iPhone SE 2 aka 9: Νέα renders αποκαλύπτουν μεγαλύτερο πάχος από το iPhone 8

Ο OnLeaks είναι γνωστός για τα ακριβή renders που δημοσιεύει κατά καιρούς. Αξίζει να θυμηθούμε ότι το τελευταίο του επίτευγμα ήταν τα renders του iPhone 11 Pro. Αυτή τη φορά, ο leaker σε συνεργασία με το iGeeksBlog δημιούργησαν renders του iPhone SE2 ή iPhone 9.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, το iPhone SE2 ή 9 θα μοιάζει με το iPhone 8 και θα έχει 4,7 ίντσες LCD οθόνη με μεγάλα bezels, Touch ID home button, και μονή πίσω κάμερα. Επιπλέον, σε αντίθεση με το αρχικό iPhone SE, το νεότερο μοντέλο δεν θα έχει θύρα ακουστικών.

iPhone SE 2, iPhone SE 2 aka 9: Νέα renders αποκαλύπτουν μεγαλύτερο πάχος από το iPhone 8

Οι σημαντικότερες αλλαγές στο iPhone 9 είναι ότι θα έχει τον νεότερο A13 Bionic της Apple, αλλά δεν θα υποστηρίζει 3D Touch.

Όλα όσα δείχνουν τα renders

Παρά το γεγονός ότι στα renders φαίνεται πως το iPhone SE 2 είναι φτιαγμένο από μεταλλικό πλαίσιο και frosted glass, ο OnLeaks αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα υλικά υπόκεινται στην προσωπική του εκτίμηση. Με δεδομένο ότι το iPhone 9 αναμένεται να τιμολογείται στα 399 δολάρια Αμερικής, μάλλον η Apple θα χρησιμοποιήσει φθηνότερα υλικά για την κατασκευή του.

Ο OnLeaks λέει ότι το iPhone SE 2 θα έχει ίδιο ύψος και πλάτος με το iPhone 8, αλλά θα είναι κατά μισό χιλιοστό πιο παχύ. Με βάση τα λεγόμενα του leaker, το SE 2 θα έχει διαστάσεις 138,5×67,4×7,8 χιλιοστά. Σε αντίθεση με τα υλικά κατασκευής, ο leaker αναφέρει ότι οι διαστάσεις είναι επιβεβαιωμένες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris LA

Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει home button.

Gim

Εξυπνη κινηση που θα φερει πωλησεις σε αγορες οπως της Ινδιας και αλλες αναπτυσσομενες χωρες..!!

John

Γιατί πιστεύεις ότι στις αναπτυσσόμενες χώρες οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι και θα πετάξουν τα λεφτά τους σε ένα απολίθωμα;

Anonymous

Μάλλον κάποια άλλα κινητά είναι απολιθώματα.

Nickolas

Αν τελικά έχει ασύρματη φόρτιση, είναι αδιάβροχο και η κάμερα υποστηρίζει νυχτερινή λειτουργία, τότε μιλάμε για μια πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Μακάρι όταν έρθει Ελλάδα να μην υπερβεί τα 500 ευρώ, άλλωστε σε αυτή την τιμή παίζει αυτή τη στιγμή το iPhone 8.

ChrisK

Έχουν καταλάβει ότι πρέπει να καλύπτεις όλο το φάσμα σε τιμές και επιλογές για να μην βγεις από την αγορά. Δεν είναι κακή κίνηση και σίγουρα θα πουλήσει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί να κρατήσει το ίδιο design με το 8.

JR

Φοβερό κινητό , άψογο , τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Άνετα δίνω 699 ευρώ γι αυτό το αριστούργημα.

dim

τι δεν καταλαβαινουν??ενα se με ολο οθονη θελουμε bezeless δλδ και οχι αλλο ενα iphone 6-7-8 με καλυτερα χαρακτηρηστικα..το 8 φτανει και περισσευει να κρατησει για καιρο ακομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.