iPhone SE 2: Καθυστερεί λόγω προβλημάτων στην προμήθεια εξαρτημάτων

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο οικονομικό smartphone της. Αυτή τη στιγμή, το iPhone SE 2 έχει μπει στο τελικό στάδιο παραγωγής, αλλά σύμφωνα με αναφορές η αμερικανική εταιρεία θα καθυστερήσει να διαθέσει στην αγορά το smartphone.

Γιατί αναβάλλεται η κυκλοφορία

Όπως αναφέρει το ITHome, η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα στην προμήθεια των απαραίτητων εξαρτημάτων, εξαιτίας της επιδημίας του Coronavirus. Παρά το γεγονός ότι το iPhone SE 2 έχει περάσει ήδη στα εργοστάσια της Foxconn και της Pegatron, φαίνεται ότι η προμήθεια της PCB καθυστερεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή της κυκλοφορίας του smartphone.

Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε ότι το SE 2 θα αποκαλυφθεί στις 31 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει 3 Απριλίου. Όπως όλα δείχνουν, η Apple δεν θα καταφέρει να το βγάλει στην αγορά σύντομα. Ενδεχομένως ούτε μέσα στον Απρίλιο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να μάθουμε αν όλες οι αναφορές για τα χαρακτηριστικά του smartphone ισχύουν. Σύμφωνα με τις φήμες, το iPhone SE 2 θα έχει 4,7 ίντσες LCD οθόνη, τον A13, 3GB μνήμη RAM, Touch ID και Home button.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2020 11:06

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.