iPhone Air: Πώς θα ήταν το iPhone σε μορφή foldable;

iPhone, iPhone Air: Πώς θα ήταν το iPhone σε μορφή foldable;

Έχουμε δει κατά καιρούς σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις για το πώς θα μπορούσαν να γίνουν κάποια διάσημα προϊόντα. Το iPhone Air concept μας δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι η foldable εκδοχή του iPhone.

Με τον ανταγωνισμό που δημιουργείται από το αυξανόμενο ενδιαφέρον των κατασκευαστών στην κατηγορία των foldables, δεν θα πρέπει να περιμένουμε την Apple να μένει εκτός της κατηγορίας. Μάλιστα, έχουμε ήδη δει τις πρώτες φήμες να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη παρουσίαση μίας αντίστοιχης iPhone Foldable πρότασης μέχρι και το 2023.

iPhone, iPhone Air: Πώς θα ήταν το iPhone σε μορφή foldable;

To Antonia De Rossa Design Studio, κάνει ένα βήμα παραπέρα και μας δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι ο ανταγωνιστής του Samsung Galaxy Z Flip 3 από την Apple. Το concept ονομάζεται iPhone Air, κατά τα πρότυπα ονοματοδοσίας της Apple και θα μπορούσε να κρύβει στο αναδιπλούμενο σχέδιό του τη δύναμη του επεξεργαστή M1 της Apple.

iPhone, iPhone Air: Πώς θα ήταν το iPhone σε μορφή foldable;

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο θέμα του hinge, το οποίο είναι από χρώμιο, με την κύρια κάμερα να βρίσκεται στο πίσω μέρος. Η Apple φέρεται να δοκιμάζει διάφορες σχεδιαστικές εκδοχές για ένα foldable, οπότε τη συγκεκριμένη πρόταση θα μπορούσε να τη συμπεριλάβει εκεί.

Πώς σας φαίνεται;

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Οι πρώτες θήκες δείχνουν τη νέα κάθετη διάταξη της κάμερας

Οι φωτογραφίες των πρώτων θηκών iPhone 16 είναι διαθέσιμες, προσφέροντας μια εικόνα της φημολογούμενης νέας διάταξης κάθετης πίσω κάμερας.

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.