iPhone SE 32GB με τιμή προσφοράς 419 ευρώ και τα 128GB με 539 ευρώ

iPhone SE προσφορά Ελλάδα τιμή, iPhone SE 32GB με τιμή προσφοράς 419 ευρώ και τα 128GB με 539 ευρώ

Το όνομα iPhone πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί όπως φαίνεται και σήμερα η iSquare επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα, προσφέρει το iPhone SE 32GB με τιμή προσφοράς 419 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone 128GB με τιμή 539 ευρώ.

Το iPhone SE ενσωματώνει οθόνη 4 ιντσών Retina ανάλυσης 1136×640 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Apple A9 1.85 GHz και κάμερα 12 Megapixel. Στην Ελλάδα το iPhone SE πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016.

iPhone SE προσφορά Ελλάδα τιμή, iPhone SE 32GB με τιμή προσφοράς 419 ευρώ και τα 128GB με 539 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Πολύ καλη η προσφορά
Μόνο που μπορεί κάποιος να πάρει το 64gb στα 380€ από γνωστά καταστήματα στο ιντερνέτ.

Xristos

Πονηρούλα iSquare πως τους κοροϊδευεις; 360 το έχουν τα μικρά μαγαζιά !!! Ποτέ ξανα αγορά απο τις μεγάλες αλυσίδες Κωτσόβολος -votafone και λοιπούς οταν υπάρχουν τεράστιες διάφορες στα μαγαζιά του skroutz

Jorge

Ή ένα S7 ή iPhone 6 Plus

Apostolos

lol

Paul

@Xristos
Επειδή ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο με τα 128 gb που το βρήκες στα 360 γιατί εγώ δεν το βρήκα πουθενά στο ίντερνετ

Kioses

@Paul
Ο φίλος Χρήστος αναφέρεται στα 32gb στο skroutz από 360 ευρώ.
Το 128αρι έχει από 505 ευρω

Agelos

Από I square έχει 2 χρόνια εγγύηση καθώς πήρα και ρώτησα ( βάση ευρωπαϊκής οδηγίας και εφόσον είναι με απόδειξη λιανικής και όχι τιμολόγιο ) . Όλοι οι άλλοι ( Skroutz,Vodafone, cosmote , public ,plaisio, kotsovolos ) κλπ έχουν 1 καθώς αγοράζουν απευθείας από εργοστάσιο πλην Ευρώπης …

JD

Μπράβο στην Apple , τυχεροί όσοι αγοράσουν αυτή την τηλεφωνάρα σε τόσο προνομιακή τιμή. LOL

Kostas

@JD Φυσικά και είναι τυχεροί γιατί θα πάρουν κάτι που γουστάρουν

JD

Καλά το ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που ασχολείται με τις αντίκες. Ακόμη και οι δίσκοι και οι κασέτες είναι της μόδας οπότε γιατί όχι και ένα vintage κινητό τεχνολογίας 2012;

Ανδρέας Σολωμού

@JD παρ’ το, δούλεψε το για καμιά βδομάδα και μετά τα ξαναλέμε. πόσοι και πόσοι έλεγαν τα ίδια με σένα και πολλούς άλλους και έβγαζαν τα iphones δευτέρας διαλογής και μόλις έπεσε ένα iphone στα χέρια τους άλλαξαν γνώμη!!!

Κώστας Ζ.

@JD, επειδή έτυχε να το πιάσω στα χέρια μου για κανα μισάωρο, είναι το μόνο iPhone που θα αγόραζα φίλε…

alexis touba

Μπραβο πολυ ωραια κηνξση απτην apple στα 400ευρ διπηρηνο και οχι καν Hd!!Φανταζομαι και η μπαταρια του να κραταει κανα 40αλεπτο με βαρια χρηση!!@Γρηγορα γρηγορα να παρω ενα στο καθε χρωμα τετοια ευκαιρια!!!

bezilys

Σε αυτή την τιμή ηπαρχουν πολύ καλύτερα κινητά δεν γίνεται να πληρώνεις 400 έυρω για κινητό με οθόνη ούτε καν HD με μπροστινή κάμερα τεχνολογίας του 12 το μόνο καλό σε αυτό το κινητό επειδή έτυχε να το κρατήσω είναι ότι είναι βολικό λόγου μεγέθους και πολύ γρήγορο αλλά και πάλι δεν δικαιολογούν αυτή την τιμή….

giorgos

Αρκετα δελεαστικη και συμφερουσα τιμη για τους apple funs και δεν ειναι και λιγοι εγω παντως δεν ειμαι γιατι μετα το iphone 4s που δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις δεν ξαναπηρα iphone γιατι πολυ απλα δεν με βολεψε ποτε το λειτουργικο ios αλλα επαναλαμβανω για καποιον που θελει ενα γρηγορο κινητο με καλα specs ειναι οτι πρεπει αν σκεφτεις οτι το 5s που ειναι πιο παλιο πωλειται στα 350 τιμη κωτσοβολου το 32gb αυτο στα 419 ειναι μια χαρα και οποιος θελει απειρη μνημη παιρνει το 128gb βεβαια υπαρχουν πολλες προτασεις στην τιμη αυτη βλεπε samsung s7. Lg g5. Xperia xz αλλα ο καθενας με τις επιλογες του

giorgeee

Ειλικρινά, θεωρώ κοροιδία τη σχέση πώλησης κινητού / χώρου αποθήκευσης.
Με αυτό το κριτήριο, είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος του μοντέλου των 16GB και συνδρομή 50GB icloud drive (για backup) με 1ευρώ/μήνα.

Κωνσταντινος

Για να τα βαλουμε σε μια σειρα:
1. Το κινητο απο πλευρας μεγεθους (πως το κρατας, το χειριζεσαι κ το μεταφερεις) ειναι οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει ποτε και εχω δοκιμασει πολλα απο iphone 4 μεχρι 5,5αρια android.
2. Ειναι απιστευτα γρηγορο (πιθανοτατα γρηγοροτερο κι απο το 6s δεν ειμαι σιγουρος) και εχει εντυπωσιακα καλη μπαταρια αφου η οθονη δεν καταναλωνει πολλα πολλα.
3. Nαι ειναι παλιο το σουλουπι του. Θυμαμαι ποσο ξενερωσα οταν ανακοινωθηκε αφου περιμενα ενα 4ιντσο σε σχεδιο iphone 6 και ειδα ενα iphone 5. Το δουλεψα ομως και το ερωτευτηκα.
Αυτα ειναι αμα σου κανουν το αγοραζεις, αν οχι προχωρας, υπαρψουν οντως φοβερα android πλεον με 400€.

Γραφω πρωτη φορα εδω αν και μπαινω καθε μερα γιατι εχω κουραστει αφορητα με τους απιστευτους τσακωμους μεταξυ των φαν. Ωριμαστε πλεον μας ζαλισατε. Δεν ξερω αν μπορει (και αν θελει) να κανει κατι γιαυτο το techblog, αλλα τι περιμενω ειναι παγκοσμιο το φαινομενο.
Ισως πρεπει κι εγω να αποδεχτω οτι ετσι ειναι εδω κι αν δε μ αρεσει να μη μπαινω.
Καλη συνεχεια

Neon

Εγώ το έχω και τα σπάει απίστευτα γρήγορο και η κάμερα πολύ καλή αφού είναι ίδια με του 6s.

xristos

@ Paul αυτό με τα 32GB έχει 362 ακόμα και το 128άρι φθηνότερο είναι και απο την προσφορά της iSquare

Γρηγορης

Το ότι σε ένα τεχνολογικό site βγάζετε χολή και βριζεστε για διαφορετικά πράγματα δε θα το καταλάβω ποτέ.πως μπορεί κάποιος να λέει για κάτι που τον βολεύει ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτό που χρησιμοποιεί ενας άλλος με το οποίο βολευετε.το ένα είναι iOS το άλλο είναι Android.ο καθένας βολευετε με αυτό που θέλει ο ίδιος.γιατι ο ενας πρέπει να είναι πρόβατο και ο άλλος μάγκας;μάγκας είναι αυτός που παίρνει αυτό που θέλει και γουστάρει ο ίδιος και όχι αυτό που του πλασάρουν.καποιος βολευετε με android για το ανοιχτό του λογισμικό και κάποιος με το iOS για το κλειστό του.αλλος πάλι μπορεί να χρησιμοποιεί και τα δυο.ειναι στο τι ανάγκες έχει ο καθένας μας λοιπόν και στο τι γουστάρει.οσο οι καταναλωτές τσακωνόμαστε και το παίζουμε μάγκες με το οποιοδήποτε λογισμικό και κατ’επέκταση smartphone,οι εταιρίες χτίζουν κτήρια με τα δικά μας λεφτά.καταλαβετε το.μαγκας δεν είσαι ούτε για το iPhone ούτε για το Samsung ή το Lg.μαγκας είσαι όταν πας να το αγορασεις αυτό που θες,να το αγορασεις σε σωστή τιμή.δε θα διαφωνήσω με το ότι οι τιμές που έχουν όλα τα προϊόντα είναι τεραστιες όμως ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές για το από που θα αγοράσεις κάτι.αντι να βρίζετε λοιπόν ο… Συνέχεια »

JD

Το έχω πιάσει το κινητό (το είχε πάρει ένας φίλος μου) και είναι πραγματικά πεταμένα λεφτά , ειδικά η οθόνη είναι τόσο μικρή που δεν παλεύεται με τίποτα. Και ο φίλος μου το πούλησε μετά από κάνα μήνα και πήρε το S7 που είναι κλάσεις ανώτερο σε όλα.

Andr. Kar

Σιγά μην πάρω την απάτη του αιώνα.. (δώρο και μια μπαλατεζα να φορτίζετε) το μόνο που μπορώ να κάνω με την Apple είναι να γελάω

Στέφανος

Δύο διαφορετικά λειτουργικά και ο καθένας προσπαθεί να αποδείξει ότι το ένα λειτουργικό είναι καλύτερο από το άλλο. Όμως δεν είναι έτσι. Είναι δυο διαφορετικα λειτουργικά. Στοίχημα οι περισσότεροι από εδώ αν τους έλεγαν σου δίνω τσάμπα ένα S7 ή ένα iPhone 7, το iPhone θα επερναν. Και εγώ χρήστης Android τόσα χρόνια το iPhone θα επέλεγα. Ακούω μερικούς μερικούς χωρίς καν να πιάσουν iPhone στα χέρια τους να τα κριτικάρουν άσχημα. Ότι η μπαταρία του. SE δεν αντέχει 40λεπτο. Τι λέει ο άνθρωπος. Είναι 1600 mAh και αντέχει και παραπάνω από κινητά των 3000 mAh αλλά τι να πω. Ότι η οθόνη είναι άθλια επειδή είναι τόσο μικρή. Είπαμε αυτό το κίνημα είναι για όσους θέλουν να τα χρησιμοποιούν με ένα χέρι. Για να έχετε μια γενικευμένη άποψη μεταξύ των δύο λειτουργικών πρέπει να τα δοκιμάσετε και τα δυο.

Apostolos

Γειά σου ρε στέφανε που ξέρεις τι έχουμε δοκιμάσει και τι όχι

Στέφανος

Αποστολή το σχόλιο μου δεν απευθύνεται σε εσένα. Σίγουρα καποιοι θα έχουν δοκιμάσει και τα δυο λειτουργικά, αλλά είναι και αυτοί που λένε πράγματα που δεν ισχύουν.

nikos2017

Το έχω πάρει στη σύζυγο (το 64αρι) είχε πριν το 4 και ήθελε κάτι του ίδιου βολικού μεγέθους.

Γράφω εδώ όχι τόσο για το αν είναι καλό, εύχρηστο, γρήγορο κλπ. (είναι) αλλά για την μπαταρία του που ένα χρόνο τώρα δεν λέει, με συνήθη χρήση και πάρα πολύ viber, να πέσει κάτω από τις τρεις (παρά κάτι) μέρες με 5 περίπου ώρες SOT.

Κατά τ’ άλλα, περί ορέξεως…. σπανακόπιτα.

Δεν είμαι apple fan (θεωρώ ότι η εταιρεία γδέρνει, αλλά βρίσκει και τα κάνει), εγώ περάω μια χαρά με το oneplus 3t μου και με τούμπανάρα μπαταρία.

giannogeorge

Διαφορετικά λειτουργικά, μεγέθη και ανάγκες. Οι περισσότεροι από τους φίλους/γνωστούς μου είχαν Android και σχεδόν όλοι κατέληξαν με iPhone. Όχι επειδή είναι ψώνια. Όταν όμως παίρνεις μια συσκευή με χαμηλά specs που μετά από ένα χρόνο σέρνεται, κοιτάς και αλλού. Θα μου πεις, γιατί δεν κοίταξαν σε high end Android.. Δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι και αυτοί είναι πολύ ευχαριστημένοι με το iPhone τους κι εγώ με το Android μου, που και πάλι σε Android θα πάω. Και όταν βγαίνουμε δεν τρωγόμαστε για το ποιος έχει καλύτερο κινητό /λειτουργικό.

Μανώλης

Μόνο κυριολεκτικά μόνο για το μέγεθος του και για άτομα που το θέλουν για τηλέφωνα – μηνύματα – browsing – κάνα παιχνιδάκι…για κάποιους σαν εμένα που θέλουν μεγάλη οθόνη για multimedia περιεχόμενο δεν λέει.

manosz

Ναι όσοι έχουν αιφον το έχουν για το λειτουργικό…!!!! Το άκουσα κ αυτό…δλδ Όλοι οι σελεμπριτι, οι χαζογκομενες,οι δηθεν κυριλατοι και οι ψωναρες που δν είχαν Πριν αιφον αλλά αντροιντ πήραν αιφον Γτ δν τους άρεσε το αντροιντ..Και όχι επειδή θεωρείται από τους κακομοίρηδες ιν.. Και μιλάω για την πλειονότητα πάντα..

Agnostos13

@Agelos:

Τόσο το iSquare όσο και οι άλλοι (Skroutz-ομαγαζα,Vodafone, Cosmote, Public, Plaisio, Kotsovolos κλπ) υποχρεούνται να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση ακόμα και αν το πήραν απευθείας από την Foxconn…
Επίσης iSquare και λοιποι υποχρεουνται να δινουν 2 χρόνια εγγύηση τοσο σε αποδειξη οσο και σε τιμολογιο…
Η νομοθεσια δεν ειναι προαιρετικη όσο και αν στην Ελλαδα καποιοι δεν το καταλαβαινουν!

ΝΙΚΟΣ

Εγώ περιμένω το 4se ή το 4s edition 2017 για να αναβαθμίσω. Το 5se είναι μεγάλο & δύσχρηστο. Μήπως ξέρει κάποιος fan που παρακολουθεί τα της Apple αν & πότε θα βγεί? Δε με πειράζει αν το παρουσιάσουν στην Σιέρα Λεόνε, στην Ουγκάντα ή στην Τσετσενία ως budget phone. Θα βρω τρόπο να το πάρω.

GS

Με 500 ευρώ παίρνω S7 που είναι 10 φορές καλύτερο από αυτή την πατάτα.

zaxarakis24

@Nikos θα βγει αυτό το τηλέφωνο που θες, αλλά se limited edition (το πιασες έτσι;) στο ανατολικό Τιμόρ, τη Ροδεσία, την Αλαμπάμα και τα νησιά Ναούρου. Χωρίς ΦΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.