την μπαταρία του 7 Plus, αλλά το μέγεθος του 7;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iPaisios

Θα είναι σαν αιφον 7 αλλά δεν θα είναι…

S. I

Σε τόσο… “μικρό σασί” …. Χαχαχα. Σασί για 6. 4 inch δεν το λες μικρό.

Demis

oled pane + 3000 μπαταρια +ios = αυτονομια για πάντα (εκτός και αν παίζεις games)

Don mitso mou

@S.I

Μάλιστα. Το ακούσαμε και αυτό. Το σασί του iphone 7 είναι για 6,4 ίντσες.

agnostos13

Το σασι του iphone 7 ειναι στην πραγματικοτητα για 12 ιντσες οθονη αλλα μας κρυβουν την αληθεια η μασωνοι…

giannis

Σύμφωνα με πηγές το σασί του iphone 7 είναι για 40 ίντσες και προορίζονταν για τηλεόραση. Δεν λέω σαχλαμάρες η πληροφορία είναι μέσα από το Κουπερτίνο αλλά δεν το μάθατε από εμένα.

Chris_BMW

Απο τις πιο ουσιαστικές ειδήσεις -φήμες απο όσες κυκλοφόρησαν για εμένα προσωπικά …Αν ισχύει αυτό “το συμμάζεμα ” σε συνδιασμό με την λιγότερο ενεργοβόρα OLED οθόνη θα έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα σε θέματα αυτονομίας.Και το σημαντικότερο μια οθόνη κοντά στις 5 Ιντζες σε μέγεθος του απλού 7..
Ελπίζω σε θέματα κάμερας να μην στερείτε σε κάτι του plus γιατι τα κάνει κάτι τέτοια η Apple .. να δημιουργεί δηλαδή εσωτερικό ανταγωνισμό μεταξύ των μοντέλων της βλ. I pad pro 9.7 και 12.3..
@S.I Προφανώς εννοείς το μεγάλο 7 PLUS αλλα αν διάβαζες προσεκτικά το άρθρο θα καταλάβαινες οτι εννοεί το 4.7″ ..

Ν.Ζ

Για το 7plus μάλλον εννοεί αλλά και πάλι για το μικρό, δεν το λες και τεράστιο νεωτερισμο . Το ουσιαστικό για μένα είναι ότι επιτέλους τα iPhone θα έχουν καλές οθόνες εφαμιλλες των Samsung

Chris_BMW

@N.Z Χωρίς φανατισμούς και εντελώς αντικειμενικά χωρίς να θέλω να μειώσω την ανωτερότητα των οθονών της SAMSUNG. Θεωρείς τόσο μεγάλη τη διαφορα των δυο οθονών ;;Δηλαδή πλάι πλάι ένα S7 και ένα I phone 7 έχουν τόση διαφορα;Πιστεύω οτι κάπου κερδίζεις κ κάπου χάνεις .Στην παραλία π.χ με “ντάλα ” ήλιο το I phone 6s μου είχε καλύτερη ευκρίνεια απο οτι το S7 φίλης της γυναίκας μου.Απλα πιστεύω οτι σαν σύνολο , όλο το πακέτο δηλαδή των πλεονεκτημάτων των OLED (Στην προκειμένη περίπτωση ) δίνουν το προβάδισμα αυτών σε σχέση με τις LCD.

Aris

Guys sorry αλλα να ειμαστε και λιγο ρεαλιστές οι οθονες του i phone ειναι παρα πολυ καλες και δεν υστερούν σε τίποτα απο αυτες των samsung. Σε τόσο μικρο μεγεθος το ματι δεν καταλαβαινει διαφορα απο fhd se qhd ελεος οτι μας πουλαει η καθε εταιρια το τρωμε. Και στα i phones αν και lcd τα μαυρα ειναι πολυ σκουρα και ταχρωματα πολυ ζωντανα…νομιζω ειναι προσωπικη προτίμηση στον τυπο οθονης εμενα μου αρεσουν το ιδιο η και περισσότερο απο το s7 edge του οποιου ειμαι κατοχος γιατι τα χρωματα ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα και σε καποια βιντεο υπαρχει βαθος σαν τρισδιαστατα. Οποτε χαλαρωστε. Αααα και τα ασπρα ειναι πολυ καλυτερα στο i phone….

James

Προσωπική μου άποψη είναι οτι οι AMOLED είναι κάπως υπερεκτιμημένες. Πέρα από την όποια ενεργειακή οικονομία έχουν, δε βρίσκω κάτι ιδιαίτερο. Μια καλή LCD μπορεί να πετύχει σχεδόν το ίδιο μαύρο.

Για το iPhone συγκεκριμενα, η οθόνη από πλευράς φωτεινότητας και χρωμάτων είναι μία χαρά. Εκεί που υστερεί είναι στην ανάλυση. Όσες φορές το έχω πιάσει στα χέρια μου, φαίνεται κάπως φτωχή. Με μία HD θα ήταν καλύτερα.

Chris_BMW

@JAMES
* off topic (επειδή σε πετυχαίνω κ σαν γνωστής -χωρίς να ειρωνεύομαι – θα ήθελα τα φώτα σου .. Έχω ένα n95 Nokia .Γνωριζεις αν μπορω με κάποιο τροπο να μεταφέρω τις φωτογραφίες του στον υπολογιστή ; Υπάρχει και windows PC πλην όμως δεν υπάρχει πλέον το CD “οδηγός”;

James

@Chris_BMW ένας τρόπος είναι με κάποιο τρόπο να βρεις και να κατεβάσεις από κάπου τη σουίτα που υπήρχε τότε και να κάνεις συγχρονισμό.

Ο άλλος τρόπος είναι να τις στείλεις στο PC (ή σε κάποιο άλλο κινητό) με Bluetooth. Εγώ αυτό θα επέλεγα. Μπορεί να αργήσει λίγο, αλλά σίγουρα θα γίνει η δουλειά χωρίς περιττές εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Έχω σώσει εκατοντάδες φωτογραφίες έτσι.

vaggos

Το ειχε πει ο Πατερ Παισιος !!! θα κρατας 7αρι και θα νομιζεις οτι εχεις το 8, θα παρεις μετα το 8 θα νομίζεις οτι εχεις ασύρματη φόρτιση αλλα δεν θα έχεις , μόλις δεις την τιμη που έχει !!!

Chris_BMW

James @
Ευχαριστώ .Ο πρώτος τρόπος δύσκολος έως ακατόρθωτος . Ενδιαφέρουσα η λύση του Bluetooth πλην όμως με το PC για κάποιο λόγο δεν συγχρονίζει .. I phone k MacBook τα ξεχνάμε . Ίσως πρέπει να βρω ένα τηλ με Bluetooth..
Σ’ευχαριστω πάντως .

James

@Chris_BMW βρες κανένα φίλο με Android. Πριν μερικούς μήνες χρειάστηκα το ίδιο με ακόμα παλιότερη συσκευή. Τα μετέφερα στο Android μου με Bluetooth και μετά στο PC του κατόχου του κινητού με καλώδιο από το κινητό μου (δεν είχε Bluetooth το PC του)

Gvirginia

@Chris_BMW

Φαντάζομαι είναι η έκδοση χωρίς SD, αλλιώς θα τις πέρναγες έτσι.
Γιατί είναι δύσκολος ο πρώτος τρόπος που σου πρότεινε? Απλά αναζήτησε για Nokia PC Suite και θα βρεις κάποια έκδοση από αξιόπιστα site.

Προσοχή στο καλώδιο όμως, την είχα πατήσει παλαιότερα που είχα χρησιμοποιήσει ένα ότι να’ναι και τελικά ήταν μόνο για φόρτιση και όχι για data. Έτσι δε μου αναγνώριζε ο υπολογιστής τη συσκευή και έψαχνα να δω τι φταίει…

Chris_BMW

@Gvirginia
Ειναι η έκδοση με τα 8 GB. SD δεν έχει (υπήρχε τέτοια έκδοση;λογικά αυτή με τα 5GB θα ήταν )
Δεν έχω ουτε καλώδιο σύνδεσης ουτε CD DRIVE. Γιαυτο ειναι δύσκολος ο πρώτος τρόπος! Ακόμα κ να βρω το αντίστοιχο PC SUITE δεν έχω καλώδιο .. τέλος πάντων βγήκαμε τελείως εκτός θέματος . Ευχαριστώ για τις λύσεις που προτείνατε .
Μάλλον θα καταφύγω στη χρονοβόρα λύση του Bluetooth καθότι η άλλη θα με δυσκολέψει πιστεύω ακόμη κ καλώδιο να βρω ..

Νίκ

Δηλαδή βάζεις το iPhone δίπλα στο s7 και δε βλέπεις τεραστια διαφορά στην οθόνη???ο.κ ότι πείτε…

giorgosgek

θα βαλω φωτια στα ματια μου…..

agnostos13

@Nik:
Οχι…η αληθεια ειναι οτι υπαρχει τεραστια διαφορα στον ηλιο, με τη μια οθονη βλεπεις και με την αλλη οχι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.