iPhone 9 LCD: Πληροφορίες για κατασκευή από αλουμίνιο αντί για γυαλί

iPhone 9 LCD aluminium, iPhone 9 LCD: Πληροφορίες για κατασκευή από αλουμίνιο αντί για γυαλί

Οι πληροφορίες ότι το 2018 θα δούμε τρία iPhones με την εγκοπή στην οθόνη, όπως στο iPhone X, δεν είναι οι μόνες που μας έρχονται σήμερα για την Apple. Οι πηγές κάνουν λόγο για το LCD iPhone 9 (ή όπως ονομαστεί), με κατασκευή από αλουμίνιο.

Πρόσφατα ακούσαμε ότι από τα τρία iPhones του 2018, μόνο τα δυο μοντέλα θα ενσωματώνουν οθόνη OLED (όπως το iPhone X) και το τρίτο θα μείνει σε LCD. Αυτό θα είναι το πιο οικονομικό από τα τρία με την τιμή του βασικού μοντέλου να ξεκινά από 649 δολάρια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Nikkei, το “οικονομικό” μοντέλο θα ενσωματώνει οθόνη 6.1 ιντσών και η κατασκευή θα είναι από αλουμίνιο. Έτσι, η Apple θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα πιο φθηνό μοντέλο, στο οποίο όμως θα ενσωματώσει Face ID και θα μπορεί επίσης να το διαθέσει σε περισσότερα χρώματα, συγκριτικά με τα τωρινά all-glass iPhones.

Το LCD iPhone 9 (δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το αν θα ονομαστεί έτσι) θα είναι πιο ανθεκτικό, αλλά τι γίνεται με την ασύρματη φόρτιση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris966

Καλοδεχούμενο!! Αρκεί να εμφανίζονται οι σημαντικές πληροφορίες (ποσοστό μπαταρίας, bluetooth) στην αρχική οθόνη κι όχι μέσω κέντρου ελέγχου.
Και ιδού ένας τρόπος: Η ώρα να τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από την περιβόητη εγκοπή, στην αριστερή πλευρά το σήμα του τηλεφώνου (μπάρες) και δίπλα το σήμα του wifi και στην δεξιά πλευρά της οθόνης μπαταρία, ποσοστό μπαταρίας (απαραίτητο) και αν χωράει bluetooth ή κλείδωμα οθόνης.
Ευχαριστω για τη φιλοξενία.

johny

Το αιφον Χ ανέβαζε θερμοκρασία και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν φοράει τον ίδιο επαιξεργαστη με πλάτη από αλουμίνιο.το ότι θα είναι φτινο οκ αυτό είναι καλό για εμάς και προσωπικά αν είναι μεγαλύτερη οθόνη από το Χ και κοστίζει φτινοτερα λίγο με απασχολεί η ασύρματη φόρτιση που θα έχει.θα ήθελα μεγαλύτερη μπαταρια,ραμ και να μην ζεσταίνεται και μια τιμή όπως όλα τα αιφον που αγοράσαμε τόσα χρόνια.μετα ναι εγώ τουλάχιστον θα το επιλέξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.