iPhone SE 2 ή 9: Renders δείχνουν iPhone 4 design με στοιχεία από το 11

iPhone SE 2, iPhone SE 2 ή 9: Renders δείχνουν iPhone 4 design με στοιχεία από το 11

Κυκλοφορούν αρκετά leaks και αναφορές για τα iPhone 2020. Ειδικά χάρη στον αναλυτή των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo γνωρίζουμε ήδη αρκετά για τα επερχόμενα smartphones της εταιρείας. Το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει αναμένεται να είναι το iPhone SE 2 ή 9, το οποίο λέγεται ότι θα έχει παρόμοιο design με το iPhone 4.

Τι αποκαλύπτουν τα renders

Το YouTube κανάλι ConceptsiPhone δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει ένα concept του SE 2 βασισμένο σε όσα έχουν διαρρεύσει, καθώς και τις προσωπικές του εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με το βίντεο, το iPhone SE 2 θα μοιάζει αρκετά με το iPhone 4, ενώ θα έχει στοιχεία από τα iPhone 11. Για την ακρίβεια, φαίνεται ότι το επερχόμενο smartphone της Apple θα έχει έντονες ακμές, στρογγυλεμένες γωνίες και στην κορυφή της οθόνης θα υπάρχει μία μακρόστενη pill-shaped εγκοπή.

Το κανάλι αναφέρει ότι το SE 2 θα διαθέτει θύρα ακουστικών και διπλή κάμερα τοποθετημένη σε module παρόμοιο με αυτό των iPhone 11. Επιπλέον, το ConceptsiPhone φρόντισε να σχεδιάσει το μοντέλο με ιδιαίτερα μικρά bezels, τουλάχιστον για τα δεδομένα των smartphones της Apple.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του iPhone SE 2 ή 9. Με βάση τις αναφορές του Ming-Chi Kuo και διαφόρων μέσων ενημέρωσης, το smartphone θα έχει 4,7 ίντσες οθόνη, Touch ID home button, τον νεότερο επεξεργαστή A13 Bionic και 3GB μνήμη RAM.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone SE

iPhone SE: Δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021, σύμφωνα με τον Kuo

Μπορεί το iPhone SE 2020 να αγαπήθηκε αρκετά από τους καταναλωτές, όμως φαίνεται πως δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021.

Smartphones Apple Apple iPhone 6s iOS

iOS 14.1: Διαθέσιμη η νέα έκδοση για iPhone, με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Η Apple έκανε διαθέσιμη τη νέα έκδοση iOS 14.1 για όλα τα συμβατά iPhone, με επίκεντρο τις διορθώσεις σφαλμάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

Reviews Apple featured Hands-on

iPhone SE (2020) review: Δοκιμάζουμε το πιο οικονομικό iPhone σε product RED

Αξίζει η αγορά του πρώτου πραγματικά “φθηνού” iPhone; Μάθε τα πάντα για το νέο μικρό iPhone SE (2020) στο hands-on video review του Techblog.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE (2020): Ελκυστικό ακόμη και για τους χρήστες Android

Το iPhone SE (2020) έχει υψηλή ζήτηση και είναι ελκυστικό ακόμη και για τους Android χρήστες σύμφωνα με τον Tim Cook.