Το iPhone 8 δεν θα έχει USB-C, θα έχει όμως το καλώδιο

Σύμφωνα με μια αναφορά της Wall Street Journal την προηγούμενη εβδομάδα, στο επόμενο iPhone θα βλέπαμε θύρα USB-C αντί για το Lightning Connector. Ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία φαίνεται ότι διατυπώθηκε λάθος, αφού ο αξιόπιστος Ming-Chi Kuo της KGI Securities έχει άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα ανέφερε, “Πιστεύουμε ότι τα 3 νέα iPhone τα οποία θα κυκλοφορήσουν στο 2017 θα υποστηρίζουν fast charging υιοθετώντας την Power Delivery τεχνολογία του Type C (διατηρώντας όμως το Lightning Port)”. Επιπλέον το καλώδιο θα δει αλλαγή, αφού η άκρη που συνδέεται με τον φορτιστή θα είναι πλέον USB Type-C.

Με την συγκεκριμένη αλλαγή θα μπορείς να συνδέσεις εύκολα το iPhone με την νέα σειρά MacBook Pro. Ωστόσο θα χρειάζεσαι αντάπτορα ή άλλο καλώδιο για παλαιότερης γενιάς MacBook Pro.

Η Apple φαίνεται να μην θέλει να εγκαταλείψει το Lightning Connector τόσο γρήγορα, ειδικά τώρα που επένδυσε πάνω στο Ultra Accessory Connector. Επιπλέον, η Apple έχει κάποια έσοδα από την αδειοδότηση του Lightning Connector σε εταιρείες που παράγουν αξεσουάρ. Τέλος το USB-C είναι λίγο μεγαλύτερο από το Lightning Connector, το οποίο θα ήταν ένα βήμα πίσω για τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρεία όσον αφορά το κομμάτι του σχεδιασμού.

iPhone 8 USB-C, Το iPhone 8 δεν θα έχει USB-C, θα έχει όμως το καλώδιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Ημουν σίγουρος..Όπως και εσύ Άγνωστε..

Γιώργος

Δεν το πίστεψα ούτε για ένα λεπτό!

giorgosgek

Η αμηχανη στιγμη που οι υποθεσεις της κοινοτητας του techblog πεφτουν πιο μεσα απο καθε υποθεση τεχνολογικων site

Πάνος

Πολλοί το είχαμε προβλέψει πιστεύω. Κανένας σώφρων άνθρωπος δε θα μπορούσε να διανοηθεί ότι η Apple θα μπορούσε να πετάξει στα σκουπίδια τα υπερκέρδη από την χρήση των δικαιωμάτων της χρήσης της θύρας lightning σε κάθε third party προϊόν και θα υιοθετήσει ένα industry standard αντί της δικής της θύρας.

ChristosT

Απο την στιγμή που η Apple έχει δικό της οικοσύστημα, άς μου πέι ένας λογικός άνθρωπος γιατί να έκανε κάτι τέτοιο;

ChristosT

Τον Tim Cook πρέπει να τον σουτάρουν όμως απο την Apple…
Έτσι που αφαιρεί υποδοχές στο τέλος δεν θα μείνει τίποτε…άσε που είναι και άκυρες πολλές φορές δίχως ουσία.

https://www.youtube.com/watch?v=-XSC_UG5_kU
Προσωπικά έριξα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

agnostos13

“Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε…τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα!”
Χαχα!

@Chris_BMW:
+1

giannis

Παραδέχομαι τον Άγνωστο13 που το προέβλεψε πρίν από τον Ming-Chi Kuo της KGI Securities και διέψευσε μέχρι και την WSJ. Υπάρχουν και κανά δυο εδώ μέσα που σκέφτονται λιγάκι πριν ποστάρουν.

Γιώργος Κ.

Βάλετε ρε έναν παγκόσμιο φορτιστή σε όλες τις συσκευές. Ποιο το νόημα να κουβαλάμε 300 φορτιστές όταν είναι να πάμε κάπου απλά επειδή αλλάζει μια μικρή θυρα;;;

Nik.

Και υπάρχουν πολλοί επίσης που γράφουν με δύο η και περισσοτερα ονόματα και υπερασπιζονται αυτα που εφραψαν πιο πριν..

basilist

@Nik έτσι είναι υποστηρίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό για να νιώσουν καλύτερα.

Katsantour

Προσωπικα δεν μου κανει αισθηση. Παλι 10 φορτιστες κουβαλαω στα ταξιδια μου, iphone, ipad, mirrorles camera, gopro hero 5… δε σωζεται η κατασταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.