iPhone 9: Ίσως παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου

, iPhone 9: Ίσως παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου

Η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα τον διάδοχο του iPhone SE το οποίο πιθανόν θα ακούει στο όνομα iPhone 9 ή SE 2. Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα το iPhone 9 θα παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου με τις αποστολές να ξεκινούν μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου.

Το επόμενο budget iPhone της Apple λεγόταν το προηγούμενο διάστημα ότι θα καθυστερήσει εξαιτίας του κορονοϊού. Οι πληροφορίες έδειχναν μία καθυστέρηση της τάξεως των “μερικών μηνών”, ωστόσο η τελευταία διαρροή αποκαλύπτει ότι η Apple θα παρουσιάσει το επόμενο της smartphone μέσα στον Απρίλη.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανικός κολοσσός δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία. Όσον αφορά το ίδιο το event, πιθανόν θα γίνει online εξαιτίας της πανδημίας η οποία έχει χτυπήσει την Αμερική τις τελευταίες ημέρες.

Χαρακτηριστικά

Το iPhone 9 ίσως έχει οθόνη 4.7 ιντσών οθόνη τύπου LCD ενώ αναμένεται και μία μεγαλύτερη έκδοση στις 5.5 ίντσες. Εσωτερικά θα “ζει” ο A13 Bionic με 3GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB. Η κάμερα στην πλάτη θα είναι μία ενώ το front panel θα έχει bezels στην πάνω και κάτω μεριά για να φιλοξενηθούν αισθητήρες, κάμερα και Touch ID.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.