iPhone 9: Ίσως παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου

, iPhone 9: Ίσως παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου

Η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα τον διάδοχο του iPhone SE το οποίο πιθανόν θα ακούει στο όνομα iPhone 9 ή SE 2. Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα το iPhone 9 θα παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου με τις αποστολές να ξεκινούν μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου.

Το επόμενο budget iPhone της Apple λεγόταν το προηγούμενο διάστημα ότι θα καθυστερήσει εξαιτίας του κορονοϊού. Οι πληροφορίες έδειχναν μία καθυστέρηση της τάξεως των “μερικών μηνών”, ωστόσο η τελευταία διαρροή αποκαλύπτει ότι η Apple θα παρουσιάσει το επόμενο της smartphone μέσα στον Απρίλη.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανικός κολοσσός δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία. Όσον αφορά το ίδιο το event, πιθανόν θα γίνει online εξαιτίας της πανδημίας η οποία έχει χτυπήσει την Αμερική τις τελευταίες ημέρες.

Χαρακτηριστικά

Το iPhone 9 ίσως έχει οθόνη 4.7 ιντσών οθόνη τύπου LCD ενώ αναμένεται και μία μεγαλύτερη έκδοση στις 5.5 ίντσες. Εσωτερικά θα “ζει” ο A13 Bionic με 3GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB. Η κάμερα στην πλάτη θα είναι μία ενώ το front panel θα έχει bezels στην πάνω και κάτω μεριά για να φιλοξενηθούν αισθητήρες, κάμερα και Touch ID.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.