iPhone 8: Οι αλλαγές που θα κάνει φέτος η Apple [renders]

Στο iPhone του 2017 αναμένουμε να δούμε τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει κάνει η Apple σε iPhone μέχρι σήμερα. Μιλάμε κυρίως για το iPhone 8, που θα έρθει με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone και θα έχει αλλαγές σε design και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σήμερα το Engadget δημοσιεύει μια σειρά από renders, τα οποία δείχνουν το μη ανακοινωμένο iPhone σε μαύρο χρώμα. Αναφέρει ότι κατασκευαστής αξεσουάρ είχε στα χέρια του άκρως λεπτομερές CAD αρχείο με το σασί του iPhone 8 και αυτό επέτρεψε τη δημιουργία λεπτομερών renders.

Αν και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, οι πληροφορίες λένε ότι η Apple αποφάσισε να μεγαλώσει την οθόνη στο 4.7 ιντσών iPhone και να την πάει στις 5 ίντσες. Το iPhone Plus πηγαίνει στις 5.8 ίντσες από τις 5.5 που είναι τώρα. Τα δυο αυτά μοντέλα, που έχει ακουστεί ότι θα έρθουν ως iPhone 7s και iPhone 7s Plus, αναμένεται να κρατήσουν το παραδοσιακό design με τα bezels όπως τα γνωρίζουμε. Θα υπάρξει όμως και ένα bezel-less iPhone (λογικά το iPhone 8).

Μια σημαντική αλλαγή που βλέπουμε από τα renders είναι η διπλή κάμερα στην πλάτη με κάθετη διάταξη, αντί για οριζόντια, όπως στο iPhone 7 Plus.

Επίσης τα renders φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι για το iPhone 8, η Apple επιλέγει γυαλί ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων αναμένεται ενσωματωμένος στην οθόνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαΐου 2017 19:12

Σχόλια

  • Ακόμα κι έτσι είναι πραγματικά πολύ ωραίο! Το μέγεθος όμως, της συσκευής ΣΥΝΟΛΙΚΑ, πόσο θα είναι γνωρίζει κανείς με σιγουριά; Γιατί το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό;

  • Ποιός είπε ότι το Μήλο δε βγάζει και "σάπια" προϊόντα; Η αλλαγή προσανατολισμού της κάμερας είναι μία ανοησία!

  • Τουλάχιστον δείχνει οτι είναι σοβαρή εταιρεία αφου κράτησε την αναλογία 16:9 και δεν μείωσε τα bezel σε σημείο που να μην μπορείς να πιάσεις το τηλέφωνο.

  • ΤΕΛΕΙΟ ( η κάμερα από πίσω χαλάει το besign ) άλλως είναι καλό

  • Δεν μπορώ να σχολιάσω με σιγουριά αλλά σαν πρώτη εικόνα παρατηρώ ότι η κάμερα εξέχει αρκετά όπως τότε και με το s6.

    @One τώρα τα περί σοβαρής εταιρείας κλπ είναι όλα υποκειμενικά, για σένα μπορεί να είναι για μένα ίσως όχι. Η μείωση των bezel είναι must και μέχρι στιγμή η κάθε εταιρία το εφαρμόζει με διαφορετικό τρόπο η με απλή μείωση η με τύπο edge οθόνες. Όσο για το σχόλιο περί αν μπορείς να τα κρατήσεις στο χέρι κλπ δεν ξέρω τι χέρι έχεις οπότε δεν μπορώ να κρίνω πάντως στην παρουσίαση του s8 που έκανε ο Κωστας αναφέρε ότι το κινητό το κρατάς μια χαρά στο χέρι χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να πατηθεί κάτι κατά λάθος. Τώρα για άλλες υλοποιήσεις τύπου xiaomi κλπ δεν ξέρω τι παίζει.

  • παιδια αυτο λεγετε ΙΝNOVATION αυτο που κανει η αππλε καθε χρονο δλδ.
    να σας εξηγησω γτ η καμερα πολυ καλα εκανε κ την εβαλε στο πλαι.
    στα προηγουμε ιφονε οταν το αφηνες κατω (εκτος απτο 7 πλας λογικα) αμα το χες στο τραπεζι και ακουμπαγες δεξια το κινητο εγερνε και στα δεξια το ιδιο και στα αριστερα
    αλλα με το τωρινο inoovatio με τε τν καμερα στην μια μερια και καθετα
    θα ειναι μονιμα "γερμενο" στα δεξια οπου και να πατας
    mind blowing!!
    δωσε τα φωτα σ μαμα αππλε μονο εσυ!!!

  • Αν και κακοφαινεται λιγο η καμερα που προεξεχει ( οπως και στα προηγουμενα ) αφου ολοι βαζουν θηκη δεν θα ειναι τοσο εντονο. Σαν σχεδιο το ιδιο οπως και τα προηγουμενα , αν και φαινεται αυτη τη φορα το κεντρικο κουμπι θα ειναι αφης λογικα που θα ενσωματωσουν και το δαχτυλικο αποτυπωμα παλι. Εγω θα προτιμουσα να βγαλει και τα 2 bezeless ( 7s και 7s plus ) για να μην εχει ενα σωρο κινητα αλλα πιστευω θα τους βγει ακριβο και δεν θα εχει τις ιδιες πωλησεις ( το 7αρη ακομα κοστιζει 800 ευρω σε μεγαλα καταστηματα ) οποτε αφηνει στο κοινο να εχει και αλλες επιλογες και οποιος διαθετει 1000+ευρω να παει στο 8 . Αν και με τρομαζει πια αυτη η ανοδικη ταση τιμης που εχουν ολες οι εταιρειες , σε λιγο δηλαδη αν θελουμε μια ναυαρχιδα θα δινουμε 1500 ευρω ? νομιζω ειναι υπερβολη ακόμα και για κάποιες κινεζικες εταιρειες η ναυαρχιδες να ξεκινανε απο 500 και 600 ευρω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.