iPhone SE (2017): Εικόνα δείχνει κατασκευή από γυαλί

iphone se 2017, iPhone SE (2017): Εικόνα δείχνει κατασκευή από γυαλί

Κατά τη διάρκεια του spring event η Apple δεν ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση του iPhone SE αν και είχαν υπάρξει ανάλογες φήμες. Δεν αποκλείεται όμως η παρουσίαση να γίνει τον επόμενο μήνα στο press event που ανακοίνωσε για τις 5 Ιουνίου στο πλαίσιο του WWDC 2017.

Αυτό λένε τουλάχιστον οι διαρροές από την Κίνα, οι οποίες παράλληλα με τις πληροφορίες δημοσιεύουν και εικόνα του υποτιθέμενου iPhone SE 2017.

Αν θεωρήσουμε ότι αυτό είναι πράγματι το iPhone SE 2017, τότε η Apple κάνει την μετάβαση από το μέταλλο στο γυαλί. Το χαρτί που είναι κάτω από το κινητό δείχνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί Ion-X glass, το ίδιο υλικό που βρίσκεται στο Apple Watch Sport.

Κάμερα και flash έχουν πλέον κάθετη διάταξη στην επάνω αριστερή πλευρά της πλάτης του iPhone SE 2017 και όχι οριζόντια όπως στο πρώτο iPhone SE. Δυστυχώς προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για το επερχόμενο μικρό iPhone της Apple. Αναμένουμε να δούμε αν θα παρουσιαστεί πράγματι στο WWDC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Είναι αυτό στις 4 ίντσες; Γιατί το SE σημαίνει Special Edition, που σημαίνει πως ίσως είναι το iPhone 8/X. Γιατί μετά θα πάει iPhone 7s & Plus, iPhone X, iPhone SE?

Chris966

Πιθανολογώ ότι δεν πρέπει να είναι στις 4 ίντσες. Από την πιό πάνω φωτογραφία δείχνει να είναι αρκετά μεγαλύτερο (4,5-4,7 ίντσες)…

giannis

Ίσως γίνει 4,3-4,5 με μικρότερα bezels. Αλλά δεν θα πλησιάσει τις 4,7 γιατι θα κανιβαλίσει το μεγαλύτερο μοντέλο. Δείχνει συμπαθητικό πάντως στις φωτό. Εκέι που περιμένουμε την αποκαλυψη του 8, εμφανίστηκε το se.

Μανώλης

μήπως θα πάει σε 4,7 ίντσες αυτό, ώστε το αμέσως μεγαλύτερο να είναι 5,1-5,2 και το plus 5,5-5,7;;;;;

Αρκετά δελεαστικό πάντως αν έχει έστω τα χαρακτηριστικά του περσινού μοντέλου (εννοώ του iPhone 7) και τιμή κανά 400 ευρω….

dark_master

Μανώλη καλά θα ήταν αλλά 400 ευρώ και Apple… χλωμό έως ακατόρθωτο

techgeek

@Jorge Το SE είναι απλούστατα το iPhone mini. Ουδέποτε η Apple χρησιμοποίησε το ίδιο όνομα σε εντελώς διαφορετικό κινητό. SE = mini iPhone.

Θα ήταν πολύ καλή κίνηση να βγάλει SE με design του iPhone 8, έστω και με μεγαλύτερα bezels και iPhone 7 specs για να χτυπήσει την Samsung λιγάκι αφού το iPhone 7 οδεύει προς την γνωστη πορεία προς τα κάτω κάθε καλοκαίρι πριν βγει το νέο μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.